Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3744234 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi murat

Şenol Güneşe Milli takımdan reddedemeyeceği bir teklif gelmiş. Hoca düşünmek istemiş. Bizde bu durum karşısında bilin bakalım kimle görüşüyor muşuz---------> Ersun Yanal
ersun yanal için birşey diyemeyeceğimde milli takım önemli hocam git kurtar  türk futbolunu ,demiröreni filan biz başımızın çaresine bakarız bizi düşünme.

Çevrimdışı tangaz

Hangi oyuncu olursan ol,takımın kötü gittigi süreçte oyundan çıkarken ıslaklanma sonucu diger macta gol atıp,kulakları kapatıp"hadi len şimdide ıslıklayın"dercesine hareket çekersen,bu andan itibaren hep iyi oynaman veya takimini en tepede tutman lazım.Bunları yapamazsan o taraftar bir daha senin o hareketini hiç unutmaz

güzel yazmışsın  :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı f_madida

Hangi oyuncu olursan ol,takımın kötü gittigi süreçte oyundan çıkarken ıslaklanma sonucu diger macta gol atıp,kulakları kapatıp"hadi len şimdide ıslıklayın"dercesine hareket çekersen,bu andan itibaren hep iyi oynaman veya takimini en tepede tutman lazım.Bunları yapamazsan o taraftar bir daha senin o hareketini hiç unutmaz

O kulak tikama hareketi gereksizdi. Oguzhan artik 'genc'/ergen oyuncu olmadiginin 26 yasinda sorumluluk sahibi bir profesyonel oldugunun bilincine vararak hareket etmeli. Tabi taraftar da ayni sekilde, takimin en iyi oyuncularindan birini sogutarak sabote etmemeli.

Dunku tepkinin sacma oldugu yer su, butun takima tepki gosterirsin, kotu oyunu protesto edersin anlarim. Ama Caner ayni Caner, tek kelime laf edilmiyor, Quaresma ayni Quaresma yine laf yok, butun oyunculara az cok destek gosterirken Oguzhan'a sanki dunyanin en kotu macini oynamis gibi davranmak anlamsiz, oyuncuyu kaybedersin, yerine de koyacagin adam yok.

Bakin bu taraftar Olcay'i islikladi, gondertti, sonra haftalarca niye Olcay'in oynadigi gibi pasli bir oyun oynanmiyor diye yorum yapti. Simdi Oguzhan'i gondertecek, sonra yine baslayacak, takim niye pas yapamiyor, hep uzun cikiyor, hic ayaga oynayan adam yok diye. Her oyuncunun meziyetleri farkli, stili farkli. Oguzhan'in yaptigi isleri yapabilecek adam yok su anda takimda.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

Su politik ortamda yonetimin yapacagi en iyi is suriyelileri secmelere almaktir, vodifin katkilariyla topluka kazandirma bilmem ne cart curt yetenekli cocuklarin sipora entekresi pirocesi, devlet destegi de olur
Belki arap messi falan da buluruz yetistirir kAtara satariz
Vadafonin rakibinin reklamini gordum aklima geldi
Arapca kelimelerden turkce konusturmuslar falan filan

Katarlilar sponsor olsun da getirsinler soyle bir Riyad Mahrez, Hakim Ziyech vs. Islamic Football Club Besiktas.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı alperenn58

O kulak tikama hareketi gereksizdi. Oguzhan artik 'genc'/ergen oyuncu olmadiginin 26 yasinda sorumluluk sahibi bir profesyonel oldugunun bilincine vararak hareket etmeli. Tabi taraftar da ayni sekilde, takimin en iyi oyuncularindan birini sogutarak sabote etmemeli.

Dunku tepkinin sacma oldugu yer su, butun takima tepki gosterirsin, kotu oyunu protesto edersin anlarim. Ama Caner ayni Caner, tek kelime laf edilmiyor, Quaresma ayni Quaresma yine laf yok, butun oyunculara az cok destek gosterirken Oguzhan'a sanki dunyanin en kotu macini oynamis gibi davranmak anlamsiz, oyuncuyu kaybedersin, yerine de koyacagin adam yok.

