Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3744288 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

valla bunu çarşıya soracaksın quaresma diyende onlar hocaya alkış tutanda onlar.
zaten hiç bir zaman çizgileri Beşiktaş başarısıyla aynı doğrultuda olmadı.
quaresma bugün iyi şeyler yaptı içeri kat etti sıfıra inmeye çabaladı saçma sapan ortalar atmadı hep asist nitelikli ortalar
ve paslar verdi çizgide bile topu alsa orta açmayıp içeri kat etmeye çabaladı kötüyken kötü deriz ama iyiyken kötü demek kindarlıktır.
quaresmaya ne zaman tepki veririz Beşiktaşa zarar veriyorsa o zaman ne kadar haklıysak şimdi tepki vermekde
o kadar yanlış olur oyuncu penaltı kaçırabilir ozi ile quaresmanın kaçırdığı penaltı aynı değil ve ozi penaltı kaçırdı diye yuhalanmadı
onun oynadığı lakayt oyun tribünün tepkisini çekiyor. orta saha hakimiyetini eksik takıma karşı bile alamadık bu benim suçum değil
eksik takıma karşı bile bu kadar etkisiz kalıyorsa taraftarın tepki vermeside doğal oluyor. basit olanı yapmayıp sürekli
zoru deneyip bunuda yapamadığında ister istemez tribün geriliyor. köy takımına gol attı diye taraftara kulak tıkamanın bir bedeli
olur olmalıda bu haraketi yapan birinin bir daha sahaya ölümüne oynayarak çıkması lazım.
taraftara ayar vereceksen bunun altınıda dolduracaksın. dolduramazsan başına bu gelir bu taraftar oziyi 3 maç değil geldiğinden beri sabırla bekliyor.
ama en büyük suç şenol hocanındı bu akşam adamı resmen ıslıklatmak için oyundan aldı. rakip 9 kişi kalmış gardı düşmüş oziyi oyundan çıkartmanın hiç bir manası yok. belki kalsa kendini gösterecek biraz olsun taraftarın gazını alacak takım galip aslında
taraftarda gergin değil. çok gereksiz bir oyun değişikliği yaptı tabelayı kaldırdığı anda hoca oyuncuyu ıslıklatacak dedik.
bunu bilmek için münecim olmaya gerek yok. rakibin süngüsü düşmüş taraftarla sorunlu olan oyuncuyu oyundan çıkarıp yerine savunmacı orta saha sürüyorsun. bunun açıklaması yok böyle gardı düşmüş rakibe karşı bile sana güvenmiyorum demek bu.
tepkiyi taraftardan önce hocaya gösterin bence. ya hiç forma vermeyecektin yada 90 dakika oyunda tutacaktın
hoca olayı iyi yönetemedi bile diyemeyeceğim ozinin üstüne benzin döktü. Bence yönetim merkez orta sahaya yeni bir oyuncu baksın
gül gibi kulübede oturacak 2 M lik bir oyuncumuz oldu.
Olur mu abi 3 ASİST yapan oyuncuyu alkışlamak bize yakışmadı , 3 asist yaptığı için Isliklamamiz lazımdı :evillol: :lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Olur mu abi 3 ASİST yapan oyuncuyu alkışlamak bize yakışmadı , 3 asist yaptığı için Isliklamamiz lazımdı :evillol: :lol: :lol:
Islik yedi asist yapti az yuhalasak penaltiyi da atardi belki, pek sanmiyom ama denenebilir

