Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3723794 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı ekrembaser

Yönetim bugün de bizi utandıracak bir şey yaptı. Son zamanlarda hiç yanıltmıyorlar! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Çevrimdışı Librarius

Bu Alanyaspor ne ayak ??

Aytemiz Alanyaspor
‏Onaylanmış hesap @Alanyaspor

Kamuoyuna Duyuru;
Kulübümüz, futbolcu Vagner Silva De Souza’nın satışından kaynaklı geciken ödemelerin ikinci kez yapılandırılmasına rağmen, düzenlenen çekin de karşılıksız çıkması nedeniyle Beşiktaş Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş. hakkında hukuki işlem başlatmıştır.

Gercekten anlayamiyorum. Bir yonetim onca güzel giden isin ardindan nasil bu hallere dusuyor. Fikret Orman ve adamları giderek isleri ellerine yuzlerine bulastiriyor. Mali anlamda hamallık isini üstlenen ANC'yi showmen ve yancı tipler icin harcadı Fikret Orman. Simdi kulüp icin elini cebine atan kimse yok tabi.  Daha sezon baslarken camianın modunu yere serdi sayin baskan Fikret Orman:

1. Yaz doneminde yandık, bittik, mahfolduk, küçüleceğiz söylemleriyle kulübün parlayan imajını güzelce sondurdu.

2. Kulübün hakları noktasında sessiz kalırken Besiktas'in fedakar taraftarına atar yapıp durdu, "kendi islerine baksınlar" söylemleriyle bir cok taraftarı rencide ettiler.

3. Bilmem kaç milyona Uber bir sistemle hibrit cim sistemi getirdik diye ovunurken stadyum zemini patates tarlasına dondu. Cimlerden sorumlu yonetici disinda kulübün malzemecisi bile konu hakkında konustu ama kimse sorun tam olarak neden kaynaklanıyor aciklamadi. Zeminin hali kulübün sahipsiz halinin iyi bir göstergesi oldu.

4. Hic gereği yokken sırf ANC'yi diskalifiye etmek icin secim yaptılar, showmenler ve renkli seviciler kalırken ANC gibi yiğit bir yoneticinin bası yendi.

5. Beşiktaş icin zaman harcıyorum ama maas almıyorum cümlelerini oldukça SIKLIKLA dile getirmeye başladı.

6. Senol hocanin ve Beşiktaş taraftarının TFF'nin fikstür rezaletini dile getirmelerini Fatih Terim'e destek vererek bosa cikardi.

Neyse listeyi daha cok uzatırım. Fakat sunu şimdiden belirteyim. Şampiyonluk gelmezse bu yönetimin kalmaması gerekir. Kalirlarsa emin olun kulüp her gecen sene geriler.

GS kulubunde para yok ama basında cekleri geri dondu haberi yok. Kacan bir şampiyonluktan sonra neredeyse kulübün kapısına kilit vuracağız. Madem kacacak bir şampiyonluk bizi iflas noktasına getirecekti ne diye topyekun bir sekilde CL'ye asildiniz? Bu saçma stratejiyi hangi mantıkla uyguladınız?
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

ne ayak olacak parasını ödememişiz işde ürün iadesi kabul ederlermi acaba  :alala:
Hic gol atamasa bozuk kirik urun falan hesabi tuketici mahkemesine giderdik herif atmaya basladi

Çevrimdışı mylife1903

Bu Alanyaspor ne ayak ??

Aytemiz Alanyaspor
‏Onaylanmış hesap @Alanyaspor

Kamuoyuna Duyuru;
Kulübümüz, futbolcu Vagner Silva De Souza’nın satışından kaynaklı geciken ödemelerin ikinci kez yapılandırılmasına rağmen, düzenlenen çekin de karşılıksız çıkması nedeniyle Beşiktaş Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş. hakkında hukuki işlem başlatmıştır.