Bakin bu taraftar Olcay'i islikladi, gondertti, sonra haftalarca niye Olcay'in oynadigi gibi pasli bir oyun oynanmiyor diye yorum yapti. Simdi Oguzhan'i gondertecek, sonra yine baslayacak, takim niye pas yapamiyor, hep uzun cikiyor, hic ayaga oynayan adam yok diye. Her oyuncunun meziyetleri farkli, stili farkli. Oguzhan'in yaptigi isleri yapabilecek adam yok su anda takimda.

sonuna kadar katılıyorum  olcay bedava gıderken mıllet  sevıncden oluyordu  her mac yuhlayıp olcayın  dengesını bozdular
sonuc  ortada
vay efendım kosmuyor vay efendım sut atmıyor  defans yapmıyor asıst yapmıyor
her mac en cok kosanlardan bırısı  oguzhan adam topu ayagına aldıgında cevresıne bakıyorum bır tane bosa kacan pozısyon alan yok

evır cevır yok  ne yapacak pekı  calım atacak ıkı tane can canlı rabona sonra yan gelsın yatsın ısterse sıkıntı yok
esas sıkıntı  futbol kulturu dıye bısey yok
futbolu nasıl ızlıyoruz  ne beklemelıyız   o zaman  sorun nerde  nasıl olmalı goruruz   sampıyonluga oynayan takımın ıyılerı satılıp yerıne  10 da 1 etkı veren oyuncular gelırse   beklentı ne olmalı  onu bılmıyorsak  ha bıre sıkıntıyı bıreysel oyuncularda arar ısyan bayragını cekerız

Çevrimiçi Necmi

Ben bu konuda rahatlıkla cevap verebilirim içinizde en fazla caner ve quaresma eleştiren benim
asla alınmalarını istemedim. Ama haksızlık yapılmamalı evet hata yapıyorlar evet ego püskürüyorlar.
bir çok maçta Beşiktaşı yakan oyuncuda oluyorlar. Beşiktaşda olmasını istemediğim oyuncular olduğuda doğru
ama adamlarda hırs var kazanma isteği ve azmi var. en azından tepki verebiliyorlar oğuzhan gibi umursamaz
ruhsuz davranmıyorlar caner bek oyuncusu oziden çok daha fazla oyun katkısı var hücum aksiyonu var
amacı yanlış şekildede yapsa topu üçüncü bölgeye hızlı şekilde göndermek ve orda tutmak hata yapıyormu evet
bolcana yapıyor. quaresmada aynı bir çok yanlışı var Beşiktaşı belki ileri değil geri götürüyor yaptıkları ama
kim ne derse desin Beşiktaşın hücum gücünü bir şekilde yaratıyorlar.
ozi ne yapıyor ayağına gelen topu en yakınındakine vererek kurtulmak kimse pas atmasın diye saklanmak
sürekli eliyle bir yerleri gösterip topu kendinden uzak tutmak dışında ha birde hücum aksiyonu içinde hiç olmadığı gibi olma çabasıda yok maç gidiyor bak bakalım en ufak bir reaksiyon gösteriyormu mağlup durumdayız
zaman daralmış ama hala topu geri oynamaya çabalıyor böyle oynadımı sana maç kazandırmıyor ama kaybettiriyor
neden ozi oynarken arkasında atibaya ihtiyaç var. çünkü birinin sürekli yaptığı hataları telafi etmesi gerekiyor.
quaresmaya tepkimiz kötü olması değil iyi yönlerini sahada yansıtma isteği olmaması dün başardıklarını her maç
başaracak kapasitede bir oyuncu ama yapmıyor. isterse her topu alda at diyecek kapasiteye sahip bir oyuncu 40 orta açıp harcadımı ister istemez eleştiriliyor forvete koca sezon pas vermediyse bu tartışılıyor. ama penaltı kaçırdı diye
quaresmayı tartışamayız eleştirmek farklı bir konu haksızlık yapmak bambaşka bir konu bu güne kadar eleştirirken haksızlık yapmıyorduk bugün bravo demesek işde o zaman haksızlık yapmış oluruz. bu şekilde olmasını istedik bu şekilde olursada takımın en büyük gücü olur. Bizim beklediğimiz quaresma bu canere gelince asla bek oynatmam ama kanat oynayınca yüksek verim alabileceğimizde kesin hücumu düşünen golü düşünen kanat oyuncusu evladır. orta seviyesinide akşamki gibi tutarsa gayet yeterli olur babelin yedeği yoktu işde sana bir yedek gerektiğinde bekide yedekler ama birinci oyuncu olmaz.
ozi düzelmek zorunda düzelmek içinde çalışmak güçlenmek zorunda formsuz değil güçsüz bu nedenlede istediği hiç bir şeyi yapamıyor hoca yedek bırakıyor ama kendine bir pay çıkartmıyor aynı devam ediyor sahada hırsı yok umursamaz bir tavır içinde bu şekilde Beşiktaşa zarar veriyor.

