Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3741295 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı savaş altay

Ne yapıp edip 90 dakika yine çok kızgın olmalıyız   :lol:

Destek atıp topu sokuşturmalarına yardım edeceğiz artık ''saha golü''

bizim oyuna en uygun stil. İleriiii  :hiho:

Çevrimdışı yoruk

Geçen sene hadi oldu kaçırdık.Bu sene yapmayalım ya.Rakipler bu durumda iken kaçırmayalım şu fırsatları..Şurada ligi rahat alacaktın rotasyon yapacaktın ağırlığı Avrupa'ya verecektin..O kadar büyük şans vardı ki.

Çevrimdışı matias_27

Erol hoca naptı baktı donka indirecekler her topu boutabi birebir oynattı. Şenol hoca hep ezber hep bildiği
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi Özgür Gültekin

güle oynaya daha ilk yarıdan şampiyonluk ilan edebileceğimiz ortamda düştüğümüz duruma bak.
herkes çok ciddi dersler çıkarmalı.

Çevrimdışı EMİR EMRE

bu takim bu sene sampiyon olamazsa 5 sene olamaz. bu sartlarda yuzde 50 mizle oynayip adam gibi mucadeleyle sampiyon oluruz. oyle gol yiyince tepki veremeyen yanindan gecip giden adami kovalamayam defanstan 50 metre top sisiren aciz futbolcularla degil tabi. ac olanlarla

Çevrimdışı EMİR EMRE

ameliyat oldum geldim :D

geçmis olsun kardeş.

ben de sinirlerimi aldirdim goztepeden 2 genkten 4 yedik tik yok :D

Çevrimdışı cursedofdragon

geçmis olsun kardeş.

ben de sinirlerimi aldirdim goztepeden 2 genkten 4 yedik tik yok :D

sağolasın :)

O bende de yok artık neden bilmiyorum hastane de göztepe maçını izledim telefondan 2-0 yenildik sinirlenemedim.

Eve çıkardılar çarşamba günü perşembe günü genk maçımızı izledim babam ile beraber onun sinirden tansiyonu fırladı ben yine sinirlenemedim.

Alışıyoruz galiba  :uyucam:

Çevrimdışı tangaz

güle oynaya daha ilk yarıdan şampiyonluk ilan edebileceğimiz ortamda düştüğümüz duruma bak.
herkes çok ciddi dersler çıkarmalı.

santraforun varken bile ilk yarıdan şampiyon olamıyorsun bu forvetlerle hiç olamazsın  :bawling:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

santraforun varken bile ilk yarıdan şampiyon olamıyorsun bu forvetlerle hiç olamazsın  :bawling:

sorun forvetler de değil sorun oyunda santrafora top gelen bir oyunumuz yok.

Negredo bizden gitti gollerini sıralıyor.

Genk maçında love'a bile yan toptan pozisyon geldi o boyuyla 2 tane salladı.

Biz santraforu koca 90 dakika boyunca en fazla 2 defa pozisyona sokuyoruz ondan sonra atmasını bekliyoruz.

Çevrimdışı tangaz

Biz santraforu koca 90 dakika boyunca en fazla 2 defa pozisyona sokuyoruz ondan sonra atmasını bekliyoruz.

mesajımı anlamadan ezbere yazmışsın gomez varken ceza sahasına leblebi gibi top yağarken bile ilk yarıda şampiyon olamıyorsun bu forvetlerle hiç olamazsın diyorum. ayrıca gomez yerine negredo veya kove koyalım o sene kesin şampiyon olurduk diyemezsin ama ben negredo ile o sene kesin şampiyon olamazdık diyebilirim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

katarda sanıyordu bize geldiğinde kendini ilk maçında verdiği topuk pasında göstermişti bunu sonra papucun bahalı oldugunu anlamıştı zaten papucu eline her maç veriyorlardı hakettiği lige gitti katarda 4 maç 3 gol attı die kıymete geldi :)

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı caner.eryigit

Geçmiş olsun kardeşim.
Sorun kadro mühendisliğinde..
Pasör bir stoper Atiba genci bir orta saha leblebici bir forvetin olsa en önemli ihtiyaçlar bunlar bence.
Karius
Gönül pepe(vida)pasör stoper adriano
Atiba(genci zıpçık gibi olanı) ozi
Q7 ljlacic Babel
Leblebici...
Boşlukları nokta atışı ile doldurursan yerden yere vurulan çoğu oyuncunun performansı da artar bence..
Çok değil ya Marcelo olsa pepe yanında Atiba genci olsa birde ilerde eyşan muadili olsa olay farklı boyutlara gider.
Ben böyle düşünüyorum...

mesajımı anlamadan ezbere yazmışsın gomez varken ceza sahasına leblebi gibi top yağarken bile ilk yarıda şampiyon olamıyorsun bu forvetlerle hiç olamazsın diyorum. ayrıca gomez yerine negredo veya kove koyalım o sene kesin şampiyon olurduk diyemezsin ama ben negredo ile o sene kesin şampiyon olamazdık diyebilirim.

Ben ilk kısma değinmedim.(leblebi gibi gol atan santrafor olmasın rağmen neden ilk yarı da şampiyon olmadı filan bunlara girmedim)

2.ci mesajına ek yapmak istedim.Bu santraforlarla mı şampiyon olucaz demişsin ya santraforları pozisyona sokamıyoruz sorun santraforlar da değil buna değinmek istedim.

Love-Negredo şampiyon olan kadroda santrafor olsaydı şampiyon olurmuyduk bilmem ama gomez şimdi bu takımda olsaydı ne kadar gol atabilirdi onu merak ediyorum bak ?

Çevrimdışı mylife1903

katarda sanıyordu bize geldiğinde kendini ilk maçında verdiği topuk pasında göstermişti bunu sonra papucun bahalı oldugunu anlamıştı zaten papucu eline her maç veriyorlardı hakettiği lige gitti katarda 4 maç 3 gol attı die kıymete geldi :)
Negredo orda gol atiyorsa pektonun sozlesmesini uzatip kiralayak arabistana seneye 10 milyona sokaris birine

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı mylife1903

Ben ilk kısma değinmedim.(leblebi gibi gol atan santrafor olmasın rağmen neden ilk yarı da şampiyon olmadı filan bunlara girmedim)

2.ci mesajına ek yapmak istedim.Bu santraforlarla mı şampiyon olucaz demişsin ya santraforları pozisyona sokamıyoruz sorun santraforlar da değil buna değinmek istedim.

Love-Negredo şampiyon olan kadroda santrafor olsaydı şampiyon olurmuyduk bilmem ama gomez şimdi bu takımda olsaydı ne kadar gol atabilirdi onu merak ediyorum bak ?
20 atardi tek gozu kor halde sol ayakla attiklarini da negredonun 35inden duserdik

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ekim 2018, 20:39:19
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Çevrimdışı savaş altay

Geçen sene hadi oldu kaçırdık.Bu sene yapmayalım ya.Rakipler bu durumda iken kaçırmayalım şu fırsatları..Şurada ligi rahat alacaktın rotasyon yapacaktın ağırlığı Avrupa'ya verecektin..O kadar büyük şans vardı ki.
Tepkimiz zaten yerindeydi şimdi cuk oturdu. Yarın sinirimiz devam etmeli, atmosferi hiç

bozmamamak lazım. Taraftar-oyuncu sinerjisi ile o top içeri girmeli.

Love bence yine sokacak. Oyuncuların vucud dilleri çok mühim. Kazansak bile kaybedilen isimler olabilir.

Tehlikeli tiplemeler mevcut sahada. Rize'liler eski stadımızda yaşadığımız atmosfer değiştirici işleri yaparlarsa

ortamın istedikleri şekle bürüneceğini iyi biliyor. Rize'den değilde gelen herhangi misafir takımdan tırsar olduk.

Boğazın efendisinden nerelere..

Çevrimdışı yoruk

Negredo kötü oyuncu değildi.Bizde de form tuttmaya başladıydı gitti,gönderildi.Kadroda olsa gol sayımız şimdiki gibi olmazdı diye düşünüyorum.

Bu arada Kadıköy 'de beste harika.Çocuklar inanın .. :evillol:

Çevrimdışı worns

Hoca değişikliği gibi radikal-sarsıcı bir çözüm geliştirmezsek ya da hiç inanmadığım mucizevi bir toparlanma gerçekleşmezse bu senenin şampiyonu Başakşehir olur. Skoru alıp maçı bitirmeyi bilen epey tecrübeli bir takım oldular. Çok az gol yiyorlar. Kadroları insanların sandıkları gibi çok iyi vs değil aslında ama taktikle bütünleşmiş durumdalar. Burnley'e elenmeleri de lehlerine olacak gibi görünüyor.