Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3734672 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı caner.eryigit

Yusuf Namoğlu: "Mete Kalkavan ile görüştüm. VAR odasında verdiği tepki, hakemle sağlıklı iletişim kuramamasından dolayı."
Yalancıyı şey etmiyorlar zaten sıkıntı Yok oyna devam

Çevrimdışı cursedofdragon

🗣 Guti: "Mümkün olan en kısa sürede bir takımın başına geçmek için Türkiye'ye gittim. Büyük bir tecrübesi olan ve bana olumlu katkılar sağlayan önemli bir teknik adamla çalışıyorum."

Çevrimdışı Librarius

Beşiktaş 9 faul, 7 sarı kart, 1 kırmızı kart...
Konyaspor 18 faul 6 sarı kart...

Fanatik derecede GS’li bir hakem. Daha ilk dakikadan belli etti niyetini. Ayrıca  Şu rahatlık var: Beşiktaş aleyhine ne kadar hata  yaparsan o kadar yükselirsin düşüncesi hakim.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı balkan-kartal

Fanatik derecede GS’li bir hakem. Daha ilk dakikadan belli etti niyetini. Ayrıca  Şu rahatlık var: Beşiktaş aleyhine ne kadar hata  yaparsan o kadar yükselirsin düşüncesi hakim.
adam bize 9 faulde 8 kart cikarmis medyada bunu elestiren bir haber bile yok. medya tamamen renklilerin elinde
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimiçi levitate

🗣 Guti: "Mümkün olan en kısa sürede bir takımın başına geçmek için Türkiye'ye gittim. Büyük bir tecrübesi olan ve bana olumlu katkılar sağlayan önemli bir teknik adamla çalışıyorum."
foreshadowing xd

veliaht belli galiba
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

adam bize 9 faulde 8 kart cikarmis medyada bunu elestiren bir haber bile yok. medya tamamen renklilerin elinde

siz hakemi boşverin beşiktaş ne oynuyor ona bakın!

kötü oynuyoruz, iyi oynasak hakemi de yeneriz!

hala burada ne duruyorsunuz hadi tıpış tıpış kartal yuvasına alalım sizleri...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Librarius

Ya bu herif geçen sezon  GS’yi şampiyon yaptı. Alanya deplasmanında GS aleyhine penaltı, Musleraya da kırmızı vermemek için (Küfür Yasak) ofsayt uydurdu. BiZimle oynayacakları derbi öncesi hemde. Ve adamın kariyeri birden  yükselişe geçiyor. Herşey açık seçik gözümüzün önünde gerçekleşiyor.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı scarfright

Baskan neden yarin konusacak, neden bugun degil
Yonetimden okuyan varsa
Baskan lutfen hakem falan demesin bizi rezil etmesin. Subyan takimina saldiriyi kinasin mili takima basari dilesin. Hakem olayina dalmasin baskan
Taraftara laf etmesin geridonusu cok fena olur, necmi abi bile dolduysa bu yonetime tiribundekileri dusunemiyorum, ters iki lafta kendi yaptigin sitada giremezsin.
Konyanin agzinin payi verilsin kafi

Hakemle ilgili aciklama illa yapilacaksa serdal adali yapsin ya da yonetime yeni giren taze bir yonetici yapsin.

Baskan hakemlere laf ederse renkliler iki sampiyonlugumuza dadanir
Abi çok fena oldu hem de. Bu hafta ilk defa sesli küfürler edildi başkana izlediğim yerde. Çok tepki gelecek böyle giderse.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı matias_27

Geçen sene
Fb deplasmanı 0
Bursa 1
Konya 1

Bu sene de değişen bişey yok maalesef
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

fake hesap ;-)
Kaya Cilingiroglunun hesabi demedim ki zati  iyi koymus dedim .. :)
Yorgo

Çevrimdışı mylife1903

Geçen sene
Fb deplasmanı 0
Bursa 1
Konya 1

Bu sene de değişen bişey yok maalesef
3 deplasman benzer rezaletler oluyor. Bursa maci gecen sezon tam facia. Gene penaltin verilmemis disardan cevirip gol attirmislar sonra komple kurup koselerden devamli madde atmislar.

