Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3723538 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

U21 oyuncumuz Marlon Bülent Üçüncü: "Konyaspor taraftarları takım arkadaşlarıma küfür ettiler ve saldırıya uğradık. Rakip takımın hocası, arkadaşıma yumruk attı. 6 oyuncu, takım arkadaşıma kramponlarıyla saldırdı. Bir arkadaşımız kanlar içinde."
Sen nabiyodun o ara marloncigum diye soran olacak mi

Çevrimdışı 'TaNeR'

Ali Aydın
‏@realista77
8 dk.8 dakika önce

Beşiktaş kulübü Konyada yaşanan skandal sonradı Emniyette şikayetçi olmaya gidiyor.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Ali Aydın
‏@realista77
8 dk.8 dakika önce

Beşiktaş kulübü Konyada yaşanan skandal sonradı Emniyette şikayetçi olmaya gidiyor.
Olacaz mi olmayacaz mi
Altyapidan sorunlu yonetici nerede acaba

Çevrimdışı cursedofdragon

Sen nabiyodun o ara marloncigum diye soran olacak mi

hem rakip takımın hocası hem rakip takımın oyuncuları hem rakip takımın taraftarları saldırırsa ne yapsın abi çocuk.

Çocuk daha bunlar.

Çevrimdışı kartal190321

kimi suçlayayım yönetim kötü oyuncu almışmış eee o kötü oyuncularla
şl de na mağlup nasıl çıktın nasıl kötü
yönetim masaya yumruğunu vurmuyorda iki kere aynı yönetim tavrıyla şampiyon
olduk. gözün neyi görecek ben bir olayı sizin gibi tek yönlü bakmadan yorumlarım
bunu defalarca gördünüz kimsenin görmediklerinide gördüm yorumladım zamanında
abouya gömdüler bir sezon burda son ana kadar o olmasa biz biteriz dedim o gitti
bu sefer taliscaya gömdüler ne dedim burda sorun talisca değil çözüm talisca sorunu siz daha derinde arayın dedim al işde talisca gitti istedikleri düzeyde oyuncu geldi ama oynayamıyor
neden acaba türkiyede gol kralı olmuş oyuncu getiriyoruz istatistiğini biliyormusun
bu güne kadar süperlig de çıktığı 54 maçta 37 gol 6 asist yapmış oyuncu ve biz onu
pozisyona sokamıyoruz. abi yönetim suçlu abou suçlu talisca suçlu biz her sezon bir tane günah
keçisi bulup suçlayalım belki düzelir. ne dedim ben geçen sene biz quaresma ile buluşturduğumuzun yarısı kadar taliscayı topla buluşturalım bizi tek başına şampiyon yapar. bunları yapan yönetimmi onları suçlayayım. Göz göre göre iki yıl takımı quaresmanın egosuna teslim edip katletti
daha neyi konuşuyoruz takım quaresmasız atak yapamaz duruma geldi biz daha hala forvet alınmadı diye yönetim suçlayalım hadi alanyada attığı kadar atmasın ben yarısınıda razıyım ama neden atmıyor acaba
sen maç boyu birbuçuk pozisyona sokamadığın oyuncudan gol bekliyorsun ver topu quaresmaya egosunu tatmin etsin biz bu şartlarda yukarda tutunabiliyorsak takım kalitesinden tutunuyoruz.
iki senedir hocanın takım üzerinde gram katkısı olmadığı gibi çelme takım duruyor.
daha ne yönetimi konuşacağım. ne zaman konuşursun yönetimi takım her maç on tane pozisyona girer atam o zaman deriz golcümüz yok diye  siz golcü aramıyorsunuz şapkadan tavşan çıkaracak sihirbaz arıyorsunuz çünkü anca öylesi bu takımda gol atar. o sihirbazı almadığı için yönetim suçlanıyor.

quaresma egosunu tatmin ediyor, iki senedir hocanın katkısı  yok demişsin, pardon  çalışanın suçlu   bunları yöneten  suçsuz  öyle mi,  en büyük  suçlu yönetimdir   ücretli çalışanlarından biri   ego  tatmini  yapıyor , ücretli çalışanlarından diğeri   2  senedir    berbat  yönetiyor,   övdüğün  suçsuz  gördüğün  yönetimde   seyirci  gibi  izliyor  müdahale etmiyor, aynı şey  şirketlerinde  olmuş olsaydı   şirket  çalışanları  kötü  yönetse  şirket   hergün biraz  daha kötüye  gitmiş olsaydı  müdahale etmeden izlermiydi  2  sene boyunca  :bandit:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı mylife1903

hem rakip takımın hocası hem rakip takımın oyuncuları hem rakip takımın taraftarları saldırırsa ne yapsın abi çocuk.