Mali kullanirken iyiydi odemesini de yapacan
Nerde bu paralar

Baskan yakinda 3 mektup yazmaya baslar
Dis gucler, faiz lobisi, kelle paca yapilan gasteci, tirampin secilmesi, kalkisma falan derken baglanir bu is

Zaten baskan gecen diyordu borcu biz yapmadik falan diye
Ilk mektubu acti herhalde enkaz edebiyati temali

Simdi gene oturup sayacaz 6 senelik girdiyi ciktiyi
Bir suru adam satiyon aldiginin da arpasini odemeyin teknik direktore bile 1 senedir para vermemisin nerde bu mangirlar, zamaninda dedik ama hesabini sormak lazim giren paranin diye o yonetim giderlerine yazdik bir suru farkindalik basliyor yavas yavas

Çevrimdışı mylife1903

Gercekten anlayamiyorum. Bir yonetim onca güzel giden isin ardindan nasil bu hallere dusuyor. Fikret Orman ve adamları giderek isleri ellerine yuzlerine bulastiriyor. Mali anlamda hamallık isini üstlenen ANC'yi showmen ve yancı tipler icin harcadı Fikret Orman. Simdi kulüp icin elini cebine atan kimse yok tabi.  Daha sezon baslarken camianın modunu yere serdi sayin baskan Fikret Orman:

1. Yaz doneminde yandık, bittik, mahfolduk, küçüleceğiz söylemleriyle kulübün parlayan imajını güzelce sondurdu.

2. Kulübün hakları noktasında sessiz kalırken Besiktas'in fedakar taraftarına atar yapıp durdu, "kendi islerine baksınlar" söylemleriyle bir cok taraftarı rencide ettiler.

3. Bilmem kaç milyona Uber bir sistemle hibrit cim sistemi getirdik diye ovunurken stadyum zemini patates tarlasına dondu. Cimlerden sorumlu yonetici disinda kulübün malzemecisi bile konu hakkında konustu ama kimse sorun tam olarak neden kaynaklanıyor aciklamadi. Zeminin hali kulübün sahipsiz halinin iyi bir göstergesi oldu.

4. Hic gereği yokken sırf ANC'yi diskalifiye etmek icin secim yaptılar, showmenler ve renkli seviciler kalırken ANC gibi yiğit bir yoneticinin bası yendi.

5. Beşiktaş icin zaman harcıyorum ama maas almıyorum cümlelerini oldukça SIKLIKLA dile getirmeye başladı.

6. Senol hocanin ve Beşiktaş taraftarının TFF'nin fikstür rezaletini dile getirmelerini Fatih Terim'e destek vererek bosa cikardi.

Neyse listeyi daha cok uzatırım. Fakat sunu şimdiden belirteyim. Şampiyonluk gelmezse bu yönetimin kalmaması gerekir. Kalirlarsa emin olun kulüp her gecen sene geriler.

GS kulubunde para yok ama basında cekleri geri dondu haberi yok. Kacan bir şampiyonluktan sonra neredeyse kulübün kapısına kilit vuracağız. Madem kacacak bir şampiyonluk bizi iflas noktasına getirecekti ne diye topyekun bir sekilde CL'ye asildiniz? Bu saçma stratejiyi hangi mantıkla uyguladınız?
Taraftara gider yapmak su gune kadar yaptigi en dogru hamleymis. Taraftar sorgulamaya baslarsa isine degil de bu yonetimin yaptiklarina bakarsa bu yonetimin yarisi kendi yaptiklari sitada giremeyecek
Turkiyenin aynasi olmus yonetim, sat sat sat

Çevrimdışı Nartallo

Satacak bir değer de kalmadı. Bir Vida var, o da bu takım performansıyla ıskartaya çıkar.

Takım ihtiyar heyeti gibi, sezon sonu çoğunun sözleşmesi bitiyor.

Nasıl yapılanacan, nasıl gençleşecen.

Çevrimdışı mylife1903

Satacak bir değer de kalmadı. Bir Vida var, o da bu takım performansıyla ıskartaya çıkar.