Abi en kötü oynadığı maçta en çok koşan 3 oyuncudan biri diyorsunuz boş koşması oğuzhan'ın hatası mı yoksa ona doğru koşularının sayısının artmasında yardımcı olamayan teknik ekibin hatası mı? Bikere bizim takımda rakip defans arkasına koşu atan oyuncu bile kalmadı herkes statik hepsi topu ayağına istiyor babel quaresma love vs. Oğuzhan mesela gomisli gs'de olsa çok iç geçirebilirdik. Bu adam defansif orta saha mı değil, 10 numara denilen bölgenin oyuncusu mu o da değil. Bu adam merkez orta saha ne eksik ne fazla ısrarla ljajic-talisca-sosa bölgesinde oynatıldı yapamadı yapamayacakta koskoca 30 yıllık teknik direktör elbet bunu biliyordur o göremese yardımcıları görüyordur neden zorlanıyor anlamıyorum oğuzhan'ı geçtim bugün dünyanın sayılı merkez orta sahaları bile zorlanır bu pozisyon değişiminde. Takımda dikine pas atabilen ender oyunculardan pas hatası yapması normal ha bugün yan paslarda da fazla top kaybıyla oynadı diyoruz zaten formda değil ama necip uysal'ın medel'in yerine bin kez tercih ederim yanında atiba varsa. Oğuzhan geldikten itibaren birkaç yıl topla katedebilen pas kalitesi yüksek olan bi oyuncuydu ta ki talisca ve aboubakar'ın geldiği yıla kadar, o yılla birlikte hoca topu aldığında sürekli kenarlardaki kanat oyuncularına uzun attırmaya başladı bir ara baya baya topu alıp yönünü değiştirmekti hücumdaki tek görevi. Ve sonra da geçen sene biraz çalkantılı, bu sene taraftarın gözünde dip. Ben açıkçası üzülüyorum ıslıklanıp da oyununu bariz geliştiren bir oyuncu da görmedim bu takımın bugünkü karanlık gözüken tablosunda da payı varsa bile benim için minimum sonuçta oğuzhan yapmadı 32 yaş ortalaması olan takımı.

Kim ne derse desin 4 gün içinde bir oyuncunun iki kere koro halinde ıslıklanması hoş değil benim derdim quaresma'nın penaltı kaçırıp alkışlanması da değil stad taraftarının yapmış olduğu geçmişten süre gelen çifte standart. "Bugün iyi oynadı akıllanmış" dediğiniz maçta  bile şımarıkça kaç pozisyon ezdi tangaz abi güzel bişey söylemiş bu adam bir iki asist yapıyorsa sonradan yaptıklarına sinirlenmeyin rahat olun minvalinde tamam da mecbur muyuz o "sonradan yaptıkları'' şeylere bu ciddiyetsizlik değil mi yakışıyor mu koskoca Beşiktaş takımına bayern'de olur mu şu veya barça veya atletico madrid? Sadece düşünün griezmann'ın iki gol bir asist yaptığı maçta dakika 80'de bombos atletili solundayken iki kişiyi geçip 30 metreden zayıf ayağıyla topu uzaya attığını ve bunun 2 dakika sonra bir kez daha tekrarlandığını, simeone bir dahaki maç kadroya almaz o adamı ismi ne olursa olsun. Onun için bir de tv'den maçı izlemenizi öneririm yine de hakkını yemeyelim güzel asistler yaptı zaten sorunum asistleriyle değil asistlerinden sonraki yaptıklarıyla. Bir de o inönü'de ne rezillikler yaptı top kaybı sonrası bilek kırıp atılmaları takım gerideyken boştakine vermeyip rabonnalar vs hepsinde evladı gibi davrandı taraftar oğuzhan'ın tolgay'ın suçu ne trivela yapamaması mı?
Oğuzhan ve Tolgay'a karşı taraftarın tepkisi çok normal sorun da zannettiğin gibi Trivela veya Rabona yapamamaları değil

Oğuzhan 2.5 sezondur yerlerde sürünüyor Performans olarak Taraftarın sabri taştı bu yüzden artık en ufak hatasında tepki veriyor taraftar , masa başına gelince 2.5 milyon € istemesini biliyorsa sahada karşılığını da verecek

Geçen maç Quaresma da ıslıklanmadi mi ? Bak nasıl kendine getirmiş onu taraftar tepkisi , ama ötekisi hala aynı hiç bir değişim yok

İnsan biraz mücadele eder , 36 yaşındaki Quaresma ondan daha çok koşup daha çok mücadele ediyor , 25 yaşındaki adamın sahada yürümeye mecali yok hala neyini savunuyorsunuz bu adamın ?

