Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3742878 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

https://mobile.twitter.com/komutanesca/status/1062345878374092800

Suraya bakin boyle bi terbiyesizlik olamaz bu takim arkadasini resmen asagilamaktir. Ayip.
Bunu artık hocanın ayarlaması lazım Ljajic varken duran topa el sürene mac sonu etli pilav yok diyecek..

Çevrimdışı mylife1903

Bunu artık hocanın ayarlaması lazım Ljajic varken duran topa el sürene mac sonu etli pilav yok diyecek..
Mac sonuna kalmiyor etli pilav devre arasi goturenler var

Çevrimdışı ilhan mansız

benim yaptığım ismaili savunmak değildi ismaili canerle mukayese ettim hep
ismail iyi topçu demedim ismail canerden iyi dedim bir yedek sol bek olacaksa bu ismail olur dedim
o zaman hatırlanırsa herkes canere ölüp bitiyordu. ismail kötü oyuncu olabilir caner kötünün ötesinde bir bektir
adam bek bile değil bunu defalarca anlatmaya çalıştım. savunmaya gelmez senin tribünde seyrettiğin gibi seyreder ismail hiç olmazsa geri geliyordu ismail hızlıydı caner koşmaz bile ben biri iyi biri kötü demedim her zaman ismaili canere tercih ederim dedim.
sizde yavaş yavaş o kıvama geliyorsunuz hele biraz daha oynasın. :D
bu forumda en eskilerden biri olabilirim. İkili karşılaştırma yapmayı sevmem ancak İsmaili hep savundum. Beşiktaş’ın pas oyununda çok etkiliydi. Her zaman İsmaili tercih ederim.

Çevrimdışı cursedofdragon

Avrupa'nın yaş ortalaması en yüksek takımı 31.24 ile Beşiktaş. (CIES)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://www.facebook.com/dedikodubjk/videos/2011030609187232/

ayıp cidden

geçenlerde galiba @Necmi bir görsel paylaşmıştı.
Bunu yapan adamın 4 sezonda attığı frikik golü sayısı 1 (yazıyla bir)

Çevrimdışı mellfred

Quaresmaaaaa quaresmaaaaa oley oley oley

Ankaralı Atiba yeni bi flood paylaşmış : https://twitter.com/AnkaraliAtiba/status/1062414454434996224

Konu bizim bazı transfer operasyonlarımıza da giden Gs'li eski yönetici Serdar Güzelaydın ve spor basını üzerinden futbolu dizayn çabaları. Daha önce benim de dikkatimi çekmişti. Voleybolcu ve çimden sorumlu yöneticimiz Umut Güner'le transfer operasyonuna giderken. Böyle bir adamın başkanla kanka olması da başkanın eksilerinin yanına eklenir.

Bununla ilgili bi yazı okumuştum.. Başkanın bazı yakın arkadaşlarından da sızıntı olabileceği.. Mesela Gs'li yönetici Serdar Güzelaydın.. İnternette aratırsanız Beşiktaş'ın 2 transfer operasyonunda yanında o da var.. Yönetici olacak kadar gs'li bi adamla transfere mi gidilir yahu  :D

Çevrimdışı levitate

hadi kullandın diyelim insan bi konuşur alır topu

çocuk gibi elindeyken vurup almak ne
bipbipbupbup

Çevrimdışı Liquidator

Yayınlanan Football Leaks belgelerinde Ahmet Bulut'un, Jorge Mendes ile birlikte Beşiktaş'a yaptığı transferlerden elde ettiği 5.5 M₺ kazancı yurt dışındaki offshore şirketlerine aktardığı ortaya çıktı. (Fanatik)

pis pis kokular geliyor. Türkiye basınında çıt yok, amma ve lakin adamlar ciddi belgeler yayınlıyorlar

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı yoruk

...
Taraftarın 2 maç ile yediği bir başka adam..
Sakatlıktan sonraki 2,maçında Antep’li hızlı oyuncuya karsı kalınca şansızlık yaşamış orada mimlenmıs idi adam.

