Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3723470 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Akil Emre

Versinler 5 milyon dolares gönderelim
takas için rodriges olabilir

Love ve pektemeğide verelim adamlar santrafor görsün

Çevrimdışı mylife1903

Ligde 16 gol yemişiz.

Akhisar maçı Necip’in Seleznov’a asisti, Erzurum maçı Babel’in Scuk’a asisti ve sonrasında Vida’ya çarpıp giren top, Antalya maçı ilk gol ofsayt, ikinci gol bizden birine çarpıp giren top, Bursa maçı Vida, Pepe, Karius ortak yapımı gol, Malatya maçı Caner’den dönüp giren gol, Konya maçı ilk gol penaltı, Göztepe maçı Tolgay’ın pas hatası ile gelen gol, Rize maçında kendi kalemize gol, Başak maçı Karius’un izlediği gol, Sivas maçı Oğuzhan’ın çıkaramadığı komik gol ve asistiyle gelen gol.

Neticede azıcık konsantre olsak ve belki şanslı olsak 12 gol az yiyecektik. Bunların haricinde Konya ve Göztepe’den yenen 2 duran top golü var.

Öbür yandan Malmö’den yenen Caner’e çarpıp giren ilk gol, 2. gol penaltı, Genk maçında Caner’e çarpıp giren 4. gol, deplasmandaki maçta Vida’ya çarpıp köşeye giden top. Çok ilginç işler oldu bu sene şimdiye kadar.

Kimisi buna şans der, kimisi çalışmazsan her türlü yersin der ama olmayacak bir sürü gol yedik.
Biz camia olarak baglo yagli olmadik tarihimizde. Gs mesela ballidir bu gollerin yarisini yemezdi.
Gene de kursun falan doktureceksek karsi degilim kurban da kesilebilir
Bir cenabetlik var, gulhan gibi dujunu almayanlar da var aramizda ama bu isler biraz da sinerji isidir, azicik yogunlasalim, kelebek etkisi yapalim

Çevrimdışı mylife1903

Versinler 5 milyon dolares gönderelim
takas için rodriges olabilir

Lensin bir alt surumu o yahu
Okumaz o cocuk

Gsden alacaksak muzlerayi versinler yanina da linnes ya da maryano olur ggyi yedekler bunlar
Biz de tolgayin yaninda pekto ve tolgayi verelim
Tolgayla tolganin farkini anlayana kadar tarator 9-10 puan kaybederler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

şimdi bunların asılsız olmadığını söylüyorsan bana bilet dağıtıldığını hemen ispatla
madem paylaştın ve doğru olduğunu da savunuyorsun bende ispatını istiyorum
Beşiktaş yönetimi aleyhine asılsız propaganda yapmak burda ceza gerektirir madem eminsin ve paylaşıyorsun
ispat etmekte senin işin ispatını bekliyorum
hepsi doğru demedim zaten cimbizlamayalim butun olarak bakalim

Taraftara gider yaptılar mi ? Yaptılar

Başkanben gidersem Beşiktaş çöker dedi mi ? Dedi

Taraftara dava açtılar mi ? Açtılar

Stada pankart asmayi yasakladılar mi ? Yasakladılar

Pankart asahalara Yakalama kararı cikartirdilar mi ? Çıkarttılar

Kongrede kendilerini eleştirenlere Şef Scoutimiz saldırdı mi ? Saldırdı.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'tan milli takımlara 11 futbolcumuz katıldı. 👇

📌Adem Ljajic 🇷🇸
📌Atiba Hutchinson ve Cyle Larin🇨🇦
📌Domagoj Vida 🇭🇷
📌Pepe 🇵🇹
📌Ryan Babel 🇳🇱
📌Gary Medel ve Enzo Roco 🇨🇱
📌Oğuzhan Özyakup 🇹🇷
📌Güven Yalçın (U21) 🇹🇷
📌Hüseyin Seylığlı (U21) 🇦🇿