Adam topa kosmayip arkadaşlarına eliyle ben kosamıyorum siz koşun diye işaret yapıyor şaka gibi :akuma:

Beşiktaş taraftarının her şeye sabrı vardır ama mücadele etmeyen oyuncuya sabrı yoktur

Medel ve Gg alkislanirken diğer bütün takımın ıslıklanmasınin sebebi de budur

Oguzhanla tolgay 2 asist 2 golu 2 senede toplasan yapamiyor, 2 asist 1 gol deyip gecme sakin
Pekto bile 2 gol atti, 4.5 senedir tolgayin golu yok, her mac 100 tane orta geliyor ula tamam sen kendin atamiyorsun gol onu bildik, anladik kos iceri carpar falan gene girer kaleye
İşte aradığım cevap tam olarak bu

Ozi ve Tolgay'ın yarım sezonda yaptığı Asisti adam tek maçta yapıyor sonra vay efendim niye alkışlanmiş :lol: :lol:

Yok artik, gs fb macina verilmeyecekse cucu nasil olacak o is adam dunyanin en iyi hakemi diyegoygoy yapiliyor, ft kirmayalim falan diyor, verin cucuyu arkadas. Firatla da kaybetmez fb sma firat tam beraberlik hakemidir derbide, macta anadolu takimi kalecisinden daha fazla zaman gecirir. Bakti bi takim one gecti o golun santrasina kadar kontrol eder, sonra ufak faullerle maglup takimi obur kaleye dogru itekler, seri faul atislariyla karsi kaleye yanasan maglup takima bi penalti verir, olmadi bi kirmizi bi kirmizi bi oenalti daha mac 1-1
Derbide puanlar paylasildi

Yahu bu ali palabiyik nedir arkadas, kucukkken topu falan mi kacti bunun besiktas semtinde bi insaata, ne bilem nuri alco model besiktasli bir amcasi mi var nedir derdi bu sufatina tukurduumun, o igrenc sufat ifadesine de ayar oluyorum arkadas, iyi insan olursun kotu hakem olsun hata yaparsin bi sekil mal bu deriz en azindan oraya buraya gozkirpmiyor deriz serkan cinar gibi
Yahu bu icten pazarlikli zayif karakterli eyyamcin8n teki, arkadas bunun ilk yonetti besiktas maci bilic zamani deplasmandaki rize galiba, acin bakin maca, siyasi ortamda kutsal topraklar rizenin canini yakmak istememis olabilir tabi

Bu karakterde bir adamdir bu
ABİ Cücü bu hafta maç alamayacak

Uefa elit hakemler VAR toplantısına katılacakmis , Pazar günü donecekmis Turkiyeye

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Kimi ergen Taraftarın oyuncu ıslıklama terbiyesizliği bir an önce sona ermeli ayıptır.

Ergen olmayanlar ıslıklayabilir mi? Yoksa ergen diyerek ıslıklayan herkesi mi kastediyorsun?
Oyuncu ıslıklamak terbiyesizlik midir? Yoksa 2 yıldır bişey oynamayıp kendini geliştirmek için hiçbir şey yapmayıp en ufak eleştiriyi kaldıramayıp taraftara kulak tıkama hareketi yapmak mı terbiyesizliktir? Beşiktaş taraftarı diğer takımlarınkine benzemez, sabırlıdır kredi verir ama kendisiyle de alay ettirmez. Adamın lakabı casper yahu, oynadığı maçların çoğunda hayalet gibi geziniyor, toptan kaçıyor. Bu nasıl kaptanlık? Bu nasıl maestroluk? Sorun oyuncularda değil oyunda evet ben de öyle düşünüyorum ama bu adam da mücadelenin zerresi yok, hırs yok, kaptanlık vasıfları yok.. ama ilk fırsatta taraftara laf sokmak var. Oradan hiç geri kalmıyor.

maçı kazandık die hakemsi çok konuşulmamış herife kalsaydık penaltı ve kırmızı vermeyecekti her iki pozisyonda da döndü gitti VAR devreye girdi de öle aldık fener maçında da hüso aynı sinsiliği yaptı ankaragücünün penaltıyı gördüğü halde es geçti vücud dilinden bunu net görüyorsunuz tembel sinsi herifler nasılsa VAR var deyip dönüp kıçını gidiyor sinsiydiler iyice sinsi oldular.
Abi Bulentin kapasitesi bu ve artık epey yaslandı emekliliği geldi ama emekli olmuyor

