Kaybolmasi normal, oyuncular da insan sonucta.
Yonetim yok, yonetim. Takimin arkasinda kimse durmuyor ki. Fatih Terim'in arkasinda durdugu kadar Senol Gunes'in, kendi oyuncularinin arkasinda durmayan bir Besiktas yonetimi var. Fiksturu kebapci kackiniyla birlikte yapmis Baskan, sagol buyuk Baskan. Hakemlere toz kondurmayan, sozum ona kapali kapilar arkasinda halleden yonetim, neyi hallediyorsa artik. Demek halletmese 3 kirmizi, 5 penalti verecek hakem. Bakin bugun gazetelerde hakem faciasiyla ilgili tek bir satir yok. Sen tepki vermezsen boyle hem suclu hem guclu gezer adamlar.
Sahadaki futbolcular aptal mı? Geçen sene yaşananlar, kupa maçındaki kepazelik, hocalarının düşürüldüğü durumu görmüyorlar mı?
Bu sene Antalya maçındaki ofsayt, Bursa maçındaki penaltı, geçen hafta 2 dakikaya geriye kadar izlenen pozisyon, dün akşam basma pozisyonunun izlenmemesi, izlendiği halde bile bile penaltı verilmesi.
Ne bekleniyor bu çocuklardan, bu hocadan. Karius’un penaltıdaki yüzünü görmediniz mi? Geçen sene sarıdan sonra Talisca’nın yüzünde de vardı o çaresizlik.
Geçen hafta ben de yazdım, hoca somurtmasın, futbolcular heyecan duysun diye. Düşününce saçmaladığımın farkına vardım. Bu düzen, bu döngü içinde bu adamlar nasıl motive olsun, nasıl işini iştahla yapsın.
Futbolculara ve Hoca’ya yapılan eleştirilerin hiçbir kıymeti yok benim gözümde.