Paralar nerede diye sormak Başkanı hırsızlıkla itham etmek değildir arkadaşlar sap ile samanı karıştırmayalım bunlar hep Türkçenin lastik gibi bir dil olmasından kaynaklanıyor , nereye çekersen oraya gidiyor laf

Beşiktaş taraftarı olarak hesap sormak bizim hakkımız

Forma al = tamam , kombine al = tamam , loca al = tamam

Atkı-Bere al = tamam

Rekor oyuncu sat , 2 yıl şampiyonluk primi al , sponsorluk gelirleri , TV reklam gelirleri , 2 yıl şampiyonlar ligi gelirleri kazan ama Paralar nerede diye sorunca sen Başkanı hirsıklıkla mi suçluyorsun !!! Hayır suçlamıyorum paraların nereye gittiğini merek ediyorum ve cevabını istiyorum , istiyoruz ve bu en doğal hakkımız

Cumartesi günü önemli Şeffaf olacağız diyerek göreve başlayan başkanımızdan Şeffaf bir şekilde açıklama yapmasini bekliyoruz

Aslolan Beşiktaşdır gerisi gelip geçicidir , Baskanlar , yöneticiler , futbolcular vs vs hepsi gider ama biz her zaman buradayız

Bu arada Vodafone karakartal üyeliği de azımsanacak seviyede değil ve hatırı sayılır bir para geliyor geçenlerde Vodafone açıklamıştı sanırım yıllık 3 ile 5 milyon TL para kazanmış kulüp bu kampanya sayesinde
[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2018, 17:59:12 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi Necmi

Bilet işinin doğru olmadığını düşünüyorum , tamamı doğru değil fakat yazılanların çoğu büyük oranda doğru abi
doğru olan ne yanlış olan ne.
yaptıysa helal olsun o grup daha fazlasınıda hak ediyor. Beşiktaşa bu güne kadar ne vermişler zarardan başka
şimdi onlarınmı şakşakçılığını yapacağız herkesin bir gözlemi var burda doğrumu yanlışmı diye sorgulamadan Başkanın safında yerimi alırım
yaptıysa az bile yapmış. Bedava bilet yolları kapandı diye gidip passo boykot etsin onlar.
takım orda burda sürünürken passo boykot edenlerin vodafone açıldığı ilk maçta passo boykotunu
kaldırdıktan sonra söyleyecek ve savunacak hiç birşeyleri yoktur. neymiş başkan polise vermiş taraftarı hayır kardeşim
taraftarı vermedi onlar kendilerini taraftar olarak görmesin. herkes hak ettiğini alır. Beşiktaş taraftarı kimsenin güdümünde
haraket etmez kendi doğruları vardır her taraftar kendi doğrularıyla haraket eder ve tepkisini koyar
yönetime koyması gerekiyorsa yönetime koyar gruplara koyması gerekirse gruplara koyar mesela bilmediğin birşeyi daha
söyleyeyim bu arkadaşlar her tribüne 10 15 kişilik grup yolladı amaçları tribünleri kışkırtmak kontrollerinden giden Beşiktaş tribünlerini pislik yaparak
sindirmek kavga çıkarıyorlar milletin terine çökmeye çalışıyorlar yönetim işde bunlara müdahale edip staddan atmadığı için suçlu
bunlara hak ettiklerinden daha yumuşak davrandığı için suçlu. Bu senenin başından beri planlı bu yuhalamalar vs hep aynı kişiler
tarafından bilinçli başlatılıyor.
kan emicilere takımın kötü gitmesi fırsat verdi.
yanlış gidene eleştirinizi yapın en doğal hakkımız ama bunu kendi fikirlerimize göre yapmamız lazım onun bunun kayığına binerek değil.
Beşiktaş taraftarı koyun değildir bir çobanada ihtiyacı yok.

