Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3742255 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı 38life

lensin vagnerin sürekli bu şekil goller kaçırmasının berbat finisher olmalarının nedeni de hoca mı, özellikle de lensin?

Lensi savunmuyorum ben. bu maç özelinde de konuşmuyorum. Çünkü durum aynı, yorum aynı. Başka maçlarda da aynı.

Çevrimdışı tangaz

Biz hangi maç başlangıcımızda neciple başladık ve maçı kazandık ben hatırlamıyorum. Yan orta ve topu defanstan şişirme sevdası bitti . Şimdi bide maç başlangıçlarını neciple yapma sevdası başladı. Maç sonları necipi alıyorduk maç berabere bitiyordu şimdi hepten kaybediyoruz. Necipin top kazanma özelliğinden başka hangi özelliği var biri bana anlatsın ?

bu maç özelinde necip düşmanlığı garip geldi bana ilk devre 2.ve 3. bölge oyuncuları arasında en iyisi necipti. adem lens medel töre lav hepsi kötüydü. senin ifadene göre necip 5inide berbat birer oyuncuya dönüştürdü bugün :D

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

Valla Oğuzhan ve Tolgay'ın son 10 maçlık performansını düşününce, Necip'i değil, hiç kimseyi oynatmasa, sahaya 10 kişi çıksa, itiraz etmeye cesaret edebilir miyim bilmiyorum... Bugün Necip'in gösterdiği performans, son haftaların Oğuzhan'ını da, Tolgay'ını da ikiye katladı. Durumumuz böylesine tedirgin edici yani...
Necip medel orta sahası ile oyunu rakip sahaya yıkamayız bunun için futbol alimi olmaya gerek yok . Bu iki oyuncuyla en fazla topu kapıp hızlı hücuma çıkarsın ilk yarı bunu yaptık. Hadi ilk yarı yine kabul edilebilir şekilde bu planla geçti fakat maçta 1-0 geri düşmüşsün rakip sahaya yerleşerek oynaman lazım ilk çıkacak oyuncu necipti gitti ademi çıkarttı inanılır gibi değil
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Ljajic'in bugünkü korkunç etkisiz futbolunun sorumlusu, Şenol Hoca'nın sistemi miydi? Lens çok iyi, Ljajic mükemmel, Oğuzhan dünya yıldızı, Quaresma hariç herkes olağanüstü, ama hocanın akıl almaz oyun sistemi yüzünden herkes berbat oynuyor. Bu kadar basit ve net mi gerçekten?

Ayrıca bugün özelinde konuşuyoruz... Quaresma yok oyunda... Top sürekli kanatlara açılmıyor, Quaresma topu ezip ezip bırakmıyor, bütün duran topların başına gidemiyor, kornerleri kullanamıyor. Büyük yıldızımız Lens 90 dakika oyunda. Göbekte Ljajic. Başka nasıl bir ortam olması gerekiyor Ljajic'in kendini göstermesi, oyunun seyrini değiştirmesi için? Necip'in yerine Oğuzhan olsaydı Ljajic yıldızlaşacak mıydı mesela?

Hocayı eleştirelim ama, bu kadar da basit olmasın be dostlar, kardeşler, Romalılar...

Yorum yapmıyorum. Hastalıklı bir bakış açısı. Elle tutulacak hiçbir yanı yok. Vakit kaybı olur.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Yav içerde yensek nolacak? Allah aşkına herkes takmış yok sakin olalım yok önümüzdeki maçlara bakalım. Arkadaş Beşiktaşın hedefi gruptan çıkmak mı? Bu mudur? Sarpsborgu Malmöyü yenip gruptan çıkmak mı mesele? Ortada her geçen gün kötüye giden bir durum var. Olsun Avrupada gruptan çıkarız ligde de 2.ci oluruz mu dicez? Beşiktaşı tutmayın ozaman. Beşiktaş böyle küçük hedefleri kaldırmaz.

başlarda okumuyordum senin yazdiklarini cok fevri buluyordum ama cok sevdim okudukca dusunce tarzini..