Çevrimdışı mylife1903

Ben bu konuda rahatlıkla cevap verebilirim içinizde en fazla caner ve quaresma eleştiren benim
asla alınmalarını istemedim. Ama haksızlık yapılmamalı evet hata yapıyorlar evet ego püskürüyorlar.
bir çok maçta Beşiktaşı yakan oyuncuda oluyorlar. Beşiktaşda olmasını istemediğim oyuncular olduğuda doğru
ama adamlarda hırs var kazanma isteği ve azmi var. en azından tepki verebiliyorlar oğuzhan gibi umursamaz
ruhsuz davranmıyorlar caner bek oyuncusu oziden çok daha fazla oyun katkısı var hücum aksiyonu var
amacı yanlış şekildede yapsa topu üçüncü bölgeye hızlı şekilde göndermek ve orda tutmak hata yapıyormu evet
bolcana yapıyor. quaresmada aynı bir çok yanlışı var Beşiktaşı belki ileri değil geri götürüyor yaptıkları ama
ozi ne yapıyor ayağına gelen topu en yakınındakine vererek kurtulmak kimse pas atmasın diye saklanmak
sürekli eliyle bir yerleri gösterip topu kendinden uzak tutmak dışında ha birde hücum aksiyonu içinde hiç olmadığı gibi olma çabasıda yok maç gidiyor bak bakalım en ufak bir reaksiyon gösteriyormu mağlup durumdayız
zaman daralmış ama hala topu geri oynamaya çabalıyor böyle oynadımı sana maç kazandırmıyor ama kaybettiriyor
neden ozi oynarken arkasında atibaya ihtiyaç var. çünkü birinin sürekli yaptığı hataları telafi etmesi gerekiyor.
quaresmaya tepkimiz kötü olması değil iyi yönlerini sahada yansıtma isteği olmaması dün başardıklarını her maç
başaracak kapasitede bir oyuncu ama yapmıyor. isterse her topu alda at diyecek kapasiteye sahip bir oyuncu 40 orta açıp harcadımı ister istemez eleştiriliyor forvete koca sezon pas vermediyse bu tartışılıyor. ama penaltı kaçırdı diye
quaresmayı tartışamayız eleştirmek farklı bir konu haksızlık yapmak bambaşka bir konu bu güne kadar eleştirirken haksızlık yapmıyorduk bugün bravo demesek işde o zaman haksızlık yapmış oluruz. bu şekilde olmasını istedik bu şekilde olursada takımın en büyük gücü olur. Bizim beklediğimiz quaresma bu canere gelince asla bek oynatmam ama kanat oynayınca yüksek verim alabileceğimizde kesin hücumu düşünen golü düşünen kanat oyuncusu evladır. orta seviyesinide akşamki gibi tutarsa gayet yeterli olur babelin yedeği yoktu işde sana bir yedek gerektiğinde bekide yedekler ama birinci oyuncu olmaz.
ozi düzelmek zorunda düzelmek içinde çalışmak güçlenmek zorunda formsuz değil güçsüz bu nedenlede istediği hiç bir şeyi yapamıyor hoca yedek bırakıyor ama kendine bir pay çıkartmıyor aynı devam ediyor sahada hırsı yok umursamaz bir tavır içinde bu şekilde Beşiktaşa zarar veriyor.
Hirs istek guc konusunda haklisin abi
Futbolcunun once hirsi istegi olacak zaman zaman gucunde piroblem olabilir doner hocaya degistir yapar ama hirs istek bunlar azalmamali