doğru olan ne yanlış olan ne.
yaptıysa helal olsun o grup daha fazlasınıda hak ediyor. Beşiktaşa bu güne kadar ne vermişler zarardan başka
şimdi onlarınmı şakşakçılığını yapacağız herkesin bir gözlemi var burda doğrumu yanlışmı diye sorgulamadan Başkanın safında yerimi alırım
yaptıysa az bile yapmış. Bedava bilet yolları kapandı diye gidip passo boykot etsin onlar.
takım orda burda sürünürken passo boykot edenlerin vodafone açıldığı ilk maçta passo boykotunu
kaldırdıktan sonra söyleyecek ve savunacak hiç birşeyleri yoktur. neymiş başkan polise vermiş taraftarı hayır kardeşim
taraftarı vermedi onlar kendilerini taraftar olarak görmesin. herkes hak ettiğini alır. Beşiktaş taraftarı kimsenin güdümünde
haraket etmez kendi doğruları vardır her taraftar kendi doğrularıyla haraket eder ve tepkisini koyar
yönetime koyması gerekiyorsa yönetime koyar gruplara koyması gerekirse gruplara koyar mesela bilmediğin birşeyi daha
söyleyeyim bu arkadaşlar her tribüne 10 15 kişilik grup yolladı amaçları tribünleri kışkırtmak kontrollerinden giden Beşiktaş tribünlerini pislik yaparak
sindirmek kavga çıkarıyorlar milletin terine çökmeye çalışıyorlar yönetim işde bunlara müdahale edip staddan atmadığı için suçlu
bunlara hak ettiklerinden daha yumuşak davrandığı için suçlu. Bu senenin başından beri planlı bu yuhalamalar vs hep aynı kişiler
tarafından bilinçli başlatılıyor.
kan emicilere takımın kötü gitmesi fırsat verdi.
yanlış gidene eleştirinizi yapın en doğal hakkımız ama bunu kendi fikirlerimize göre yapmamız lazım onun bunun kayığına binerek değil.
Beşiktaş taraftarı koyun değildir bir çobanada ihtiyacı yok.
Tribünlerin durumu hiç iyi değil zaten

Baskan , T.d ve futbolcular desen tamamen motivasyonunu kaybetmiş

Gülme komşuna gelir başına demişler , Fenere çok güldük onlardan daha kötü duruma düşeceğiz gibi görünüyor

Çevrimiçi Necmi

Paralar nerede diye sormak Başkanı hırsızlıkla itham etmek değildir arkadaşlar sap ile samanı karıştırmayalım bunlar hep Türkçenin lastik gibi bir dil olmasından kaynaklanıyor , nereye çekersen oraya gidiyor laf

Beşiktaş taraftarı olarak hesap sormak bizim hakkımız

Forma al = tamam , kombine al = tamam , loca al = tamam

Atkı-Bere al = tamam

Rekor oyuncu sat , 2 yıl şampiyonluk primi al , sponsorluk gelirleri , TV reklam gelirleri , 2 yıl şampiyonlar ligi gelirleri kazan ama Paralar nerede diye sorunca sen Başkanı hirsıklıkla mi suçluyorsun !!! Hayır suçlamıyorum paraların nereye gittiğini merek ediyorum ve cevabını istiyorum , istiyoruz ve bu en doğal hakkımız

Cumartesi günü önemli Şeffaf olacağız diyerek göreve başlayan başkanımızdan Şeffaf bir şekilde açıklama yapmasini bekliyoruz
Hesap sormak hakkın ama bunu renklilerin ağzına düşmeden yapmak gerekiyor kendi başkanlık makamını alay konusu yaparsan renklilere güldürürsen bu sorduğun hesap utanç olarak sana geri döner.
burda niyet hesap sormak değil Başkanı yıpratmak. Taraftarın genel tepkisini haklı buluyorum ama kusura bakma o pankartı asanın
haklı bir yanı yok eleştiri yapmak değil o Başkana karşı şov yapmaktır. Kötü niyettir. bu gün taraftarı polise verdi diyorlarda Beşiktaş taraftarı zaten stadsızken onların yaptıklarından sonra onları taraftar olarak görmediği için pek tutmuyor iddaları.
tribünde kendileri çalıp kendileri oynuyorlar birde kendilerine uymuyor diye antipatiyle atıştılar.
Başkanın yaptığı bir yanlışsa onların yaptığı iki yanlış. Ben taraftarım onlara kendi adıma konuşma hakkı vermiyorum.
biliçi devre arası yönetim gönderecekti bunların tepkisi yüzünden cesaret edemedi bu bizi o sene şampiyonluktan etti.
şimdi Şenol güneş üstüne oynuyorlar. amaçları destek vermek falan değil Beşiktaş içinde taraftarı kullanıp ikilik yaratmak
bu gün başkan değişse bir anda hedeflerine şenol güneş gelir bu iki yüzlülüktür. Taraftarın passo yüzünden yaptıklarını unuttuğunu
düşünüyorlar her halde.