Çevrimdışı mrred

bu maç özelinde necip düşmanlığı garip geldi bana ilk devre 2.ve 3. bölge oyuncuları arasında en iyisi necipti. adem lens medel töre lav hepsi kötüydü. senin ifadene göre necip 5inide berbat birer oyuncuya dönüştürdü bugün :D
Düşmanlık değil oyun anlayışımıza uygun değil. Hadi ilk yarı bir derece kabul edilir fakat golü yedikten sonra kesinlikle necip sahada kalmamalıydı
The great gig in the sky

Çevrimdışı underworld

Ulan bir maç izleyemedik çarşı karışmış.

Yorumlardan çıkardığım , oyuncuların çoğunda ciddi bir düşüş varsa farklı bir sıkıntı var demektir.

Çevrimdışı ozankarakoc

Önümüzde 4 maç var bunların 3 ü deplasman. Biz bu oyunsuzluk anlayışı ile ve böyle necip medel canerle falan oynarsak hiçbirini kazanamayız. Geçen hafta solda medel defansif açıdan kusursuz oynadı ilk reaksiyonları çok iyidi. Caner yine defansif açıdan berbattı. Ama hepsinin ötesinde ben neciple maça başlamasına çok fena takıldım hala içime sindiremiyorum. Neciple maça başlamak nedir biri bana açıklasın

Ben de şunu merak ediyorum.

Hoca sensin. Haftalardır Oğuzhan'ı ilk onbirde başlatıyorsun. Her seferinde o kadar kötü ve etkisiz ki, 45'e kadar zor dayanıyorsun, sonra çıkarıyorsun. Yerine aldığın Tolgay, her seferinde ondan daha kötü çıkıyor. Garip ama gerçek... İkisi birbiriyle yarışıyorlar etkisizlik konusunda. Sadece skora katkı yapmıyor değiller. Ayaklarında top tutamıyorlar. 10 pastan 8'i rakibe... Yanlışlıkla bir adam çalımlasalar kayıp düşüyorlar. Fizik güç sıfır. İkisinin de suratı her daim beş karış...

Bu şartlarda, İsveç'e gidiyorsun, senden zayıf bir takım da olsa, ateşli bir taraftarı, farklı bir iklimi var ortamın... Elinde Atiba'n yok. Orta sahada kesici, sert oyuncu eksiğin var.

Bu durumda, Necip'i oynatmak, gerçekten 'skandal' derecesinde büyük bir hata mı? Akla mantığa sığmayacak büyüklükte bir yanlışlık mı?

Benim görmediğim nedir?
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı kyiv

Küçük bir soru. Sadece ve sadece Love yerine Demba ba oynasaydı bu akşam yenilir miydik?Son yarım saatte bu kadar kötü gözükür müydük?

Başka sorum yok.

Çevrimdışı ozankarakoc

Yorum yapmıyorum. Hastalıklı bir bakış açısı. Elle tutulacak hiçbir yanı yok. Vakit kaybı olur.

Çok sağlıklı bir tartışma cümlesi gerçekten. Ben de bundan sonra fikrime uymayan her şeye böyle yanıt vereceğim. 'Hayır ben yanlış düşünmüyorum, senin bakış açın hastalıklı, uğraşmaya değmezsin' diyeceğim.

Çevrimdışı 38life

Biz hangi maç başlangıcımızda neciple başladık ve maçı kazandık ben hatırlamıyorum. Yan orta ve topu defanstan şişirme sevdası bitti . Şimdi bide maç başlangıçlarını neciple yapma sevdası başladı. Maç sonları necipi alıyorduk maç berabere bitiyordu şimdi hepten kaybediyoruz. Necipin top kazanma özelliğinden başka hangi özelliği var biri bana anlatsın ?

