Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3723931 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı caner.eryigit

Birşey daha dün ki maç ile alakalı son dk uğur Demirok Caner pozisyonu yere attı hakem kalk devam dedi top korner oldu golü yedik.mesela eyyamcı cücü aynı pozisyon Gs maçında olsaydı koşarak gelip uğura hakemi aldatmaya yönelik hareketten sarı verirdi..

Çevrimdışı mylife1903

her takımın başkanı yöneticisi iyi kötü çıkıyor ses çıkarıyor bir tek bizimkilerden ses çıkmıyor  :alala:

necmi abi gece uzun adamı kast ederek nasıl konuşsun yönetim die yorumda bulunmuş da en küçük takımların bile yöneticileri hakem hatasını dile getiriyor bu konuda konuşmayan tek yönetim bizimkiler, başkan sustukça daha çok üstümüze geliyorlar...
Hocada kabahat abi
Hatirlamiyon mu utad isine baksin falan dedi adama
Iki yakamoz biraaraya gelmiyor sonra

Çevrimdışı mylife1903

Birşey daha dün ki maç ile alakalı son dk uğur Demirok Caner pozisyonu yere attı hakem kalk devam dedi top korner oldu golü yedik.mesela eyyamcı cücü aynı pozisyon Gs maçında olsaydı koşarak gelip uğura hakemi aldatmaya yönelik hareketten sarı verirdi..

Tam cimbizlik macti
Top sagdan kornere cikmadi mi sonra soldan attilar falan
Saldim cayira mevlana kayira

Çevrimdışı underworld

Bu arada, Oğuzhan çok nadir orta yapıyor ama hemen hemen hepsi gol oluyor :)

Demekki olay sırf kafayı vuracak kişide bitmiyornuş
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2018, 11:24:16 underworld ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Tam cimbizlik macti

konyalı oyuncu top taca çıkmadan saha içinde elle alıyorlar filan.

Çevrimdışı caner.eryigit

Tam cimbizlik macti
Bizim maçlarda olabilecek bütün enteresan şeyler oluyor tesadüfe bak..abi hocada bırakmış surat ifadesi kenarda negatif duruşu fln zorla oradaymış gibi içersi cadı kazanı gibi neler oluyor acaba neler.başkan hocayı açıklamalarıyla çok taça attı.birde bir görüntü vardı maç 2-1 öne geçmişiz love oyundan çıktı kulübeye geliyor kulübede cenaze var sanki oyuncuların suratları fln beş karış sıfır tepki.arkadaş maçı 60 dk 10 kişi oynayıp 1-2 ye getirmişsin o kulübenin oturmaması lazım son düdüğü kadar sanki 5-0 mağlubuz gibi suratları var biz bunuda kaybetmişiz.
Takımda 2 grup var  bu artık kesin birbirleriyle de problemeleri var bu arkadaşların.quaresma Brezilya ve Portekiz grubu birde ozi babel grubu çok bariz belli oluyor artık.

Çevrimdışı worns

Sorun geleceğe dair umut beslenebilecek bir rotada olmayışımız. Quaresma'nın az orta yapmasının nedeni orta sahayı pasla geçmek isteyişimiz ya da göbekte yeni pas bağlantıları inşa etmemiz değil. Quaresmayı demarke vaziyette topla buluşturamamamız. Yoksa ozi ve lens girip kendi inisiyatifleriyle ikili oyunlar vs denemeye başlamasa yine hücumda hiç bir şey üretemiyorduk. Tüm ilk yarıyı hava etkinliği zayıf love ljajic gibi oyuncularla hücum ediyor olmamıza rağmen geriden top şişirerek geçirdik. Rasyonel ya da pragmatik bile değil artık takımın oyun planı. Geçen sene talisca vardı ilkeler yerini pragmatizme bıraktı diyorduk. Şu an ise durum açıklanamaz kıvama geldi. Takım paralize olmuş durumda.

Kadroya yazık oluyor tek üzüldüğüm şey bu. Lig seviyesine göre derinliği olan, makul
bir kadro bu. (Caner kadro dışı bırakılırsa daha da yerinde bir kadro olur)

Çevrimdışı cursedofdragon

ilk yarı da kalan maçlar ve puan tahmini ;

Beşiktaş

D - Göztepe +3
E - Rize +3
D - Başakşehir 0
E - Sivas +3
D - Ankaragücü +3
E - Galatasaray +3
D - Alanya +1
E - Trabzon +3
D - Kasımpaşa 0

15 puan mevcut puan 19 puan toplarız.Toplam 34 puan.