Çevrimiçi Necmi

Tribünlerin durumu hiç iyi değil zaten

Baskan , T.d ve futbolcular desen tamamen motivasyonunu kaybetmiş

Gülme komşuna gelir başına demişler , Fenere çok güldük onlardan daha kötü duruma düşeceğiz gibi görünüyor
tribünlerin durumu iyi değil dediğin başkana slogan bir kapalı üst tarafından atıldı
eskidende yaparlardı ama taraftar tepkisine sebep olacağı için cesaret edemiyorlardı
şimdi önce taraftarın tepki verdiği oyunculardan başlayıp işi yönetime getiriyorlar
taraftarıda fikret orman kırdı. eskiden olsa susturulurdu şimdi taraftarın geneli suskun kalıyor
ama bu fazla uzun sürmez.

tribünlerin durumu iyi değil dediğin başkana slogan bir kapalı üst tarafından atıldı
eskidende yaparlardı ama taraftar tepkisine sebep olacağı için cesaret edemiyorlardı
şimdi önce taraftarın tepki verdiği oyunculardan başlayıp işi yönetime getiriyorlar
taraftarıda fikret orman kırdı. eskiden olsa susturulurdu şimdi taraftarın geneli suskun kalıyor
ama bu fazla uzun sürmez.
Surmemeli de zaten

Biz eski başkanı istiyoruz , Nokta atışı transferler yapıp az maaş veren , Sponsorlar bulan , taraftara atar yapmayan , ben ben ben demeyen eski başkanı istiyoruz

Başkan hatalarını farkına varıp ders çıkarırsa Mayısta en büyük Adaydır ve bir dönem daha başkanlık yapmayı sonuna kadar da hak ediyor fakat böyle giderse ya istifa etmek zorunda kalacak yada kongrede aday olsa bile kaybedecek

Biz başkanin düşmanı değiliz sadece Başkanın güç zehirlenmesi yaşadığını ve bu hatasından dönmesini bekliyoruz

Çevrimiçi Necmi

taraftara gider yapması zaten ordaki tek doğru olan
ben gidersem Beşiktaş çöker lafının bütün söze bakmak lazım aslında gayette doğru bir laf
taraftara dava açmadı bir kaç şarşı üyesine açtı ben onları taraftar olarak görmüyorum
stadda her maç pankart açılıyor ha stada pankart izni için emniyete baş vuruyorsun
o pankart emniyet ve tff yetkililerinin onayıyla giriyor girende asılıyor kulübün dahili yok burda
bunu bizzat yaşadık sokamadık biz pankartı önce emniyet müdahale etti spor şube sonra onay alınması
için tff yetkililerini çağırdı onlarda sokmadı. Orası dingonun ahırı değil her isteyen istediği pankartı sokup açabilecek falanmı sanıyorsunuz.
pankart seni hırsızlıkla itham ediyorsa asana yakalatma kararı çıkartırsın bencede bulsunlar o pankartı asanı
madem kötü niyet yok korkmalarınada gerek yok suç teşkil etmiyorsa hukuk bir müdahalede bulunmaz zaten suç teşkil ediyorsa
yapan bedelini ödesin. bu kadar basit. Ben istediğimi yaparım kimse bana karışamaz mantığımı doğru olan.
ne sanıyorsunuzki herşeye kulüpmü müdahil oluyor sokulan her pankartı spor şube kontrol ediyor istediğini alıyor istemediğini almıyor
içerikde önemli değil. artık bitti eski rahatlık artık gölgeden korkanlar varken o pankartların asılmasını birileri
kulüp yetkisinemi bırakır. heleki Beşiktaşın stadında. yaptıkları tamamen propaganda.

