Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3735497 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Babel'in satılmaması büyük hataydı...

o krizi yönetemeyen kimdi?

tüm oklar başkanı gösteriyor. sonucun yegane sebebi başkandır. buna bu hocayla dewam etmek de dahil diyebiliriz ama başkan öyle böle kurnazlık yapmıyor o işte yeni hoca getirse transfer yapmamana yaptıgını da son gün yapmana asla tepkisiz kalmaz zaten 3 gün sonra da ne verdin de ne istiyorsun başkan die boy boy demeçler verir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

ben hiç bir büyük kulüpte böle topa kız kadar vuramayan oyuncu görmüyorum.

Ama çocuk hiçbir şeyi gizlemedi. Saf çocuk.Her seferinde Arsenalde iken Van Persienin antrenman sonrası kendisine uyarısını anlattı. Peki sonuç? 19 yaşında Beşiktaşa geldiğinde şut çekemiyordu. Halen daha çekemiyor. Çocuk doğruları açık açık anlattı ben ekstra antrenman falan tanımam. Allah vergisi yeteneğim ne kadar müsade ediyorsa o kadar futbolcuyum.

Çevrimdışı mylife1903

Abi bak makat reyizi falan getirsen ozziyi bu fizikle antremana almaz, olur falan calismalarda basima is almayayim der, belki peynir kuru falan verir buna

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı caner.eryigit

Yonetici beyenmiyorsun ayip betoncu yapmasin da galerici mi yapsin
bizim profesyonal ekip şampiyonlar ligi gibi zaten galericiler müteahitler kuyumcular fln..bu adamlar kadro mühendisliğini yapıyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Oğuzhan Özyakup (Maystıro)

*Hız Yok.
*Frikik Yok
*Şut Yok.
*Gol Yok.
*Ara Pas'ı yok.
*Çalım Yok.
*Taraftara Kulak var.

Sergen Yalçın (Gerçek 10 numara)

*Hız yok
*Frikik var.
*Şut Var.
*Gol Var.
*Ara Pas'ı var.
*Çalım Var.
*Taraftara Kulak yok.

Çevrimdışı 38life

bu oyunculara ödeyemeyeceği kontratı kim verdi? kaç aydır hiç bir şubenin parası ödenmiyor doğru dürüst. transfer yapılsa deriz ki şuşu gerekçeyle ödenmiyor ortada transferde yok. paralar nerede?

Yönetim verdi. Ve yönetim bu kontratları yaparken burada gereken tepkiyi gösterdik :)

Çevrimdışı 38life

müteahhitlermi yapacak planlamayı  :akuma:

Yeni teknik direktör yapacak.

Çevrimdışı tangaz

Yönetim verdi. Ve yönetim bu kontratları yaparken burada gereken tepkiyi gösterdik :)

şimdi de yönetimin enkazını hocanın kaldırmasını bekliyorsun.

not:hoca kelimesi temsili kullanılmıştır şenol güneşi temsil etmemektedir.

Çevrimdışı 38life

tüm oklar başkanı gösteriyor. sonucun yegane sebebi başkandır. buna bu hocayla dewam etmek de dahil diyebiliriz ama başkan öyle böle kurnazlık yapmıyor o işte yeni hoca getirse transfer yapmamana yaptıgını da son gün yapmana asla tepkisiz kalmaz zaten 3 gün sonra da ne verdin de ne istiyorsun başkan die boy boy demeçler verir.

O krizi yönetemeyen yönetimdi. Ve ben yönetimi en ağır eleştirenlerden biriydim :)

Çevrimdışı cursedofdragon

10 numara nedir nasıl olunur ?

Kaptan nedir nasıl olunur ?

Nasıl bahane bulunmadan top oynanır ?

Çevrimdışı mylife1903

Abi hidink gibi falan oldugunu dusunsene hocanin
Kapali gise olurdu toplantilar

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hepsini satalım. Q7 başta olmak üzere bütün yaşlılara yol verelim. Çare Abdullah Avcı. Keşke gelse ama gelmez.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı tangaz

Yeni teknik direktör yapacak.

kim olabilir? bu ekonomik yapı ile bu yönetim anlayışı ile bu işin altından en iyi kim kalkar? indiragandi yapmadan menajerle bir olup kulübü silkelemeden bu işi kim kıvırır?

Çevrimdışı 38life

şimdi de yönetimin enkazını hocanın kaldırmasını bekliyorsun.

not:hoca kelimesi temsili kullanılmıştır şenol güneşi temsil etmemektedir.