Diğer yandan en büyük Besıktaş düşmanı hakemlerden biridir 2 sene öncesine kadar Maclarımiza verilmesin diye dua ederdik ama 2 sezondur Maçlarımızı minimum hata ile yönetiyor yigidi öldür hakkını yeme demişler

Ben maçlara gitmem artık, kombinede almam. Takım kötü olsun önemli değil ama bu taraftarla maç seyretmek bana ağır geliyor.

Herkes kötü, diğer takımlar kötü, sahada 9 kişiye karşı pas yapıp ağırlık koyamıyoruz, ama biraz itekleme, biraz şans devre arası iyi bir santrafor  transferi ile şampiyon bile olabilirsin. Ayrıca herkes kötü oynuyor. Ne kazanacaksın bütün stad Oğuzhan'ı ıslıklayınca?  Arkada bekleyen daha iyi oyuncun varda onu mu kesiyor? Kötü oynamayan mı var takımda?
Herkesin günah keçisi Çarşı grubuydu. Şimdi onlar yok, biraz olsun durdurmaya çalışıyorlar ama güçleri yok. Şimdi bunlar var..
Hepimize hayırlı olsun yeni nesil Beşiktaş taraftar grubu..

Seba gitsin Ahmet Dursun diyen taraftarları eleştirdik yıllarca, bugünkü taraftar ogün olsa Seba'ya ne yapardı bilemiyorum artık.
Diyorsun ki tepki göstermeyelim oda kendini daha çok salsın daha lakayt olsun kötü oynamaya devam etsin

Tepki yeri geldiği zaman iyidir adamı kendine getirir ama bunda o kapasite yok tabiii

Geçen maç Quaresma da ıslık yedi hoopp bu maç 3 asist yapıp maçın en iyisi oldu demekki mesajı alan alıyor soyleyeceklerim bu kadar

@mylife1903 un dedigi gibi taraftara posta koyacak kadar yüreğin varsa sahada cevap verecek kadar da yüreğin olacak bu kadar basit

Çevrimdışı yoruk

Bence bu hafta hiç olmadığı kadar şansımız var kazanmak için.

Hoca mecbur oyuncu tercihlerini değiştirecek, oyuncular değişince oyun da değişecek.Çünkü Lens ile oynadığında Pektemek Güven ile oynadığında Q7 varken gibi oynamayacaksın.Biraz seri hızlı oynama şansımız olacak kaza ile de olsa. :D

Tabi Lens'in iyi oynaması halinde bu yazdıklarım olur yoksa fıs..

Çevrimdışı mylife1903

Ergen olmayanlar ıslıklayabilir mi? Yoksa ergen diyerek ıslıklayan herkesi mi kastediyorsun?
Oyuncu ıslıklamak terbiyesizlik midir? Yoksa 2 yıldır bişey oynamayıp kendini geliştirmek için hiçbir şey yapmayıp en ufak eleştiriyi kaldıramayıp taraftara kulak tıkama hareketi yapmak mı terbiyesizliktir? Beşiktaş taraftarı diğer takımlarınkine benzemez, sabırlıdır kredi verir ama kendisiyle de alay ettirmez. Adamın lakabı casper yahu, oynadığı maçların çoğunda hayalet gibi geziniyor, toptan kaçıyor. Bu nasıl kaptanlık? Bu nasıl maestroluk? Sorun oyuncularda değil oyunda evet ben de öyle düşünüyorum ama bu adam da mücadelenin zerresi yok, hırs yok, kaptanlık vasıfları yok.. ama ilk fırsatta taraftara laf sokmak var. Oradan hiç geri kalmıyor.
Bardak tasti ama senol gunes oyuncuyu oynatarak kazanan model bir yonetici. Her modelin eksisi artisi var muhim olan oyuncuyu kazanmak. Ozzinin yerlerde surunmesinin oyunla falan alakasi yok, cok buyuk hoca sanilan yaglanan ballanan avcinin takimina koy ozziyi ilk18e giremez.
Oyunu cok sevilen bilic ozziyi cok oynatmiyordu mesela.