Hesap sormak hakkın ama bunu renklilerin ağzına düşmeden yapmak gerekiyor kendi başkanlık makamını alay konusu yaparsan renklilere güldürürsen bu sorduğun hesap utanç olarak sana geri döner.
burda niyet hesap sormak değil Başkanı yıpratmak. Taraftarın genel tepkisini haklı buluyorum ama kusura bakma o pankartı asanın
haklı bir yanı yok eleştiri yapmak değil o Başkana karşı şov yapmaktır. Kötü niyettir. bu gün taraftarı polise verdi diyorlarda Beşiktaş taraftarı zaten stadsızken onların yaptıklarından sonra onları taraftar olarak görmediği için pek tutmuyor iddaları.
tribünde kendileri çalıp kendileri oynuyorlar birde kendilerine uymuyor diye antipatiyle atıştılar.
Başkanın yaptığı bir yanlışsa onların yaptığı iki yanlış. Ben taraftarım onlara kendi adıma konuşma hakkı vermiyorum.
biliçi devre arası yönetim gönderecekti bunların tepkisi yüzünden cesaret edemedi bu bizi o sene şampiyonluktan etti.
şimdi Şenol güneş üstüne oynuyorlar. amaçları destek vermek falan değil Beşiktaş içinde taraftarı kullanıp ikilik yaratmak
bu gün başkan değişse bir anda hedeflerine şenol güneş gelir bu iki yüzlülüktür. Taraftarın passo yüzünden yaptıklarını unuttuğunu
düşünüyorlar her halde.
Evet o çok kötü oldu malesef

Dünde dedim biz bu soruyu sorabiliriz bizim hakkımız fakat renklilerin veya bir Muhabirin Beşiktaş baskanına bu soruyu sorması üstelik alaycı bir üslupla sorması kabul edilemez ve kimsenin de haddine değildir bu bizim iç meselemizdir

Başkanın orada o muhabire ağzının payını vermesi lazımdı

taraftara gider yapması zaten ordaki tek doğru olan
ben gidersem Beşiktaş çöker lafının bütün söze bakmak lazım aslında gayette doğru bir laf
taraftara dava açmadı bir kaç şarşı üyesine açtı ben onları taraftar olarak görmüyorum
stadda her maç pankart açılıyor ha stada pankart izni için emniyete baş vuruyorsun
o pankart emniyet ve tff yetkililerinin onayıyla giriyor girende asılıyor kulübün dahili yok burda
bunu bizzat yaşadık sokamadık biz pankartı önce emniyet müdahale etti spor şube sonra onay alınması
için tff yetkililerini çağırdı onlarda sokmadı. Orası dingonun ahırı değil her isteyen istediği pankartı sokup açabilecek falanmı sanıyorsunuz.
pankart seni hırsızlıkla itham ediyorsa asana yakalatma kararı çıkartırsın bencede bulsunlar o pankartı asanı
madem kötü niyet yok korkmalarınada gerek yok suç teşkil etmiyorsa hukuk bir müdahalede bulunmaz zaten suç teşkil ediyorsa
yapan bedelini ödesin. bu kadar basit. Ben istediğimi yaparım kimse bana karışamaz mantığımı doğru olan.
ne sanıyorsunuzki herşeye kulüpmü müdahil oluyor sokulan her pankartı spor şube kontrol ediyor istediğini alıyor istemediğini almıyor
içerikde önemli değil. artık bitti eski rahatlık artık gölgeden korkanlar varken o pankartların asılmasını birileri
kulüp yetkisinemi bırakır. heleki Beşiktaşın stadında. yaptıkları tamamen propaganda.
Abi Tff ve spor şube onay verdiği halde Yonetim tarafından pankart sokulmuyormus diye duydum ve bu konuda Taraftar sanirim şikayette bulunmuş önümüzdeki maçlardan itibaren onaydan geçen her pankart sokulacakmis

Bunlara ve bunların kayığına binenlere Y.D müstehak. Ama neyse ki Beşiktaş onlara kalmadı, kalmayacak.