Çevrimdışı yoruk

Yayınlanan Football Leaks belgelerinde Ahmet Bulut'un, Jorge Mendes ile birlikte Beşiktaş'a yaptığı transferlerden elde ettiği 5.5 M₺ kazancı yurt dışındaki offshore şirketlerine aktardığı ortaya çıktı. (Fanatik)

pis pis kokular geliyor. Türkiye basınında çıt yok, amma ve lakin adamlar ciddi belgeler yayınlıyorlar

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk

2 yıl kapıdan giremeyen menajerler sonrasında kırmız halı ıle karsılanmaya başladı.Ne değişti çok merak ediyorum.
Daha Pepe geldiğinde toplantıda şov yaparlarken demiştim ne oluyor ya diye

Çevrimdışı AigleBordeaux

Taraftarın 2 maç ile yediği bir başka adam..
Sakatlıktan sonraki 2,maçında Antep’li hızlı oyuncuya karsı kalınca şansızlık yaşamış orada mimlenmıs idi adam.
Kalite olarak bence bize göre değildi ama karekteri zaten fotoda belli Adam.

Çevrimdışı AigleBordeaux

2 yıl kapıdan giremeyen menajerler sonrasında kırmız halı ıle karsılanmaya başladı.Ne değişti çok merak ediyorum.
Daha Pepe geldiğinde toplantıda şov yaparlarken demiştim ne oluyor ya diye
Pepenin belki bütün hakları bizde değildir, başkanın hiç bir sözüne inanmıyorum

Çevrimdışı yoruk

Bu arada bu belge olayı için ben yenı olayları açıkladılar sanıyordum.Meğer 2011 yılı içinmiş.Ee ama bunları biliyorduk zaten ?

Çevrimdışı yoruk

Terim 3 maç daha almış şimdi gördüm.
Ama bakın goreceksınız adamlar kırılmayacak.Anında toplandılar mesela eylem falan yapıldı daha da birlik  olurlar saha dışında.Fenerbahçe Temmuz olayından sonrakı gibi mesela ?
Aynı seyler benzer olaylar bizim başımıza gelse bittiydik şimdiden.İşte benım kızdığım üzüldüğüm şeylerden biri bu.Çok kırılganız biz.Gecen sene bir Fener maçı yaşadık kayış koptu.Zaten her derbi öncesi zorlanıyoruz.

Çevrimdışı worns

...

Şu adamların döneminde yabancı ekibin karakteri üst düzeydeydi. Gerçekten iyi transferlerdi. Yetenek olarak sınırlı olanları bile hep kapasitesinin maksimumunu verdi. Rhodo, Beck, Gomez, Tosic devre arası gelen Marcelo, hatta Alexis. Maaş dengesi de çok iyiydi o kadronun. Gomez tek yüksek maaşlı elemandı. Onu da zaten kimsenin tartışacak hali yoktu. Sosa, Quaresma ondan çok geride 2 milyonun altında alıyorlardı. 15/16'da Quaresma'nın sivrilikleri bile epey törpülenmişti. Hem kadronun ağası gibi takılamıyordu hem de yeri bile garanti değildi.

Orta saha rotasyonundaki eksik, defansta  kaledeki yetersizlik olsa da kimyası yüksek bir takımdı. Kağıt üzerinde de Tolgay'ın sakatlığı olmasa iyi kurulmuştu denilebilir. İyi bir oyun hafızası, birlikte oynama alışkınlığı takımda onun üstüne bu hamleler her şeyi kolaylaştırdı. 15/16'daki işi çok küçümsememek lazım o sene Fb'nin ya herro ya merro senesiydi Kjaer, Nani, Van Persie falan kağıt üstünde çok iddialı başlamışlardı.

Doğru bir planla ilerlenebilse çok şey vaat eden bir temeldi. 3 sene sonra şu noktada olmak gerçekten çok üzücü.
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2018, 03:48:34 worns ]

Çevrimdışı zbrnsky

Çekilen onca çile unutuldu herşey için yazık oldu.Göz göre göre bittik. Bunca hata nasıl yapılır anlamıyorum. Heryerde sıkıntı var ve tasfiye gerekli. Nereden baksan rahat 5 yılı çöpe atan bir süreç olacak. Duruma göre daha da uzayabilir.

