Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3729549 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Turk basini aslinda hep boyleydi
90larda fbnin bokluderedeki antreman macina yildiz verirlerdi
Bize de siz satmiyonuz ulan derlerdi
Lan siz hic bize satmayi denediniz mi?

ampüllük genlerde var desene reyis
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

ampüllük genlerde var desene reyis
Adalet ruhlarina islemis kalkinma karakterleridir

Çevrimdışı tangaz

Adalet ruhlarina islemis kalkinma karakterleridir

o değilde hayatı sahtekarlıkla geçen biri bile kalkıp bir gün canı yandığında adalet er yada geç tecelli edecektir demez mi, işte orada beni bi gülme tutar. ulan o gün bu gün işte.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Karabay

skor değil sonuç yazmış evsahibi galibiyeti ya da beraberlik yani
Halbuki tanımı 01 değilde 10 yapsa herkesin işi görülecek.

Çevrimdışı Necmi

Abi bu anlayış içine gelecek olan her gelen orta saha oyuncusunu gömmezsen kendimden şüphe ederim :D...

Tolgay için söylemiştim, gömüyorsun..
Bu anlayış içinde Medel Atiba (en azından Medel için) oynadığı vakit onları da gömeceksin,
Yerlerine ola ki aldık De Bruyne'yi onu da gömmezsen şaşırırım :D

Bir de şu defans topu orta sahaya attığında orta saha ne yapıyor kısmını bir de takım boyunun neden uzadığını anlatabilir misin? Olayı nasıl gördüğünü merak ediyorum.
orta saha direnç gösteremeyince baskı yiyoruz defans geriye yaslanıyor orta sahada defansa yaklaşıyor takım ikiye bölünüyor bunu bir çok maç gördük  takım ikiye bölünmüş halde.
bu oyuncu gücünün yetersizliğinden oluyor sürekli baskı yiyoruz defans topu orta sahaya verdiğinde bu yop bumerang gibi kendisine dönüyor biz birinci bölgede dakikalarca yan pas yapıyoruz topu ikinci üçüncü bölgeye çıkaramıyoruz bir süre sonra defans oyuncusu üçüncü bölgeye uzun oynamak zorunda kalıyor diyeceksin rakip üstüne gelince mesafeyi açmıyormu açıyor onlarda ikiye bölünüyor ama uzun zamandır biz rakipden daha az koşuyoruz ondada koşu yükünü iki üç oyuncu almış gerisi yatıyor resmen kaptığımız hiç bir topu hızlı oyuna sokamıyoruz
son maç rize maçı birinci bölgede top tutmadık sürekli topu ileri vermeye çalışdık ama koşmama huyu devam ediyordu o nedenlede aslında maçta üstünlük kuramadım bu sene bakıyorum rakip bizden 8-10 km fazla koşuyor böylece bir fazla oyuncuyla oynamış oluyor bunu en net genk maçında gördük durarak oynadığımız için hep bizim oyunculara top geldiğinde üçlü baskı yedi. istatistiklere bakmadım ama iki takım arasında herhalde 15-20 km koşu farkı vardır. biz şampiyon olurken her zaman rakiplerden daha fazla koşuyorduk. birde koşu mesafelerine ozi gibi tolgay gibi boşa koşan oyuncu eklenince bizim aslında iyice düşüyor bu oran bireysel oyuncu eleştiriyoruz ama aslında en büyük suçlu hoca 2,5 senedir adım adım getirdi bu duruma orta saha oyununu yok etti oyunculara topu quaresmaya atın orta açsın dedi oyuncular köreldi sorumluluk almaz duruma geldi quaresma ceza sahasında ver kaç yapandan bile top istiyordu gol atan adama neden gol attı kendisine vermedi diye tepki göstermesine bile şahit olduk hoca bunlara izin verdiği gün zaten biz kaybetmişdik burda 2,5 senedir bunları yazdım durdum ben bıktırana kadar yan top yapıyoruz dediğimde millet 40 pas yaptık diye video koyup övünüyordu. günümüzde 40 pas yaparak değil 3-4 pasda rakip kaleye inebilirsen gol atarsın hiç kimse sorgulamadı Beşiktaş neden bu kadar yüzdeli topa sahip oluyor bu kadar pas yapıyor ama pozisyonları neden bu kadar düşük kalıyor diye 15. şampiyonlukda ben bunları eleştiriyordum