Soruyu sorma şeklinden yazılanları doğru kabul ettiğini anlıyorum. Yazık ediyorsun. Bu adamlar bugünü iple çeken adamlar. Biraz sarsılalım da bir tekme de biz sallayalım diye bekleyen habisler. Bunların derdi de Beşiktaş değil. Nemacılar. Burada biz bize birini savunuruz diğerini gömeriz ama amaç Beşiktaş'tır. Takılma şunların peşine.

Adamların ilk başlardaki paylaşımlarının çoğu Quaresma (:... Takım değil oyuncu seviciliği yapmışlar.
Yok be abi ne takılacam onlarin peşine

Baskan taraftarın desteğini kaybediyor giderek de artıyor tepkiler

Göruyörsun işte ben de dahil burada bile Başkanı savunan insanlar bugün desteğini tamamen veya kısmen çekmiş durumda hayırlısı olsun ne diyeyim.

@Orhan_ abi

Beşiktaş Başkanı her sorunun muhatabı olursa iddiaların ardı arkası da kesilmez. Soru var, soru var!
Baskanın Fabrika ayarlarına dönmeye ihtiyacı var abi Ciddi güç zehirlenmesi yaşıyor

Eğer Hatalarının farkına varıp ders çıkarırsa yine hepimizin en buyuk adayı kendisidir yoksa kendi sonunu kendi hazırlar

Biz eski başkanı istiyoruz çok şey istemiyoruz

Çevrimdışı murat

başkanın o gün dediği ben çökersem beşiktaş çöker sözleri bugünün  habercisi ve erken uyarı sistemiydi. beşiktaş başkanı için başkan olmadan önce 1000 dolar borç dilenen adam gibi asılsız ve yıpratıc,ı başkan olduktan sonra beşiktaşın parasını cebine attı gibi algılanacak söylemlerle asıl zararın beşiktaşa verildiğinin farkında olmasına rağmen kişisel çıkarlarını düşünenler yüzünden bir bölünmüşlük v çöküş dönemine girdik.he bunları nasıl yapmaya cüret ediyorlar ,kötü sonuçlar en büyük yardımcıları.bu para son 6 ay da mı yendi neden daha önce sessiz kalmışlar.beşiktaşın en zayıf anı taraftarın sesinin en çok çıktığı zamanlardır.
[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2018, 20:22:41 MURAT ]

Çevrimdışı Orhan_

Konuyla ilgili ilk mesajına bakıyorum "hepsi doğru değil" de dememişsin :)

Çevrimdışı Orhan_

Baskanın Fabrika ayarlarına dönmeye ihtiyacı var abi Ciddi güç zehirlenmesi yaşıyor

Eğer Hatalarının farkına varıp ders çıkarırsa yine hepimizin en buyuk adayı kendisidir yoksa kendi sonunu kendi hazırlar

Biz eski başkanı istiyoruz çok şey istemiyoruz

Egosu da kabarmıştır, hatalar da yapmıştır, güçten de etkilenmiştir. Buna taraftar da katkıda bulundu. Ancak yanlışları tümüyle kendisine aittir. Şimdi doğru eleştiriler ile fabrika ayarlarına döner. Ama ipe sapa gelmez, doğruluğu kanıtlanmamış, daha en baştan düşman olan ağızlardan çıkan sorularla eleştirdiğimizi zannedersek yukarıda saydığımız bütün kötü unsurları iyice beslemiş oluruz. Biz senelerce Y.D başkanlığında çok kötü dönemler gördük. Fikret Orman o duygudan ve durumdan çıkardı. Bir kalemde harcanacak adam değil. 5 sene önce içimiz kararmışken, geleceğe dair zerre umut taşımazken tam tersini hayal ettirebildiyse bunun müsebbibi ne Şenol Güneş ne de çarşı grubudur. Başkan belki yaptığı hamleler ile kendi sonunu hazırlayacak belki de doğru rotaya girecek ancak ne burada bazılarının yazdığı gibi ne de sosyal medyada kin kusanların anlattığı spekülatif-varsayımlar-iddialar gibi bir tavrı hak etmiyor!.