Beklentileri ayarlamak lazim sonra hayal kirikligi olmasin.

Durum tespiti de duzgun yapilmali
Ozziyi atma luksumuz var mi, yok
Ozzinin kendisini gelistirmesi lazim mi, lazim
Topyekun bu isle ugrasmali yoneticiler, baskan, teknik direktor

Ozzinin kulagi 2016 yilinda cekilmeliydi isin gercegi o kasinti, simarik tavirlar biraz torpulenirdi.
Ozzi tusubasa degil, atilacak oyuncu da degil normal futbolcu. 150myknljk kendimiz yaptik cocugu o demedi

Çevrimdışı mylife1903

Bence bu hafta hiç olmadığı kadar şansımız var kazanmak için.

Hoca mecbur oyuncu tercihlerini değiştirecek, oyuncular değişince oyun da değişecek.Çünkü Lens ile oynadığında Pektemek Güven ile oynadığında Q7 varken gibi oynamayacaksın.Biraz seri hızlı oynama şansımız olacak kaza ile de olsa. :D

Tabi Lens'in iyi oynaması halinde bu yazdıklarım olur yoksa fıs..
Ozziden patlama bekliyorum, sinerji yapalim arkadaslar
Lensten bisi olmaz, fbye madik atmak disinda da bi faydasi olmadi, olmayacak
Su adami yalayanlar falan vardi tivittirde adama top versen 3 kere sektiremez

Çevrimdışı mylife1903

Diyorsun ki tepki göstermeyelim oda kendini daha çok salsın daha lakayt olsun kötü oynamaya devam etsin

Tepki yeri geldiği zaman iyidir adamı kendine getirir ama bunda o kapasite yok tabiii

Geçen maç Quaresma da ıslık yedi hoopp bu maç 3 asist yapıp maçın en iyisi oldu demekki mesajı alan alıyor soyleyeceklerim bu kadar

@mylife1903 un dedigi gibi taraftara posta koyacak kadar yüreğin varsa sahada cevap verecek kadar da yüreğin olacak bu kadar basit
Yurek yok hirs yok istek yok guc yok

Azicik kazmq olabilirsin, golun eksik olur, biseyin eksik bi arizan olur zaten duzgun topcu olsan burda oynamazsin arkadas ama 10 tane ozellik varsa 3-4 tanesi tam olsun arizaya goz kapamayi biliyoruz
Gucun karakterle de fazla alakasi yok calisaraj kazanilir

Sahalarin efendisi olacaksan antremanlarin kolesi olacaksin

8 yasinda kiz cocugu tek oturusta 60 tane mekik cekiyor baklavalari falan var, ozzinin sporcu vucudu da yok.

Çevrimdışı emre_1978

8 yasinda kiz cocugu tek oturusta 60 tane mekik cekiyor baklavalari falan var, ozzinin sporcu vucudu da yok.

İki yıl önce falandı, Oğuzhan'ın bench press yaparken salondaki eğitmene "bu hareket hangi bölgeyi çalıştırıyor" diye sorduğuna şahit olmuştu bir arkadaşım  :s20:

Çevrimiçi Necmi

caner cıkıyor katkı yapıyor dıyorsun sorunda burda zaten ya uzun top kullanıyor takım top kaybı yasıyor yada ılerı atak yapayım orta acayım gol  olsun yahu sen beklıgını yap kanatda kanatlıgını yapsınkı defansda vıda pepe zorda kalıp gol yemesın  orta sahan kontra yemeyıp yorulmasın

bızım futbol kulturumuz bu ısde 9 kısı kalmıs rakıbe 3  5 asıst  yaptı gol attı dıye  hemen beklentıler yukselıyor  haftaya yerın dıbınde hakaret

