Gene ayni seyi yapiyon abi karijmanin ilk karti gibi kart gostersin bu hakem mesela gsliye ikinci kart diyon orda taban kaldirma var faul yok neden kart olsun tehlikeli hareket verir gecersin.
Diger anlattiklarin bizim ic islermiz hakemi ilgilendirmez ister sokariz ister cikaririz oyuncuyu sen dunden beri hakem akliyon.
Yahu penaltimi versin benim hakeme ne bizim oynadigimizdan belki moralimiz bozuk sabah olaylarina penaltimi versin benim, golumuzu atalim hele belki canimiz oynamak istemiyor konyada belki etli ekmeklerini beyenmedik oynayasimiz yok.
Ilgilendirmez abi hakemi
Bak ben sana macin basini anlatam vida adama daldiya o hareket net sari gelisine cakacaksin karti. Guzel faul iyi gecirdi adama o herif 10 dakkka duzgun oynayamadi mesela iyi saglam koydu benim hosuma gitti. Simdi neden oldu o caner yerini kaybetti kotu cikartti topu vs
Olay bu degil
Olay su,
Gsli girse macin birinc dakikasinda ayni sekil butun gs kulubesi sahaya kosar kendini atiyor falan derler sonra hakem oraya kosarak gelir herkesi ayirir gsli sitopero ceker saga 2 dakika konusur eliyle caprazlama yapar bitti daha yapmayacaksin der sonra eliyle bah bidahakind kart gosteririm der gecer lzosiyonu
Sonra o oyuncu bi kart daha gorur sari gs maci kazaninca gundeme gelir bu tarif ettgimiz pzoisyon
Sonra aksama ermen ve avanesi cikar
Efenim hakem hakli dogru uyguluma daha macin basi hakemin gorevi oyuncuyu sahada tutmaktir der
Bizde ise konusma farkli olur.
Efenim mac baslamis bitti ilk saniye ile son saniye farki yoktur mac mactir cakacaksin karti gececeksin hodjaaaam yok oyle macin basi falan ayagimi kirilsin yani adamin der gecerler.
hakem aklamıyorum sadece bu kötü oyunun hakemin arkasına gizlenmesine tepki veriyorum
sen maçı kazanmamak için gereken herşeyi yap sonra hakem bizi doğruyor diyelim üstünü kapatalım
bumu olmalı. 60 dakika kaleye şut bile atamamanı hakemmi engelledi 90. dakikada oyuncu değişikliği
yapıp defansı karıştırmanı hakemmi sağladı.
hiç bir deplasmanda gram katkısı olmayan oyuncuyu ısrarla 11 e de hakem yazmışdır değilmi.
hakem kötü olabilir şaibeli kararlar vermiş olabilir senin puan almaman için elinden geleni yapmış olabilir
bunları koy bir kenara maçın 90. dakikası 2-1 galip giriyorsun hakemi yenmişsin 10 kişi oyunu lehine
çevirmişsin maçıda kopartmışsın ne yapıyorsun zaten değişmiş defansının son anda balansını yine bozuyorsun
2-1 90. dakikaya girdiğin maçın puan kaybının sorumlusu hakem olamaz hakem kötüde olsa art niyetlide olsa
ondan önce sorgulanacak çok daha fazla şeyler var. 16 maç oynadık ve bunların 8 tanesi avrupa maçı
ve bu yanlışların hepsi o maçlardada vardı köy takımlarını sidik zoruyla geçtik tamam ligde hakemler doğruyor
bizi kabul ediyorum peki avrupa maçlarında ne oluyor birilerine kusur bulmak kolay ama bu hep kendimizi avutma olur sezon sonu geldiğinde
bu senede bizi şampiyon yapmadılar deriz hep birlikte mhk ya federasyona küfrederiz vicdanımız temiz olur
nasılsa bir günah keçisi bulduk gene önce abouyu bulmuşdunuz sürekli suçlu o değil oynadığımız sistem diyordum sonra talisca negredo suçlu oldu
bu sezon love küfrediyoruz yakındır ljajice de sövmeye başlarız şimdilik hakemlerle idare edelim hakemlik bir şey olmazsa
arada bir oyuncu seçer onu harcarız. mesela hiç kimse demiyor biraz orta oyunundan uzaklaştık topu yere indirdik
love her maç gol atmaya başladı. neden acaba adama asist yaparsan demek gol atabiliyormuş mesela maçta bir değilde
4-5 asist seviyesinde pas versen kaçını gole çevirir. geçen sene gomis o kadar attı ama ne fark vardı ceza sahasına giren her top
onunla buluşturuluyordu peki biz forvetimize bunu yapıyormuyuz.
tamam biz gene hakemleri suçlayalımda bu bize puan olarak geri dönmüyor.