Çevrimdışı Orhan_

Yok be abi ne takılacam onlarin peşine

Baskan taraftarın desteğini kaybediyor giderek de artıyor tepkiler

Göruyörsun işte ben de dahil burada bile Başkanı savunan insanlar bugün desteğini tamamen veya kısmen çekmiş durumda hayırlısı olsun ne diyeyim.

@Orhan_ abi

Yaptığı hataların tepkileri mutlaka olacaktı. Oluyor. Önemli olan doğru tepkiyi vermekte.

Çevrimdışı Orhan_

başkanın o gün dediği ben çökersem beşiktaş çöker sözleri bugünün  habercisi ve erken uyarı sistemiydi. beşiktaş başkanı için başkan olmadan önce 1000 dolar borç dilenen adam gibi asılsız ve yıpratıc,ı başkan olduktan sonra beşiktaşın parasını cebine attı gibi algılanacak söylemlerle asıl zararın beşiktaşa verildiğinin farkında olmasına rağmen kişisel çıkarlarını düşünenler yüzünden bir bölünmüşlük v çöküş dönemine girdik.he bunları nasıl yapmaya cüret ediyorlar ,kötü sonuçlar en büyük yardımcıları.bu para son 6 ay da mı yendi neden daha önce sessiz kalmışlar.beşiktaşın en zayıf anı taraftarın sesinin en çok çıktığı zamanlardır.

Abi bu adamlar olimpiyat zamanı passolig protestosu yapıyorlardı, stat açılınca bir anda kafalarına takımın varlığı dank etti, malum şampiyonluk da yakındı. Kötü sonuçlar gelmeye başlayınca, dediğin gibi, fırsat geldi yine ayaklarına. Bunlar taraftar filan değil. Bunlar olsa olsa ......., neyse, sonra !taraftara hakaret-aşağılamadan! dolayı ben ceza alıyorum.
[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2018, 21:38:32 Orhan_ ]

Çevrimdışı Ömer Kaan

Pepe'nin avukatı Burçin Barlas: "Beşiktaş ve Pepe özelinde bir şey söyleyemem. Pepe alacakları için bana talimat verdi, başvuru yaptık. Alacakların tamamının alınıp alınmadığı hakkında bir şey söyleyemem şu an."
Burçin Barlas: "Siz bir hizmet veriyorsunuz bir kulübe ve sözleşmeniz var, alacağınız var. Bu alacağı zamanında almak istersiniz. Üzerinden bayağı bir zaman geçince de hukuk yoluna başvurursunuz. Bu çok basit bir durum."
(A Spor)

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Tolgay bitti şimdi de Pepe alacakları için TFF'ye başvurdu haberleri başladı. Basın da yüklenmeye devam ediyor sağlı sollu

Çevrimdışı caner.eryigit

Sur da gedik açıldı heryerden saldırıyorlar..camia da kendi içinde hesaplaşma derdinde yazık

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Tolgay bitti şimdi de Pepe alacakları için TFF'ye başvurdu haberleri başladı. Basın da yüklenmeye devam ediyor sağlı sollu

Olay da şöyle.. Pepe'nin avukatı yayına bağlanmış ve "Beşiktaş ile Pepe özelinde bir şey söyleyemem. Bu doktor hasta ilişkisi gibidir. Duygusal yaklaşamıyorum. Dünyanın her yerinde avukatlar aldığı talimatları yerine getirerek alacakları tahsil etme yoluna gider" demiş.