ıddıa edıyorum bu caner orda oynadı oyanayalı takımın dengesı altust oldu 

saglam kalecın varken satıyorsun hocan kalecımızı satıp eskı kalecımızı arayacaksak satmayalım dıyor ve dedıgı gıbıde oluyor 

orta sahan var ama beklerın defansın sureklı uzun top cıkarınca  orta sahan koca bır hıc oluyor  dun ızledım macı oguzhanı cıkardı her zamankı tıpık degısıklık  pekı 9 kısı rakıbe karsı topa daha fazlamı sahıp olduk  ya bızler bu durumu ızleyıp fark ettıkmı hıc sanmıyorum

santrforumuza  her mac kac tane golluk pas gelıyor gol pozısyonuna sokuyoruz  saydıkmı hıc

bızde golcu cook!
santrfor harıc her kes kaleye gol atma pesınde  neden once kendı gorevın ne ıse onu yapmıyorsun?

cunku gol atan pohpohlanıyor alkıslanıyor  yuhlanmıyor  kredısı oluyor gunumuz maclarında
iyide caneri bu takımda istemeyen benim zaten bu onun hırslı olmadığını göstermez adamı bekte oynatmayacaksın burda az söylemedim caner ismailden daha kötü bir bektir dediğimde millet dalga geçiyordu.
ama asist yapıyor diyorlardı bek senede 5 tane asist yapmasın bana savunmayı iyi yapsın dediğimde
dalga geçiyorlardı. Ne oldu o caner isteyenler şimdi hepsi kafayı toprağa gömdü o zaman söylemişdim bir sol bek alınsın ismail yedekte idare eder demişdim canermi ismailmi dedndiğinde ismaili tercih ederim demişdim caneri 2 M verip kulübede oturtursun ismaili 900 e oturtursun ikisinide al birbirine vur. ben caner yerine ismail derken ismail çok iyi dedim sanıyordu bazı arkadaşlar ben sadece canerden iyi demişdim aslında bak koyu punto ile işaretlediğim kısım burda benim üç yıldır söylediğim şey bir oyuncu kendi görevini eksiksiz yapsın artısı olmasada olur neden fazla gol yemeye başladık açın bakın yediğimiz gollerin en büyük sorumlusu canerdir. neden stoperler kötü çıkıyor aslında kalite olarak üst seviye stoperlerimiz var ama öyle bir sol bekimiz varki stoper öğütüyor orda kimse farkında değil ismaille oynarkende böyleydi durum sağ stoperimiz iyi oluyor solda çuvallıyoruz çünkü sağ beklerimiz iyi süpürüyor önce beckdi sonra gg geldi yerine maçlarda iyi izleyin Gökhanı bizde adriano oynarken stoperler hatasız oynuyor caner oynarken takımın en kötüsü görünüyor çünkü soluda kontrol etmek zorunda kalıyorlar caner geri gelmiyor çünkü. maçta izliyoruz bizim sol tarafımız sürekli boş kalıyor koridor atak yediğimizde koşan vida oraya bu seferde stoper alanı boşalıyor. ortadan gelen rakibi karşılayamıyor top ortalandığında vida bölgesinde olmuyor çünkü sol bekte kalıyor
ama söylediğim bu değil hırsdan bahsediyorum birde yanıldığın konu bizde herkes gol atmaya çabalamıyor bunu isteyende kimse yok biraz babel birde love işde golü düşünüyor rize maçında kutuya pektemek girince ikinci oyuncuyu sokabilmiş olduk dikkatli bakın maça maçın genelinde sadece ikisi girdi kutuya sonuç 4 gol çıktı rakip savunma hattı iki oyuncuyu marke edemedi biz aslında bunu üç ve dörde çıkarsak karşımızda hiç rakip duramaz biz forvet sıkıntısı çekmiyoruz pozisyon sıkıntısı çekiyoruz diye iki senedir söylüyorum burda bir forvetin attığıyla takım şampiyon falan olamaz katılım olmadığı sürece forvetin ne kadar iyi olursa olsun etkisiz kalır pektemeğin attığı golleri geçtim onun dışında o kadar büyük katkısı olduki. love ın yükünü yarı yarıya düşürdü. Beşiktaş ezberini bozdu rakip ne olduğunu anlayana kadar pektemek iki tane sokmuşdu zaten işde on numaranın yapması gereken bu her maç talisca yapamazdı onun özelliği ceza sahasının dışında kalıp seken toplara vurmak taliscayla oynuyorsan kanatların içe kat edecek içerden dışa doğru orta açacak ljajic ozi oynuyorsan on numaran içe sızacak ceza sahası içinde paslaşacak bunları yapamazsan gol atamazsın işin şansa kalır