Ama bugün Ljajic'ten daha iyi oynamış. Necipe bi 10-15 dakika daha verseler maçı çevirirdi herhalde bu yorumu yapanlara göre. "Ljajic kötüydü, Necip iyiydi ozaman Ljajicin çıkıp Necipin çıkmaması doğru karar" Bu vizyona sahip adamlarla neyin futbolunu konuşucaz.

Oğuzhana yapılanın aynı bugün Ljajic'e yapılıyor.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı mrred

Ben de şunu merak ediyorum.

Hoca sensin. Haftalardır Oğuzhan'ı ilk onbirde başlatıyorsun. Her seferinde o kadar kötü ve etkisiz ki, 45'e kadar zor dayanıyorsun, sonra çıkarıyorsun. Yerine aldığın Tolgay, her seferinde ondan daha kötü çıkıyor. Garip ama gerçek... İkisi birbiriyle yarışıyorlar etkisizlik konusunda. Sadece skora katkı yapmıyor değiller. Ayaklarında top tutamıyorlar. 10 pastan 8'i rakibe... Yanlışlıkla bir adam çalımlasalar kayıp düşüyorlar. Fizik güç sıfır. İkisinin de suratı her daim beş karış...

Bu şartlarda, İsveç'e gidiyorsun, senden zayıf bir takım da olsa, ateşli bir taraftarı, farklı bir iklimi var ortamın... Elinde Atiba'n yok. Orta sahada kesici, sert oyuncu eksiğin var.

Bu durumda, Necip'i oynatmak, gerçekten 'skandal' derecesinde büyük bir hata mı? Akla mantığa sığmayacak büyüklükte bir yanlışlık mı?

Benim görmediğim nedir?
Her sefer mi ?
oğuzhanın pas isabet oranlarına, top kapma oranlarına ve şut asisti istatistiklerine bakmanı tavsiye ederim.
Aklıma gelen ve bu sene iyi oynadığı sadece 3 maç yazıyorum
Akhisar
Bursa
ve ilk avrupa maçı
The great gig in the sky

Çevrimdışı underworld

İzleyemediğim için bu maç özelinde konuşamıyavsğım ama genel olarak free ba yı almayarak büyük hata ettik.
Kibir de ettik.
Küçük bir soru. Sadece ve sadece Love yerine Demba ba oynasaydı bu akşam yenilir miydik?Son yarım saatte bu kadar kötü gözükür müydük?

Başka sorum yok.

Çevrimdışı 38life

başlarda okumuyordum senin yazdiklarini cok fevri buluyordum ama cok sevdim okudukca dusunce tarzini..

Teşekkür ederim. Fevri buluyordum deme, fevriyim zaten :D Herkesin belli noksanları vardır yapacak birşey yok. :)

Çevrimdışı tangaz

Lensi savunmuyorum ben. bu maç özelinde de konuşmuyorum. Çünkü durum aynı, yorum aynı. Başka maçlarda da aynı.

evet ama oyuncuları ölümüne savunucam x2 savunucam diyorsun hocayı gömücem diyorsun.

q7 kötü lens kötü larin kötü law kötü ozzi tolgay kötü caner kötü necip kötü bir sürü kötü oynayan oyuncu var, cidden çok defolu elemanlardan bir araya gelmiş bir ekibimiz var ve diyorsun ki hepsini savunucam hocayı gömücem.

hocayı ilk eleştiren üye olarak ben bile adil bulmuyorum hocanın bu denli gömülüşünü...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ozankarakoc

Başka sorum yok.

Cevap veriyorum, hayır yenilmezdik :)

Ama Demba Ba çıkıp 2 gol atıp maçı çevirirdi diye değil. Adamın sahada bir 'duruşu' var diye... Varlığını hissediyorsun. Sırtın dönük de olsa, 50 metre uzakta da olsan, 'Demba orada, şöyle bir top atarım, ondan böyle bir reaksiyon alırım' diye tahminde bulunabilirsin. Love kadar özelliksiz adam çok az gördüm. Bir de Negredo vardı rahmetli...

Pas atsan, ne yapacağını kestiremiyorsun. Çalım atsa atamaz düşer. Duvar pası yapsa, senden pası alana kadar kaybolup gitmiş oluyor zaten rakip savunmanın arkasında... Arkası dönük topla buluşsa dönene kadar mevsim geçer, önü dönük topla buluşsa.....

Aman neyse...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Başka sorum yok.

Gomez bile olsa o takim bize golu atacakti bir sekilde. bagira bagira yedik golu. sans golu diyoruz ama ilk yarida 20 tane gobekten veya kanattan atilan arapası var. şuta donmemis olmasi tehlike olmadigi anlamina gelmiyor. malmo bizden iyi oynadi love caner vs. hikaye bunlar hep bahane adamlar maci istedi biz istemedik.

soruna gelince love yerine iyi bir golcu olsa en fazla beraberlik alirdik bence

Çevrimdışı El Nino

Cenk, Serdar, Franco, Necip, Opare (Bu 5'li ile Liverpool'u sahadan siliyorsun)

Karius, Caner, Vida, Pepe, Gökhan (Bununla sıradan bir takımdan 2 gol yiyorsun)

Hangisi daha karmaşık çıkaramadım doğrusu

Çevrimdışı 38life

Ulan bir maç izleyemedik çarşı karışmış.

Yorumlardan çıkardığım , oyuncuların çoğunda ciddi bir düşüş varsa farklı bir sıkıntı var demektir.

Geçtiğimiz haftalardan daha kötü bir futbolcu performansı düşüşü yok. Algı bu. Ama böyle birşey yok. Caner istisnası var sadece. Ljajic'in de Necip ve Medelin önünde kaybolması var bir de.

Çevrimdışı ozankarakoc

Görebildiğin ne ki?

Ooo... Seviye iyice düşsün diyorsunuz yani... Peki.

Çevrimdışı 38life

Çok sağlıklı bir tartışma cümlesi gerçekten. Ben de bundan sonra fikrime uymayan her şeye böyle yanıt vereceğim. 'Hayır ben yanlış düşünmüyorum, senin bakış açın hastalıklı, uğraşmaya değmezsin' diyeceğim.

Başkalarına deme. Benim yorumları diyebilirsin.

Çevrimdışı atalay

+Forvet arkası oynattığı oyuncu geriden oyun kurulamayınca 40 metre geriye gelip ayaktan top alamaya çalıştı. Onu geriye çekip, başka bir şey deneyebilirdi ama son zamanlardaki gibi klasik kenara aldı. Çünkü ilk fırsatta bölgeleri topsuz geçip ceza sahasına yüksek top atmayı seçti. .

Ljajic, Oğuzhan'ın Erzurum maçında yaptığı gibi 40 metre geriye gelip top aldı. Yine merkez ikili üst üste binerken müdahaleyi Erzurum deplasmanında yaptığı gibi yaptı. Aynısı. Bunu yazacağım ama sorun sadece bu değil ki zaten.
[ Son Düzenleme: 05 Ekim 2018, 01:19:00 atalay ]

Çevrimdışı mrred

Ayrıca hoca bizim savımızı yine doğruladı
Biz ısrarla ne diyorduk topu kapıp hızlı hücuma çıkacaksak ilk oynatılması gereken oyuncu lens diyorduk. Adam ilk yarıda iki pozisyonda da kendini gösterdi fakat atamadı , olabilir. Plan bu bakımdan doğruydu fakat artık gol yemişsin bu planı değiştirmen gerekiyordu o bakımdan q7 nin girmesinde de bir sakınca yoktu fakat orta sahayı tamamen boşaltıp uzun vurmak da neyin nesi ? Golü yedikten sonra orta sahayı boşaltıp uzun vurmaya başladık inanılır gibi değil. Bu hoca Şenol Güneş olamaz maçı gerçekten kötü okuyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı atalay

Hayır, oyunu anlat diyorum. Oyun ile ilgili tek satır yazmamışsın. @ozankarakoc