Çevrimdışı tangaz

orta saha direnç gösteremeyince baskı yiyoruz defans geriye yaslanıyor orta sahada defansa yaklaşıyor takım ikiye bölünüyor bunu bir çok maç gördük  takım ikiye bölünmüş halde.
bu oyuncu gücünün yetersizliğinden oluyor sürekli baskı yiyoruz defans topu orta sahaya verdiğinde bu yop bumerang gibi kendisine dönüyor biz birinci bölgede dakikalarca yan pas yapıyoruz topu ikinci üçüncü bölgeye çıkaramıyoruz bir süre sonra defans oyuncusu üçüncü bölgeye uzun oynamak zorunda kalıyor diyeceksin rakip üstüne gelince mesafeyi açmıyormu açıyor onlarda ikiye bölünüyor ama uzun zamandır biz rakipden daha az koşuyoruz ondada koşu yükünü iki üç oyuncu almış gerisi yatıyor resmen kaptığımız hiç bir topu hızlı oyuna sokamıyoruz
son maç rize maçı birinci bölgede top tutmadık sürekli topu ileri vermeye çalışdık ama koşmama huyu devam ediyordu o nedenlede aslında maçta üstünlük kuramadım bu sene bakıyorum rakip bizden 8-10 km fazla koşuyor böylece bir fazla oyuncuyla oynamış oluyor bunu en net genk maçında gördük durarak oynadığımız için hep bizim oyunculara top geldiğinde üçlü baskı yedi. istatistiklere bakmadım ama iki takım arasında herhalde 15-20 km koşu farkı vardır. biz şampiyon olurken her zaman rakiplerden daha fazla koşuyorduk. birde koşu mesafelerine ozi gibi tolgay gibi boşa koşan oyuncu eklenince bizim aslında iyice düşüyor bu oran bireysel oyuncu eleştiriyoruz ama aslında en büyük suçlu hoca 2,5 senedir adım adım getirdi bu duruma orta saha oyununu yok etti oyunculara topu quaresmaya atın orta açsın dedi oyuncular köreldi sorumluluk almaz duruma geldi quaresma ceza sahasında ver kaç yapandan bile top istiyordu gol atan adama neden gol attı kendisine vermedi diye tepki göstermesine bile şahit olduk hoca bunlara izin verdiği gün zaten biz kaybetmişdik burda 2,5 senedir bunları yazdım durdum ben bıktırana kadar yan top yapıyoruz dediğimde millet 40 pas yaptık diye video koyup övünüyordu. günümüzde 40 pas yaparak değil 3-4 pasda rakip kaleye inebilirsen gol atarsın hiç kimse sorgulamadı Beşiktaş neden bu kadar yüzdeli topa sahip oluyor bu kadar pas yapıyor ama pozisyonları neden bu kadar düşük kalıyor diye 15. şampiyonlukda ben bunları eleştiriyordum

abi sen bunu 14. şampiyonluk konuşulurken eleştiriyordun 15 şampiyonluğa giderken millet burada geçen sene ne güzel tiki taka yapıyorduk bu sene yapmıyoruz derken sen kalkıp o oyun yanlış esas bu sene şampiyon olurken dominant oyun war evelemeden gevelemeden sokuşturuyoruz 3-4 pasla sonuca gidiyoruz diyordun. ilk yıl sosalı olcaylı gomez  ve töreli ozzili hücumu zayıf buluyordun 2 saat eveleyip geveliyor diyordun. abuş tali babel ve q7li hücuma baskın 3 pasla sonuca gidiyor daha iyi diyordun, o zaman kötü oyunun temeli atıldı demiyordun bu oyun daha iyi diyordun...

beşiktaş nden bu denli yüzdeli topa sahip sorusunun yanıtı bence şu; rakipler... öyle ürkütücü görüyorlardı ki bizi hemen hepsi geri yaslanıyor ve topu bize bırakıp gömülü savunma yapıyorlardı bu nedenle de yüzdemiz fazlaydı. ortasahalarımızın sorumluluk almaması nedeniyle de yan toplara ve talişca babel ikilisinin uzaktan gollerine kalan oyun rakiplerin işine de geliyordu çünkü yan topları aslında talişka dışında net sokuşturanımız yoktu bunu savunmakda rakiplerin işlerine geliyordu.