Çevrimdışı alperenn58

caner cıkıyor katkı yapıyor dıyorsun sorunda burda zaten ya uzun top kullanıyor takım top kaybı yasıyor yada ılerı atak yapayım orta acayım gol  olsun yahu sen beklıgını yap kanatda kanatlıgını yapsınkı defansda vıda pepe zorda kalıp gol yemesın  orta sahan kontra yemeyıp yorulmasın

bızım futbol kulturumuz bu ısde 9 kısı kalmıs rakıbe 3  5 asıst  yaptı gol attı dıye  hemen beklentıler yukselıyor  haftaya yerın dıbınde hakaret

ıddıa edıyorum bu caner orda oynadı oyanayalı takımın dengesı altust oldu 

saglam kalecın varken satıyorsun hocan kalecımızı satıp eskı kalecımızı arayacaksak satmayalım dıyor ve dedıgı gıbıde oluyor 

orta sahan var ama beklerın defansın sureklı uzun top cıkarınca  orta sahan koca bır hıc oluyor  dun ızledım macı oguzhanı cıkardı her zamankı tıpık degısıklık  pekı 9 kısı rakıbe karsı topa daha fazlamı sahıp olduk  ya bızler bu durumu ızleyıp fark ettıkmı hıc sanmıyorum

santrforumuza  her mac kac tane golluk pas gelıyor gol pozısyonuna sokuyoruz  saydıkmı hıc

bızde golcu cook!
santrfor harıc her kes kaleye gol atma pesınde  neden once kendı gorevın ne ıse onu yapmıyorsun?

cunku gol atan pohpohlanıyor alkıslanıyor  yuhlanmıyor  kredısı oluyor gunumuz maclarında

Çevrimdışı savaş altay

Harbiden ya..
Eskiden reklamlarda oynamayan oyuncu yoktu.Şimdi kimse yok ?  :evillol:
Biz reklam olduk çünkü  :lol:

Çevrimdışı savaş altay

Hangi oyuncu olursan ol,takımın kötü gittigi süreçte oyundan çıkarken ıslıklanma sonucu diger macta gol atıp,kulakları kapatıp"hadi len şimdide ıslıklayın"dercesine hareket çekersen,bu andan itibaren hep iyi oynaman veya takimini en tepede tutman lazım.Bunları yapamazsan o taraftar bir daha senin o hareketini hiç unutmaz
''umut vaad eden tam yaşında orta saha oyuncusu''

:kop:

Bitti o iş kapandı o defter, bir kere taktık mı birisine bir de haklı isek geçmiş olsun.

Çevrimdışı savaş altay

Bu hafta benden maç yorumu pas, alsınlarda nasıl alırlarsa alsınlar modundaydım. Küme düşme adayı

rize'yi yendikleri için maç başı bonuslarını ve haftalığa düşen ücret miktarını güle güle kullansınlar, serbestsiniz.

Çevrimdışı savaş altay

Geçen seneyle aynı puandayız, tek fark rakiplerin daha kötü veya benzer kötülükte olması. Üstelik geçen sene 11.hafta Göztepe'yi yenip 21 puana çıkmışız. Bakalım bi mucize olup Başakşehir'den 3 puan alabilecek miyiz bu hafta?

Mucize kelimesi uzun zamandır bu kadar yerinde durmamıştı.

Çevrimdışı mylife1903

Guzel acikalamalar oluyor, devam etsinler boyle

Darbeye bagli sakatlik aciklamasi sampiyonluk habercisidir
Fazla kebap yiyip ishal olan olsa bile darbeye bagli aciklamasi yapacaksin fazla detaya girmisler orda esansor dijital falan ama duzelir, tecrubelensinler

Gökhan Töre’nin Sağlık Durumu Hakkında Bilgilendirme
Futbol Takımımızın dün akşam Ç. Rizespor ile oynadığı maçta rakip oyuncunun darbesiyle sakatlanan futbolcumuz Gökhan Töre'nin yapılan muayene ve Acıbadem Fulya Hastanesi'nde çekilen MR sonucuna göre; sol bacak ekstansör digitorum longus kasının zarında yırtık ve kas içine kanama tespit edilmiştir. Futbolcumuzun

Çevrimdışı Orhan_

her mac en cok kosanlardan bırısı  oguzhan adam topu ayagına aldıgında cevresıne bakıyorum bır tane bosa kacan pozısyon alan yok

Görmezler bunu. Çizersin görmez, elinle gösterirsin görmez, foto koyarsın görmez, görüntü atarsın görmez. Görmez çünkü görürse haksız çıkacak.