Çocuk daha bunlar.
Takim arkadasi bu gulhan
Olecegini bilsen dalacaksin
Yarin antremanda dayak yemis arkadasinin yuzune nasil bakacaksin
Yarin saha karissa baska macta bu cocuklarin birbirine guveni olmaz

Biraz dayak yersin en kotu zaten karsilik vermeye baslayinca millet girer ayirir
Kavga ortami filmlerdeki gibi olmuyor ruzgar gibi geciyir
Sonra ayiriyirlar

Takim arkadasi bu gulhan
Olecegini bilsen dalacaksin
Yarin antremanda dayak yemis arkadasinin yuzune nasil bakacaksin
Yarin saha karissa baska macta bu cocuklarin birbirine guveni olmaz

Biraz dayak yersin en kotu zaten karsilik vermeye baslayinca millet girer ayirir
Kavga ortami filmlerdeki gibi olmuyor ruzgar gibi geciyir
Sonra ayiriyirlar

bıçak çekmişler abi bıçak eşit şartlar yok.

Belki bu kardeşimiz de dövmüşlerdir zaten olayı anlatıyor ben dayak yemedim dememiş ki ?

Çevrimdışı 'TaNeR'

Valla doğru. Bunlar biz efendiyiz dedikçe üstümüze geliyorlar... aslında hareket belli de, işte... @mylife1903

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

Çocuk daha bunlar.

o çocuk dediklerinin eline silah verip vatan emanet ediyoruz ne çocuğu

o çocuk dediklerinin eline silah verip vatan emanet ediyoruz ne çocuğu

Aynı şey mi abi ?

Orda senin de eline silah veriyorlar.

Burda çocukların karşısına bıçak gelmişler.çocukların elinde hiç birşey yok.

Rakip takımı hocası-oyuncusu-taraftarı 3 koldan bir den saldırıyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

Aynı şey mi abi ?

Orda senin de eline silah veriyorlar.

Burda çocukların karşısına bıçak gelmişler.çocukların elinde hiç birşey yok.

Rakip takımı hocası-oyuncusu-taraftarı 3 koldan bir den saldırıyorlar.
Ya izledik vidyoyu birine vuruyorlsr hatta gelen vuruyor giden vuruyor herkes bakiyor sonra

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı mylife1903

bıçak çekmişler abi bıçak eşit şartlar yok.

Belki bu kardeşimiz de dövmüşlerdir zaten olayı anlatıyor ben dayak yemedim dememiş ki ?
Takimdaslik baska seydir. Bah 25 numarayi izle

Çevrimdışı kartal190321

sahada  ne yaşandı acaba ,  futbolcu  kenar  yönetimi  hoca da  dahil  gencecik  futbolcuları öldüresiye  dövmek   için  sahada  epey  şeylerin yaşanması  gerekiyor, yazıklar olsun  tek amacı futbol oynamak olan  gençleri   dövmek  provakasyondan  başka  birşey  değildir,  bu olayı  aydınlatmak  yönetimin  görevidir   sorumluları  bulup  olayı  deşifre  etmeleri gerekiyor

Çevrimdışı savaş altay

Ya bu akşam artık ilk yarı 3 tane çakıp geçelim ikinci yarıyı yayılarak izleyelim yeter yahu her maç stres :D
Olur mu canım, skoru koruyacağız daha öne geçersek. Hayatta bırakmam  :lol:

Hukuktan Sorumlu Yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu: “Şikayetçi olmamak gibi bi durum asla söz konusu değil..Gereken her türlü girişimi yapıyoruz..”

Kulübümüz 14.haftada oynanacak olan Galatasaray derbisinin tarihinin düzenlemesi için TFF'ye başvurdu.