Galatasaray

E - Bursa +3
D - Malatya 0
E - Fenerbahçe +3
D - Kayseri 0
E - Konya +3
D - Beşiktaş 0
E - Rize +3
D - Başak 0
E - Sivas +3

18 puan mevcut puan 15 puan toplar.Toplam 33 puan.

Fenerbahçe

D - Sivas +3
E - Ankaragücü +3
D - Galatasaray 0
E - Alanya +3
D - Trabzon 0
E - Kasımpaşa +1
D - Akhisar 0
E - Erzurum +3
D - Antalya +1

8 puan mevcut puan 14 puan toplar.Toplam 22 puan.

Başakşehir

E - Kayseri +3
D - Konya +1
E - Beşiktaş +3
D - Rize 0
D - Göztepe +3
E - Sivas +3
D - Ankaragücü +3
E - Galatasaray +3
D - Alanya +1

15 puan mevcut puan 20 puan toplar.Toplam 35 puan.

Trabzonspor

E - Erzurum +3
D - Antalya +3
E - Bursa +3
D - Malatya 0
E - Fenerbahçe +3
D - Kayseri 0
E - Konya +3
D - Beşiktaş 0
E - Rize +3

13 puan mevcut puan 18 puan toplar.Toplam 31 puan.

Başakşehir 35
Beşiktaş 34
Gs 33
Ts 31
Fb 22

[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2018, 11:29:58 cursedofdragon ]

Çevrimdışı underworld

Bizim maçlarda olabilecek bütün enteresan şeyler oluyor tesadüfe bak..abi hocada bırakmış surat ifadesi kenarda negatif duruşu fln zorla oradaymış gibi içersi cadı kazanı gibi neler oluyor acaba neler.başkan hocayı açıklamalarıyla çok taça attı.birde bir görüntü vardı maç 2-1 öne geçmişiz love oyundan çıktı kulübeye geliyor kulübede cenaze var sanki oyuncuların suratları fln beş karış sıfır tepki.arkadaş maçı 60 dk 10 kişi oynayıp 1-2 ye getirmişsin o kulübenin oturmaması lazım son düdüğü kadar sanki 5-0 mağlubuz gibi suratları var biz bunuda kaybetmişiz.
Takımda 2 grup var  bu artık kesin birbirleriyle de problemeleri var bu arkadaşların.quaresma Brezilya ve Portekiz grubu birde ozi babel grubu çok bariz belli oluyor artık.

Aynen iyi yakalamışsın.
Normalde bütün kulübe ayakta dayanın, hadi falan demesi lazım gelirken adeta matem havası esiyordu.

Diğer nokta ;
Futbolcularda çoşku, heyecan kaybolmuş.
Eskiden oyundan zevk alır maçın bitmesini istemezlerdi şimdi sanki silah zoruyla oynatılıyor gibiler.

Çevrimdışı tugozcan

bence 2 değil 3 grup var.
Diğer grupta şu isimlerden oluşuyor: Caner
Adam kimseyle mi anlaşamaz saha içinde. Sürekli mi birilerine söylenir arkadaş.

Çevrimdışı tangaz

Tam cimbizlik macti

Bi cımbızda benden gelsin o zaman;

2.penaltıyı hatırlayalım medele herif dirseği açarak yanaşıyor medel orada hakemi uyarıyor hakem 1 adım geri çekilip orayı süzmeye başlıyor o esnada hakemin kafasından geçen şu " işte yakaladığım fırsat geliyor şuraya odaklanayım bir itiş kakış olacak beşiktaşı doğrama fırsatı elime geçti" bir adım geri çekip ayak ucuna kalkıp oraya odaklanıyor maçı falan bırakıyor kafasında medelin temasını yakalayıp düdüğü öttürme amacı var ve dediklerimi harfiyen yapıyor medelin kolunu rakip üstünde gördüğü an tereddütsüz düdüğü çalıyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yoruk

Caner'in saha içi tamam ama saha dışında pek öyle anlaşamıyormuş gibi hali yok bence ? Adam sırıtmaktan konuşamıyor nerede görsek.Dün 2.golden sonra da dışlayan/dışlanan adamın tepkisi değildi o tepki.