Evet oyuncunun özgüven yerlerde ve bu takımla pek bir işi kalmadı. Hoca 2.5 sezonun çoğunluğunda farklı bir pozisyonda oynattı olmadığı halde, yem etti, yediler, özgüven yerlerde... Ancak bu özgüven kavramı ancak savunulacak oyuncu olduğu vakit ortaya koyulur aksi halde doğru çıkmazlar.

Bu arada tribündeki taraftarı futbol yorumlamak için referans almak ayrı bir dünya. Bir halttan anlıyor olsalar maç içi oyuncu ıslıklamazlar, senelerce seni geriye atan adamı -skora bağlı olarak- yalayıp yutmazlar, takımın şu halde olmasının en büyük sorumlusunun ismiyle maçın 15. dakikasında tempo tutmazlar.

Önemli olan ben dediydimcilik. Gerisi goy goy.

Çevrimdışı solar

Görmezler bunu. Çizersin görmez, elinle gösterirsin görmez, foto koyarsın görmez, görüntü atarsın görmez. Görmez çünkü görürse haksız çıkacak.

Evet oyuncunun özgüven yerlerde ve bu takımla pek bir işi kalmadı. Hoca 2.5 sezonun çoğunluğunda farklı bir pozisyonda oynattı olmadığı halde, yem etti, yediler, özgüven yerlerde... Ancak bu özgüven kavramı ancak savunulacak oyuncu olduğu vakit ortaya koyulur aksi halde doğru çıkmazlar.

Bu arada tribündeki taraftarı futbol yorumlamak için referans almak ayrı bir dünya. Bir halttan anlıyor olsalar maç içi oyuncu ıslıklamazlar, senelerce seni geriye atan adamı -skora bağlı olarak- yalayıp yutmazlar, takımın şu halde olmasının en büyük sorumlusunun ismiyle maçın 15. dakikasında tempo tutmazlar.

Önemli olan ben dediydimcilik. Gerisi goy goy.

Bir de tüm bunlara rağmen ayağına gelen top duvara çarpar gibi sekmeyen ve azıcık belini döndürenbilen bir forvetimiz olsa kaç tane de asisti olacaktı. Bu ''Ben daha o zaman demiştim''ciliğin bir üst boyutu olarak merak ediyorum acaba bu kötü gidiş sonrası forum o zamanlarda da olmuş olsa kaç tane ''Ben daha seçilmeden önce de demiştim zaten Fikret Orman profil olarak falan filan'' diyen çıkardı.

Bir başka merakım da, şimdi Pektemek bir nevi geçen seneki Talisca'nın görevini üstlenerek iki gol attı. Önceki maçta asist de yapmıştı. Acaba önümüzdeki maçta sahaya o mu çıkacak yoksa durumu düzelirse Ljajić mi formayı alacak. O çıkmazsa buna mobbing diyen çıkacak mı?

Çevrimdışı cursedofdragon

umut nayir ztk maçında gol atmış.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu gün ztk kasımpaşa maçında futbolcunun suratına pet şişe geldi, hakem maçı tatil etti. Sonucu merakla bekliyorum. Üstelik maçtaki tek olaydı. Gerçi uzatma dakikalarında oldu bu olay ve kasımpaşa galipti. Laf olsun ve bize nazire yaparak kaldığı yerden devam ettirirler
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı DenizAnt

@mylife1903 Tanzanya, Genk mevzuu:

Bizim ülkenin en büyük sorunu insana yatırım yapılmaması. Ya da yaparmış gibi yapılması. İnsan yetiştirmek için önce yetiştirici yetiştireceksin. Serpil Hamdi Tüzün örneği çok veriliyor ya, öyle yetiştiriciler çok az geliyor. Teftiş kurullarında bir söz vardır, “kendisi eğitilmeye öğretilmeye muhtaç adama muavin (müfettiş yardımcısı kast ediliyor) verirsen böyle boş müfettiş yetişir” diye. İçerde 0-0 berabere kalıp, dışarda 1-0 öne geçtikten sonra 1-3 yenilip elendiğimiz İnter maçını hiç unutmam. Bizim futbolcularla İnter futbolcularının topa ilk temas şekli arasında uçurum vardı, adamlar sanki büyülü ayaklarla top kontrol edip pas atarken, bizimkiler normal insanlardı. Adamlar top gelmeden rakibi geçmiş oluyorlardı basit bir dokunuşla çalım, bir vücut çalımı ya da ikiye birle. Sosa bizde ilk kez sahaya çıkıp ilk topla buluştuğunda da aynı şeyi gördüm. Olimpiyat’ta Sporting Lizbon ilk yarı bizi salladı, devre arası Oğuzhan ısınırken onun ayaklarında gördüm (ikinci yarı girip beraberliğin kurtarılmasına ciddi katkı yapmıştı). Yıllar sonra bir kursta mı ne görmüş Metin Tekin, profesyonel futbol oynadım emekli oldum, topla ilk temasla dönüşü kombine olarak içeren bilmemne hareketini öğrenmemiştim diye anlatmıştı TVde.

Hasılı, 8.000 km sahili olan ülkede kasaba kasaba dolaşsa, köy muhtarlarına sorsa hayvan gibi yüzen 6-7 yaşında çocukları keşfetmesi 1 gün sürecek yüzme federasyonu yetkililerinin böyle bir gayret içinde olmadığını, bu çocukları bulsa da yetiştirecek yetkinlikte pek az yetiştiricisi olduğunu bilmek ne kadar kolaysa, futbol altyapılarının da çim saha ve soyunma odası yapmaktan ibaret olmadığını anlamak da o kadar kolay. Ümraniye’ye altyapı için daha iyi sahalar vs yapacakmışız. Eeee? Kim yetiştirecek aga? Futbolcu yetiştirme yav, bırak beceremezsin, git antrenör yetiştirecek 2 hoca bul getir Almanya’dan, Hollanda’dan, İspanya’dan, 5 yıllık kontrat yap, yanlarına yabancı dil öğrettiğin 8-10 adet, futbol dalından gelen genç spor akademisi mezunu koy, bu yatırım 1 profesyonel takım yedeğinin maliyetine hallolur. 5 yıl sonra başla sen topçu yetiştirmeye.

Çevrimdışı mellfred

maçın tekrarını izliyorum
Wagner love öyle böyle kötü değil
adama atılan her top zemberek gibi geri sekiyor
sırtı dönük asla top tutamıyor
top kontrolü rezalet
bu yüzden ileride top tutamıyoruz
Ekstra efor veriyoruz
tek maçlık değil bu durum
pektemeği tercih ederdim ben en azından servis var.
Maç kontraya dönmedikçe bir kişi eksiğiz love ile

Çevrimdışı mellfred

Kimi ergen Taraftarın oyuncu ıslıklama terbiyesizliği bir an önce sona ermeli
ayıptır

Çevrimdışı ozankarakoc

Başakşehir'le oynadığımız 20 maçtan 4 galibiyet çıkarabilmiş olmamız inanılmaz... Karabasan gibi...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Bu gün ztk kasımpaşa maçında futbolcunun suratına pet şişe geldi, hakem maçı tatil etti. Sonucu merakla bekliyorum. Üstelik maçtaki tek olaydı. Gerçi uzatma dakikalarında oldu bu olay ve kasımpaşa galipti. Laf olsun ve bize nazire yaparak kaldığı yerden devam ettirirler
Kan var mi abi, dikis var mi
Ona bakilacak, belki kompledir cok ilginc o dakikada sahaya madde atilmasi yani, robin atti diyorlar maddeyi

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 Tanzanya, Genk mevzuu:

