Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3734078 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Transferi ben yaparım diyen başkanın kurduğu takım bu işte.  :claps: :claps:

Larin'i güya bedavaya transfer edecekken 2 milyon bonservis verip 1.6 milyon maaş bağlayan başkan  :claps:
Yaklaşık 45 milyon euro UEFA geliri + 17/18 sezonu transferden gelen yaklaşık 30 milyon euro + rekor kartal yuvası geliri + full tribünler.. Gidenlerin yerini dolduracağımıza parayı kasaya attık. Nasıl olsa Şenol hoca halleder diye.. Rakipler borç batağında transfere para ayırırken biz nasıl oluyorsa personele futbolculara maaşları zor öder hale geldik.. Bravo başkan süper taktik  :claps:

Çevrimdışı Jimexi

Bir yandan aşırı üzülüyorum bir yandan iyi oldu diyorum her puan kaybında. Nedeni ise bu sefer belki akıllanırlar diyorum. Yok arkadaş hiç bir şey değişmiyor. Biri taraftara posta koyar biri olmayan oyun sisteminde ısrar eder. Hemen herkesin gördüğü şeyleri görerek müdahale edilmiyorsa sıkıntı, müdahale edilmesine rağmen bir şey değişmiyorsa daha büyük sıkıntı. Şimdi düşünüyorum şu takımda Orkan, Güven, Dorukhan ilk 11 oynasa 4-2'den daha mı farklı yenilirdik. Hiç sanmıyorum. Sinirlerim kaldırmıyor arkadaş ya. Şu forumu bulduğun o kadar iyi oldu ki şimdi kendime söyleniyordum evde. En azından bir nebze içimi döküyorum. Dikkat ettiniz mi bilmiyorum Genkli futbolcular yakın çekimde hep bir tebessümle oynuyordu oyunu zevk alıyorlardı o sahada olmaktan orada oynamaktan. Bizimkileri söylemeye bile gerek yok. Gökhan Gönül'ün alkışlanması ise ayrı bir hoşuma gitti kim ne derse desin yediği ekmek komple helaldir.

Çevrimdışı atalay

+Bu aptallığa şu süreç az bile. Yıllar önce uyarmanın keyfiyle izliyorum olan-biteni.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2018, 00:06:00
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Artık şenol hocaya bile kızamıyorum
Elde ki malzeme bu. Güzel bir temizlik şart.

Çevrimdışı yoruk

GG  :claps: Atiba  :claps: Adriano  :claps:
Bunların yanında Babel sıkıntılı ama ona da alkış adam su an kadronun tek vazgecılmezlerınden ,yine Medel-Vida  sıkıntılı ama bu oyun yapısından dolayı,Pepe ve Karius ‘u da ayırısak ..

Gerisini salla gitsin ya.

Gecen seneden gıden 3 adam meğer ne faydalılarmış.Bakın Negredo Talısca da uyumlu bize uygun doğru adamlar değildi ama işte belli faydaları vardı

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Seyirciye helal diyorum. İçimin yağları eridi. Ayrıca Güven 7 dk. oynadı sonra neden bu gibi maçlara konulmaz anlayamıyorum.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Yeni-eski herkes ıskartaya çıkmış. Haha! @tolga1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

+Bu aptallığa şu süreç az bile. Yıllar önce uyarmanın keyfiyle izliyorum olan-biteni.
Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi. Şu anda görünen köy klavuz istemiyor. Çözüm ne sence? Ya da çözüm var mı? Yoksa geç mi kaldık?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Quaresma arap milis imajı ile hedef şaşırtmaya çalışıyor. Kanmayın.

Çevrimdışı tangaz

2,5 senedir sağ bek bulamadın 3 oluyor..
1,5 senedır orta saha bulamadın sımdı buldun etkisi yok ,yedeği yok..
1 senedır forvet bulamadın gelen adamların ne verdiği belli değil
Alınan yerlı genc ısımlerın hepsı yetersız cıktı oraya buraya kıralık gıdıyor yedek kalıyorlar..

Senın eksıklerı tamamlaman gerekıyordu oysa.Senın oynayan kadroyu daha da yukarıya tasıyacak bunu yaparken de araya umut veren ısımler atman gerekıyordu..Oynayanları ve eldekı ıyılerı gonderdın.Hem gençleştirme yapmadın hem yapı olarak hem kalıte olarak eksık kadron var sımdı elde

Yarın Atiba Adriano GG  da gidince iyice kalacaksın öyle .Takım iyiyken yerini dolduramadığın ,yedekleyemediğin adamları bu saatten sonra bu kadar eksık varken mı dolduracaksın

Al oyuncu Senol hoca oynatır yaww de.Oldu canım

:claps: :claps: :claps:

bu kadro bu fiyasko fikret ormanının eseridir.

saha zemininden tut gelenlere gidenlere fiyaskolarla dolu yaptığı işler kaleciyi yolladın stoperi yolladın golcünü yolladın yerine aylarca transfer yapmadın atibayı tükakaya çevirdin lig başlamış haftalar geçmiş son gün kaleci 10 numara alıyorsun al işte 2si de ortada yok. geçen yıl takımda 2 iyi şey vardı fabri talişca ikisini de elde tutmadın üstüne golcü almadın  üstüne saha zeminini maffettin yetmedi sene başladı transfer bitti gittin negredoyu da yolladın o kadar kötü bi kadro kurdun ki gelinen noktada takım negredoyu bile arar oldu.

şenol hocayı da al git fikret orman !!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mellfred

Yazacak o kadar eksik gedik varki nereye değinsem az
işin son halkası takım oyuncularıdır
maç sonu genkliler bizim oyuncuların formalarını kapıştılar
isim isim yazsak genkli bir tane isim üstün çıkmaz belki
Şenol Güneş’i çok savundum ama 4 yıl peyderpey geri giden futbol duvara tosladı
Bakmayın iyi oldu bu skor
İki ileri bir geri gide gele 1-0 2-2 gibi skorlar ile  hallolur diye bekledik durduk çaresizce
gerçekler çırılçıplak
şu maçta daha fazla yemeyi hak ettik ve attığımız gollerin hiç biri hak edilmiş organize gelişmiş bir atak değildi
 bu işin sorumlusu en baştakidir

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı goktasoktay

Ricardo bey diyor ki, daha önce de bu kulüpten ayrıldım, sorun bensem ocakta yine ayrılabilirim! Hahhh, bir de sitem ediyor beyefendi. Maç sonunda iki kişiye tekme attı, hakem es geçti..

Çevrimdışı atalay

Benim gördüğüm taraftar halen olan-bitenin farkında değil. Kazanırken olduğu gibi. @MUSTAFA_

Çevrimdışı tangaz

Larin'i güya bedavaya transfer edecekken 2 milyon bonservis verip 1.6 milyon maaş bağlayan başkan  :claps:
Yaklaşık 45 milyon euro UEFA geliri + 17/18 sezonu transferden gelen yaklaşık 30 milyon euro + rekor kartal yuvası geliri + full tribünler.. Gidenlerin yerini dolduracağımıza parayı kasaya attık. Nasıl olsa Şenol hoca halleder diye.. Rakipler borç batağında transfere para ayırırken biz nasıl oluyorsa personele futbolculara maaşları zor öder hale geldik.. Bravo başkan süper taktik  :claps:

:claps: :claps: :claps:

süper özetlemişsin. bitik fener bile gitti kaç tane transfer yaptı biz koca yaz ağustos böceği gibi yattık. 2 çimene bile sahip çıkamadık yahu elde ne kadar doğru varsa hepsini çöpe attık
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı levitate

Ricardo bey diyor ki, daha önce de bu kulüpten ayrıldım, sorun bensem ocakta yine ayrılabilirim! Hahhh, bir de sitem ediyor beyefendi. Maç sonunda iki kişiye tekme attı, hakem es geçti..

valla ayrılsın ben çine kadar taşırım
bipbipbupbup

Çevrimdışı Savaş

Dibi gördük. Dibe vurmadan çıkamazsın bazen ama çıkabilecek miyiz orası meçhul.

Çıkarsak da çıkarken bazılarını dipte bırakmamız gerekecek. Bundan ötesi yok çünkü.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benim gördüğüm taraftar halen olan-bitenin farkında değil. Kazanırken olduğu gibi. @MUSTAFA_
Ben senelerdir basketbol şubesinde olan bitenleri görüyorum. Bu durumun futbolda yaşanmamasını umuyordum, umut ediyordum. Şu an acı şekilde bir farkın olmadığını görüyorum. Yazık...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Şenol Güneş açıklamaları;

Çok basit, kötü ve hata yaptığımız için golleri yedik.

Ne dediğini anlayamıyorum artık :D.

Çevrimdışı kyiv

Ocak ayıyla Fikret Ormanın karşına çıkacak muhalifler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlar. Fikret Ormanın işi hiç kolay olmayacak. 2 yılın kredisini bu kadar çabuk tüketmek de maharet ister. Bravo başkan!

Çevrimdışı yoruk

Peki bundan sonra? Sonra kaldıysa tabi.
Kadro yapın o kadar bozuk ki sene ıcınde duzeltme sansın yok.Diğer yandan lig için rakiplerin de sıkıntılı ki halen lider olabılırsın ?

3 yıldır kadro bozulmaya başlanmıstı ,artık zırveye ulaştı sıkıntı.

Taraftarın 1-2 olduktan sonra tepkısını begenmedım aslında ? Gol geldı diye susmuşlardı
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2018, 00:19:24 yoruk ]

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Şenol Güneş açıklamaları;

Çok basit, kötü ve hata yaptığımız için golleri yedik.

Ne dediğini anlayamıyorum artık :D.
Yok hocam estağfurullah ne hatası.  :steamed:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

bu bjk tv.deki çcuk beine mi transfer olmuş yaw