Fb deplasmani zaten turkiyenin aynasi, 9m geriden cikmis adam ofsayt cekiyorlsr cat cat kirmizilar falan, rakibin as santraforu formda palabiyik aleksin yanina heykeline dikecekler, papilanin yerine firatin yanina

Konya maci ayri bir facia, taliska olayi malum, daha orda verilmeyen penalti atilmayan rakip oyuncular falan var hakem de alper

Cikip iyi oynasaydik kazansaydik tabi ama o ulke degil burasi.
Arkadas benim penaltimi versin hakem.

Bu sene gelisme olmus fb deplasmaninda  yenilmemisiz.

Rize deplasmani var daha konya gibi kutsal topraklar 2014 yilinda bilici delirten bir mac olmustu ordayken 26-27 haftalar falandir tam hatirlamiyorum soyle olmustu hani besiktas 1-0 onde dan dan iki penalti 2-1 maglup baybay besiktas, maci hatirlayamiyorum da hakemini hatirliyorum palabiyik, sutoglan sivil hayatin butun guzelliklerinden faydalaniyor sonra

Çevrimdışı mylife1903

Abi çok fena oldu hem de. Bu hafta ilk defa sesli küfürler edildi başkana izlediğim yerde. Çok tepki gelecek böyle giderse.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baskanin dikkat etmesi lazim, bizim taraftar sabirlidir da sonra sakinlesmiyor patladiginda.

Taraftara musteri muamelesi cekiyorsun onu anlayabiliyorum tamam kendine gore haklisin ama musteri muamelesi cektigim adama da posta koymayacaksin ya urunu baska yerden almaya baslarsa tepki olarak.

Bunlar aman efenim agzimizin tadi kacmasin, taraftar olmasa besiktasi ne guzel yonetirdik havasindalar ukan taraftar olmasa besiktas olmaz zaten vefaspor olur

Çevrimdışı matias_27

Ha geçen seneden şöyle bir avantaj var geçen 8. Hafta sonunda gs 22 puan biz 14 puandaydık 8 puan fark vardı şuan 3 puan

4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı savaş altay

Ha geçen seneden şöyle bir avantaj var geçen 8. Hafta sonunda gs 22 puan biz 14 puandaydık 8 puan fark vardı şuan 3 puan

Ne yapsalar olmuyor be evren  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı mylife1903

Ya acayip bir evrende yasiyoruz arkadas

Ümit Öztürk maçtan sonra “Normalde Medel, Uğur Demirok’u düşüremez. Medel o kadar baskı uyguladı ki Uğur Demirok’un düşmesi normal. Sonra VAR’da ekrana da baktım ve emin oldum. Penaltıda doğru karar verdim” açıklamasını yaptı.

Çevrimdışı mylife1903

Ya bu herif geçen sezon  GS’yi şampiyon yaptı. Alanya deplasmanında GS aleyhine penaltı, Musleraya da kırmızı vermemek için (Küfür Yasak) ofsayt uydurdu. BiZimle oynayacakları derbi öncesi hemde. Ve adamın kariyeri birden  yükselişe geçiyor. Herşey açık seçik gözümüzün önünde gerçekleşiyor.
Ya bunlari dusunmek taraftarin isi degil, taraftar isine bakacak

şimdiye kadar altı galatasaray maçı yönetmiş bu arkadaş ve içlerinde geçen sene şampiyonluk için önemli virajlardan birisi olan ve muslera'nın yaptığı penaltı ile kırmızı almasını sağlayacak pozisyonda yan hakemi ile beraber ofsayt uydurup galibiyeti getiren maç da var. bu altı maçta galatasaray altı galibiyet almış. fenerbahçe açısından da durum güzel 10 tane fenerbahçe maçı yönetmiş ve 8 fenerbahçe galibiyetine eşlik etmiş.

Çevrimdışı savaş altay

Ümit Öztürk maçtan sonra “Normalde Medel, Uğur Demirok’u düşüremez. Medel o kadar baskı uyguladı ki Uğur Demirok’un düşmesi normal. Sonra VAR’da ekrana da baktım ve emin oldum. Penaltıda doğru karar verdim” açıklamasını yaptı.
Pozisyonun kaybolduğunu anlayınca Felix Baumgartner gibi serbest düşüş yaptı eleman  :lol:

Gerçekten bir ara izlemesem mi oldum artık Ligi. Yani Ayı totosu kadar ekran var ama hala değişen bir şey yok.

