Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3732464 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı caner.eryigit

2 senedir şu mili maç aralarına puan kaybıyla giriyoruz 15 gün zehir oluyor nasıl iştir arkadaş.peruklu evrene bak sen ne yapsalar olmuyor yine lider gs imiş.

Çevrimdışı tangaz

biz 2-1 geride girseydik son anlara bu maç en fazla 4 dk uzardı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

Beşiktaş :2  Antalya :3

Bu maçı daha çok anacaz

Çevrimdışı balkan-kartal

valla dostlar kimse çıkıpta " yok yönetim konuşsun.. yok yaksın yıksın vs. " demesin... geçen seneki olaydan sonra...

geçen seneki olay : hükümetin bir numaralı kanalının yayınladığı, devletin bankasının sponsor olduğu, devletin en büyük yürütme organının başında bulunan ve en büyük destekçi partisinin başkanlarının ısrarla ve medya önünde maça çıkın telkinlerine rağmen maça çıkmamak... bu vesile ile sadece ülke değil dünyaya manşet olmak ve yapılan hukuksuzluğu deşifre etmek...

burası türkiye... adamın başını ezerler çıt çıkaramazsın... bu herkes için geçerli... başka başkan olsa yine aynısı olur...

geçen sene burada ve twitter da yazan arkadaşlar "yeterki onurumuzu kurtarın varsın 3-5 sene şampiyonluk gelmesin " nidaları atıyordu... bende dahil buna...

sonuç... artık karşı cephe çok geniş... medyanın neredeyse tamamı (kralcılar bunlar)... siyasetin büyük kısmı(krallar)....
+1903
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı Nartallo

Kaybolmasi normal, oyuncular da insan sonucta.

Yonetim yok, yonetim. Takimin arkasinda kimse durmuyor ki. Fatih Terim'in arkasinda durdugu kadar Senol Gunes'in, kendi oyuncularinin arkasinda durmayan bir Besiktas yonetimi var. Fiksturu kebapci kackiniyla birlikte yapmis Baskan, sagol buyuk Baskan. Hakemlere toz kondurmayan, sozum ona kapali kapilar arkasinda halleden yonetim, neyi hallediyorsa artik. Demek halletmese 3 kirmizi, 5 penalti verecek hakem. Bakin bugun gazetelerde hakem faciasiyla ilgili tek bir satir yok. Sen tepki vermezsen boyle hem suclu hem guclu gezer adamlar.

Sahadaki futbolcular aptal mı? Geçen sene yaşananlar, kupa maçındaki kepazelik, hocalarının düşürüldüğü durumu görmüyorlar mı?

Bu sene Antalya maçındaki ofsayt, Bursa maçındaki penaltı, geçen hafta 2 dakikaya geriye kadar izlenen pozisyon, dün akşam basma pozisyonunun izlenmemesi, izlendiği halde bile bile penaltı verilmesi.

Ne bekleniyor bu çocuklardan, bu hocadan. Karius’un penaltıdaki yüzünü görmediniz mi? Geçen sene sarıdan sonra Talisca’nın yüzünde de vardı o çaresizlik.

Geçen hafta ben de yazdım, hoca somurtmasın, futbolcular heyecan duysun diye. Düşününce saçmaladığımın farkına vardım. Bu düzen, bu döngü içinde bu adamlar nasıl motive olsun, nasıl işini iştahla yapsın.

Futbolculara ve Hoca’ya yapılan eleştirilerin hiçbir kıymeti yok benim gözümde.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Bu maçı daha çok anacaz
Başakşehiri deplasmanda yen telafi et

Çevrimdışı mylife1903

Bu maçı daha çok anacaz
Bazi maclari anilariyla bazi maclari hakemlerin analariyla anacaz bu sezon gene

Çevrimdışı mylife1903

Sahadaki futbolcular aptal mı? Geçen sene yaşananlar, kupa maçındaki kepazelik, hocalarının düşürüldüğü durumu görmüyorlar mı?

Bu sene Antalya maçındaki ofsayt, Bursa maçındaki penaltı, geçen hafta 2 dakikaya geriye kadar izlenen pozisyon, dün akşam basma pozisyonunun izlenmemesi, izlendiği halde bile bile penaltı verilmesi.

Ne bekleniyor bu çocuklardan, bu hocadan. Karius’un penaltıdaki yüzünü görmediniz mi? Geçen sene sarıdan sonra Talisca’nın yüzünde de vardı o çaresizlik.

Geçen hafta ben de yazdım, hoca somurtmasın, futbolcular heyecan duysun diye. Düşününce saçmaladığımın farkına vardım. Bu düzen, bu döngü içinde bu adamlar nasıl motive olsun, nasıl işini iştahla yapsın.

Futbolculara ve Hoca’ya yapılan eleştirilerin hiçbir kıymeti yok benim gözümde.
Adam ikarusa bodoslama girdi hakem denen homosapiyiyen gidiyor ikarusu sakinlestiriyir sonra uyariyor falan tiyatro resmen sonra bakti adam sakinlesemiyor azarlamaya basladi falan

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma'yi gonder, gurup flan kalmaz.
Tek olmaz bu isler sonra kalanlar istemedimlerine komple yaparlar, catir catir butun alfalari degistireceksin
Uzun essek oynatip cam ustunde falan yurutsunler

Çevrimdışı Nartallo

Adam ikarusa bodoslama girdi hakem denen homosapiyiyen gidiyor ikarusu sakinlestiriyir sonra uyariyor falan tiyatro resmen sonra bakti adam sakinlesemiyor azarlamaya basladi falan

Abi artık sahanın dışına çıktı, psikolojik savaş halini aldı. Bu savaşta yönetim yok, ondan eminim,  taraftar var bir de Hoca var.

Çevrimdışı abdusta

Quaresma'yi gonder, gurup flan kalmaz.

Sorun Q7mi sadece?
Yıllardır altını çiziyorlar.

Takım yaşlandı,36lık Atiba 35lik Quaresmadan çözüm bekliyoruz
pres yapamıyoruz,orta sahayı çok rahat geçtikleri gibi bize pres yapıp,çıkartmıyorlar  uzun pasa zorluyorlar.
Birde ataktayken top kaptırınca ,kontraya karşılık veremiyoruz.

Hala içimizde gelecek günlerde daha iyi oyun daha iyi skor alırız diye garantili düşünene varmı?

saygılar

Çevrimdışı Ömer Kaan

Sorun Q7mi sadece?
Yıllardır altını çiziyorlar.

Takım yaşlandı,36lık Atiba 35lik Quaresmadan çözüm bekliyoruz
pres yapamıyoruz,orta sahayı çok rahat geçtikleri gibi bize pres yapıp,çıkartmıyorlar  uzun pasa zorluyorlar.
Birde ataktayken top kaptırınca ,kontraya karşılık veremiyoruz.

Hala içimizde gelecek günlerde daha iyi oyun daha iyi skor alırız diye garantili düşünene varmı?

saygılar
Başkan da 25-26 yasında topcu almıyor pahalı diye. Seneye Ljajic sonraki sene karius gidecek. O zaman elde kim kalacak?

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

geçen senenin listesini tam şekilde paylaşabilirmisin ?

Sonrası böyle.. Allah benzetmesin sonunu  :D

Çevrimdışı caner.eryigit

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yarın saat 14.30'da Vodafone Park'ta basın toplantısı düzenleyecek..
yrn başkan fırçayı yine bize kaymasın taraftar işine baksın fln   :money:
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2018, 13:24:14 caner.eryigit ]

Çevrimdışı Dr.Zeck

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yarın saat 14.30'da Vodafone Park'ta basın toplantısı düzenleyecek..

hakemler pırlanta gibi çocuklar onlarda insan hata yaparlar.. nidalarıyla yer gök inleyecek..

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı Karabay

Öğlen gencecik çocukları eziyorlar, akşam rakibe kırmızı vemeyip penaltı uydurup abilerini eziyorlar. Klüpler Birliği Başkanı şahsi ikbali için susuyor, yönetimdeki zevat gıkını çıkarmıyor.

Menfaati için yapılanlara ses edemeyen korkaklar yönetiyor bu kulübü. Bu kadar kendiniz düşünüyorsanız ne oturuyorsunuz o koltuklarda.

İhale alayım, izinlerimi alayım, bürokrasiyi halledeyim işlerimi büyüteyim, reklamımı yapayım, Beşiktaş’a fatura keseyim, üstüne alabilirsem bir de maaş alayım, iş o koltuğun hakkını vermeye gelince saklanacak delik arayayım.

Taraftar fikstürü gündeme getirsin, namoğlunun fırıldaklarını ortaya çıkarsın, medyadaki faresine, ekrandaki maymununa had bildirmeye çalışsın, evindeki huzurdan, cebindeki harçlığından, gece uykusundan olsun, 6222’den ceza yesin, sosyal medya üzerinden mahkemelik olsun, işinden olsun, gece yarısı tesisin birinde bıçaklansın.

:claps: :claps: :s20:

Çevrimdışı yoruk

Toplantı yarın olacakmış..
Bugun olsa olmaz değil mi ? Sadece bu sene 2.oldu bu toplantı açıklama , yine sert konusmazsa Gs maçından sonra bir toplantı daha yaparlar .

Yönetım maaş falan para alıyor mu sımdı ? Yukarıda bahsı gecmıs ben bilmiyorum bu şeyleri ?
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2018, 13:39:26 yoruk ]

Çevrimiçi Kapkarakartal

Dün bir karakter gösterdik ve güzel bir geri dönüş yaptık gönül isterdiki galip gelelim ama bu azmi görmekte yetti açıkçası. Ama görmezden gelinmeyecek hususlarda yok değil anlaşıldıki bu takım her türlü gol yiyecek o zaman riske girip şu kadroyu kurup özümüze dönerek yerden oyun oynamaya ne zaman başlayacağız meraklar içerisindeyim. Topun defanstan ileri şişirilmesinden bıktım. Heleki Caner tarafından.

Karius
GG-Pepe-Medel-Adriano
Atiba-Ozzy
Lens-Ljajic-Babel
Forvet kim formadaysa.
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2018, 13:42:21 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı cursedofdragon

satırbaşlarını görür gibiyim.

açılış.

-hakemlerimiz pırlanta gibiler ben kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum.
-Biz biraz da kendimize bakıcaz biz de özeleştiri yapıcaz.
-ali koç geldi ortam düzeldi.
-Müsade ederlerse şampiyon olucaz.
-taraftar işine baksın

kapanış.
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2018, 14:10:25 cursedofdragon ]

BİLGİ | Şenol Güneş skoru korumaya yönelik değişikliklerde asla skoru koruyamamıştır .

Çevrimdışı balkan-kartal

BİLGİ | Şenol Güneş skoru korumaya yönelik değişikliklerde asla skoru koruyamamıştır .

fb macinda skoru korumak icin hamle yapmadi ki
yapsaydi neciple rocoyu alirdi

ne yazdım ben daha 1-2 sayfa önce ?

santraforu çıkartıp kanat oyuncusu almış.

Santraforu çıkarttığın zaman rakibe benim üstüme gel diyorsun.Santrafor yok rahat çıkabilirsin defanstan diyorsun rakibine.

Ayrıca fener maçın da çok geç değişiklik yaptı.

Çevrimdışı balkan-kartal

bu elestiriyede katilmiyorum hoca necipi sadece bu sezon ve gecen sezon oyuna sokmuyordu
15-16 16-17 dede devamli oyuna sokuyordu ve skoru da koruyabiliyorduk
problem sadece necipte degil, evet bizim seviyemizde degil ama idare eder