Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3737931 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

abi eksik okudun sanırım mls.den oyuncu alınmaz demiş atiba mls.den gelmedi ki.
iyide mls yetiştirmesi değil şimdi ibrahimovicde alınmaz o zaman bu mantıkla

Çevrimdışı Necmi

Killigina bunu rusyaya satardim ben, oyle alsin topu topu yanyan sursun ikinci mac tavsan gibi seke seke kosmaya baslar sakatlanmazsa tabi
Abi ayhana yapilan harekete faul falan calmiyor herifler, cik oyununa bah
Bi kavga cikiyor sahada yumruk tekme falan gs maci yaninda kiz kavgasi kalir iki sari cekiyor hakem ucan tekme kafa atan falan olduysa bi tane kirmizi hop oyna devam
iyide bizde uçan tekmeye sarı bile çıkmadı :D

Çevrimdışı tangaz

larin nerede yetişmiş abi mls dışında bi kariyeri mi war  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bize özel işte
faul vermedi abi ne sarısı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Necmi

sosyal medyada ne diyecek abi arpam az demez tabii negredo effekt işte. bir de brezilya talibi olunca birde orada yaşayayım dedi aklı kaydı satacaktık orda menajerinin isteği de bence makuldü kabul etmeliydik. büyük hata ettik. bak o menajer sana ne portakallar getirirdi sonra.
şimdi satmak için menejere verirsin o parayı sonra birileri çıkar menejerlerin oyuncağı olduk der.
menejeri kollamazsan böyle elinde kalır uğraşırsın.

Çevrimdışı tangaz

zaten milana gidiyormuş 4 milyon maaşa  :bandit: negredonun yarısı  :money:

Çevrimdışı Necmi

bize özel işte
faul vermedi abi ne sarısı
ne faulü maç bitmişdi aslında kırmızı verse donka 2 maçla yırtardı iyiki vermemiş :D
fırat kırk yılda bir eyyam yapayım derken doğruyu yaptı orda dalsa herkese sarı sarı diye
kimse ceza almadan yırtardı aslında

Çevrimdışı Necmi

larin nerede yetişmiş abi mls dışında bi kariyeri mi war  :alala:
kanada milli onuda geçtim atibanın tavsiyesi bile yeter bence alınması için

Çevrimdışı Necmi

Ikinci lige vereceksin
Larinin kumasi var
Ama cok yumusak ve himbil
Azicik dayak yesin orda dovule dovule dovmeyi ogrenir
dayakla düzelecekse sana yollayalım :alala:

Çevrimdışı tangaz

şimdi satmak için menejere verirsin o parayı sonra birileri çıkar menejerlerin oyuncağı olduk der.
menejeri kollamazsan böyle elinde kalır uğraşırsın.

ben menajer işine karşı değilim bilirsin, alvesin yarısına 3 milyon verirken de menajer oyuncağı olmamıştık ki orda kaç tane eleman aldık fernandes gibi 18 milyonluk herifi bize 10da birine getirmişti mendes  o zaman nie bişey denmiyordu. bu  iş win win olayı. sıkıntı şu sadece kendin hiç arge yapmayıp sadece menajere bırakıyorsun işleri o zaman işte oyuncak oluyorsun abi.

Çevrimdışı caner.eryigit

başaksiti her maç etli pilav dağıtıyormuş maç sonu yensin die bu yavru acıkmış az acele etmiş  :D
Devre arası Akbil’lere toplu taşıma herseye haşırt diye zam bekliyorum malum para lazım damat arkadaşa.şampiyonluk havasına girmişler

Çevrimdışı tangaz

kanada milli onuda geçtim atibanın tavsiyesi bile yeter bence alınması için

larin transferi kağıt üstünde makul zaten makul olmayan 1,6 mio maaşı sadece

Çevrimdışı caner.eryigit

Tek sevdigim hollandali futbolcuydu, neden boyle oldu bu cocuk
Yahu cok net hatirliyorum buna sordular sosyal ortamda arpan mi az diye, problem o degil demisti
Bence odemelerin aksamasi bunu yoruyor olabilir. Amerikada falan ev mev bi yatirimi varsa
Bilemiyorum parayla alakali bi problem ama miktarla degil galiba
Belki sampiyon olursak sana 1 milyon veririz dediler sonra vermediler
Bu arkadaş 2.yarı bizi çok yorar abi ben sana söylim

Çevrimdışı tangaz

Devre arası Akbil’lere toplu taşıma herseye haşırt diye zam bekliyorum malum para lazım damat arkadaşa.şampiyonluk havasına girmişler

devre arası olmaz mart sonu seçim war  :bandit:

Çevrimdışı caner.eryigit

devre arası olmaz mart sonu seçim war  :bandit:
Celladına aşık bu millet abi seçim olsa ne yazar...

