Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3731462 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Külüpte taraftara denmeyen kalmadı zaten yönetimden birisi ezik dedi, başkanı taraftar işine baksın dedi.
Şimdide Oyuncular başladı kulak yapmaya, sosyal medyadan cevap vermelere

Çok yğitlerse şimdi taraftara atar yapsınlar.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

devre arası eksik mevkilere transfer yapacam diyordu hafta içi. demek ki eksikmiş bazı mevkiler. ee tüm yaz aklımız neredeydi?

Adam çıktı dediya ben Beşiktaş’ın çalışan elemanımıyım. Adam öyle olmadığı için transfer sezonunu Mikanos da tatil yaparak geçirdi. Tatilin dibine vurmasını, transferde uyumasın eleştiren taraftarlarada ayar verdi. Hadi şimdi çıksın ayar versin. Artık onun o koltukta oturması hiç kolay olmayacak.

Çevrimdışı Librarius

ben başkan olsam oyuncu filan almam bu dakikadan sonra sezonu bu kadro ve hocayla tamamlarım devre arası birilerini de satabiliyorsam satarım, kongreyi mayıstan mart sonuna çekerim düzgün yönetim oluşturabiliyorsam aday olurum aksi halde ihanet etmem bırakırım yeni yönetime doğru düzgün çalışma zamanı bırakırım.

Abi sence bırakırlar mı? Beşiktaş olmasa Yönetimdekileri kendi akrabaları bile tanımazdı. Bulmuşlar Beşiktaş’ı bırakırlar mı? Fakat şunun üzerine bahse girerim: Fikret Orman ve yancılarının Beşiktaş’a verebilecekleri hiç bir şey kalmadı. Ne kadar uzun kalırlarsa verecekleri zarar o denli büyük olur.

Şuan görebildiğim kadarıyla, camiada ANÇ’ye büyük bir baskı var aday olsun diye. O aday olursa çok güçlü bir yönetim kurabilir. İnşallah aday olur.

Çevrimdışı Librarius

Şenol Güneş dersine iyi çalışmıyor. Takım akan oyunda zaten yok. Tehlike yaratabilecek noktalarda duran topları neden ısrarla quaresma ve hatta Caner (!!!) kullanıyor? Hocanın tercihi değilse neden müdahale etmiyor?Sadece şu durn toplar konusu bile Hocanın takımı nasıl yönetemediğini ortaya koyuyor. Hakem ha bize frikik vermiş ha out kararı vermiş değişen hiçbirşey olmuyor. Hocanın bu durumu görmesi için daha kaç puan kaybetmek lazım?

Quaresma ‘nın Genk maçının son dakikasında kullandığı frikikte gülmekten çayı püskürttüm. Herif güya ortasahadan top atıyor, top cezahasına bile ulaşamadı. Ama beyimiz sanki çok iyi vurabiliyormuş gibi 30 metreden kaleye frikik kullanıyor. Ne mi oluyor? Top 10 metre ancak gidiyor.

Çevrimdışı Librarius

Ali Ece: "Oğuzhan Özyakup, %51 kendi hatasıdır bu hale düşmesi. Uyduruk bir maçta attığı basit bir golde kulak hareketi yaparsan, seni o kadar seven taraftar sana bilenir."

bize kulak yap oğuzhan!

Atarlı başkanın atarlı oyuncusu.

Çevrimiçi Sinan66

Kızanlar olacaktır ama kanaatimce mevcut başkan ve yönetimle değil 5 sene ambargo, artık şampiyonluk bile çok zor. 2 yılda kulübün palayan çehresini bu denli söndürebilmek için gerçekten ağır yeteneksiz olmak gerekir. Bu başkan ve yönetim benim için taraftar kendi işine baksın dediği gün bitmişti. Orda anladım ki başarıyı taşıyabilecek karaktere sahip değiller. ANÇ gibi bir değeri harcayarak zaten ne kafada olduklarını açık açık gösterdiler. Umarım daha fazla zarar vermeden çekilirler.

Valla abi başkana ettigim iltifatlari geri aliyorum
kulübü arkadaslariyla doldurmus
zaten herkes arkadasi, biz namoglu git dedik o çikti iyi bir ağabeyim dedi...

Umarim tez zamanda giderler.. Besiktasin iyiliği için.

Çevrimdışı mylife1903

Adam çıktı dediya ben Beşiktaş’ın çalışan elemanımıyım. Adam öyle olmadığı için transfer sezonunu Mikanos da tatil yaparak geçirdi. Tatilin dibine vurmasını, transferde uyumasın eleştiren taraftarlarada ayar verdi. Hadi şimdi çıksın ayar versin. Artık onun o koltukta oturması hiç kolay olmayacak.
Ben cokersem besiktas coker falan demisti
Oturup dusunsunler simdi nerede yanlis yaptilar
Feda sezonundan baslasinlar muhasebeye once hadlerini bilsinler
Bu isler tepeden baslar sahadaki takim yonetimin aynasidir

Çevrimdışı mylife1903

Atarlı başkanın atarlı oyuncusu.
Laypsikin oyuncusundan tikac alsin

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sezon başında transfer döneminde yönetimin acizliğini dile getirip eleştirdiğimizde lafı ağzımıza tıkıp yönetimin transfer başarılarından bahsettiler.
Takım kötü oynuyor diye sezon başından beri yaptığımız eleştirilerde siz anlamazsınız hakem dediler.

Şimdi bu güruhun en sıkı hocacı olduğunu görmek kara mizah gibi.

Neyse önden giden ekipten biri olarak söylüyorum, hocanın da miadı dolmuştur.
Bu takım bu hocaya inanmıyor ve sahada her şey çok net.

Çevrimdışı Nartallo

“Yönetim paralar nerde” ağır laf. Heralde çıkıp bir açıklama yaparlar.

Çevrimdışı mylife1903

“Yönetim paralar nerde” ağır laf. Heralde çıkıp bir açıklama yaparlar.
Aciklayamazlar bisi aciklasalar da artik taraftar inanmaz gibi
Adam cikiyor butun gelirimiz tl diyir falan hangi lafina inanacaz

Çevrimdışı Nartallo

Aciklayamazlar bisi aciklasalar da artik taraftar inanmaz gibi
Adam cikiyor butun gelirimiz tl diyir falan hangi lafina inanacaz

Efsane diye anılacakken hortumcu diye anılacaklar böyle giderse.

Çevrimdışı tangaz

dorukhan ve güveni nasıl buldun abi

böyle atmosferlerde genç oyuncuları değerlendirmek doğru değil. ilk defa oynuyorlar stad başlarına yıkılıyor zor bir psikolojidir bu canla başla mücade ettiler koştular vs ama eksikler henüz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Efsane diye anılacakken hortumcu diye anılacaklar böyle giderse.
Basbakanini asmis ulkenin sebaya kufur etmis besiktasli vatandasiyiz, herkes hareketlerine dikkat edecek, bu kafayla giderse bu yonetimin yarisi kendinyaptiklari stada giremeyecek diyordum orda biraz hata yapmisim yarisi degil hepsi giremeyecek gibi duruyir

Çevrimdışı underworld

Açın hocanın basın toplantısını izleyin. Adam sahada olan olaylardan bile bihaber. Takımda herkes mutsuz. Format zamanı çoktan geçmiş. Körler ve sağırlar vs. vs.
Hocanın format zamanı çoktan geçmiş

Çevrimdışı caner.eryigit

Yine bir kamyon dayak yemiş gibi geldik işe...
Bitmez bu sezon vah ki ne vah

Çevrimdışı tangaz

ahh f.orman ahh ne diyeyim ki ben sana bravo bravo :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

san marino ve o ayardaki bir ülkeden sonra avrupanın en yaşlı ligi durumundayız. yabancı serbestisini ne güzel kullanmışız ülkecek.

Çevrimdışı tangaz

Yine bir kamyon dayak yemiş gibi geldik işe...
Bitmez bu sezon vah ki ne vah

bu kadar veteran yabancıyı doldurup üstüne de paralarını ödemeyince dayağı biz yiyoruz. bu adamların hemen hepsi son vurgunu peşinde jeton atmadan ıhh gitmiyor diyor.

Çevrimdışı eaglekartal

Benim icim rahat. 1,5 yildir soyluyorum hocanin miadi dolmustur.ne oyun aklimiz ne hevesimiz ne istegimiz kaldi.ama ne taraftarin buyuk kismi ne de yonetim bunu goremedi.halada goremiyor.
Surasi kesin ki hoca gitmeden birseyler degismeyevek.ha sadece hocami gitmeli hayir.bu yasli uyusuk bitmis takim komple yenilenmeli.bunuda 2 yildir diyoruz gecen sene basi gsnin yaptigi gibi ilk11 i komple yenilemeliydik.takim geberik.kisaca seneye iyi bir kaleci,sag ve sol bek,kaliteli stoper,geberik atiba yerine iyi bir 6 nmara ve yanina net bir 8 numara,kanatlara hizli pirpir skorer iki kanat ve net bir golcu.
Gordugunuz uzere bu takimin komple yenilenmesi yeni bir heyecana ihtiyaci var.yeni hoca yeni takim sart.baskanda piriltisini guvenini kaybetti.mayista bastan asagi komple temizlik sart.yoksa bu takimla ve hocayla  hicbir sezon ilk3e giremezsin

Çevrimdışı tangaz

kendi kalesine attığı gol rakibe yaptığı asist hepsi ama hepsi güçsüzlüğünün eseri paşam 3 senedir ortada yok ozziyi bitirdi die hocayı gömüyorlar paşamın yanına pogba viera  önüne de d.silva falan mı koymak gerek doğru oynayabilsin die acaba? yanına kim gelse onu da bozuyor millet kalkmış hoca ozziyi bozdu diyor hadi talişkayla olmuyordu 10 numarada olmuyordu en iyi 8deydi noldu? dün herkesin ortak oldugu en doğru yerdeydi yandakilerde en doğru formasyondu noldu?

Çevrimdışı Fikret

Nargile kafe müdavimi tipler
biz altyapı scouting bekliyoruz zavallıca
gözlerinin önündeki stad zemininden bile bihaberler
Umut Guner ve ekibini acele postalamalari lazim. Rezil oglu rezil. Sinan Engin arkadasi, iyi cocuktur tanirim ekibindense zaten zararli oldugu bastan bellidir.

Erdal Torunogullari zamani alinan oyuncularin fiyat/performans konusunda olaganustu transferlerdi.
Asil iste budur zaten. Vida'yi almak icin olmayacak zamanda son bonservis parasini Mitro'ya harcama kafasizligi, sonrasinda Vida'ya imza parasi, menajer parasi ve acayip kontrati vererek bakin Vida'yi "bedava" aldim demek sihirbazlik degil.
Negredo maasindan kurtulmak istenirken Negredo'nun 2 senedir sampiyon olan CL takimi Besiktas'a gelmesi wow come to Besiktas degil.

1 sene once CL finali oynamis, Sosa gibi saglam ve sisteme uyacak adami 3m'a almak 1.5 maas vermek "Buyuk Transferdir"
Gomez'i o sartlarda getirmek "olaganustu" transferdir.
Dogru duzgun mac oynamamis Fabri'nin ayagi duzgun kaleci oldugunu gorup takima almak buyuk istir.
Marcelo-Atiba gibi 3 kurusa oyuncu almak. Bu oyuncularin Avrupada elit duzeyde oyun kuran, pas yapan halleri ve de takimin adeta kaptani olacak kisilikleri dogru transferdir.
Ozzy-Tore-Cenk-Olcay-Tolgay gibi genc Turk oyunculari makul fiyata almak akilli istir. Oguzhan'i getiren Altinsay'i kaybetmeyeceksin. Yoneticilik bunu gerektirir.

Erdal Torunogullari'ni kaybetmeyeceksin. Yoneticilik budur.
ANC'yi kusturmeyecen bir yolunu bulacaksin.

Su kadroyu halen daha gozunde buyutenler var.
Sorsak takimin en iyi oyuncusu kim? Babel diyecek cogu kisi. Babel'i gozunuzde buyuten Senol Gunes'in ondan aldigi verimdir. Hoca Lens'den alamadi mesela. Lens'in Fenerde oynayip Besiktasta oynamamasi iste tam olarak bu. Kadro ve oyun yapisi uymuyor.

Bu adam prime doneminde Turkiyede oynadi. Kasimpasa'da bile goze batmayan bir oyun sergiledi. Katar'a dustu.
Bugun K.Pasa'da Babel oynuyor olsa K.Pasa bizi yense diyeceginiz laf K.Pasa'nin kadrosu da mi bizden iyi?

E bazi yonlerden bu Anadolu takimlarinin kadrolari daha iyi.
En azindan uyumlu transferler. Malatya Guilherme mesela nokta transfer ucuza gelmis. Ankaragucundeki o ortasaha nokta transfer.
Begenmediginiz bazi golculer var Anadolu takimlarinda adamlar oyun tipine uyuyor.

Love-Pektemek Ozzy-Ljajic-Q7 gibileriyle barinamayacak bir forvet hatti.
[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2018, 09:59:48 Fikret ]

Çevrimdışı mylife1903

Atiba neden cikti acaba bi ara lens falan takiyordu katarak falan mi oldu

Çevrimdışı tangaz

Atiba neden cikti acaba bi ara lens falan takiyordu katarak falan mi oldu

nolacak abi 50 yaşındaki adamı bütün yaz oyala ortada bırak son hafta transfer et sonra tedavi et yağı yaktı işte. ati olsun ozzi olsun yana pas atamayacak haldeydi akşam yanına gelen geçip gidiyordu. veteran abi takım veteran, taraftarda kalitemiz anadolu takımlarından da mı kötü diyor.  bunu diyen gençler sanki hep 25 yaşındaki gibi makinenin çalışacağı hayalini kuran kişiler.

Çevrimdışı Fikret

Sezon başında transfer döneminde yönetimin acizliğini dile getirip eleştirdiğimizde lafı ağzımıza tıkıp yönetimin transfer başarılarından bahsettiler.
Takım kötü oynuyor diye sezon başından beri yaptığımız eleştirilerde siz anlamazsınız hakem dediler.

Şimdi bu güruhun en sıkı hocacı olduğunu görmek kara mizah gibi.

Neyse önden giden ekipten biri olarak söylüyorum, hocanın da miadı dolmuştur.
Bu takım bu hocaya inanmıyor ve sahada her şey çok net.
Basarisizligin sorumlusu hoca ve taktik hatalaridir soylemine sonuna kadar karsiydim hala da oyleyim.

Ama bu hafta itibariyle soyunma odasi da karismis belli oldu. 3 kadro disi. Kadro disi Tolgay icin Babel'in paylasimi falan...
S.Gunes giderse bu takim cadi kazanina doner diyordum. Valla gitmeden donuyor. Hocayi yollasak duzelecek mi sizce?

*Su takimin en saygi duyulacak ismi Atiba'yi 100k euro icin yazin sefil ettiniz.
*Fabri-Marcelo-Tosic gibi Besiktasli, iyi takimdas adamlari zorla yolladiniz. Aldiginiz bonservisleri maas ve menajer ucreti diye harcadiniz. Sonucta ne para kazandik ne daha iyi oyuncu. Yerine Karius-Pepe-Vida geldi daha iyi performans verecek adamlar degiller. Soyunma odasinda Pepe hariciyse sorunlu.
*Tore-Caner-Love-Q7-Lens-Medel hepsi ariza tipler.
*Pektemek-Tolga Zengin haksiz yere para aliyor gene de kulupte.
*Babel gene kontrat yuzunden bozuk. Sosyal medya ekibiyle tartismaya sokulmus falan. Mutsuz ediyorsunuz oyuncuyu. Canim cicim diyeceginize...

Bu ortamda bu soyunma odasini toplamak cok zor.
Senol Hoca Q7-Talisca-Medel vs sorunlu tipleri idare eder. Ama bir yere kadar. Tum takim boyle olursa, sportif basarisizlik gelirse, paralar odenmezse gec kalinirsa su yapiyi gelip toparlayacak insan evladi bulamazsiniz.
Simdi anlasinlar Ismail-Olcay-Ozzy-Tolgay-Cenk Tosun gibi gruba sahip olmanin degerini.
Simdi Besiktas'ta kendini bulmus takimi seven Gomez-Sosa-Talisca-Abou gibilerinin degerini anlayin.
Simdi isimleri buyuk olmadigi icin kendilerini Besiktas'tan buyuk gormeyen burayi seven Atiba-Marcelo-Fabri-Tosic-Beck gibilerinin degerini anlayin.

Karius top oynama mi gelmis? Ljajic in Besiktas'i ne kadar taktigini saniyorsunuz? Love'un tek derdi para degilde nedir?
Atiba'ya o yapilandan sonra takimi toplamaya kasar mi?
Olcay-Cenk Tosun-Ozzy gibi gurbetcilerin arasinda Tore nasildi simdi nasil? O zamanda vukuatlari vardi da saha disiydi. Simdi soyunma odasinda bile kanser.

Bu pek konusulmuyor diye yazmak istedim ama yapilan yanlis tercihlerle biriken sorunlu oyuncu sayisi Besiktasli davranan oyuncu sayisini gecti. O kritik esigi gecince sonuclar da kotu oluyor.
Arsene Wenger'e ithaf edilen soz vardi:
Alıntı
Bir Brezilyali iyidir mac kazandirir,
Iki Brezilyali cok iyidir sampiyon yapabilir,
Uc Brezilyali sizi kovdurur.
Tarzinda birseydi. Quaresma-Talisca sorunludur falan ama idare edilecek seviyedeyse cok tatli sonuclar dogururlar. Ama esigi gectin mi negatif taraflari birbiriyle carpilir sikintili oyuncularin.
[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2018, 10:03:47 Fikret ]