Çevrimiçi sozkul

Basaksehir galibiyeti olumsuz giden havanin 180 derece donmesini saglayacak. Ama ne oyuncularda ne hocada mac gunu o istegi ve gerekli hazirligin yapilmadigini gorecegiz. Senol Hoca doneminde hep boyle oldu maalesef.

Umarim bir mucize olur. Donum noktasi olabilir. Rize maci nefes aldirdi ama olumsuz havayi dagitti diyemeyiz su an.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

9-2  sistemiyle oynarsak alırız, ileri ikili Babel, Lens..

Çevrimdışı yoruk

Ozziden patlama bekliyorum, sinerji yapalim arkadaslar
Lensten bisi olmaz, fbye madik atmak disinda da bi faydasi olmadi, olmayacak
Su adami yalayanlar falan vardi tivittirde adama top versen 3 kere sektiremez
Lens hızlı ya ondan yazdım.Böyle koşabiliyor falan ,ters teperse rakibe diye. :D

Yurek yok hirs yok istek yok guc yok

Azicik kazmq olabilirsin, golun eksik olur, biseyin eksik bi arizan olur zaten duzgun topcu olsan burda oynamazsin arkadas ama 10 tane ozellik varsa 3-4 tanesi tam olsun arizaya goz kapamayi biliyoruz
Gucun karakterle de fazla alakasi yok calisaraj kazanilir

Sahalarin efendisi olacaksan antremanlarin kolesi olacaksin

Abi Ronaldo da , Bale de , Wilshere de FİZİK Mİ VARDI ?

Herifler çalışarak Hayvanı bir vücuda sahip oldu , adam Tembel çalışmıyor bunu anlatamıyoruz insanlara

Ozi de Ozi Ozi de Ozi toz kondurnuyorlar adama Fanları

Quaresmayi sevenlere Q7sporlu diyorlar ya hani , Oğuzhanın da FANLARI var bu forumda TOZ kondurmuyorlar beyefendiye :D

Quaresmayi savunanlara Quaresmasporlu diyenler de Oğuzhan Fanları ne kadar ironik değil mi ?
[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2018, 12:41:34 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı mellfred

Beşiktaş taraftarının diğer takım taraftarından farklı olduğuna katılmıyorum
biz Beşiktaşlılar da ülke Kazan’ından alınmış bir kepçeyiz. Diğerleri kadarız işte
20 milyonluk bir güruhuz elit birliği değiliz mülakatla seçilmedik
oğuxhanın çalışmaması, taraftarla didişmesi hoş değil ne ki her girip çıktığında kaptanlık yapan oyuncuyu yuhalayıp takımdan uzaklaştırmanın ne alemi var ?
Oğuzhan’la Oğuzhan mı olalım
4 gün önce tüm takımı eleştirdin yuhaladın ıslıkladın
birikmiş öfkeni kustun. Eyvallah!
bunu her dakika her maç yapmak ergenlik

Beşiktaş taraftarının diğer takım taraftarından farklı olduğuna katılmıyorum
biz Beşiktaşlılar da ülke Kazan’ından alınmış bir kepçeyiz. Diğerleri kadarız işte
20 milyonluk bir güruhuz elit birliği değiliz mülakatla seçilmedik
oğuxhanın çalışmaması, taraftarla didişmesi hoş değil ne ki her girip çıktığında kaptanlık yapan oyuncuyu yuhalayıp takımdan uzaklaştırmanın ne alemi var ?
Oğuzhan’la Oğuzhan mı olalım
4 gün önce tüm takımı eleştirdin yuhaladın ıslıkladın
birikmiş öfkeni kustun. Eyvallah!
bunu her dakika her maç yapmak ergenlik
Sorun bu kadar tepkiye rağmen hala bir reaksiyon gösterememis olmasi ve vurdumduymaz oyununa devam etmesi olabilir mi ?