Çevrimdışı mellfred

Fanatik bugün hakemi aklamak için haberi ilk sayfadan vermiş
“Vicdanım rahat”

Çevrimdışı murat

Paylaşıldımı daha önce bilmiyorum #BEŞİKTAŞ'lı bir kardeşimizin başkana yazdığı duygu yüklü bir mektup hepimizin duygularına tercüman olmuş...
Okurken gözlerimden yaşlar boşaldı herkesin sonuna kadar sabırla okumasını tavsiye ederim... 👇👇👇

#MEKTUP
Sayın başkanım Fikret Orman ;

Göreve geldiğiniz ilk gün hepimizin aklında. Batmak üzere olan bir dev ile baş başa kalmıştınız. İşiniz çok zordu ve bize asla hayal satmadınız. Seçimi kazandıktan sonra kürsüde ilk sözleriniz aşağı yukarı şunlar olmuştu...
"Kan kusacağız, kızılcık şerbeti içeceğiz. Hiçbir Beşiktaş taraftarı bizden 3-4 yıl başarı beklemesin"  Beklemedik. Kulüp düze çıksın gerisi mühim değil dedik. Çünkü "Pırıl Pırıl" ve "Pırlanta" gibi çocuklar esas bizlerdik. Sonra "FEDA" diyoruz dedin. Tişörtler bastın...
Biz "Pırlanta" gibi çocuklar akın ettik yuvalara. Dedik ki bu adam samimi. Bizim gibi "Pırıl Pırıl". Hepimizin üzerinde o tişörtler çıktık sokaklara. "Para komidinin üzerinde" diyenler oldu, ha keza "kümede kalamayacaksınız" diyenler. Zerre alınmadık. Beşiktaş için değer dedik...
Kulübün hain evlatları icralar gönderirken biz maçlara akın ettik. Maaşından bilet parası artıranlar, kulübe katkı olsun diye parası sadece bileklik almaya yeten "Pırlanta" gibi çocuklar feda demeye devam etti. Çünkü inandı sana bu adamlar...
Sonra bir gün iş makinelerinin üzerinde ömrümüzü verdiğimiz stadı yıkmaya başlarken gördük seni. Senelerce maketlerle oyalandığımız için "bu sefer oluyor ulan. PIRLANTA gibi bu başkan" dedik. Gün saydık. Hergün stat inşaatını ziyaret ettik...
Sen o stat için geceni gündüzünü, bizde hayallerimizi verdik. Çatıyı beraber kaldırdık, mebranı beraber serdik, hibrit çimi el birliği ile dokuduk. Bu adama inanılır dedik. İnandık. Yönetim tarzınla ülke futboluna yeni bir ses, nefes getirdin...
Maçları anadolu'da oynayacağız dedin, koştuk. Zulümpiyat dedin seyirci rekoru kırdık. Ankara dedin, kara kışına aldırmadık yollara düştük. Zerre başarı beklentisine girmeden. Baktık ki işleride yoluna koymaya başladın iyice sevdik seni...
Koca koca futbol eskileri transferlerine şapka çıkardı. Biz hayran hayran izledik seni. Her kuruşumuzun hesabını yaptın. Zerre şüphe duymadım kendi adıma hala dahi duymam paramıza sahip çıkmaya çalıştın. Şampiyonluklar geldi, avrupa'da rekorlar kırdık. Beraber ağladık, güldük...
"Forma alın" dedin aldık ve yetmedi satış rekorları kırdık. "Kombinelere yüklenin" dedin çıkmasıyla bitmesi bir oldu. Uefa lyon maçı için ceza verdi. Yurt dışında ayda yılda bir Beşiktaş'ı canlı izleme şansı olanlara "gitmeyin maça" dedin, gitmediler. Çünkü sana inanmışlardı...
Ne dediysen yaptık. Vallahi yaptık, billahi yaptık. Buna önce Allah sonra sen şahitsin. Yine iste yine yaparız. Çünkü "işine baksın" dediğin taraftar bugün köpürüyor olsa bile sana
G Ü V E N İ Y O R.!!!
Ya başkan sen tüm ülkeyi karşına alacak şekilde, sadece taraftarını arkana alarak 26 nisan günü bir karar aldın bizde dimdik durduk. Nice şampiyonluklardan daha değerli bir gurur yaşattın bize. Anlaman gerekir ki "işine baksın" dediğin taraftarın işi, gücü, derdi Beşiktaş...
"Sosyal medyadan kulüp idare edilmez." dedin. Haklısın. Ama bu mecrada öyle insanlar, öyle mücadeleler veriyorlar ki değme gazetecilerin, hukukçuların yapamayacağı işleri yapıyorlar. Neden ? Beşiktaş için. Zerre menfaati  olmadan...
Kusura bakma sayın başkanım. Cüneyt, fırat, palabıyık, namoğlu vs değil esas biziz "Pırlanta" , esas biziz "Pırıl Pırıl" çocuklar. Hakkımızı yiyorlar, senin sözünden dışarı çıkmayan taraftarlarını uykusuz bırakıyorlar. Moralimiz bozuluyor, talan oluyoruz...
Biz yenilince üzülenlerden değil, hakkı yenince kahrolanlardanız sayın başkan. Herşeyi bir kenara bıraktım. Daha dün sana emanet edilen 20 yaşında ki çocukları linç ettiler konya'da. O çocukların anneleri, babaları önce arma'ya, bize ve sana güvendi...
Yarın öbür gün karşımıza çıkıp "evlatlarımızı koruyamadınız" derlerse ne cevap vereceğiz sayın başkanım ? Sahada hakkımız gasp edilirken evlatlarımıza durumu nasıl anlatacağız ? Koskoca Beşiktaş kulübü federasyon ve kurullarını aklı sıra idare eden 3-5 soytarı ile başa çıkamazmı.???
Eğer ki sorun 26 nisan günü aldığınız kararı, her türlü baskıya rağmen 3 mayıs günü uyguladığınız için yediğiniz baskı ise paylaşın bizimle. Eğer ki durum böyle ise evinizin önünde bu gece nöbete başlamazsam namert oğlu namertim.  Durum bu ise yarın kapınızda on binler hazır...
Tekrarlıyorum "Pırıl Pırıl" ve "Pırlanta" gibi çocuklar bizleriz. Bu tertemiz çocukların hakkı yeniyor,gasp ediliyor ve en ağırı dalga geçer gibi gözlerimizin içine baka baka yapıyorlar bunu. Evlatlarım dediğin futbolcularının alın teri, abi dediğin hocanın nefesini tüketiyorlar...
Şahsım adına sana çok güveniyorum. Ödediğimiz paraları, kulübü getirdiğin noktaları, elini değil gövdeni taşın altına koymanı ve bunları görmeyeni Allah çarpar. Senin Beşiktaşlılığından şüphe duyan akıl tutulması yaşar. Ama bu ülkede efendi olunmuyor sayın başkan...
Ortalığı kır dök demiyoruz, ayrıcalıkda istemiyoruz. Hakkımızı savun, alın terimizi haramilere yem etme. Gözlerinin içine bakan, dudaklarından dökülen her kelimeyi heyecanla bekleyen "Pırlanta" gibi taraftarını, oyuncunu, hocanı sahipsiz bırakma...
Büyük çoğunluğumuz sana güveniyoruz. Çünkü biliyoruz ;

MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDA Kİ ASİL KANDA MEVCUTTUR !

Vur Pençeni !

Çevrimdışı tugozcan

Sezon basinda fiksture baksam Fener deplasmanina 0, Bursa Konya'ya 1 yazabilirsin. Mac icinde olan hakem hatalari teknik direktor hatalari futbolcu hatalari bir yana sonuc olarak felaket diyemeyiz hatta Fener'e yenilmemis olmak avantajdir.

Ama Antalya maci cok buyuk kayip. Fiksturde 0 veya 1 yazabilecegimiz bir maci kazanmaliyiz demek bu. Mesela Basak deplasman, Gs deplasman vs gibi.

Hoca, yonetim ve futbolcular kendilerini toparlasin milli arada. Gerisi gelecektir. Sonraki milli araya 4/4 yapalim lider girecegiz.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Fanatik bugün hakemi aklamak için haberi ilk sayfadan vermiş
“Vicdanım rahat”

bir insan verilen görevi! eksiksiz yapınca vicdanı rahat oluyor tabii

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Gerçekse çok komikmiş :) Uğur Demirok temiz çocuktur tanırım kesinlikle kendini bırakmış olamaz da deseymiş tam olsaymış. Eksik olmuş böyle.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Ben şapka siparişimi verdim @mylife1903 toplantıya hazırım. Bana fırça atamaz başkan :D