Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3724318 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı kyiv

Ricardo bey diyor ki, daha önce de bu kulüpten ayrıldım, sorun bensem ocakta yine ayrılabilirim! Hahhh, bir de sitem ediyor beyefendi. Maç sonunda iki kişiye tekme attı, hakem es geçti..

Güle güle...Giderken kapıyı ört de git. :akuma:

Çevrimdışı mrred

Futbolun ruhla falan oynandığını düşünen bir güruh var :D Bunlar, 19. yüzyıl osmanlısı gibi bir güruh  :D kafayı kuma gömerler , geçmişleriyle övünürler ve muhafazakarlardır ama neyi muhafaza ediyorlar sorsan bilmezler. İstifa etmesi gereken birinci grup taraftar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı yoruk

Ali Ece

Sen Şenol Güneş'sin, 2 sene üst üste şampiyon yaptın. Transferde inisiyatif alman lazım. Sen söyledin Marcelo alındı, sen söylemedin Roco alındı hocam."

Çevrimdışı mrred

Ruhsuz yaw bu topçular , beceriksizler , aynı zamanda güçsüzler oğuzhan şut çekemiyor aynı zamanda çelimsiz kas yapması lazım , lens falan futbolcu değil ben olsam daha iyi oynarım hoca ne yapsın suçlu hep futbolcular :D Twitter beşiktaş hesabı maç hazırlıklarıyla ilgili foto paylaşır. Sahi biz hafta içi nasıl hazırlanıyoruz bilen var mı :D
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2018, 00:23:53 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı caner.eryigit

Yediğimiz bütün gollerde Caner var ömrümü yedin arkadaş valla billa ömrümü yedin!!!

Çevrimdışı atalay

Saha içi uygulamalarına bakarsınız. Etüt etme yeteneğiniz var ise eksikleri analiz eder soruna teşhis koyarsınız. Sıkıntı; mutfakta mı, aşçı da mı yoksa malzeme de mi? Hepsinde de olabilir. Ki hepsinde idi. Fakat sorun yerine mutfağı, aşçıyı ya da malzemeyi savunur-taraf olursanız sorun olduğu yerde kalmaya devam eder. Olan-biten bu. @MUSTAFA_ 

Çevrimdışı goktasoktay

:claps: :claps: :claps:

süper özetlemişsin. bitik fener bile gitti kaç tane transfer yaptı biz koca yaz ağustos böceği gibi yattık. 2 çimene bile sahip çıkamadık yahu elde ne kadar doğru varsa hepsini çöpe attık
Çok doğru abi. Başkan ilk yıllarında çok doğru işler yaptı, yanlışları olsa da tolere edildi fakat şu anda güç zehirlenmesi yaşıyor. Sen de mylife da söyledi zamanında. Efsane başkan olacakken kendini bitirdi bence. Stadda uğultular başladığı zaman kimse o koltukta oturamadı, bu sefer de farklı olacağını düşünmüyorum..

Çevrimdışı kyiv

Dibi gördük. Dibe vurmadan çıkamazsın bazen ama çıkabilecek miyiz orası meçhul.

Çıkarsak da çıkarken bazılarını dipte bırakmamız gerekecek. Bundan ötesi yok çünkü.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi niyetli ve istekli olursan çıkarız da... Bizde bunlar var mı? Olsa bu duruma düşmezdik sanırım. Şımarıklık, küçük dağları ben yarattım modu, nasıl olsa hallederiz vb. Buyrun buradan yakın...

Çevrimdışı caner.eryigit

Ya negredo nereden attın o golü arkadaş atmasaydın keşke...

Çevrimdışı savaş altay

Dedik eldeki para edenleri sat, kiralıkları doldur ve Talisca'nın üzerine kur oluşumu!

Bir de fw tuttururdun 1-2 sene içerisinde, kadron da fena değil. Atılımı yapamadılar,

Vizyonu kaybetti Yönetim. 6-7 sezon sırtına bineceğin çocuğu kaçırdın, iyi bir fw bile

götürüyor ligi, fw+talisca markaj edilemez duruma getirecekti seni ve en önemlisi değişimin

kıyısındaydın!  Altın fırsat, altın oran ne dersen de!

Çevrimdışı tangaz

yönetim bütün olumsuzluklar senin eserin...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı f_madida

Sezonun 1/3’ü geride  kalmış  daha bir Çimen yeşertemeyen adamlardan şampiyonluk için oynayacak takım organizasyonu bekliyoruz
ben bu seneyi, yönetimin geçen yılın  hasadını  toplayıp göçme sezonu olarak görüyorum

Yani hadi transfere para yetmedi diyelim, cimene de mi para yetmedi yahu. Yeni cim sermek kac para ki hala bu patates tarlasinda oynuyor takim.

Ayrica yaz donemi kac kere yazdik su dunya kupasinda vitrin yapanlarla birlikte verimsizler/veteranlar gitsin, eldeki parayla yeni yapilanmaya gidelim diye. Adamlar dondu secim uydurdu transfer yapacagina.

Fikret Orman buyuk ihtimalle Vida-Pepe-Quaresma ve Love'i devre arasi satmayi planliyor, alacaklarini da bonservisten duserim, yeni gelenlere de yarim sezon para verdim mi, butce denklenir demis olabilir baskan. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı caner.eryigit

Dedik eldeki para edenleri sat, kiralıkları doldur ve Talisca'nın üzerine kur oluşumu!

Bir de fw tuttururdun 1-2 sene içerisinde, kadron da fena değil. Atılımı yapamadılar,

Vizyonu kaybetti Yönetim. 6-7 sezon sırtına bineceğin çocuğu kaçırdın, iyi bir fw bile

götürüyor ligi, fw+talisca markaj edilemez duruma getirecekti seni ve en önemlisi değişimin

Yönetimi en çok eleştirenlerden biriyim adam gelmek istemiyorsa nasıl olacak kardeşim...raftan aldığın mal değil ki bu...

Çevrimdışı yoruk

Saha içi uygulamalarına bakarsınız. Etüt etme yeteneğiniz var ise eksikleri analiz eder soruna teşhis koyarsınız. Sıkıntı; mutfakta mı, aşçı da mı yoksa malzeme de mi? Hepsinde de olabilir. Ki hepsinde idi. Fakat sorun yerine mutfağı, aşçıyı ya da malzemeyi savunur-taraf olursanız sorun olduğu yerde kalmaya devam eder. Olan-biten bu. @MUSTAFA_
Aynen.Sorun tek bır yerde değil.Şu gidecek düzelecek falan değil
Gecen senden berı böyle denıyor ..Vida gelecek Tosıc gidecek düzelecek “olmadı “
Yardımcı hoca gelecek duzelecek “ olmadı”
Pas yapan adam gelecek duzelecek “olmadı “
Şimdi de hoca gıdecek duzelecek denıyor “olmayacak “

Çevrimdışı Nartallo

Bu arada Adalı da tribün dizaynına başlamış, kapalı ayrı, açıklar ayrı telden çalıyor.

Taraftar da bölünüp parçalanırsa bugünleri de ararız.

Çevrimdışı savaş altay

Taraftardan beklediğim kızgınlık yerinde ve ölçüsündeydi, sevindim.

Tek eksi hiç bir planı bulunmayan Şenol Güneş 'e tempo tuttular entresandır.

Taktik, teknik bilgiden uzaklık ve analiz eksikliği..

Love haksız tepki aldı, Medel abartıldı geri kalan her şey yolundaydı.

Çevrimdışı tangaz

Çok doğru abi. Başkan ilk yıllarında çok doğru işler yaptı, yanlışları olsa da tolere edildi fakat şu anda güç zehirlenmesi yaşıyor. Sen de mylife da söyledi zamanında. Efsane başkan olacakken kendini bitirdi bence. Stadda uğultular başladığı zaman kimse o koltukta oturamadı, bu sefer de farklı olacağını düşünmüyorum..

işin kötü tarafı 10. hafta itibariyle öyle bir enkaz var ki ortada morinyo gelse ayaga kaldıramaz birbirleriyle uyumsuz kel alaka diyeceğimiz bir oyuncu topluluğu var 1 ileri 2 geri gider bu kadro kırk yılın başı düzgün kaleci bulmuştuk onu bile elde tutmadık karyus cenk gönenin alman pasaportlusu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Uzun süredir kral çıplak. Skor odaklı yaşadığımız için denilemiyor. Bugün aynı zamanda bir fırsat kaçmış olabilir. @solar

Zamanında onu da yazdık. O sevinilecek bir gol değildi. @caner.eryigit

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bizde transfer bitmez diyen başkan geçen sene 1 günlüğüne Çin'e götürmüştü takımı uçaktan inip maça çıkıp tekrar uçağa bindirmişti. Artık dünya takımıyız diyordu. Bu sene neden Çin'e gitmedik? Ne oldu dünya takımlığımıza? İşte ne kadar plansız yönetildiğimizin başka bir örneği..

Çevrimdışı savaş altay

Yönetimi en çok eleştirenlerden biriyim adam gelmek istemiyorsa nasıl olacak kardeşim...raftan aldığın mal değil ki bu...

Para konusunda anlaşamadılar çocuğu takımın beyni yap kimse de yaptığı

iş doğrultusunda ağzını açamasın.. En fazla kazanan o olsaydı keşke.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Arkadaslar lütfen ya love,lens,oğuzhan,tolgay,caner bunlar genç oyuncular psikolojisi bozulur ıslıklamayalım

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı savaş altay

Zamanında demiştim, F.O bey'den daha iddialı takım mühendisliği vaad eden seçimi alır.

Çevrimdışı f_madida

2017/2018 sezonunun basinda Marcelo'yu gonderip Pepe'yi alacagina, alakasiz bir oyuncu icin bir hulle satisi ayarlayip Abou'yu alacakti olay bitmisti. Topu topu bir Azeri/Arab bilmemne takimi uzerinden 8-10 milyonluk bir transfer yapmasi gerekiyordu.

Zaten o sene kadroyu korusak sampiyonduk, hic ne Medel, ne Pepe, ne Negredo, ne de Lens'e ihtiyac vardi. Zaten bunlarin hicbirinden adam gibi bir verim aldigimiz da yok. Bu hatalar zincirine takim kotu gittikce once Vagner'i sonra da muthis yetenek, gelecegin muhtesem golcusu Cyle Larin'i eklediler. Abou'ya vermedikleri paranin 2-3 katini hic is yapamayacak adamlara saydilar, sonuc ortada. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı yoruk

Talısca da bize uygun değildi ki ? Hanı gol atmadığı zamanı gorduk biliyoruz neler oynadı,sahada yoktu.
Sorun kadro yapısında.Oyuncun vasat olabılır ama doğru oyuncu olursa sana max verım verır .Necip mesela , su maçlardakı oyunu ıle Napoli maçındakı oyunu aynı mı ? Necip aynı Necip ama..
Fark başka. 2.sampiyonluğun geldiği dönem başladı sıkıntılar.Ama pek farketmedık oyunun değiştiğini çünkü bireysel olarak sezonu goturduk.
O Gomez’li sene olarak bakmak da hata bence , daha öncesı var cunku o senenın.Yanı 3 senelık bır yapının üstüne o kadro o oyun geldı sonra hafif hafif değişim başladı buraya kadar gelındi

Çevrimdışı Ömer Kaan

2017/2018 sezonunun basinda Marcelo'yu gonderip Pepe'yi alacagina, alakasiz bir oyuncu icin bir hulle satisi ayarlayip Abou'yu alacakti olay bitmisti. Topu topu bir Azeri/Arab bilmemne takimi uzerinden 8-10 milyonluk bir transfer yapmasi gerekiyordu.

Zaten o sene korusak sampiyonduk, hic ne Medel, ne Pepe, ne Negredo, ne de Lens'e ihtiyac vardi. Zaten bunlarin hicbirinden adam gibi bir verim aldigimiz da yok. Bu hatalar zincirine takim kotu gittikce once Vagner'i sonra da muthis yetenek, gelecegin muhtesem golcusu Cyle Larin'i eklediler. Abou'ya vermedikleri paranin 2-3 katini hic is yapamayacak adamlara saydilar, sonuc ortada.
Quaresma'ya teklif vardı, gitmedi. Paraya ihtiyacımız olduğu için marcelo'yu satmak zorunda kaldık, orda kırıldı zaten.