Lale devri bitti

Çevrimdışı Librarius

Taraftara gider yapmak su gune kadar yaptigi en dogru hamleymis. Taraftar sorgulamaya baslarsa isine degil de bu yonetimin yaptiklarina bakarsa bu yonetimin yarisi kendi yaptiklari sitada giremeyecek
Turkiyenin aynasi olmus yonetim, sat sat sat

Abi tamam satsınlar buna karşı degiliz. Fakat sattigin adamların yerini doldurmak icin caba sarfedeceksin. Ilk yillar kulüp icin cok mesai harcadı bu yönetim, karsiligini da aldi. Fakat son 2 yıldır bir boşlama var. Is yapmaktan ziyade show yapıyorlar. Dedigin gibi taraftar isini yapsın dedi ve taraftar isini yapıyor. Musteri olarak harcadigi paranin karsiligini görmekt istiyor. Ahde vefa göstersinler demis sayin baskanimiz. Ahde vefa gösterdik. Son 6 sezonda 2 şampiyonluk kazandigi icin kimse ses etmedi. Gecen sene belese kacan şampiyonluktan sonra bile kimse bir şey demedi. Ama bu sezon da şampiyonluk gelmezse bir zahmet hesabini versinler artık. Bu sene şampiyon olursak kredileri baya cogalir ama şampiyonluk kacarsa bundan boyle Beşiktaş'a bir faydalarının dokunabileceğini düşünmüyorum acikcasi.
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2018, 19:08:03 Librarius ]

Çevrimdışı Librarius

Sampiyon olmamız şart bu yüzden. Ne yapıp edip şampiyonluk yapacaklar takimi. Taraftarin sosyal medyada estirdiği ruszgara onlarda katki verecek. Taraftar olmasaydı biz belkide havlu atmistik. Taraftar şampiyonluğa inanıyor ve muazzam bir sinerji oluşturuyor. Biz zahmet şampiyon olsunlar.

Çevrimdışı Nartallo

Sampiyon olmamız şart bu yüzden. Ne yapıp edip şampiyonluk yapacaklar takimi. Taraftarin sosyal medyada estirdiği ruszgara onlarda katki verecek. Taraftar olmasaydı biz belkide havlu atmistik. Taraftar şampiyonluğa inanıyor ve muazzam bir sinerji oluşturuyor. Biz zahmet şampiyon olsunlar.

Taraftarını karşına alarak mı, tetikçi başına abi çekerek mi, hocanla mücadele ederek mi, herkese şirin gözükerek mi olacaksın şampiyon.

Takım sahada, yönetim masada mücadele edecek, Beşiktaşta yok öyle bir yönetim.

Beşiktaş topçuları adliyeye gide gele yol oldu yol.
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2018, 19:14:49 Nartallo ]

Çevrimdışı mylife1903

Abi tamam satsınlar buna karşı degiliz. Fakat sattigin adamların yerini doldurmak icin caba sarfedeceksin. Ilk yillar kulüp icin cok mesai harcadı bu yönetim, karsiligini da aldi. Fakat son 2 yıldır bir boşlama var. Is yapmaktan ziyade show yapıyorlar. Dedigin gibi taraftar isini yapsın dedi ve taraftar isini yapıyor. Musteri olarak harcadigi paranin karsiligini görmekt istiyor. Ahde vefa göstersinler demis sayin baskanimiz. Ahde vefa gösterdik. Son 6 sezonda 2 şampiyonluk kazandigi icin kimse ses etmedi. Gecen sene belese kacan şampiyonluktan sonra bile kimse bir şey demedi. Ama bu sezon da şampiyonluk gelmezse bir zahmet hesabini versinler artık. Bu sene şampiyon olursak kredileri baya cogalir ama şampiyonluk kacarsa bundan boyle Beşiktaş'a bir faydalarının dokunabileceğini düşünmüyorum acikcasi.
Satarken hata yapabilirsin nedir az ucuza satarsin falan
Alirken hata yapmayacaksin
Cunku bir kere aldigin da yillarca maas oduyorsun vergi oduyorsun yatirim yapiyorsun ve toplam yatirim maliyetin artiyor
Sattiginda ise bonservisi bi kere aliyorsun
Bunlar mantar mantar adamlara bir suru para verdiler yillarca
Saymaya baslasak burdan marsa duble yol olur.
Boyle boyle metelige kursun atarsin
Marseloyu 7ye satip pepeye 4.5 maas verirsen olmaz hadi pepeye verdin ustune vidayi da aliyon bi 3.5 da ona
Etin nedir butun nedir
Hafta sonu bi gecsin pazartesi bakkal defterini acariz.