Çevrimdışı Necmi

abi sen bunu 14. şampiyonluk konuşulurken eleştiriyordun 15 şampiyonluğa giderken millet burada geçen sene ne güzel tiki taka yapıyorduk bu sene yapmıyoruz derken sen kalkıp o oyun yanlış esas bu sene şampiyon olurken dominant oyun war evelemeden gevelemeden sokuşturuyoruz 3-4 pasla sonuca gidiyoruz diyordun. ilk yıl sosalı olcaylı gomez  ve töreli ozzili hücumu zayıf buluyordun 2 saat eveleyip geveliyor diyordun. abuş tali babel ve q7li hücuma baskın 3 pasla sonuca gidiyor daha iyi diyordun, o zaman kötü oyunun temeli atıldı demiyordun bu oyun daha iyi diyordun...

beşiktaş nden bu denli yüzdeli topa sahip sorusunun yanıtı bence şu; rakipler... öyle ürkütücü görüyorlardı ki bizi hemen hepsi geri yaslanıyor ve topu bize bırakıp gömülü savunma yapıyorlardı bu nedenle de yüzdemiz fazlaydı. ortasahalarımızın sorumluluk almaması nedeniyle de yan toplara ve talişca babel ikilisinin uzaktan gollerine kalan oyun rakiplerin işine de geliyordu çünkü yan topları aslında talişka dışında net sokuşturanımız yoktu bunu savunmakda rakiplerin işlerine geliyordu.
ilk sezon oyunumuz yanlışdı rakipler ligin sonuna doğruda çözdü bizi ama o oyunun yanlış olması bu oyunu doğru yapmıyor malesef o zamanda tek yönlü oyun oynuyorduk ve son maçlar hatırlanırsa pas trafiğimizi kesmeye başladılar pas ve orta oyununu dengeli oynarsan bir sonuç elde edersin biz ya öyle ya böyle diyoruz alternatif hücum opsiyonu sağlayamıyorduk hatırlanırsa 14. şampiyonluğun maç sonlarına doğruı bu konuda eleştirilerimi yapmışdım rakiplerin bizi çözdüğünü o kadar rahat top çevirmediklerini söylemişdim orda avantaj stadın açılması ve taraftarın devreye girmesi olmuşdu ama bir sonraki sezon o oyunun netice vermeyeceğide belli olmuşdu. 15. şampiyonlukda biraz abou biraz taliscanın oyunu aslında orta oyununu kırdı şampiyonluk o ikisinin kişisel becerisiyle geldi 15. şampiyonlukda aslında ilkine göre daha dengeli bir oyun vardı. şimdi fark yaratan oyuncu olmadığı için bizde takım oyununu eksik oynadığımız için zorlanıyoruz aslında bu kadro oyun geçişlerini yapmakda o kadar yetenekli ama hoca sabitledi oyunu şimdi doğan tepkilerden bunu kırmaya çalışıyor ama temelleri kendi attığı oyuna yenik düşüyor. biz yaklaşık son iki üç maçta orta oyununu terkettik aslında şimdi oynadığımız oyunda ısrar ettiğimizde dediğim şey olur orta ve pas oyununu dengeye sokarız. şu anki sorunumuz sistem değil sisteme oyuncu katkısının düşük olması zaten o nedenlede oyuncular fazla eleştirilmeye başladı. bu takım koşmayı bıraktı bunu düzeltmek lazım şu anki öncelikli sorunumuz bu diğer sorunda takım kazanma alışkanlığını kaybetti. yenik durumada düşsek sanki galibiz gibi oynuyoruz mağlup durumdayız maçın sonları gelmiş biz hala orta sahada top çeviriyoruz. eksik kalmış rakibe bile baskı kuramıyoruz. iki senedir böyle bu.
şu son haftalar oynadığımız oyun sistemden çok oyuncu performansıyla alakalı yoksa bir çok eleştirdiğimiz konuda son haftalar hoca çeki düzen vermeye başladı.
birini yanlış olarak eleştirmek diğerini doğru yapmıyor ilk sezonki oyuna hiç bir zaman yanlış demedim sadece rakipler bu oyunu çözdü alternatifler geliştirmek lazım dedim yoksa o oyunu terkedip başka birşey oynayalım demedim. bu oyunun kuralı bu değilmi büyük takımsan rakip seni kitlediğinde oyunu değiştirebilmen gerekiyor. bizim yapamadığımız bu. kapanan takıma orta açmak belki çözümdür bunuda yapacaksın ama işde sürekli yaparsan rakibin dengesini bozamıyorsun rakip ortamı açacaksın çizgiyemi ineceksin ver kaçla içerimi kat edeceksin bunu bilememeli ki önlemini alamasın bizde biliyor Beşiktaş topu alır orta açar 90 dakika aynı savunma hattını koruyup maçı kitliyor. ilk şampiyonlukda pas oyunu çözülmüşdü hatırlanırsa hücum hattı dışında gelen toplarla maçı çevirmeye başlamışdık zaten bir tane attığında rakip düşüyordu şimdi iki senedir ilk yarıları çöpe atıyoruz gol girişimlerimiz bile olmuyor sen atmadıkça rakip direnç kazanıyor rize maçında ilk yarı golü attık maç bu kadar kötü oyuna ramen farka gitti. bizim iki senedir yapamadığımız bu maçı 90 değil 45 dakika oynuyoruz hiç bir oyun opsiyonumuz yok orta açıp gol atamadıkmı daha fazla orta açmaya uğraşıyoruz geçen sene çizgiye indiğimiz pozisyon yoktu. iki senedir başak bizi bu şekilde durduruyor üstüne çek kenarlardan ortaya zorla hızlı oyuncularınla kontraya çık bir tane atarsan üstüne yatarsın. şimdi başak artık savunma oyununda zirve yaptı gol yemiyorlar gerçi hücum güçlerinide bayağı bitirdiler ama biz başak yaşlı takım bunları yoracak oyunu oynamak lazım üstüne gidip kontra yapmalarına izin vermeyeceksin arkada geniş alan bırakma bu takım sana karşı varlık gösteremez kalkıpda caner bek oynatıp çıkarsan maça yenilgiyide kabullenmiş olursun ben orda adri sakat bile olsa medel oynatır yinede caner oynatmam adamların en fazla kullandıkları kanadı hangar gibi açmanın manası yok adri gg pepe vide dörtlüsüyle oynayalım başak bize zor gol atar. bu maç ortada pepe medel olmalı on numarada iste ljajic olsun isterse on numarasız pektemek love oynasın farketmez üstüne gelmeyecek sende gitmemelisin beraberlik başakspora yarar erken gol bulmaya bakmak lazım dengeli savunmayı boş bırakmadan onlara geniş alan vermeden oynarsak maçı alır geliriz.