Ben reaksiyonları beğendim aslında.Bu tür şeyler iyi olabilir.Ama yedek kulübesine katılıyorum.Belki biz görememişizdir ama heyecan yoktu sanki ?

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş

D - Göztepe +3
E - Rize +3
D - Başakşehir 0
E - Sivas +3
D - Ankaragücü +3
E - Galatasaray +3
D - Alanya +1
E - Trabzon +3
D - Kasımpaşa 0

Galatasaray

E - Bursa +3
D - Malatya 0
E - Fenerbahçe +3
D - Kayseri 0
E - Konya +3
D - Beşiktaş 0
E - Rize +3
D - Başak 0
E - Sivas +3

Fenerbahçe

D - Sivas +3
E - Ankaragücü +3
D - Galatasaray 0
E - Alanya +3
D - Trabzon 0
E - Kasımpaşa +1
D - Akhisar 0
E - Erzurum +3
D - Antalya +1

Başakşehir

E - Kayseri +3
D - Konya +1
E - Beşiktaş +3
D - Rize 0
D - Göztepe +3
E - Sivas +3
D - Ankaragücü +3
E - Galatasaray +3
D - Alanya +1

Trabzonspor

E - Erzurum +3
D - Antalya +3
E - Bursa +3
D - Malatya 0
E - Fenerbahçe +3
D - Kayseri 0
E - Konya +3
D - Beşiktaş 0
E - Rize +3

Başakşehir 35
Beşiktaş 34
Gs 33
Ts 31
Fb 22
Nereyi imzaliyoz

Çevrimdışı caner.eryigit

bence 2 değil 3 grup var.
Diğer grupta şu isimlerden oluşuyor: Caner
Adam kimseyle mi anlaşamaz saha içinde. Sürekli mi birilerine söylenir arkadaş.
yo bence caner de ozi lerin gruptan..valla beni dün öyle çileden çıkardı ki tv yi kıracaktım.adrianonun milli maç arasından snr döneceğini zannediyorum.hocada maç sonu açıklmasında dedi zaten sağ taraftan arkamıza sarkacaklarını biliyorduk dedi ve hepte sarktılar saolsun caner.bir adam hiç mi pozisyon almasını bilmez.karşısında ki adama neden bu kadar mesafe verir neden her topa kıçını döner?vidanın atıldığı pozisyon refakatçi gibi gitmese o topu o alacak ama adamın öyle bir derdi yok..aynısı içerdeki bir maç tolgay 20 dk yerde yattı kalksa topu alabileceği gibi.bunlar ufak ayrıntı gibi duruyor ama futbolda bu anlar sana maç kazandırıyor ya da kaybettiriyor.

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş

D - Göztepe +3
E - Rize +3
D - Başakşehir 0
E - Sivas +3
D - Ankaragücü +3
E - Galatasaray +3
D - Alanya +1
E - Trabzon +3
D - Kasımpaşa 0

Galatasaray

E - Bursa +3
D - Malatya 0
E - Fenerbahçe +3
D - Kayseri 0
E - Konya +3
D - Beşiktaş 0
E - Rize +3
D - Başak 0
E - Sivas +3

Fenerbahçe

D - Sivas +3
E - Ankaragücü +3
D - Galatasaray 0
E - Alanya +3
D - Trabzon 0
E - Kasımpaşa +1
D - Akhisar 0
E - Erzurum +3
D - Antalya +1

Başakşehir

E - Kayseri +3
D - Konya +1
E - Beşiktaş +3
D - Rize 0
D - Göztepe +3
E - Sivas +3
D - Ankaragücü +3
E - Galatasaray +3
D - Alanya +1

Trabzonspor

E - Erzurum +3
D - Antalya +3
E - Bursa +3
D - Malatya 0
E - Fenerbahçe +3
D - Kayseri 0
E - Konya +3
D - Beşiktaş 0
E - Rize +3

Başakşehir 35
Beşiktaş 34
Gs 33
Ts 31
Fb 22

gese kayseride kaybetmez kayserinin başında gese aşığı hoca var. malatya ile de berabere kalırlar hakemler devreye girerse bu haftaki gibi 3 puan dahi alabilirler oradan.

biz ise alanyayı yeneriz deplasmanda, başaksitiye de yenilmeyiz 0-0 biter o maç
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Koa_lAA

valla dostlar kimse çıkıpta " yok yönetim konuşsun.. yok yaksın yıksın vs. " demesin... geçen seneki olaydan sonra...

geçen seneki olay : hükümetin bir numaralı kanalının yayınladığı, devletin bankasının sponsor olduğu, devletin en büyük yürütme organının başında bulunan ve en büyük destekçi partisinin başkanlarının ısrarla ve medya önünde maça çıkın telkinlerine rağmen maça çıkmamak... bu vesile ile sadece ülke değil dünyaya manşet olmak ve yapılan hukuksuzluğu deşifre etmek...

burası türkiye... adamın başını ezerler çıt çıkaramazsın... bu herkes için geçerli... başka başkan olsa yine aynısı olur...

geçen sene burada ve twitter da yazan arkadaşlar "yeterki onurumuzu kurtarın varsın 3-5 sene şampiyonluk gelmesin " nidaları atıyordu... bende dahil buna...

sonuç... artık karşı cephe çok geniş... medyanın neredeyse tamamı (kralcılar bunlar)... siyasetin büyük kısmı(krallar)....

Çevrimdışı mylife1903

Caner'in saha içi tamam ama saha dışında pek öyle anlaşamıyormuş gibi hali yok bence ? Adam sırıtmaktan konuşamıyor nerede görsek.Dün 2.golden sonra da dışlayan/dışlanan adamın tepkisi değildi o tepki.

Ben reaksiyonları beğendim aslında.Bu tür şeyler iyi olabilir.Ama yedek kulübesine katılıyorum.Belki biz görememişizdir ama heyecan yoktu sanki ?
Pekto falan mi oturuyordu bahmak lazim kimler diye
Cogu isiniyordur topcularin orda tercuman falan vardir
Topcular kenarda kufur ediyordu bi ara
Bu gurup falan normaldir adamlar ayni dili konusuyor ayni devreler uc asagi bes yukari ailece falan da gorusuyorlardir.
Zenciler beyazlar diye guruplassalar o kotu tabi
Mesela ozzi gurubunda zenci babel var surinamli lens kanadali atiba pekto vardir tolga reyiz falan karma
Obur tarafta pepe quaresma medel roko adriyano falandir lov vardir belki
Ha bunlar cekismeye falan baslarsa hepsini gonderecen de kelli felli adam hepsi
Vida ile layic takiliyordur kosovali nejipjan da belki bunlarla takiliyordur

Sahada duzgun bi kavga ciksin bakariz hepsi dalarsa problem yoktur

Çevrimdışı Nartallo

Öğlen gencecik çocukları eziyorlar, akşam rakibe kırmızı vemeyip penaltı uydurup abilerini eziyorlar. Klüpler Birliği Başkanı şahsi ikbali için susuyor, yönetimdeki zevat gıkını çıkarmıyor.

Menfaati için yapılanlara ses edemeyen korkaklar yönetiyor bu kulübü. Bu kadar kendiniz düşünüyorsanız ne oturuyorsunuz o koltuklarda.

İhale alayım, izinlerimi alayım, bürokrasiyi halledeyim işlerimi büyüteyim, reklamımı yapayım, Beşiktaş’a fatura keseyim, üstüne alabilirsem bir de maaş alayım, iş o koltuğun hakkını vermeye gelince saklanacak delik arayayım.

Taraftar fikstürü gündeme getirsin, namoğlunun fırıldaklarını ortaya çıkarsın, medyadaki faresine, ekrandaki maymununa had bildirmeye çalışsın, evindeki huzurdan, cebindeki harçlığından, gece uykusundan olsun, 6222’den ceza yesin, sosyal medya üzerinden mahkemelik olsun, işinden olsun, gece yarısı tesisin birinde bıçaklansın.

Çevrimdışı mylife1903

konyalı oyuncu top taca çıkmadan saha içinde elle alıyorlar filan.
Sukubic mi ne bi tac atti evlere senlik ayaklar icerde neredeyse tek elle eyilerehten sanki beysbol aticisi herif
Tacimizi caldilar

Çevrimdışı mylife1903

Öğlen gencecik çocukları eziyorlar, akşam rakibe kırmızı vemeyip penaltı uydurup abilerini eziyorlar. Klüpler Birliği Başkanı şahsi ikbali için susuyor, yönetimdeki zevat gıkını çıkarmıyor.

Menfaati için yapılanlara ses edemeyen korkaklar yönetiyor bu kulübü. Bu kadar kendiniz düşünüyorsanız ne oturuyorsunuz o koltuklarda.

İhale alayım, izinlerimi alayım, bürokrasiyi halledeyim işlerimi büyüteyim, reklamımı yapayım, Beşiktaş’a fatura keseyim, üstüne alabilirsem bir de maaş alayım, iş o koltuğun hakkını vermeye gelince saklanacak delik arayayım.

Taraftar fikstürü gündeme getirsin, namoğlunun fırıldaklarını ortaya çıkarsın, medyadaki faresine, ekrandaki maymununa had bildirmeye çalışsın, evindeki huzurdan, cebindeki harçlığından, gece uykusundan olsun, 6222’den ceza yesin, sosyal medya üzerinden mahkemelik olsun, işinden olsun, gece yarısı tesisin birinde bıçaklansın.
Taraftar taraftarligini yapacak
Neden fikisturle ugrasiyor taraftar, taraftarin isi mi fikisture karismak, besiktasin medya iliskilerini bi kerem 10 kasimda ataturksuz yazi yazabilecek kadar genis bir kelime haznesine sahip bir yonetici yonetiyor, taraftara ne medyadan telefizyondan
Yoneticiler hem maas mi aliyor? Mukaveke mi imzaladi yoneticiler taraftarla sabah 8de is basi yapmak icin?

Çevrimdışı terapati

Bizi doğrayanın sadece hakemler olmadığının artık görülmesi şart. Dün penaltı pozisyonundan önce bas bas bağırdı soldan bir arıza çıkacağı. Olabilecek en kötü kombinasyonla penaltı + kırmızı kart oldu. Vida'nın yerinde olsam antrenmanda pozisyon icabı Caner'e çift dalarım. Peki bunu görmeyen kenar yönetimine ne diyeceğiz? Ya yan toplarda oluşan anlamsız zaafiyet? Zaten defansif kurgumuz ciddi şekilde sorunlu iken, bir de üstüne yan top hastalığı türedi. Kağıt üzerinde baksanız sahip olduğumuzun yanına yaklaşamayacak defans hatları var bazı büyük Avrupa kulüplerinde. Hep geriye gidiş var ne zaman aksiyona geçilecek bu durum için çok merak ediyorum. Dün, ilk defa, penaltı pozisyonundan sonra sinirden kalkıp maçı izlemeyi yarıda bıraktım. Televizyon ekranından gördüğümüz saha kenarından nasıl görünmüyor, neden görmezden geliniyor anlaşılacak iş değil. Aynı durumda Fatih Terim olsaydı (günahım kadar sevmem, renkli sevici falan demeyin nefret ederim kendisinden ama herkesin bildiği bir figür olduğu için onu söylüyorum) Caner'in burnunu sol taç çizgisine sürterek oyundan alır mıydı almaz mıydı durup bir düşünün.

Sonra hakem bizi katlediyor... Hakem suçlu evet. Yer yüzünün en kötü (bazısının niyeti de öyle) hakemleri bizim ülkede, buna da evet. Eyyamın kralı yapılır, bunda da haklısınız. İstediğin kadar büyük takım ol, hakemi de yenemezsin, bu da kabul. Ancak sene başından beri yaptığımız UEFA maçlarının oturup hepsini sıkılmadan (ki daha sıkılmadan izleyebildiğim tüm bir maç olmadı bu sezon şahsen) bir kez daha izleyin. Oradaki, iyisiyle kötüsüyle, sonuçların sebepleri de mi hakemlerle ilgili? Malmö maçında Caner'in suçu yokken çaldı değil mi penaltıyı hakem?

Yönetim desen ayrı bir havada. Lobi oluşturamazlar tamam, dönüşü olmayacak hareketler yapamazlar ona da tamam ama en azından çık bir taraftarının gazını al; yalandan da olsa iki çift sert laf et hakemlere, federasyona, MHK'ya. O da yok, Türkiye burası susmakla, iyi niyetli olmakla hiçbir işini halletmezler burada! Yahu mal alıyorsun mağazadan; iadesi için, arıza kaydı için kavga etmeyen var mı burada yaşayıp?

Peki biz de tabloya bakıp "şampiyon olacağız ya" diyelim değil mi? Olacağız tamam da nasıl? Hayır zaten kötü oynuyor takım, hakemler bir de neden yerdekine vuruyor? Bırakın arkadaş yakamızı, kendi kendimize boğuşup duracağız zaten UEFA'daki gibi. Bıraksalar, sorunları görmeye başlayacak herkes, belki bundan çekiniyor olabilirler değil mi? Kim görecek sorunları peki???

Çevrimdışı caner.eryigit

mesela bir pozisyon daha geldi aklıma konya-fb maçı topal yatabare güreşi konya aleyhine fau verdiler.dün ki medel pozisonuna izleyip penaltı veren gevşekler..maçın hakemi kim posbıyık var da kim var dün ki ümit öztürk zanım evlatlarım benim!!!

Çevrimdışı f_madida

Aynen iyi yakalamışsın.
Normalde bütün kulübe ayakta dayanın, hadi falan demesi lazım gelirken adeta matem havası esiyordu.

Diğer nokta ;
Futbolcularda çoşku, heyecan kaybolmuş.
Eskiden oyundan zevk alır maçın bitmesini istemezlerdi şimdi sanki silah zoruyla oynatılıyor gibiler.

Kaybolmasi normal, oyuncular da insan sonucta.

Yonetim yok, yonetim. Takimin arkasinda kimse durmuyor ki. Fatih Terim'in arkasinda durdugu kadar Senol Gunes'in, kendi oyuncularinin arkasinda durmayan bir Besiktas yonetimi var. Fiksturu kebapci kackiniyla birlikte yapmis Baskan, sagol buyuk Baskan. Hakemlere toz kondurmayan, sozum ona kapali kapilar arkasinda halleden yonetim, neyi hallediyorsa artik. Demek halletmese 3 kirmizi, 5 penalti verecek hakem. Bakin bugun gazetelerde hakem faciasiyla ilgili tek bir satir yok. Sen tepki vermezsen boyle hem suclu hem guclu gezer adamlar.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

Pekto falan mi oturuyordu bahmak lazim kimler diye
Cogu isiniyordur topcularin orda tercuman falan vardir
Topcular kenarda kufur ediyordu bi ara
Bu gurup falan normaldir adamlar ayni dili konusuyor ayni devreler uc asagi bes yukari ailece falan da gorusuyorlardir.
Zenciler beyazlar diye guruplassalar o kotu tabi
Mesela ozzi gurubunda zenci babel var surinamli lens kanadali atiba pekto vardir tolga reyiz falan karma
Obur tarafta pepe quaresma medel roko adriyano falandir lov vardir belki
Ha bunlar cekismeye falan baslarsa hepsini gonderecen de kelli felli adam hepsi
Vida ile layic takiliyordur kosovali nejipjan da belki bunlarla takiliyordur

Sahada duzgun bi kavga ciksin bakariz hepsi dalarsa problem yoktur

Quaresma'yi gonder, gurup flan kalmaz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

Kaybolmasi normal, oyuncular da insan sonucta.

Yonetim yok, yonetim. Takimin arkasinda kimse durmuyor ki. Fatih Terim'in arkasinda durdugu kadar Senol Gunes'in, kendi oyuncularinin arkasinda durmayan bir Besiktas yonetimi var. Fiksturu kebapci kackiniyla birlikte yapmis Baskan, sagol buyuk Baskan. Hakemlere toz kondurmayan, sozum ona kapali kapilar arkasinda halleden yonetim, neyi hallediyorsa artik. Demek halletmese 3 kirmizi, 5 penalti verecek hakem. Bakin bugun gazetelerde hakem faciasiyla ilgili tek bir satir yok. Sen tepki vermezsen boyle hem suclu hem guclu gezer adamlar.
Paralari oduyorsa yonetim kafi