Çevrimdışı mylife1903

Taraftarını karşına alarak mı, tetikçi başına abi çekerek mi, hocanla mücadele ederek mi, herkese şirin gözükerek mi olacaksın şampiyon.

Takım sahada, yönetim masada mücadele edecek, Beşiktaşta yok öyle bir yönetim.

Beşiktaş topçuları adliyeye gide gele yol oldu yol.
Taraftar da havalandi yuventus olduk sandi. Yavas yavas dunyaya inis yapacaz
Huston bi piroblem oldu

Çevrimdışı mylife1903

Simdi pistlere serhat akkaya ile tuncaboyluyu almak lazim
Popkorn ve kola esliginde
 :director:

Çevrimdışı mylife1903

Kulagimizin arkasi kaldi

Çevrimdışı ekrembaser

Kulagimizin arkasi kaldi

Euroda 8 den 6 ya geldi bakalım şimdi ne yumurtlayacaklar

Çevrimdışı mylife1903

Euroda 8 den 6 ya geldi bakalım şimdi ne yumurtlayacaklar

Yaklasik 5 sene onceki aciklamalari
Dizgun denetlemezsen harcamalarin hesabini kongrede sormazsan boyle olursun
Gecen cikip butun gelirimiz tl diyordu

Çevrimdışı ekrembaser

Yaklasik 5 sene onceki aciklamalari
Dizgun denetlemezsen harcamalarin hesabini kongrede sormazsan boyle olursun
Gecen cikip butun gelirimiz tl diyordu

Birde sponsorl peşinde koşuyorlar para ödemeyen kulübe kim sponsor olur ne vaatlerle geldiler neler yapıyorlar daha da bunların olduğu yönetime zırnık koklatmam

Çevrimdışı cursedofdragon

kafamda deli sorular şimdi halis bir pislik yapacakta kimin kazanması gs lehine olur.
gs puan kaybetse başak alsa puan farkı açılacak bu gs nin açılan puan farkını kapatacak gücü yok
ama halisin Beşiktaş lehine bir maç yönetmeyi bırak ortada yönettiği maç bile hatırlamıyorum.

gs puan kaybederse maçı berabare bitirtir abi.

genç ve yerli oyuncuları oynatarak!

Utku
Fatih
Dorukhan
Güven
Rıdvan
Orkan

Simdi pistlere serhat akkaya ile tuncaboyluyu almak lazim
Popkorn ve kola esliginde
 :director:

@tuncaboylu nerde sahi hiç gözükmüyor  :alala:

Çevrimdışı mylife1903

@tuncaboylu nerde sahi hiç gözükmüyor  :alala:
Telefonu olan arasin, cagirsin
Polyannalik durumdayiz suan
Olumlu dusunceler lazim
Yoksa kutuyu acacam

Çevrimdışı tangaz

Bunlar ya herkesi salak sanıyor ya da iplemiyorlar alenen yapıyorlar artık o kadar yani.

iplemiyorlar baktılar 16 yıldır bu formül ülkede geçer akçe o metodu kullanıyolar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

beyler renkli başlığında yatırım tavsiyesi verdim  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Kartal Ç

ceza sahası dışından etkili şutların yeri ve önemi... biz etkilisini geçtik çerçeveyi bulsun diye dua ediyoruz.
serbest vuruşlarda yapılan ortaların da rastgele içeri doldurulmaması mevzusu da cabası.
yarın layayic oynuyor mu yoksa sakatlıktan yeni döndüğü için yedekte mi?
Bi daha zor bulur rahat rahat serbest vuruş kullanma fırsatını.

Çevrimdışı yoruk

Paşa bile ilk 3 yapar TS bıle sampiyon olur ama bu 2 takımın oyuna kadrosuna baktığımızda şaşıp kalıyorsun nasıl yanı dıye !
Top süremeyen top tutamayan bir Fener’e karsı evınde maçı alamayan GS ( hoş biz de bır sey oynamamıştık ya )
Valla bızım sampiyon olmamız lazım ya ! Evire çevire yata kalka su ligi götürmemız lazımdı ya :(:( Uefa ‘yı düşünüyor olacaktık yarın olacak maçı değil :(:(

Daha önce de yazdım bız büyük fırsatlar kaçırıyoruz. Bır daha böyle bulamayız.