Bizim ülkenin en büyük sorunu insana yatırım yapılmaması. Ya da yaparmış gibi yapılması. İnsan yetiştirmek için önce yetiştirici yetiştireceksin. Serpil Hamdi Tüzün örneği çok veriliyor ya, öyle yetiştiriciler çok az geliyor. Teftiş kurullarında bir söz vardır, “kendisi eğitilmeye öğretilmeye muhtaç adama muavin (müfettiş yardımcısı kast ediliyor) verirsen böyle boş müfettiş yetişir” diye. İçerde 0-0 berabere kalıp, dışarda 1-0 öne geçtikten sonra 1-3 yenilip elendiğimiz İnter maçını hiç unutmam. Bizim futbolcularla İnter futbolcularının topa ilk temas şekli arasında uçurum vardı, adamlar sanki büyülü ayaklarla top kontrol edip pas atarken, bizimkiler normal insanlardı. Adamlar top gelmeden rakibi geçmiş oluyorlardı basit bir dokunuşla çalım, bir vücut çalımı ya da ikiye birle. Sosa bizde ilk kez sahaya çıkıp ilk topla buluştuğunda da aynı şeyi gördüm. Olimpiyat’ta Sporting Lizbon ilk yarı bizi salladı, devre arası Oğuzhan ısınırken onun ayaklarında gördüm (ikinci yarı girip beraberliğin kurtarılmasına ciddi katkı yapmıştı). Yıllar sonra bir kursta mı ne görmüş Metin Tekin, profesyonel futbol oynadım emekli oldum, topla ilk temasla dönüşü kombine olarak içeren bilmemne hareketini öğrenmemiştim diye anlatmıştı TVde.

Hasılı, 8.000 km sahili olan ülkede kasaba kasaba dolaşsa, köy muhtarlarına sorsa hayvan gibi yüzen 6-7 yaşında çocukları keşfetmesi 1 gün sürecek yüzme federasyonu yetkililerinin böyle bir gayret içinde olmadığını, bu çocukları bulsa da yetiştirecek yetkinlikte pek az yetiştiricisi olduğunu bilmek ne kadar kolaysa, futbol altyapılarının da çim saha ve soyunma odası yapmaktan ibaret olmadığını anlamak da o kadar kolay. Ümraniye’ye altyapı için daha iyi sahalar vs yapacakmışız. Eeee? Kim yetiştirecek aga? Futbolcu yetiştirme yav, bırak beceremezsin, git antrenör yetiştirecek 2 hoca bul getir Almanya’dan, Hollanda’dan, İspanya’dan, 5 yıllık kontrat yap, yanlarına yabancı dil öğrettiğin 8-10 adet, futbol dalından gelen genç spor akademisi mezunu koy, bu yatırım 1 profesyonel takım yedeğinin maliyetine hallolur. 5 yıl sonra başla sen topçu yetiştirmeye.
Sonra yetismiyir diyoruz bir suru gencecik kaliteli ayakli cocuk altyapilara torpili olmadigi icin giremiyor.
Ayrica bizim ulkede boyle bir yatirim yapilmaz cunku boyle altyapidan adam cikartip oynatirsan yapilan transferlerden komisyon alamazsin

Çevrimdışı mylife1903

Başakşehir'le oynadığımız 20 maçtan 4 galibiyet çıkarabilmiş olmamız inanılmaz... Karabasan gibi...
Dun oturup saydim maclari iki tane hazirlik maci var onlari cikartinca fiks sonuc 2-1
Iki gol atan genelde kazaniyor. 2008den beri suluk gibi yapisti bu herifler, nezaman kritik bir duruma gelsek bunlarla mac yapiyoz.

Çevrimdışı tugozcan

Basaksehir galibiyeti olumsuz giden havanin 180 derece donmesini saglayacak. Ama ne oyuncularda ne hocada mac gunu o istegi ve gerekli hazirligin yapilmadigini gorecegiz. Senol Hoca doneminde hep boyle oldu maalesef.

Umarim bir mucize olur. Donum noktasi olabilir. Rize maci nefes aldirdi ama olumsuz havayi dagitti diyemeyiz su an.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi