Tamam öldük bittik, her yerde sorun var hatta çoğu yerde çürümüşlük var ama umut da kolay bitmiyor. Bu geçiş süreci için Şenol hocanın hala her şeyi düzeltme şansı var. İmkansıza yakın ama şu 10 günde bir şeyleri toparlar ve kötü oynayarak da olsa kalan maçları kazanırsa geçen seneden iyi durumda oluyoruz. 5 maçın 4'ünü kazanırsak geçen sene ile aynı puanda oluruz.

He geçen sene sanki iyi durumda mıydık? Değildik ama elimizdeki futbolcuları satabilmek, ŞL yada AL geliri alabilmek toparlanma sürecini kısaltacak. Tabi bahsettiğim şu senaryoda gelecek başarıdan sonra başkan ve hoca aynı kafayla devam ederse gelmesin öyle başarı.
Özellikle 4-5 gündür herkes herkesi gömüyor ama elimizde de böyle bir malzeme var iyice dibe gömmeye de gerek yok. Ligi olabildiğince iyi yerde bitirip hoca veya yönetim belki de ikisini de sezon sonunda göndermek gerekli. Enkaz bu sırada ne kadar küçük olursa o kadar iyi.
Surec bizim camiada hesaplasmalari da beraberinde getirdigi icin toparlanma 4-5 sene suruyor bu 4-5 sene icinde daha da darbe yiyoruz. Sakin kalmak en onemli ve beklentilerin olanaklarla sinirli oldugunu da unutmamak lazim.
Fikret orman mayista daha guclu yonetim kurmali ama bu yonetiminde de 4-5 ismi yarindan itibaren gondermeli.
Secim aciklaninca herkes mantarlar gider derken bosuna demedik iyiler gider tam tersi olur diye ama baskanin burnu iyi surttu makyaji da dokuldu, kendi etti kendi buldu, fazla havalanmisti dususu sert oldu, cikip konussun simdi ben yaptim ben ettim maas isterim tatilimi yaparim ben cokersem besiktas coker diye.
Haddini cok asti fikret orman kendini bi lutuf sandi.
Kimse tasin altina elini sokmazken cikip ben bu isi yaparim diyen fikret orman lazim bize, tekrsr o mutevazi ve caliskan haline donmesi lazim artik eski karisiyla tekrar mi evlenir bilmem ama ozel hayatini da toparlamasi lazim, adam da cok fedakarlik yapti saclari agardi herifin ama kimse ona bu is kolay olacak diye de soz vermedi, kendi biliyordu zorluklari. Daglari asip ovada sele tutuldu simdi tekrar toparlama gorevi de kendisine dusuyor, azicik motive olursa bu durumu toparlayabilecegini dusunuyorum
Sacma sapan konusmalarindan burdan marsa duble yol olur biraz da dikkatli konussun, feda sezonunda rustuye bir jubileyi cok gormustu, bu yasta adam oynamasini kabul edemiyorum falan demisti, dikkatli olmak lazim iste o rustu barselonayla anlasmis jubile yapacakti cine gitmenden daha fazla ses getirirdi.
Rustuyu yasindan oturu gonderen adamin kadrosunda ikinci dunya savasi ordu milli takimi futbolculari oynuyor yedekleri de afganistan savasi gazileri
Kimse cikip sormuyor tabi noldu diye
Kongrede azicik haddini bildirip isine konsantre etmek lazim baskani, herkes herseyin farkinda, aklimla dalga gecmeyin diyen adam da kimseyi salak yerine koymayacak