FB'yi yeneriz de Basaksehir'den emin degilim. Adamlar bizi öyle bir kilitliyor ki daha maçın basından hissediyorum puan kaybedeceğimizi. Senol hoca onlara özel bir hazırlık yapmıyor ama Abdullah Avcı bizi en ince detaya kadar analiz edip strateji oluşturuyor. Boyle olunca kipirdayamiyoruz bile. Aslında Aykut onlarla nasıl basedilecegini gösterdi gecen sene (daha dogrusu sifo Mehmet Konyasporla gösterdi): ileride basip defanstan oyun kurmalarına engel olursan uzun top atmaya başlıyorlar ki cogu isabetsiz oluyor. Fakat Senol hocayla onlara karşı hiç ilerde basmadık. Insallah bu sefer degisir. GS'yi ic sahada rahat yeneriz ama deplasman maçına en az 3 puan farkla gitmemiz şart. GS yarıştaysa orda kazanmak zor olacaktır.
Senol gunes onlara ozel hazirlansa ve hazirlasa takimi ibbyi bi guzel tokatlar, boyle napoli, porto liyon maclari gibi hazirlanabilir ha hazirlamali mi o konu tartismali.
Ben fazlada seyine sey etmemesini o avciyi ve o dandik takimi dogru buluyorum.
Zaman zaman buyuk takimlara yillarca ters gelen bela olan takimlar oluyor. Bize genclerbirligi dadanmis bir sure hatta bir namaglup sampiyonluk daha alacaktik yanilmiyorsam gene yenmisti bizi o herifler sonra onlar fbye dadandi, istanbulspor bir sure bize sardi galiba 5 de yemistik
@tangaz hatirlar simdi
Avci oyle fazla degere binecek bir insan falan da degil. Suslu cumlelerle konusmaya calisan, icten ice cirkef, cok sey bildigini sanan yarim akillinin teki. 10 sene sonra belki sampiyonluklar kazanip, azicik sakinlesip, ogrendiklerini pekistirdiginde biraz gezip tecrubelendiginde gundeme aliriz, senol gunesin falan ayakkabisini baglayamaz o
Senol gunes gidecekse yerine de turk olarak anca mustafa denizli ya da terim gelir, baskasi hafif kalir.
Camia icinden denenen capsizlari getireceklerse hic ugrasmasinlar.
Riza da bize gelmeden once abdullah avci gibi deger goruyordu zor gonderdik herifi sonra
Ertugrul saglam falan boyle abdullah avcinin 10 kari ragbet goruyordu, hayat devam ediyor ertugrol, ertugrul gelsin demek bile daha mantikli adamin sampiyonluk kupasi var bu ligde.