Çevrimdışı underworld

Ne kadar yamyam insanlar var gerçekten utanç verici.
Koca koca adamlar sizin hiç mi evladınız yok

Çevrimdışı kartal190321

Yasin Sülün iyi niyetiyle şikayetçi değiliz demiş ama buna hoca değil, yönetim karar verir..
senin futbolcuların darp edilecek   dayak yiyecek  sen şikayetci olmayacaksın, o futbolcular  senin  sorumlulugunda  gerekirse  kendini siper  edeceksin   saldırılarda koruyacaksın, yasin  efendi  çıkıp   şikayetci  olmuyoruz  diyor, fb  maçın da  yaptıklarından  sonra  bileti  kesilmeliydi, bu açıklamadan  sonra  kapıyı  göstereceksin  :s20:

Çevrimdışı mylife1903

Yasin Sülün iyi niyetiyle şikayetçi değiliz demiş ama buna hoca değil, yönetim karar verir..
senin futbolcuların darp edilecek   dayak yiyecek  sen şikayetci olmayacaksın, o futbolcular  senin  sorumlulugunda  gerekirse  kendini siper  edeceksin   saldırılarda koruyacaksın, yasin  efendi  çıkıp   şikayetci  olmuyoruz  diyor, fb  maçın da  yaptıklarından  sonra  bileti  kesilmeliydi, bu açıklamadan  sonra  kapıyı  göstereceksin  :s20:
Yonetim cikip ozur dileyecek diye korkan tek ben miyim

U-21 Futbol Takımımıza Yönelik Saldırıyı Kınıyoruz

Konyaspor-Beşiktaş U-21 Süper Lig müsabakasından sonra saha içinde futbolcularımıza yönelik saldırıyı kabul edilemez buluyor ve şiddetle kınıyoruz.

Görüntülerden de anlaşıldığı üzere, gencecik çocuklarımızın üzerine saldıran; taraftarı, sporcusu, teknik çalışanı ve/veya yöneticisinin hangi hırs, hangi nefret duygusuyla bu saldırıyı gerçekleştirdiği tüm kamuoyu için anlaşılamaz bir durumdur.

Böyle feci bir olayı Konya halkının ve Konyaspor camiasının da kabul etmesinin mümkün olmadığına inanıyoruz.

Altyapı takımlarının futbolumuzun geleceği olduğu ve altyapılarda her şeyden önce iyi insan olmak ve centilmenlik ruhunun öğretilmesi gerektiği gerçeğinden hareketle, Konya’da yaşanan bu saldırı maalesef ki aynı zamanda Türk futbolunun geleceğine yönelik bir saldırıdır.

Sporun ruhuna aykırı bu saldırıda darp edilen sporcularımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Kulübümüz, suç duyurusu ve takibinde hukuki her türlü girişimde bulunarak sorumluların cezalandırılması için konunun takipçisi olacaktır.

Saygılarımızla,

#Beşiktaş JK

Beşiktaş’ımızın eski kalecisi Günay Güvenç’ten Konya’da yaşanan saldırıya tepki...

Çevrimdışı mylife1903

Altyapi sorunlusu nerdeymis acaba
Mevzu baslayinca kacmis olmasin

Gecen sene tirabzonda senol gunese saldirildiginda yandan yandan icinden sevinerek izler goruntulerdeydi kendisi tek mudahelede bulunamamisti

Çevrimdışı savaş altay

quaresma egosunu tatmin ediyor, iki senedir hocanın katkısı  yok demişsin, pardon  çalışanın suçlu   bunları yöneten  suçsuz  öyle mi,  en büyük  suçlu yönetimdir   ücretli çalışanlarından biri   ego  tatmini  yapıyor , ücretli çalışanlarından diğeri   2  senedir    berbat  yönetiyor,   övdüğün  suçsuz  gördüğün  yönetimde   seyirci  gibi  izliyor  müdahale etmiyor, aynı şey  şirketlerinde  olmuş olsaydı   şirket  çalışanları  kötü  yönetse  şirket   hergün biraz  daha kötüye  gitmiş olsaydı  müdahale etmeden izlermiydi  2  sene boyunca  :bandit:
O iş öyle yürümüyor işte. Şenol Güneş 'in bulunduğu alana ancak ya tebrik için ya da

işini sonlandırmak için girebilirsin, önce bunu bir kavrayalım. ŞL başarısı yakalarken

Lig elden kaydı! Komple berbat bir sezon geçirmedik yani.. fakat Beşiktaş'lı şampiyonluğa

daha çok önem veriyor, konu bu.

Flaş!!

Konya polisi şu anda Beşiktaş U-21 takımının kaldığı otele geldi..

Oyuncular,darp olayıyla ilgili ifade veriyor..

Fırat Günayer