Sence bu noktadan sonra ne yapmak lazım ? Alınan skorlardan bağımsız olarak aşağı doğru istikrarlı bir gidiş var. Başkan ile hoca arasında, hoca ile takım arasında hatlar kopmuş gözüküyor. Sene sonunu Şenol hoca ile mi getirmeli mi dersin ne olursa olsun, önerin nedir ?
Bu sene ortasi eleman degisikligi islerine hic girmemek lazim sonra aliskanlik yapiyor hocanin arkasinda durmak lazim. Zaten hoca gondermek iyi bir cozum olmasina ragmen ekonomik olarak fazla goturusu olan bir mudaheledir.
Baskan da azicik hocayi dinlesin artik. Mesela tolgayi gonderelim satalim tarzi rapor geldiginde gidip adamla sozlesme yenilemesinler. Biraz daha fazla hocanin fikrini sorsunlar tiransferde
Hep deniyor hocayi dinlesek, volkan sen, burak yilmaz, serdar aziz, ozan tufan izleyecektik diye de lens, negredo, roko vida tolgay falan izliyoz ustelik 3 kati da para veriyoruz sonra
Yonetimdeki cok bilenlerin rahatsizligi tesislerde fink atamamalarindan kaynaklaniyordur, herkes aklini basina almali dusunup orta yok bulunmali
Layic ikarus falan aliyoruz da cok gec geliyorlar yeni oyuncular boyle bir handikap var yillardir. Belki 300-400bin yuro tasarruf yapiyorsun gorunuyor ama 34 mac icin kiraladigin adami 30mactan az kullaniyorsun mac basi maliyeti artiyor.
Kulubun sahibi olsa suan teknik direktore degil ceoya kizardi onu anlatamiyorum.
Ceo ve tdyi cekip sordugumuzda
Td 4 adam istedim adamlar kampa yetissin maaslar zamaninda odensin dedim baska sartim yoktu dediginde, ceo ne diyecek efenim cok orta yaptik oyunu soyle boyle geometri taktik falan diye baslayacak.
Alinan verim calisma kosullari ile de alakalidir. Yonetim para bulup oyuncularin odemelerini zmaaninda yapsin once. Parasini alamayan ve fiziksek hizmet veren calisan kendini fazla sakinir cunku gelecek korkusu vardir. Bu da verimine yansin
Sahadaki takim yonetimin aynasi cok duyulan var cok kokusu cikan var cok haberler var icerilerden gelen ama camianin da huzura ihtiyaci var.