Tek sevdigim hollandali futbolcuydu, neden boyle oldu bu cocuk
Yahu cok net hatirliyorum buna sordular sosyal ortamda arpan mi az diye, problem o degil demisti
Bence odemelerin aksamasi bunu yoruyor olabilir. Amerikada falan ev mev bi yatirimi varsa
Bilemiyorum parayla alakali bi problem ama miktarla degil galiba
Belki sampiyon olursak sana 1 milyon veririz dediler sonra vermediler
problem o değil derken problem para değilde demek istemiş olabilir. bu takımda paradan önce gelen ciddi
problemler var. iki sene önce abou lig bittiğinde topu quaresmaya vererek göstermişdi bunu.
mesela son maç babelin penaltıyı atmak için topu kapışını bir izle aslında problemin ne olduğunu görürsün.
oyuncular salak değil paralarının kulüpte kalmayacağını biliyorlar en kötü fifaya gidip anında tahsil ederler.
ama bunu sahaya yansıtmazlar. bu onlarada zarar olarak döner. takımda adalet yok iki senedir bu net görünüyor.
oyuncu hocaya güvenmiyor artık sahaya çıkanda mutsuz bir iki değil bütün oyuncularda var nerdeyse.
bunuda çözecek olan hoca ama bunun farkında bile olduğunu sanmıyorum.aslında farkındadırda farkında olmak istemiyordur.
hadi gözleri görmedi kulaklarıdamı duymadı tepkiyi. bugün görmedim dersen yarın taraftar sana net gösterir.
öyle bir tepki koyarki üç saniyede oyundan almak zorunda kalırsın.