Çevrimdışı f_madida

başaksitiyi yenersek ve sarışınların maçı beraberlik or fener galibiyeti ile biterse puro yakılır viski yudumlanır  :bandit:

fener alsin bence, iyice bir cikmaza soksunlar gsyi.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı sametbagan

0-1 bitsin 2 maç da işte en iyi senaryo bu değil mi  :alala:
bugünkü maç ta yarın ki bizim maçta büyük ihtimal berabere bitecektir.
yada gs ve başak ev sahibi olmasından mütevellit 1 biter dedim.
çünkü ben bizim takımda maçı kazanıp gelecek ne oyun gücü ne futbolcu hırsı ne de hoca o ışık yok

Çevrimdışı yoruk

Yarın mutlaka puan alalım ya..

Ankara deplasmanı var Paşa ile oynayacağız falan.Hatta "kadro oyun olarak " en kolay maçımız GS ile o derece .

Çevrimdışı yoruk

başaksitiyi yenersek ve sarışınların maçı beraberlik or fener galibiyeti ile biterse puro yakılır viski yudumlanır  :bandit:
Artık viski hayal oldu ama bugün beraberlik yarın yenersek evde açmadıklarımı açarım bile  :D

Çevrimdışı tangaz

Artık viski hayal oldu ama bugün beraberlik yarın yenersek evde açmadıklarımı açarım bile  :D

sorma walla evde stok kalmadı aynı takım gibi gidenin yerini dolduramıyoruz  :D

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı 'TaNeR'

/\       
      /  \     
     /,--.\     
    /<()>\   
   /  `--'  \   
  /            \ 
 /    SBÜ    \
/_________\

Film adı: Süperlig Bermuda Üçgeni

Tür   : Trajikomedi
IMDB: 3.0

Başroller: TFF, PFDK, Namoğlu

Konu:

PFDK Kayserispor - Sivas maçı nedeniyle Kayserispor taraftar grubunun olduğu tribüne ceza verir.

Ama PFDK'ya sevk geç açıklanır; halbuki tedbirli olarak sevk Salı - Perşembe açıklanmış olsa Kayserispor cezayı kupa maçında çekecektir. Böylelikle kupa maçı atlatılır, ceza gs maçına denk getirilir.

Süperligde bu buzdağının görünen kısmının sadece bir parçasıdır.

Şampiyonuluk yolunda mücadele veren kulüpler ise bu gibi lige dizayn verilme çabalarını şaşkınlık ve gerginlik ile izlemektedirler.

Bunu izleyen haftalarda olaylar gelişir.

