Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 2906047 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tugozcan

As oyuncuların dönmesi ve ljajic'in adaptasyonuyla birlikte daha iyi sonuçlar almaya başlayacağız orası kesin de, bize yetecek puanları toplayamadık problem orda. 90+4 te konyadan o gölü yemesen ve antalyaya en azından yenilmesen şimdi liderin ensesine üflüyorduk.
Bizim ilk yariyi lider bitirmemiz gerekiyordu. Galatasarayin stoper forvet eksikligi ve sampiyonlar ligi varken acmaliydik arayi. Onu gectim yakalayamiyoruz bile adamlari.

Sorunlarimizda 1-2 oyuncunun takima girmesiyle cozulecek gibi degil maalesef. Icerde 14/17, disarda 6/17 ancak yapar bu takim. En iyi ihtimalle o da. Araya da 4-6 beraberlik sikistirir 70'e ulasamadan bitiririz ligi boyle devam ederse.

Radikal kararlari bir an once devreye sokmaliyiz. Ama bunu yapacak ne hoca ne  baskan var. Kadro disiysa kadro disi. Cezaysa ceza. Hatta kovmaysa kovma. Bir seyleri degistirmek, ucuruma yuvarlanan arabanin yonunu degistirmek zorundayiz. Frenler tutsun diye bekliyoruz 2 senedir.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

As oyuncuların dönmesi ve ljajic'in adaptasyonuyla birlikte daha iyi sonuçlar almaya başlayacağız orası kesin de, bize yetecek puanları toplayamadık problem orda. 90+4 te konyadan o gölü yemesen ve antalyaya en azından yenilmesen şimdi liderin ensesine üflüyorduk.

aynen öyle bursa konya antalya bu 3 maç kötü oldu hakemsiler ve kalecilerimiz yüzünden 7 puan bıraktık bu 3 maçta yoksa devre arasına kadar minimum kayıpla limana ulaşabilirdik gibi duruyor zira ligin tepesi çok kötü bu sene.

layiç umarım en kısa sürede katkı vermeye başlar yoksa bu yılı kayıp yıl olarak şimdiden yazarım ben.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ömer Kaan

aynen öyle bursa konya antalya bu 3 maç kötü oldu hakemsiler ve kalecilerimiz yüzünden 7 puan bıraktık bu 3 maçta yoksa devre arasına kadar minimum kayıpla limana ulaşabilirdik gibi duruyor zira ligin tepesi çok kötü bu sene.

layiç umarım en kısa sürede katkı vermeye başlar yoksa bu yılı kayıp yıl olarak şimdiden yazarım ben.
Ljajic daha oynayamadı bile. Ondan çok şey bekliyorum. Yoksa ikinci devre yine kıçımıza motor bağlanmış gibi 40 puan falan toplayacağız önemli olan ilk devre gereken puanı toplamak.

Çevrimdışı tangaz

Sezon sonu hantır da ona daha çok var şimdilik kurtar bizi guti

santrafor almayarak bu takıma en büyük kötülüğü Fikret orman yapmıştır beyler!

bir santrafor bin ayıbı örter. bakın eren derdiyok gibibir vitaminsiz bu maç bir santrafor golü atmış ve iç sahada yenilgiyi önlemiştir. geseyi ele alalım örneğin adamlar her mevkide geçen seneyi korumuş hatta üstüne koymuşlar tek bir mevki de eksilmişler o da santrafor ve sonucu görüyorsunuz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Bizim ilk yariyi lider bitirmemiz gerekiyordu. Galatasarayin stoper forvet eksikligi ve sampiyonlar ligi varken acmaliydik arayi. Onu gectim yakalayamiyoruz bile adamlari.

Sorunlarimizda 1-2 oyuncunun takima girmesiyle cozulecek gibi degil maalesef. Icerde 14/17, disarda 6/17 ancak yapar bu takim. En iyi ihtimalle o da. Araya da 4-6 beraberlik sikistirir 70'e ulasamadan bitiririz ligi boyle devam ederse.

Radikal kararlari bir an once devreye sokmaliyiz. Ama bunu yapacak ne hoca ne  baskan var. Kadro disiysa kadro disi. Cezaysa ceza. Hatta kovmaysa kovma. Bir seyleri degistirmek, ucuruma yuvarlanan arabanin yonunu degistirmek zorundayiz. Frenler tutsun diye bekliyoruz 2 senedir.

çünkü 2 senedir santraforumuz yok.
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2018, 13:08:18 tangaz ]

Çevrimdışı Ömer Kaan

Trabzon bugün kazanırsa averajla 6. Oluyoruz. Göztepe bi tane daha atsa 7. olacaktık

Çevrimdışı tangaz

Ljajic daha oynayamadı bile. Ondan çok şey bekliyorum. Yoksa ikinci devre yine kıçımıza motor bağlanmış gibi 40 puan falan toplayacağız önemli olan ilk devre gereken puanı toplamak.

dewre arası bir hatta iki santrafor almazsak kıçımıza motor falan takamayız.

layiç için bişey demiyorum bende bıraktığı izlenim ozzinin muadili daha çok şut deneyeni daha iyi orta açanıymış gibi geldi o kadar yoksa et mi tavuk mu balık mı yoksa brokoli salatası mı çözemedim henüz. devre arasına değin görüp bekleyip göreceğiz şayet skora beklenen katlıyı veremezse hem santrafor hem 10 numara almak ve layiçi 8e kaydırmak da seçenekler arasına girer benim nazarımda.

yeni kontrat yapmazsa babeli devre arası yollarım para ederken, tolgayı yollarım, 2 santrafor alır orta ikiliyi medel layiç sağda lens solda caner 4-4-2 denerim ama tabi hoca bunların hiç birini yapmaz yönetimde 2 santrafor almaz orası ayrı  :D

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şu an takıma şok yaratacak ve oyuncuları uyandıracak bir şeyler yapmak lazım.

Güneşlenmekten futbol oynamayı unutan Tolgay, dün maçta ergen kızlardan daha fazla trip yapan Quaresma'yı kadro dışı ve para cezası ile cezalandırıp, Oğuzhan' ın da kaptalık alınıp para cezası ile cezalandırılması oyuncularda bir silkinme yaratır.

Ne halt edersem edeyim haftada kadrodayım düşüncesinde olan oyuncularla ilerleyemezsin. İbretlik bazı hareketler şart.

Ya da zaten ANÇ gittikten sonra hiç bir desteği kalmayan ve muhtemelen senen sonu ayrılacak hocada çok ısrar etmeden gerekli adımları atacaksın.

Çevrimdışı tugozcan

çünkü 2 senedir santraforumuz yok.
Galatasarayinda yok. Ama 4 puan ondeler ne hikmetse.

Çevrimdışı tangaz

Şu an takıma şok yaratacak ve oyuncuları uyandıracak bir şeyler yapmak lazım.

Güneşlenmekten futbol oynamayı unutan Tolgay, dün maçta ergen kızlardan daha fazla trip yapan Quaresma'yı kadro dışı ve para cezası ile cezalandırıp, Oğuzhan' ın da kaptalık alınıp para cezası ile cezalandırılması oyuncularda bir silkinme yaratır.

Ne halt edersem edeyim haftada kadrodayım düşüncesinde olan oyuncularla ilerleyemezsin. İbretlik bazı hareketler şart.

Ya da zaten ANÇ gittikten sonra hiç bir desteği kalmayan ve muhtemelen senen sonu ayrılacak hocada çok ısrar etmeden gerekli adımları atacaksın.

önerilerinden ilk maddeyi denerim devre arasına kadar, devre arası 1-2 takviye ile şansımız olur mu olmaz mı noktasındayız durumlarına göre değerlendirme yapıp gerekli takviyeleri yaparım velev ki takviyelik bir şeyimiz de kalmamış ise o zaman da devre arası hocayı yollarım.

Çevrimdışı tangaz

Galatasarayinda yok. Ama 4 puan ondeler ne hikmetse.

eren derdiyok 4 gol atmış rodriges onyekuru falanda atmışlardı ama onlarda geçen senenin çok gerisindeler gol adetinde çünkü gomis gitmiş

+ puan kısmında muzleranın kırmızılı penaltısı verilmemiş + 3 puan çekmişler, hakem hatası ile kaybettikleri tek puan yok. bizim ise 7 puanımız hakemsilerce gasp edilmiş. dolayısı ile 4 puan üstümüzdeler gerekçesi çok adil değil.
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2018, 13:31:35 tangaz ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

eren derdiyok 4 gol atmış rodriges onyekuru falanda atmışlardı ama onlarda geçen senenin çok gerisindeler gol adetinde çünkü gomis gitmiş

+ puan kısmında muzleranın kırmızılı penaltısı verilmemiş + 3 puan çekmişler, hakem hatası ile kaybettikleri tek puan yok. bizim ise 7 puanımız hakemsilerce gasp edilmiş. dolayısı ile 4 puan üstümüzdeler gerekçesi çok adil değil.
Abi henüz Ts - Başak ve Kasimpasa ile oynamadik muhtemel kayıp yaşayabileceğimiz maçlar bunlar

GS bu 3 takımdan 2 si ile oynadı , bu sezonda elden gidiyor gibi..

Vodafonede ki ilk maçta Soylesene bize hoca takım niye oynamıyor Tezahüratı Gür bir şekilde söylenmeli

Çevrimdışı tangaz

Abi henüz Ts - Başak ve Kasimpasa ile oynamadik muhtemel kayıp yaşayabileceğimiz maçlar bunlar

GS bu 3 takımdan 2 si ile oynadı , bu sezonda elden gidiyor gibi..

gider abicim gitmesi gayet doğal

hoca ne dedi: bana santrafor alın sağ bek alın talisca giderse 10 numara alın dedi gelinen noktada ise santrafor alınmadı sağ bek durumu iyi gidiyor 10 numara ise geç geldi ne oldugunu ne verdiğini gören olmadı henüz üstüne kaleci gitti yeri henüz dolmamış gibi duruyor adrianoyu da yolda kaybettik caner mumla aratıyor tolgay ozzi ikilisini yazmak kelime israfı zaten.

hal böyle iken şampiyonluğu kaybetmiş takımı daha da zayıflatıp üstüne şampiyonluk beklemek pek gerçekçi hedef değil. santraforların love larin pektemek yahuu daha ötesi mi var.

Çevrimdışı tangaz

bakın beyler takım aslında iyi geçen sene 2.devre 41 puan topladık ilk devre ŞL yüzünden böyle oldu bu sene ŞL yok sorun hocadaydı ŞLyi ön planda tuttu lige asılmadı asılınca 41 puan yaptık işte söylemi ile kadroyu güçlendirmeyerek üstüne zayıflatarak yola çıkan bir yönetimimiz var. geçen seneye göre gelişen tek bir mevkimiz yok ama başta talişka yeri olmak üzere gerileyen epey mevkimiz var ve bu yönetimin eseridir.

Çevrimdışı tugozcan

.
Gecen sezon ilk yarida Cenk vardi.

Topladigimiz puan ayniydi. Cenk'te penaltisiz Pepe kadar gol atmisti. Abartmaya gerek yok. Ayrica 20 kusur milyon euro gibi bir teklifi hicbir turk takimi reddetme luksune sahip degil.

Aboubakar'i da muhtesem uyum sagladigimiz hocamiz o sezonun 2. Yarisinda oynatmaya ikna olmustu ancak. 9 milyon euro'yu da FFP yuzunden veremedik. Ama tabi takip edecek kadar zamani olmamistir tweeti atan kisinin. Neyse.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

bakın beyler takım aslında iyi geçen sene 2.devre 41 puan topladık ilk devre ŞL yüzünden böyle oldu bu sene ŞL yok sorun hocadaydı ŞLyi ön planda tuttu lige asılmadı asılınca 41 puan yaptık işte söylemi ile kadroyu güçlendirmeyerek üstüne zayıflatarak yola çıkan bir yönetimimiz var. geçen seneye göre gelişen tek bir mevkimiz yok ama başta talişka yeri olmak üzere gerileyen epey mevkimiz var ve bu yönetimin eseridir.

Ben de çıkan şu kötü tabloda en büyük payı yönetime buluyorum. Şenol Hoca nasılolsa şapkadan tavşan çıkarır diye adama son saniye transferlerini verip başarı beklediler. Bana erken transfer yapın dedi yapmadılar. Takımımı bozmayın dedi bozdular. Şenol Hoca'nın da bir sürü yanlışı vardır ama en büyük yanlış yönetimde.. Yönetimin bir diğer hatası da maaş skalasını bozması ve dolayısıyla futbolcuların aklının bu maaş/verim olayına takılması oldu.

Çevrimdışı tangaz

Gecen sezon ilk yarida Cenk vardi.

Topladigimiz puan ayniydi. Cenk'te penaltisiz Pepe kadar gol atmisti. Abartmaya gerek yok. Ayrica 20 kusur milyon euro gibi bir teklifi hicbir turk takimi reddetme luksune sahip degil.

Aboubakar'i da muhtesem uyum sagladigimiz hocamiz o sezonun 2. Yarisinda oynatmaya ikna olmustu ancak. 9 milyon euro'yu da FFP yuzunden veremedik. Ama tabi takip edecek kadar zamani olmamistir tweeti atan kisinin. Neyse.

ŞL de harikalar yaratıyorduk ama geçen sene bu zamanlar ve bu önemli bir gerekçeydi ŞL nedeniyle ne zaman rotasyon yapsa hoca lense filan görev verse takım puan kaybediyordu.

abuş ancak ikinci devre oynamayı haketmişti tek başına eksikti zaten cenkle bir  olunca bir ediyorlardı ilk devre saç baş yoldurduğunu ne çabuk unutuyoruz. 9 milyon konusu da defalarca söylendi mitroviçe 4küsür para verme abuşun peşinatını öde fransız takımın parasını öde devreden çıkar sonrasına bakılır die kaç defa yazıldı çizildi mitroviç negredo lens love çakıl taşı ile alınmadı bunlara ödenenleri toplarsak abuşu 2 defa alacak kaynak yaratırdık. hatta daha ileri gider talişka transferini bile bitirebilirdik.

Çevrimdışı mylife1903

gider abicim gitmesi gayet doğal

hoca ne dedi: bana santrafor alın sağ bek alın talisca giderse 10 numara alın dedi gelinen noktada ise santrafor alınmadı sağ bek durumu iyi gidiyor 10 numara ise geç geldi ne oldugunu ne verdiğini gören olmadı henüz üstüne kaleci gitti yeri henüz dolmamış gibi duruyor adrianoyu da yolda kaybettik caner mumla aratıyor tolgay ozzi ikilisini yazmak kelime israfı zaten.

hal böyle iken şampiyonluğu kaybetmiş takımı daha da zayıflatıp üstüne şampiyonluk beklemek pek gerçekçi hedef değil. santraforların love larin pektemek yahuu daha ötesi mi var.
Romantik taraftar cok bizde
Simdi baktim sosyalmedyays yuve olacaktik bayern olacaktik falan diye mizmizlananlar var
Yahu bir ulke gercegi sana birakmazlar o pastayi
Iki guclu yonetimin yok seni koruyacak
Uc camia olarak da rakiplerin kadar lobin yaptirim gucun yok

Daha objektif yazarim tek kelime ile ama necmi mod verir sonra

Tek sansin jenerasyon yakaladiginda alabiigin kadar kupa almak
Biz gs gibi vasat kadrolarla sampiyon olamayiz
Fb gibi sike de yapamayiz bizi yakalarlar
Guclu cok guclu kadron olmali denk kadrolar oldugunda bize yedirmezler o parayi

Guclu kadro nasil olur gomezi falan tutarsin o takima ekleme yaparsin
Fabri ile adriyanoyu eklersin
Sonra  taliyi abuyu eklersin
Gidip mal mal adamlara olmayan paraninverirsen tesis calisaninin parasini da futbolcunun parasini da odeyemezsin. Ac ayi da oynamaz

Kulube yakin kaynaklar pepenin tesis personeli icin para toplarigini falan ufluyir daha once de senol gunes icin 450bin yuro odedi falan personele denmisti.
Futbolculara da odeme yapmak yerine ceza kesilip odeme yapmamak tercoh edilirse buyur 2004model

Elinde yakaladigin adami tutacaksin
Gomezi bulmusun 7-8 ver
4-5 tane adama 8 milyon odeyecegine tek adama ver parayi

Çevrimdışı kyiv

Fikret Orman yanlışın ağababasını santrafor almayarak yaptı. Hem fikirim. İyi de Hoca şu takıma en azından sonuç alacak futbolu oynatamayacak kadar yetersiz₁ mı? 4 deplasman galibiyet yok. Belli işte elindeki kadro bu olacak. Neden sonuca odaklı bir futbol oynatamıyorsun? Neden takım topyekün formsuz? Futbolcular önce komutanı için savaşır.Neden Hoca için yeteri kadar savaşmıyorlar? İsteksiz futbolcular varsa ve ısrarla laf anlamıyorlarsa neden kadro dışı bırakılmıyorlar? Burası Oğuzhanın,Quaresmanın,Tolgayın babasının çiftliği mi?Her hafta özür özür özür.Neyin özürü? Bankalardan paralar takır takır çekiliyor.Parasını alamayan yok.Kimi zorla oynatıyoruz?Hepsi emeğinin karşılığını alıyor. Hoca cesur olsun sistemi kim ya da kimler baltalıyorsa kafasını koparsın! Yönetime durumu rapor etsin yok eğer yönetim de gerekeni yapmıyorsa o koltukta durmanın bir anlamı yok. İstifa etsin.Yoksa bu zihniyet Hocanın kafasını koparacak. 2 yıldır deplasman sorununa çare bulunmaz mı arkadaş? Attın mı koruyamıyorsun, yedin mi yakalayamıyorsun. Aynı şeyleri yaşamak bıkkınlık veriyor. Dar kadrolu takımlara karşı üstünlük kuramıyoruz. Hocanın hiç mi farkı olmayacak diğer Hocalara karşı?Nerede kaldı elitliği? Yani 2 yıllık başarı sadece futbolcuların bireysel kabiliyetlerinden mi ötürüydü?

Çevrimdışı tangaz

Romantik taraftar cok bizde
Simdi baktim sosyalmedyays yuve olacaktik bayern olacaktik falan diye mizmizlananlar var
Yahu bir ulke gercegi sana birakmazlar o pastayi
Iki guclu yonetimin yok seni koruyacak
Uc camia olarak da rakiplerin kadar lobin yaptirim gucun yok

Daha objektif yazarim tek kelime ile ama necmi mod verir sonra

Tek sansin jenerasyon yakaladiginda alabiigin kadar kupa almak
Biz gs gibi vasat kadrolarla sampiyon olamayiz
Fb gibi sike de yapamayiz bizi yakalarlar
Guclu cok guclu kadron olmali denk kadrolar oldugunda bize yedirmezler o parayi

Guclu kadro nasil olur gomezi falan tutarsin o takima ekleme yaparsin
Fabri ile adriyanoyu eklersin
Sonra  taliyi abuyu eklersin
Gidip mal mal adamlara olmayan paraninverirsen tesis calisaninin parasini da futbolcunun parasini da odeyemezsin. Ac ayi da oynamaz

Kulube yakin kaynaklar pepenin tesis personeli icin para toplarigini falan ufluyir daha once de senol gunes icin 450bin yuro odedi falan personele denmisti.
Futbolculara da odeme yapmak yerine ceza kesilip odeme yapmamak tercoh edilirse buyur 2004model

Elinde yakaladigin adami tutacaksin
Gomezi bulmusun 7-8 ver
4-5 tane adama 8 milyon odeyecegine tek adama ver parayi

zamanında dedim bu satırlarda almanlar paraya bayılır 3 mü alıyor koy önüne 5i, 5 mi alıyor koy önüne 7yi, o tankların önüne en önde atlamazsa ben bişey bilmiyorum. sonra o mevkiye kaç para bayıldık geldiğimiz nokta pektemek kurtarıcı olarak sahaya giriyor. korku filmi senaryosu yazsan kapalı gişe oynar.

Çevrimdışı underworld

Bu takımın komple kötü ve dağınık olmasında tek problem golcü olmaması değil.
Skoru koruyamamasının tek problemi golcü olmaması  değil.

Çevrimdışı mylife1903

Fikret Orman yanlışın ağababasını santrafor almayarak yaptı. Hem fikirim. İyi de Hoca şu takıma en azından sonuç alacak futbolu oynatamayacak kadar yetersiz₁ mı? 4 deplasman galibiyet yok. Belli işte elindeki kadro bu olacak. Neden sonuca odaklı bir futbol oynatamıyorsun? Neden takım topyekün formsuz? Futbolcular önce komutanı için savaşır.Neden Hoca için yeteri kadar savaşmıyorlar? İsteksiz futbolcular varsa ve ısrarla laf anlamıyorlarsa neden kadro dışı bırakılmıyorlar? Burası Oğuzhanın,Quaresmanın,Tolgayın babasının çiftliği mi?Her hafta özür özür özür.Neyin özürü? Bankalardan paralar takır takır çekiliyor.Parasını alamayan yok.Kimi zorla oynatıyoruz?Hepsi emeğinin karşılığını alıyor. Hoca cesur olsun sistemi kim ya da kimler baltalıyorsa kafasını koparsın! Yönetime durumu rapor etsin yok eğer yönetim de gerekeni yapmıyorsa o koltukta durmanın bir anlamı yok. İstifa etsin.Yoksa bu zihniyet Hocanın kafasını koparacak. 2 yıldır deplasman sorununa çare bulunmaz mı arkadaş? Attın mı koruyamıyorsun, yedin mi yakalayamıyorsun. Aynı şeyleri yaşamak bıkkınlık veriyor. Dar kadrolu takımlara karşı üstünlük kuramıyoruz. Hocanın hiç mi farkı olmayacak diğer Hocalara karşı?Nerede kaldı elitliği? Yani 2 yıllık başarı sadece futbolcuların bireysel kabiliyetlerinden mi ötürüydü?
Ilk 2 sene sampiyon olurken de deplasmanlarda zorlaniyorduk
Gomez cikip atiyordu falan ceviriyordun maci
Dun ilkyarida oynanan oyun deplasman icin gayet yeterli
Bursa ve konya maclari da yeterliydi oyun olarak deplasman icin
Deplasmanda cikip gelene gecene 5 atamazsin zaten 2 tane falan patlatacan 85de bi tane yersin evsahibidir taraftari uzulmesin hesabi
Gol atamiyoruz senolu gonderek yerine bekinbayeri getirek cok bisi fark etmez.
Baska hoca ile ozzi tolgay karijma lens falan gol sov mu yapacaklar

Herifler topu eliyle bos kaleye atamaz ayri ayri sebepten
Ozzi topu kaleye yetistiremez
Tolgay tam atacak eliyle duser
Karijma elinin tersiyle atmaya calisir iskalar topu
Lens zaten verilen topu eliyle bile kontrolune alamaz
Love desen topu tutup kaleye yuvarlanmaya calisir falan

Çevrimdışı mylife1903

Bu takımın komple kötü ve dağınık olmasında tek problem golcü olmaması değil.
Skoru koruyamamasının tek problemi golcü olmaması  değil.
Gol atsan daha cok puan alacaksin golcun olsa daha rahat mac kazanacaksin diyoruz

Yoksa golcun olunca ozzi modric olmayacak gene