Burun takım bir reaksiyon gösterdi Hafta içi tepkiden sonra 1 Futbolcumuz hariç..

Beşiktaş taraftarı sahada mücadele etmeyen oyuncuya tepki gösterir bu her zaman böyle oldu , yeteneksiz bile Olsa sahada varını yoğunu koyuyorsa bu taraftar tarafından her zaman sevilmiştir hala bu taraftarın huyunu öğrenemediniz
[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2018, 12:49:43 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı mellfred

Beşiktaş taraftarı sahada mücadele etmeyen oyuncuya tepki gösterir bu her zaman böyle oldu , yeteneksiz bile Olsa sahada varını yoğunu koyuyorsa bu taraftar tarafından her zaman sevilmiştir hala bu taraftarın huyunu öğrenemediniz
Bunu öğrendiğimiz iyi oldu

Çevrimdışı mellfred

Herifler çalışarak Hayvanı bir vücuda sahip oldu , adam Tembel çalışmıyor bunu anlatamıyoruz insanlara

Quaresmayi sevenlere Q7sporlu diyorlar ya hani , Oğuzhanın da FANLARI var bu forumda TOZ kondurmuyorlar beyefendiye :D

Quaresmayi savunanlara Quaresmasporlu diyenler de Oğuzhan Fanları ne kadar ironik değil mi ?
Ben hiç ouzzzhannn oouuzxhan diye bağıran taraftar kitlesi görmedim
Bizim taraftar da sadece quaresmaya var bu fetişizm
[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2018, 13:32:45 mellfred ]

Çevrimiçi Necmi

maçın tekrarını izliyorum
Wagner love öyle böyle kötü değil
adama atılan her top zemberek gibi geri sekiyor
sırtı dönük asla top tutamıyor
top kontrolü rezalet
bu yüzden ileride top tutamıyoruz
Ekstra efor veriyoruz
tek maçlık değil bu durum
pektemeği tercih ederdim ben en azından servis var.
Maç kontraya dönmedikçe bir kişi eksiğiz love ile
iyide o işi zaten on numaranın yapması gerekiyor forvetin değil
forvetin işi top tutmak değil topu içeri atmak

Çevrimdışı mylife1903

Ne guzel fanlari olsun, formasini alip urunlerini hediye etsinler herkese
Tembel olabilir birazcik yol gosterilir. Sergen de tembeldi ses etmedik

Çevrimdışı mellfred

iyide o işi zaten on numaranın yapması gerekiyor forvetin değil
forvetin işi top tutmak değil topu içeri atmak
Belki layicin dönüşüyle araya atılan toplara koşturur
gomez adebayor gibi tiplemelere ihtiyacımız var

Çevrimiçi Necmi

Belki layicin dönüşüyle araya atılan toplara koşturur
gomez adebayor gibi tiplemelere ihtiyacımız var
biz olaya sürekli yanlış bakıp yanlış değerlendirme yapıyoruz şu oyun sisteminde olması
gereken forvet tipi aslında love gomis gibi forvet yada gomez
geçen seneki sistemde olması gereken negredo gibi bir forvetti geçen sene negredoyu kullanamadık
çünkü oyunu talisca üzerinden kurmadık ikisinide harcadık bu sene bakalım ljajic ile ne olacak
şu ana kadar kullanamadık yine bu seferde orta oyunuyla harcadık ama taraftarın balans ayarı değiştirir bundan sonra bazı şeyleri şu anki en sağlıklı dizilim medel atiba ljajic dizilimi ama burda 8 oynaması gereken atiba medel arkada süpürücü olmak zorunda atiba pas oyununu oynuyorkanatta hiç istemesemde töre bu takıma en uygun kanat oyuncusu bir çok kişinin aksine partneride lens olmalı tabi quaresma bu şekilde oynarsa oda olur. ama babel olmuyor
adamın topu al içeri yönel şut at dan başka bir özelliği yok ve rakipde tanıdı artık attırmıyor şutu bu nedenlede artık
pasifize olmaya başladı.