Tabii ki eleştirilecek... Ama oturup hoca hatasından oyuncu yemek de oyuncu eleştirmek anlamına gelmiyor. Bunu da ortaya iyi koymak lazım.
Hoca hatasından hangi oyuncuyu yediğimizi ben anlayamadım.
Bugün özelinde eleştirilen oyuncular;
- Caner (çok kötü tercihler yaptı, penaltı inanılır gibi değildi, takımın en kötüsüydü)
- Ljajic (hiçbir şey yapmadı, sorumluluk almadı, toptan kaçtı, bir adet isabetli orta dışında tek olumlu hareketi yok)
- Lens (her zamanki gibi, iki depar atıp heyecanlandırıyor, sonra yapılabilecek en kötü şeyi yapıyor, etkisizdi, son vuruşları çok kötü)
- Necip (ben Necip'in neden eleştirildiğini anlamadım, zira garip ama bence bugünkü maçın bizim adımıza en iyisiydi)
- Love (çok ağır, etkisiz, biri sürekli arkasından çekiyormuş gibi, ayakta duracak hali yok)
- Babel (oyuna girdikten sonra bir sürü top aldı, hepsini rakibe bıraktı, tek olumlu hareket yapmadan maçı bitirdi)
Hocanın hangi somut hatasından dolayı bu oyuncular bu performansları gösterdiler? Hoca ne yapsaydı Caner o penaltıyı yapmaz, Ljajic daha çok sorumluluk alıp savunmanın kilidini açar, Lens son vuruşlarında daha başarılı olur, Love daha hareketli ve yırtıcı olup gol katkısı sağlar, Babel de maçı çevirecek pozisyonları üretirdi? Benim buna verecek cevabım gerçekten yok. Sizin var mı?