Bu Alanyaspor ne ayak ??
Aytemiz Alanyaspor
Onaylanmış hesap @Alanyaspor
Kamuoyuna Duyuru;
Kulübümüz, futbolcu Vagner Silva De Souza’nın satışından kaynaklı geciken ödemelerin ikinci kez yapılandırılmasına rağmen, düzenlenen çekin de karşılıksız çıkması nedeniyle Beşiktaş Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş. hakkında hukuki işlem başlatmıştır.
Gercekten anlayamiyorum. Bir yonetim onca güzel giden isin ardindan nasil bu hallere dusuyor. Fikret Orman ve adamları giderek isleri ellerine yuzlerine bulastiriyor. Mali anlamda hamallık isini üstlenen ANC'yi showmen ve yancı tipler icin harcadı Fikret Orman. Simdi kulüp icin elini cebine atan kimse yok tabi. Daha sezon baslarken camianın modunu yere serdi sayin baskan Fikret Orman:
1. Yaz doneminde yandık, bittik, mahfolduk, küçüleceğiz söylemleriyle kulübün parlayan imajını güzelce sondurdu.
2. Kulübün hakları noktasında sessiz kalırken Besiktas'in fedakar taraftarına atar yapıp durdu, "kendi islerine baksınlar" söylemleriyle bir cok taraftarı rencide ettiler.
3. Bilmem kaç milyona Uber bir sistemle hibrit cim sistemi getirdik diye ovunurken stadyum zemini patates tarlasına dondu. Cimlerden sorumlu yonetici disinda kulübün malzemecisi bile konu hakkında konustu ama kimse sorun tam olarak neden kaynaklanıyor aciklamadi. Zeminin hali kulübün sahipsiz halinin iyi bir göstergesi oldu.
4. Hic gereği yokken sırf ANC'yi diskalifiye etmek icin secim yaptılar, showmenler ve renkli seviciler kalırken ANC gibi yiğit bir yoneticinin bası yendi.
5. Beşiktaş icin zaman harcıyorum ama maas almıyorum cümlelerini oldukça SIKLIKLA dile getirmeye başladı.
6. Senol hocanin ve Beşiktaş taraftarının TFF'nin fikstür rezaletini dile getirmelerini Fatih Terim'e destek vererek bosa cikardi.
Neyse listeyi daha cok uzatırım. Fakat sunu şimdiden belirteyim. Şampiyonluk gelmezse bu yönetimin kalmaması gerekir. Kalirlarsa emin olun kulüp her gecen sene geriler.
GS kulubunde para yok ama basında cekleri geri dondu haberi yok. Kacan bir şampiyonluktan sonra neredeyse kulübün kapısına kilit vuracağız. Madem kacacak bir şampiyonluk bizi iflas noktasına getirecekti ne diye topyekun bir sekilde CL'ye asildiniz? Bu saçma stratejiyi hangi mantıkla uyguladınız?