Normal yahu yarin turk gazeteci gitse menejeri benzer seyler soyletir, acik kapi birakacan
Bana da karışık geldi biraz açıklama. Demekki ipler burada bayağı kopmuş. Dalgalanmayı da
buna yorabilirim ben de artık net olarak. Eee kalktı bir yerleri dersen oyuncu sadece para istiyor diye
böyle kasıtlı misilleme yersin. Beşiktaş taraftarı ve Şenol Güneş 'e diye açıklamaya ekleseydi bu kez de burada
homurdanma olacaktı, akıllıca davranmış ince düşünmüş. Herkes iyi bir şeyler yaptığında karşılığını bekler,
fırsat bu fırsat diye açar hortumunun elektriğini. Sadece Talisca için değil tüm oyuncular için geçerli bu,
sözleşmende indirime git konusu da yılın konusu. Sözleşme yapıyorsun sonra bozuyorsun indir diye mahalle
baskısı yapıyorsun, indirmediğinde otomatik at, atma taraftarın önüne atmış bulundun, sonrası 112.
Para ise para istedi vermedim de. Masada anlaşamayınca öldürmenin manası yok böyle sonuçları var.
İnsan bu istediğini ister, söyler belirtir sen vermezsin olur biter. Talisca da neticede topçu gol atınca biz
kazanıyorduk diye bu kadar sohbet yoksa konu yine kendisi değil