Bunlar da mı asılsız İddaa , Bunlarda mi yalan ?
Evet yönetim ve başkan savunucularınin cevaplarını bekliyorum
@tangaz abi sen ne diyorsun bunlara ?
bunlardan tek madde hariç yaptıkları için başkanın elini sıkarım yunus.
burda taraftar dediği aslında taraftar değil çarşı. Bence bunların stada bile sokulmaması lazım.
önce kendilerini Beşiktaşdan büyük görmeyi bıraksınlar.
Başkanın hatası bunları muatap alırken taraftar adını kullanıp herkesi hedef alması oldu.
ben stad açıldığından beri tek bir kişinin beleş bilet aldığını duymadım bunu bilen çıksın kanıtlasın
aramızda divan üyeleri var. onlar bile bırak beleşi parasıyla bilet bulamazken bırak divan üyelerini
divan yönetimi bile sana parasıyla bilet temin etmiyor. ne beleşinden bahsediyorsunuz eskiden bu olurdu
biletler stad kapısında satılırdı üstünde davetiye etiketi vurulmuş olan şimdi böyle bir şeye rastlıyormusun
localar haricinde birilerine davetiye verildiğine şahit oldunmu. Davetli misafirinde olur bu gayet normal kulüp için ama bu davetiyelerin taraftara düştüğüne hiç
şahit olmadım bunu söyleyenler bu tip şeylere alışık kişiler demekki bu lafı ortaya atıyorsan ispatlayacaksın
belkide geçmişde olduğu gibi alamadıkları için saldırıyorlar.
insanların dikkat etmediği bir konu var davetiye bile olsa tc si ile birlikte bunu tff ye bildirmek zorundasın
yani resmileşmeden olmaz bu imkansız artık ama yöneticiler parasını ödeyip bilet alıp taraftara dağıtırsa bu kimseyi ilgilendirmez Beşiktaşın
kasasına girdikten sonra stada giren her kişinin sayısı belli bunu tff açıklıyor kulüp değil kapılardan sürekli geçiyoruz
bir kere bile kimse yan kapı açılıp birilerinin polis tarafından sokulduğuna şahit oldumu ben ilk maçta bir kere şahit oldum
bir dahada olmadım. bu lafı sallayanlar çamur at izi kalsın diyor bu açık belli yoksa buyurup ispatlasınlar. beleş bilet dağıtılıyorsa
bu ispatı en kolay şeydir. heleki bu tff böyle birşey olsa anında belgesiyle sızdırırdı.