Çekilen onca çile unutuldu herşey için yazık oldu.Göz göre göre bittik. Bunca hata nasıl yapılır anlamıyorum. Heryerde sıkıntı var ve tasfiye gerekli. Nereden baksan rahat 5 yılı çöpe atan bir süreç olacak. Duruma göre daha da uzayabilir.

Tamam öldük bittik, her yerde sorun var hatta çoğu yerde çürümüşlük var ama umut da kolay bitmiyor. Bu geçiş süreci için Şenol hocanın hala her şeyi düzeltme şansı var. İmkansıza yakın ama şu 10 günde bir şeyleri toparlar ve kötü oynayarak da olsa kalan maçları kazanırsa geçen seneden iyi durumda oluyoruz. 5 maçın 4'ünü kazanırsak geçen sene ile aynı puanda oluruz.

He geçen sene sanki iyi durumda mıydık? Değildik ama elimizdeki futbolcuları satabilmek, ŞL yada AL geliri alabilmek toparlanma sürecini kısaltacak. Tabi bahsettiğim şu senaryoda gelecek başarıdan sonra başkan ve hoca aynı kafayla devam ederse gelmesin öyle başarı.
Özellikle 4-5 gündür herkes herkesi gömüyor ama elimizde de böyle bir malzeme var iyice dibe gömmeye de gerek yok. Ligi olabildiğince iyi yerde bitirip hoca veya yönetim belki de ikisini de sezon sonunda göndermek gerekli. Enkaz bu sırada ne kadar küçük olursa o kadar iyi.

Çevrimdışı zbrnsky

Bence en kısa sürede hocayı göndermek gerek. Mayıs ayında da yönetimi göndermek gerekiyor.

Çevrimdışı mylife1903

Tamam öldük bittik, her yerde sorun var hatta çoğu yerde çürümüşlük var ama umut da kolay bitmiyor. Bu geçiş süreci için Şenol hocanın hala her şeyi düzeltme şansı var. İmkansıza yakın ama şu 10 günde bir şeyleri toparlar ve kötü oynayarak da olsa kalan maçları kazanırsa geçen seneden iyi durumda oluyoruz. 5 maçın 4'ünü kazanırsak geçen sene ile aynı puanda oluruz.

He geçen sene sanki iyi durumda mıydık? Değildik ama elimizdeki futbolcuları satabilmek, ŞL yada AL geliri alabilmek toparlanma sürecini kısaltacak. Tabi bahsettiğim şu senaryoda gelecek başarıdan sonra başkan ve hoca aynı kafayla devam ederse gelmesin öyle başarı.
Özellikle 4-5 gündür herkes herkesi gömüyor ama elimizde de böyle bir malzeme var iyice dibe gömmeye de gerek yok. Ligi olabildiğince iyi yerde bitirip hoca veya yönetim belki de ikisini de sezon sonunda göndermek gerekli. Enkaz bu sırada ne kadar küçük olursa o kadar iyi.
Surec bizim camiada hesaplasmalari da beraberinde getirdigi icin toparlanma 4-5 sene suruyor bu 4-5 sene icinde daha da darbe yiyoruz. Sakin kalmak en onemli ve beklentilerin olanaklarla sinirli oldugunu da unutmamak lazim.
Fikret orman mayista daha guclu yonetim kurmali ama bu yonetiminde de 4-5 ismi yarindan itibaren gondermeli.
Secim aciklaninca herkes mantarlar gider derken bosuna demedik iyiler gider tam tersi olur diye ama baskanin burnu iyi surttu makyaji da dokuldu, kendi etti kendi buldu, fazla havalanmisti dususu sert oldu, cikip konussun simdi ben yaptim ben ettim maas isterim tatilimi yaparim ben cokersem besiktas coker diye.
Haddini cok asti fikret orman kendini bi lutuf sandi.