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

/\       
      /  \     
     /,--.\     
    /<()>\   
   /  `--'  \   
  /            \ 
 /    SBÜ    \
/_________\

Film adı: Süperlig Bermuda Üçgeni

Tür   : Trajikomedi
IMDB: 3.0

Başroller: TFF, PFDK, Namoğlu

Konu:

PFDK Kayserispor - Sivas maçı nedeniyle Kayserispor taraftar grubunun olduğu tribüne ceza verir.

Ama PFDK'ya sevk geç açıklanır; halbuki tedbirli olarak sevk Salı - Perşembe açıklanmış olsa Kayserispor cezayı kupa maçında çekecektir. Böylelikle kupa maçı atlatılır, ceza gs maçına denk getirilir.

Süperligde bu buzdağının görünen kısmının sadece bir parçasıdır.

Şampiyonuluk yolunda mücadele veren kulüpler ise bu gibi lige dizayn verilme çabalarını şaşkınlık ve gerginlik ile izlemektedirler.

Bunu izleyen haftalarda olaylar gelişir.

bi fıkra var adamın biri günah işler sonra şeytan taşlamaya gider taşlarken şeytan kulağına fısıldar ulan benim bile aklıma gelmezdi der bunlarınki de bu hesap bunların yaptığı yolsuzluklar şeytanın aklına gelmez.

Çevrimdışı 'TaNeR'

bi fıkra var adamın biri günah işler sonra şeytan taşlamaya gider taşlarken şeytan kulağına fısıldar ulan benim bile aklıma gelmezdi der bunlarınki de bu hesap bunların yaptığı yolsuzluklar şeytanın aklına gelmez.

Bunlar ya herkesi salak sanıyor ya da iplemiyorlar alenen yapıyorlar artık o kadar yani.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Bunlar ya herkesi salak sanıyor ya da iplemiyorlar alenen yapıyorlar artık o kadar yani.
Iplemiyorlar
Marsa duble yol yaptik dese inanacak bi 30milyon bulurum
Istanbulda yasayip deniz gormeyen de 2 milyon falan bulurum
Balik fiyatlari dusmedikce boyle devam eder bu is
Sayistas su tffyi de bi denetlese neler neler dokulur ortaya
Fikra gibi ulke vatandasi olmasan gul gul bize aglamak dusuyor

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Necmi

kafamda deli sorular şimdi halis bir pislik yapacakta kimin kazanması gs lehine olur.
gs puan kaybetse başak alsa puan farkı açılacak bu gs nin açılan puan farkını kapatacak gücü yok
ama halisin Beşiktaş lehine bir maç yönetmeyi bırak ortada yönettiği maç bile hatırlamıyorum.

Çevrimdışı mylife1903

kafamda deli sorular şimdi halis bir pislik yapacakta kimin kazanması gs lehine olur.
gs puan kaybetse başak alsa puan farkı açılacak bu gs nin açılan puan farkını kapatacak gücü yok
ama halisin Beşiktaş lehine bir maç yönetmeyi bırak ortada yönettiği maç bile hatırlamıyorum.
Abi ibbyi sonradan kesip bicerler
Bizi ise yakalamisken optururler halise

Çevrimdışı 'TaNeR'

f(gs,ibb,BJK) = [(ln(gs)/ibb-sgrt(fb)/sin(ibb)]*BJK   :alsaa:
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 'TaNeR'

Bu Alanyaspor ne ayak ??

Aytemiz Alanyaspor
‏Onaylanmış hesap @Alanyaspor

Kamuoyuna Duyuru;
Kulübümüz, futbolcu Vagner Silva De Souza’nın satışından kaynaklı geciken ödemelerin ikinci kez yapılandırılmasına rağmen, düzenlenen çekin de karşılıksız çıkması nedeniyle Beşiktaş Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş. hakkında hukuki işlem başlatmıştır.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Necmi

Bu Alanyaspor ne ayak ??

Aytemiz Alanyaspor

Kamuoyuna Duyuru;
Kulübümüz, futbolcu Vagner Silva De Souza’nın satışından kaynaklı geciken ödemelerin ikinci kez yapılandırılmasına rağmen, düzenlenen çekin de karşılıksız çıkması nedeniyle Beşiktaş Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş. hakkında hukuki işlem başlatmıştır.

ne ayak olacak parasını ödememişiz işde ürün iadesi kabul ederlermi acaba  :alala:

Çevrimdışı Nartallo

Bu Alanyaspor ne ayak ??

Aytemiz Alanyaspor

Kamuoyuna Duyuru;

Alanyaspor sözleşmeden doğan alacağını istiyor.

Esas sorulması gereken transfer sihirbazları transferi yaparken her fotoğrafın içindeler ama transferin ödemesi gelince niye çıkmıyorlar er meydanına.