Ortada tek bir sorumlu yok. Yönetimin transferler ve kontratlar konusunda saçmalıklarını sayfalarca yazdık. Ama tüm bunlara rağmen bugün ligdeki tablonun sorumlusu büyük oranda Şenol Güneştir.

Çevrimdışı kyiv

Oğuzhan Özyakup (Maystıro)

*Hız Yok.
*Frikik Yok
*Şut Yok.
*Gol Yok.
*Ara Pas'ı yok.
*Çalım Yok.
*Taraftara Kulak var.

Sergen Yalçın (Gerçek 10 numara)

*Hız yok
*Frikik var.
*Şut Var.
*Gol Var.
*Ara Pas'ı var.
*Çalım Var.
*Taraftara Kulak yok.

Yok artık!!!  Sergen ile Oğuzhan karşılaştırılır mı?Sergene küfür et daha iyi. Sergeni bırak bana göre mevkisi aynı olmayan karakteri sorunlu Tümer bile Oğuzhandan daha etkiliydi. Sergen de kısmen şımarıkdı ama canı istediğinde işi bitirirdi.

Çevrimdışı tangaz

O krizi yönetemeyen yönetimdi. Ve ben yönetimi en ağır eleştirenlerden biriydim :)

yönetim sırasını savdı bu sıvamanın sonucunu hocaya bağlayıp şimdi de onu gömeyim demek değilmidir bu?

geçen sene sonundan transfer tahtasının kapandığı eylül başına kadar yönetimin yaptıkları ve yapmadıkları sonucunda ortaya çıkan malzemeden nasıl bir yemek bekliyorsun?

Çevrimdışı mylife1903

kim olabilir? bu ekonomik yapı ile bu yönetim anlayışı ile bu işin altından en iyi kim kalkar? indiragandi yapmadan menajerle bir olup kulübü silkelemeden bu işi kim kıvırır?
Fatih terim abi

Çevrimdışı kyiv

Dürüstlük açısından Rıza Çalımbay...Konyadan istifa etmiş  :D Vizyon açısından hemen kaçın hemen!!!

Çevrimdışı tangaz

Abi hidink gibi falan oldugunu dusunsene hocanin
Kapali gise olurdu toplantilar

dün maç sonu o çok övülen avcı olsaydı yönetimi orada gömer üstüne ekskavatörle toprak atardı hoca hala tek başına göğüslüyor enkazı yönetime nie kızılıyor die siper oluyor.

Çevrimdışı worns

Burak'ın sözleşmesini feshetmek istiyormuş Ts.

Yeni santrafor geliyor 33 yaşında, 2.5 milyondan 3 yıllık sözleşmesi de hazırdır asgari. Tam bizlik bir transfer. Artık enkazı kimi bırakacaklarsa Burak'ın sözleşmesinden nasıl çıkacağız diye yeni bir sorunu da hazırlanıyor.

Çevrimdışı tangaz

Ortada tek bir sorumlu yok. Yönetimin transferler ve kontratlar konusunda saçmalıklarını sayfalarca yazdık. Ama tüm bunlara rağmen bugün ligdeki tablonun sorumlusu büyük oranda Şenol Güneştir.

asla katılmam buna. koca yaz santrafor almadan sezonu açan elindeki tek santrafora benzeyen veteran topçuyuda transfer bitince yollayan başkandan başka suçlu yoktur. talişkanın (en kritik 2 eksiklikten biri mevki olarak) yerine aldığı layiçi 4.hafta transfer etti oyuncu geldi 3 gün sonra milli ara hooop sakatlık hopp hilli ara derken adam daha takımdaki oyuncuların yarısının adını bilmiyordur. bunu da mı hoca becerdi?

Çevrimdışı tangaz

Dürüstlük açısından Rıza Çalımbay...Konyadan istifa etmiş  :D Vizyon açısından hemen kaçın hemen!!!

hemşom önce bir öncü sarsıntı yolla dil altı haplarımızı alıp beklemeye geçelim bombayı öle patlat

Çevrimdışı tangaz

Burak'ın sözleşmesini feshetmek istiyormuş Ts.

Yeni santrafor geliyor 33 yaşında, 2.5 milyondan 3 yıllık sözleşmesi de hazırdır asgari. Tam bizlik bir transfer. Artık enkazı kimi bırakacaklarsa Burak'ın sözleşmesinden nasıl çıkacağız diye yeni bir sorunu da hazırlanıyor.

cincona gider ikinci devre 15 tane de bırakır

Çevrimdışı kyiv

cincona gider ikinci devre 15 tane de bırakır

Diyorsun ki alsan bir dert almasan bir başka dert?