Çevrimdışı mylife1903

Top oyundayken olursa devam abi zaten

Çevrimdışı Necmi

Tek sevdigim hollandali futbolcuydu, neden boyle oldu bu cocuk
Yahu cok net hatirliyorum buna sordular sosyal ortamda arpan mi az diye, problem o degil demisti
Bence odemelerin aksamasi bunu yoruyor olabilir. Amerikada falan ev mev bi yatirimi varsa
Bilemiyorum parayla alakali bi problem ama miktarla degil galiba
Belki sampiyon olursak sana 1 milyon veririz dediler sonra vermediler
problem o değil derken problem para değilde demek istemiş olabilir. bu takımda paradan önce gelen ciddi
problemler var. iki sene önce abou lig bittiğinde topu quaresmaya vererek göstermişdi bunu.
mesela son maç babelin penaltıyı atmak için topu kapışını bir izle aslında problemin ne olduğunu görürsün.
oyuncular salak değil paralarının kulüpte kalmayacağını biliyorlar en kötü fifaya gidip anında tahsil ederler.
ama bunu sahaya yansıtmazlar. bu onlarada zarar olarak döner. takımda adalet yok iki senedir bu net görünüyor.
oyuncu hocaya güvenmiyor artık sahaya çıkanda mutsuz bir iki değil bütün oyuncularda var nerdeyse.
bunuda çözecek olan hoca ama bunun farkında bile olduğunu sanmıyorum.aslında farkındadırda farkında olmak istemiyordur.
hadi gözleri görmedi kulaklarıdamı duymadı tepkiyi. bugün görmedim dersen yarın taraftar sana net gösterir.
öyle bir tepki koyarki üç saniyede oyundan almak zorunda kalırsın.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ali Aydın: Beşiktaş’ta devre arasında takım kaptanlarının değişmesi söz konusu. Oğuzhan’ın üzerindeki baskı azalacak. Gökhan Gönül, Medel ve Vida kaptanlıkta düşünülen isimler.

Çevrimdışı yoruk

Bizim Umut ile Orkan ne durumdalar acaba ? Takip eden var mı

Çevrimdışı Necmi

Ali Aydın: Beşiktaş’ta devre arasında takım kaptanlarının değişmesi söz konusu. Oğuzhan’ın üzerindeki baskı azalacak. Gökhan Gönül, Medel ve Vida kaptanlıkta düşünülen isimler.
şimdi kaptanlık alınırsa my life nasıl eleştirecek :alala:

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Vida'nin şafağı yetmez kaptanlığa.. Gökhan'ın da devamlılığı yok.. Medel olabilir aslinda kaptan dediğin agresif olur

Çevrimdışı kyiv

Fikret Orman ve Ali Koç panelde canlı yayındalar.

Çevrimdışı yoruk

Niye "olamıyoruz" diye konuşuyorlar.Belli zaten.Kafa yapısı sorunlu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alıntı

2017-18 sezonunda toplam 729.1 milyon TL gelir elde etmişiz.
Gelirimizin büyük kısmını Şampiyonlar Ligi yayın geliri oluşturuyor ve KUR FARKI diye meczup meczup dolanan kitleye hatırlatmak isterim ki bu gelir Euro cinsinden...

Kur farkı var mı? Var ama tek başına açıklamaz hiçbir şeyi. Daha açık ne kadar anlatabilirim bilmiyorum ama kulübün içini boşaltıyorlar arkadaşlar. Sizler (genel kamuoyu) bunu fark ettiğinde birilerine yine enkaz kalmış olacak.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fatih Terim’e çok yakın bir Galatasaraylı eski oyuncu, Babel’le anlaştıklarını ve sezon sonunda oyuncunun Sarı-Kırmızılı takıma transfer olacağını söyledi.(Akşam)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık