Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3750248 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Havalimaninda Vagner love kendisine go home diyen taraftarlar gülerek orta paramak göstermis
Az bile yapmış küfür etmesi lazımdı küfür edenler efsane olarak görülüyor taraftarlar tarafından çünkü.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Pas alışverişini bozan !!! hayalet !!! Defans yapmayan !!!! Taliscayı özledim..

Bu herif olsaydı şuan 2-3 puan farkla liderdik NET !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lens cezalı duruma düşmüş ne ara bu kadar kart gördü la bu adam :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Oyuncular kotu, kadro kotu hoca ne yapsin, kendi mi cikip gol atsin. Ben olsam bende futbol oynatamam bu takima. HOca takimi teknik, taktik ve kafa olarak cok iyi hazirlamis maca ama oyuncular oynamadi.

(Ironi icerir)

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Havalimaninda Vagner love kendisine go home diyen taraftarlar gülerek orta paramak göstermis
Taraftarı takan kim taraftar ufak bir ses çıkarır başkanı taraftara sallar işine baksın der , kaptanı susun sizi duymuyorum der , forvetide orta parmak yapar cok şaşmamak lazım
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

İçerde ki maçta tepki olmadıkça takım düzelmez bu sezon nedense mustafa denizli zamanını hatırlatıyor bana

söylesene bize hoca takım niye oynamıyor loading....
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

haftalardır söylüyorum kadromuz iyi değil die kadronun tek iyi yönü oyuncuları mutlu eden yüksek maaşları

geçen sene eksikleri olan bi kadromuz vardı başta da santrafor eksikti  ligi bitirmiştik sonra yazın 10 numara eksikliği katıldı ardından 6 numara eksikliği sonra kaleci eksikliği derken transferşn son 2 günü kaleci ve 10 numara geldi kimse kusura bakmasında kaleci ortada yok yan toplarda musleradan beter çıktı fabriyi mumla aratıyor 10 numara desen o da ortada yok santrafor zaten alınmadı.

hocadan performans bekliyoruz tamam da malzeme de sıkıntılı babel bildiğin tüccar çıktı oynamıyor lens ne oynadı bugün lens sevicilerin hepsi sus pus tolgay konuşmaya değmeyecek biri bu kadar yokluk içinde hocayı gömmeye sıra gelmiyor

o kadar oyuncuyu parlatıp satarken ffp.den kıçımızı kurtarırken kiralıkları çatır çatır kullanırken iyiydi herkes için hoca.

şampiyonluklar gelirken burada 3 kişi eleştirirdik hocayı biri ben biri mylife diğeri necmi idi. eleştirenler arasında en makulümüz de mylife idi belli standartı var ligin bugını çözmüş ekmeğini yiyor diyordu.

gelinen nokta da ben ve mylife hocaya sataşmıyoruz çünkü başkan elinden aldıkları olsun eline verdikleri olsun 3 senedir hep hocayı çıldırtmaya yönelik hamle yapıyor takıma bunu gördüğümüz için ses etmiyoruz.
2. Sampiyonlukta hocaya 2 milyon verelim pirim ve pilaket hemen kovalim dedim daha ne diyem simdilerde firsat gelmiyor, 4 sene icinde hocayi bpilani yok, rakibe gore taktik yapmiyor konularina getirdik, adam buydu zaten.
Takimin goruntusu boyle iyi ayni aksam pazarindan curuk mallari toplayip onlari bi guzel cilalayip rafa koymus tuccar mali goruntusu

Çevrimdışı mylife1903

Lens cezalı duruma düşmüş ne ara bu kadar kart gördü la bu adam :alala: :alala:
Yunus emre sen taktin bu ozzi ile lense
Azicik pozitif bak

Çevrimdışı mylife1903

aynen öyle yıllardır yöneticilik yaparım bir personele doğru çalışma koşulları sağlamamışsam verimsizliğinde ona göre değerlendiririm. ozzi penaltı kaçırır tolgay gevşek gevşek top kaybeder karius tek yan topa çıkmaz ama biz huraaa hocayı gömelim.
Cl finali gormus kaleci diye getirdik ama her mac yiyor acayip istahli, doymuyor 1 1 yiyordu simdi iki porsiyin yiyor
Bu gollerin yarisini tolga yese anaavrat dumduz giderler
Bu cocuk alisip aklini basina devsirene kadar boyle gider bu is

Betoya bak mesela abi ozzinin nereye atacagini bizim gibi biliyordu oyunculari tanimak da muhim

Çevrimdışı caner.eryigit

Milli maç araları iyiydi hiç olmazsa kanser olmuyorduk maç izleyip.bir kamyon dayak yemiş gibi başladım haftaya bitirdiniz bizi be

Çevrimdışı mylife1903

Milli maç araları iyiydi hiç olmazsa kanser olmuyorduk maç izleyip.bir kamyon dayak yemiş gibi başladım haftaya bitirdiniz bizi be

Yasin da az degil bu zamana alisman lazimdi

Çevrimdışı İsmail Özyurt

2. Sampiyonlukta hocaya 2 milyon verelim pirim ve pilaket hemen kovalim dedim daha ne diyem simdilerde firsat gelmiyor, 4 sene icinde hocayi bpilani yok, rakibe gore taktik yapmiyor konularina getirdik, adam buydu zaten.
Takimin goruntusu boyle iyi ayni aksam pazarindan curuk mallari toplayip onlari bi guzel cilalayip rafa koymus tuccar mali goruntusu
Sence bu noktadan sonra ne yapmak lazım ? Alınan skorlardan bağımsız olarak aşağı doğru istikrarlı bir gidiş var. Başkan ile hoca arasında, hoca ile takım arasında hatlar kopmuş gözüküyor. Sene sonunu Şenol hoca ile mi getirmeli mi dersin ne olursa olsun, önerin nedir ?
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2018, 09:51:31
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Sence bu noktadan sonra ne yapmak lazım ? Alınan skorlardan bağımsız olarak aşağı doğru istikrarlı bir gidiş var. Başkan ile hoca arasında, hoca ile takım arasında hatlar kopmuş gözüküyor. Sene sonunu Şenol hoca ile mi getirmeli mi dersin ne olursa olsun, önerin nedir ?

Uyum sorunu basladıysa en fazla 1 yıl içinde o Hoca ile yolları ayırmak lazım yoksa böyle oluyoruz.
Devre arasında takım biraz dinamiklik kazanması için yeni hoca şart.
Avcı bırakıp gelmiceği için boşta olan Ersun Yanal yada Kemal Özdes.
evet belki bize uymayabilir begenmeyebiliriz ama su durumdan daha iyi oluruz kesin.

Çevrimdışı underworld

Fabri cepheden yer, yandan panterdi.
Karyus cepheden panter, yandan pamuk şeker

Çevrimdışı mylife1903

Bu sene ortasi eleman degisikligi islerine hic girmemek lazim sonra aliskanlik yapiyor hocanin arkasinda durmak lazim. Zaten hoca gondermek iyi bir cozum olmasina ragmen ekonomik olarak fazla goturusu olan bir mudaheledir.
Baskan da azicik hocayi dinlesin artik. Mesela tolgayi gonderelim satalim tarzi rapor geldiginde gidip adamla sozlesme yenilemesinler. Biraz daha fazla hocanin fikrini sorsunlar tiransferde
Hep deniyor hocayi dinlesek, volkan sen, burak yilmaz, serdar aziz, ozan tufan izleyecektik diye de lens, negredo, roko vida tolgay falan izliyoz ustelik 3 kati da para veriyoruz sonra
Yonetimdeki cok bilenlerin rahatsizligi tesislerde fink atamamalarindan kaynaklaniyordur, herkes aklini basina almali dusunup orta yok bulunmali

Layic ikarus falan aliyoruz da cok gec geliyorlar yeni oyuncular boyle bir handikap var yillardir. Belki 300-400bin yuro tasarruf yapiyorsun gorunuyor ama 34 mac icin kiraladigin adami 30mactan az kullaniyorsun mac basi maliyeti artiyor.

Kulubun sahibi olsa suan teknik direktore degil ceoya kizardi onu anlatamiyorum.
Ceo ve tdyi cekip sordugumuzda
Td 4 adam istedim adamlar kampa yetissin maaslar zamaninda odensin dedim baska sartim yoktu dediginde, ceo ne diyecek efenim cok orta yaptik oyunu soyle boyle geometri taktik falan diye baslayacak.

Alinan verim calisma kosullari ile de alakalidir. Yonetim para bulup oyuncularin odemelerini zmaaninda yapsin once. Parasini alamayan ve fiziksek hizmet veren calisan kendini fazla sakinir cunku gelecek korkusu vardir. Bu da verimine yansin

Sahadaki takim yonetimin aynasi cok duyulan var cok kokusu cikan var cok haberler var icerilerden gelen ama camianin da huzura ihtiyaci var.

Çevrimdışı mylife1903

Hoca yantop calistirmayi birakti herhalde antiremanlarda
Cok yantop calisan yantoplari iyi savunur

Çevrimdışı tangaz

kadroyu kendi icinde degerlendirmek yanlis. ligde yarisiyoruz, rakiplerimizle karsilastirmak lazim. kardomuz goztepeden kotu mu ? antalyadan kotu mu ? galatasaraydan kotu mu ?

bence yanlış değil sonuç olarak kadro geriye gitmiş işte.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mellfred

Wagner love bizim gibi ileride yığılan bir takımın santraforu olamaz, ki santrafor değil zaten
love ancak öne geçen takımın oyuncusudur
ilk yarıda atılan bir tane topu stoplayamaz mı ? adam hepsini kaptırdı istisnasız
sen topu alıp bekletecek kanatlara servis edeceksin al-vere gireceksin...
sürekli kaptırılan topları kapmaya çalışmakla geçiyor dakikalar
maalesef bizim tipimiz değil
Love ile oynayacağımıza pektemekle oynayalım daha iyi en azından servisi var
bitiricilik falan zaten hiç biririmizde yok
negredo gönderilmeyecekti onun yerine love gönderilseydi zaten negronun yarı maaşından tasarruf etmiş oluyorduk
negro tamamen maaşının yüksek meblağı nedeniyle göze batıyordu ama servisi iyiydi hava topu alırdı asistçiydi
Geçen sene deplasman Trabzon maçını tek başına çevirmişti mesela

Çevrimdışı tangaz

Tespitler doğru da Hocanın bu takıma hiç dokunuşu olmayacak mı? Şenol Güneş dediğimiz kişi Türkiyenin 2,3 en iyi teknik direktöründen biri kaldı ki oynadığımız ve puan kaybettiğimiz rakiplerin hiçbirinin kadrosu ne bizden iyi ne de bu kadar uzun süredir bir aradalar. Şenol Güneşe görece eksik kadro verilmiş olabilir.O zaman Hoca ona göre oynatacak.Yenersin yenilirsin bu takımın coşkusu neden eksik? Oğuzhan bir 11 de, 1 yedek bir bakmışsın takımın penaltıcısı. Tek kelimeyle karman çorman gidiyoruz. Caner sorununu çözememesi başlı başına fiyasko.

Puan kaybettiğimiz takımlar : Bursa,Antalya,Konya,Fenerbahçe,Göztepe...Bu takımlardan Beşiktaşta oynamasını istediğimiz 1 tane futbolcu var mı? Kadro olarak bizle mukayese edilmeyecek kadar zayıflar.Ha Başakşehir ve Galatasaray maçlarına bgünkü kadroyla çıksak eyvallah hocayı eleştirmem ama rakipler kim? Geçen senenin kopyası oluyor. Deplasmanları çözemiyor hoca. Hiçbirşey yapamıyorsan kapan kontrayla birşeyler yap. O da yok. Takım Hocanın kontrolünde değil takıma hakim değil bu ortamı da adaletsizliği ile aşama aşama kendi yarattı.

Haaa kadroyu hepten yetersiz görüyorsa bu kadar kötü kadroyu haketmediğini düşünüyorsa kendi kariyeri için istifa etsin ya da mazaret üretmesin.Kimse Hocadan bu kadroyla 3er 4 atsın beklemiyor fakat en azından seviye olarak kendimizden düşük takımları hiç olmazsa 1-0larla veya 2-1 lerle geçebilecek futbolu oynatsın.

hemşom tespitlerin doğru ama psikoloji konuşuyoruz madem olaya bir de şu açıdan bakalım sen bi iş yapıyorsun diyelim ki marangozsun takım taklavatın hep eskimiş geriye gitmiş aldığın keresteler de düşük kalite çıkmış bana daha önce yaptığın kalite de mobilya yapabilirmisin?

hocanın motivasyon düşüklüğünü ben biraz böyle görüyorum. zaten B planı yok die die tüy bitti dilimde üstüne bir de A planını oynayanlar sürekli geriye gidince kral çıplak kalıyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

bence yanlış değil sonuç olarak kadro geriye gitmiş işte.
Kallavi bi yabanci hoca gelse 15lik liste verir

Çevrimdışı tangaz

aynen öyle ürün bu reis gençler hatırlamaz 2002 DK sonrası avrupa şampiyonası elemelerinde letonya mı ne ile playoff oynadı hoca verpakovskis mi ne bi forvet vardı herifi ilah yapmıştı hoca adam sonra kiev miev kariyer yaptı şenol hocam sayesinde

Çevrimdışı goktasoktay

Tespitler doğru da Hocanın bu takıma hiç dokunuşu olmayacak mı? Şenol Güneş dediğimiz kişi Türkiyenin 2,3 en iyi teknik direktöründen biri kaldı ki oynadığımız ve puan kaybettiğimiz rakiplerin hiçbirinin kadrosu ne bizden iyi ne de bu kadar uzun süredir bir aradalar. Şenol Güneşe görece eksik kadro verilmiş olabilir.O zaman Hoca ona göre oynatacak.Yenersin yenilirsin bu takımın coşkusu neden eksik? Oğuzhan bir 11 de, 1 yedek bir bakmışsın takımın penaltıcısı. Tek kelimeyle karman çorman gidiyoruz. Caner sorununu çözememesi başlı başına fiyasko.

Puan kaybettiğimiz takımlar : Bursa,Antalya,Konya,Fenerbahçe,Göztepe...Bu takımlardan Beşiktaşta oynamasını istediğimiz 1 tane futbolcu var mı? Kadro olarak bizle mukayese edilmeyecek kadar zayıflar.Ha Başakşehir ve Galatasaray maçlarına bgünkü kadroyla çıksak eyvallah hocayı eleştirmem ama rakipler kim? Geçen senenin kopyası oluyor. Deplasmanları çözemiyor hoca. Hiçbirşey yapamıyorsan kapan kontrayla birşeyler yap. O da yok. Takım Hocanın kontrolünde değil takıma hakim değil bu ortamı da adaletsizliği ile aşama aşama kendi yarattı.

Haaa kadroyu hepten yetersiz görüyorsa bu kadar kötü kadroyu haketmediğini düşünüyorsa kendi kariyeri için istifa etsin ya da mazaret üretmesin.Kimse Hocadan bu kadroyla 3er 4 atsın beklemiyor fakat en azından seviye olarak kendimizden düşük takımları hiç olmazsa 1-0larla veya 2-1 lerle geçebilecek futbolu oynatsın.
Aynen katılıyorum ve şunları da eklemek istiyorum.
Sezon ortası hoca değiştirmek bence de çok mantıksız ve yanlış bir hareket ancak maalesef şenol hocanın yüzünden, hal hareket ve tavırlarından anladığım ipler tam anlamıyla kopmuş. Bu durumda o da futbolculara yansıyor, oyuna yansıyor. Futbolcular sahada kafası kesik tavuk gibi dolaşıyorlar takım gol yiyince. Ben bu gidişatı iyi görmüyorum.
@tangaz , seninle aslında aynı fikirdeyim, en az suçlu burada şenol hoca, hatta en masumu çünkü senin de dediğin gibi hocanın elindeki takım sürekli eksildi, takviyeler yeterli olmadı, kalmasını istediği adamlar satıldı vs. Ben hocanın şu anki durumu için gerçekten çok üzülüyorum. Daha yöneticilerle olan durumları da bilmiyoruz, negatif baskılarla da başetmeye çalışıyor gibi bir hali var.
Benim sorduğum soru şu: şenol hoca kalsa takım nereye gidecek? Giderse eğer, guti ile idare etsek nereye gider? Şu anki durumdan kötü olur mu? Zira ben bu havayla ilk 4 e giremeyeceğimizi düşünüyorum..

Çevrimdışı tangaz

ben karyusda bi numara görmedim aumanı anımsatıyor bana fabri cepheden 2-3 hatalı gol yemişti sağına gelen şutlarda ama totale bakınca fabri bize karyustan fazlasını veriyordu.

Çevrimdışı underworld

ben karyusda bi numara görmedim aumanı anımsatıyor bana fabri cepheden 2-3 hatalı gol yemişti sağına gelen şutlarda ama totale bakınca fabri bize karyustan fazlasını veriyordu.
Karyusun modellik dışında pek bir artısını göremedik.

Çevrimdışı tangaz

Aynen katılıyorum ve şunları da eklemek istiyorum.
Sezon ortası hoca değiştirmek bence de çok mantıksız ve yanlış bir hareket ancak maalesef şenol hocanın yüzünden, hal hareket ve tavırlarından anladığım ipler tam anlamıyla kopmuş. Bu durumda o da futbolculara yansıyor, oyuna yansıyor. Futbolcular sahada kafası kesik tavuk gibi dolaşıyorlar takım gol yiyince. Ben bu gidişatı iyi görmüyorum.
@tangaz , seninle aslında aynı fikirdeyim, en az suçlu burada şenol hoca, hatta en masumu çünkü senin de dediğin gibi hocanın elindeki takım sürekli eksildi, takviyeler yeterli olmadı, kalmasını istediği adamlar satıldı vs. Ben hocanın şu anki durumu için gerçekten çok üzülüyorum. Daha yöneticilerle olan durumları da bilmiyoruz, negatif baskılarla da başetmeye çalışıyor gibi bir hali var.
Benim sorduğum soru şu: şenol hoca kalsa takım nereye gidecek? Giderse eğer, guti ile idare etsek nereye gider? Şu anki durumdan kötü olur mu? Zira ben bu havayla ilk 4 e giremeyeceğimizi düşünüyorum..

katılıyorum, yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal durumlarındayız maalesef şu aşamada TD değişikliği maliyetli olur bu değişim şampiyonluk getirmezse sıkıntı yaratır. denizli gibi tecrübeli ligi bilen gelip bazı dokunuşlarla ligi alabilecek hoca ben göremiyorum yerliler arasında yabancı getirsen aga bu ne veteran takımıyla benden performans bekliyorsunuz die başlayıp 50 tane bahane üretecektir.

tüm bunları alt alta koyunca olay dönüp dolaşıp başkanda düğümleniyor mevcut hocanın tek bir isteğini yerine getirmemiş ama laf çatmaya gelince maşallah boş durmuyor o zaman bu TDyi nie tuttun takımda derler adama.