Kimse tasin altina elini sokmazken cikip ben bu isi yaparim diyen fikret orman lazim bize, tekrsr o mutevazi ve caliskan haline donmesi lazim artik eski karisiyla tekrar mi evlenir bilmem ama ozel hayatini da toparlamasi lazim, adam da cok fedakarlik yapti saclari agardi herifin ama kimse ona bu is kolay olacak diye de soz vermedi, kendi biliyordu zorluklari. Daglari asip ovada sele tutuldu simdi tekrar toparlama gorevi de kendisine dusuyor, azicik motive olursa bu durumu toparlayabilecegini dusunuyorum

Sacma sapan konusmalarindan burdan marsa duble yol olur biraz da dikkatli konussun, feda sezonunda rustuye bir jubileyi cok gormustu, bu yasta adam oynamasini kabul edemiyorum falan demisti, dikkatli olmak lazim iste o rustu barselonayla anlasmis jubile yapacakti cine gitmenden daha fazla ses getirirdi.
Rustuyu yasindan oturu gonderen adamin kadrosunda ikinci dunya savasi ordu milli takimi futbolculari oynuyor yedekleri de afganistan savasi gazileri

Kimse cikip sormuyor tabi noldu diye

Kongrede azicik haddini bildirip isine konsantre etmek lazim baskani, herkes herseyin farkinda, aklimla dalga gecmeyin diyen adam da kimseyi salak yerine koymayacak

Surec bizim camiada hesaplasmalari da beraberinde getirdigi icin toparlanma 4-5 sene suruyor bu 4-5 sene icinde daha da darbe yiyoruz. Sakin kalmak en onemli ve beklentilerin olanaklarla sinirli oldugunu da unutmamak lazim.
Fikret orman mayista daha guclu yonetim kurmali ama bu yonetiminde de 4-5 ismi yarindan itibaren gondermeli.
Secim aciklaninca herkes mantarlar gider derken bosuna demedik iyiler gider tam tersi olur diye ama baskanin burnu iyi surttu makyaji da dokuldu, kendi etti kendi buldu, fazla havalanmisti dususu sert oldu, cikip konussun simdi ben yaptim ben ettim maas isterim tatilimi yaparim ben cokersem besiktas coker diye.
Haddini cok asti fikret orman kendini bi lutuf sandi.

Kimse tasin altina elini sokmazken cikip ben bu isi yaparim diyen fikret orman lazim bize, tekrsr o mutevazi ve caliskan haline donmesi lazim artik eski karisiyla tekrar mi evlenir bilmem ama ozel hayatini da toparlamasi lazim, adam da cok fedakarlik yapti saclari agardi herifin ama kimse ona bu is kolay olacak diye de soz vermedi, kendi biliyordu zorluklari. Daglari asip ovada sele tutuldu simdi tekrar toparlama gorevi de kendisine dusuyor, azicik motive olursa bu durumu toparlayabilecegini dusunuyorum

Sacma sapan konusmalarindan burdan marsa duble yol olur biraz da dikkatli konussun, feda sezonunda rustuye bir jubileyi cok gormustu, bu yasta adam oynamasini kabul edemiyorum falan demisti, dikkatli olmak lazim iste o rustu barselonayla anlasmis jubile yapacakti cine gitmenden daha fazla ses getirirdi.
Rustuyu yasindan oturu gonderen adamin kadrosunda ikinci dunya savasi ordu milli takimi futbolculari oynuyor yedekleri de afganistan savasi gazileri

Kimse cikip sormuyor tabi noldu diye

Kongrede azicik haddini bildirip isine konsantre etmek lazim baskani, herkes herseyin farkinda, aklimla dalga gecmeyin diyen adam da kimseyi salak yerine koymayacak

:claps: :claps: :claps: Katılıyorum. Başkanın burnu sürtmüştür heralde artık. Hatalarından ders alır ve konsantre olursa bu sırada da iyi kötü oyun farketmeksizin devre arasına 30 puanla girersek kazayı komaya girmeden atlatırız.