Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3742352 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mrred

Abi nasıl bir ezber Son 10 - 12 Şampiyonlukta sadece 1 tane Yabanci hoca olması ezber mi oluyor

Olmuyor işte lige alışmalari , sistemi çozmeleri , adaptasyonları 2 seneyı buluyor istatistikler de bunu destekliyor
Onlar bir şekilde halledilir de oyuncuların temel oyun bilgilerindeki eksikliklerini görünce gelen teknik direktör şoke olabilir  . Şoku atlatana kadar lig biter o bakımdan yabancının böyle bir handikapı olabilir
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Yaz transfer döneminde Monaco'dan kadroya katılan Fabinho, bu sezon Liverpool'da
süre almakta zorlanıyor. Bu konu hakkında kendisine soru yöneltilen Jurgen Klopp,
Fabinho'nun henüz takıma alışamadığını öne sürdü.
Klopp, "Diğer oyunculardan farklı bir durum yok. Çok karışık bir şey de yok. Sadece
alışması lazım. Bu, pozisyon almakla, reaksiyonla ve defansif boşlukları kullanmakla
alakalı.
Liverpool belli bir taktiği olan takım. Sonuç olarak bu zaman gerektirir. Bir
sonraki adımı gelişmesi için 6 ayınızı ayırırsanız atarsınız." dedi
Kloppun orta saha oyucularında olmasını istediği özellikler haberde belli oluyor.
Bu 6 ayda gelişmezse bize düşer mi ? Amin
The great gig in the sky

Çevrimdışı atalay

+Vazgeçmeyecek. Devam. Hatta daha da fazla rol verecek. 🔐
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2018, 19:54:30 atalay ]

Çevrimdışı balkan-kartal

Yaz transfer döneminde Monaco'dan kadroya katılan Fabinho, bu sezon Liverpool'da
süre almakta zorlanıyor. Bu konu hakkında kendisine soru yöneltilen Jurgen Klopp,
Klopp, "Diğer oyunculardan farklı bir durum yok. Çok karışık bir şey de yok. Sadece
alışması lazım. Bu, pozisyon almakla, reaksiyonla ve defansif boşlukları kullanmakla
alakalı.
Kloppun orta saha oyucularında olmasını istediği özellikler haberde belli oluyor.
sonraki transferindede tutmazsa belki
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimiçi levitate

Bunu cok yazdim, olacagi belliydi. Fabri'nin Tolga'nin bir tik ustu oldugunu hep soyledim. Dun Fabri gideceginde aglasan taraftar vardi bugun aynisini Senol Gunes'e yapiyorlar. Ne oldu? Fabri gitti Karius geldi iki mac surmedi Fabri'yi unutmaniz.

Artik sunu herkes anlasin, bulunmaz olan oyuncu, teknik direktor degil, Besiktas gibi super ortamin oldugu bir kulup. Dunya nufusu katlanmis, antrenman imkanlari Afrika'da bile mevcut, bilgiye erisim kolay. Bunlar olurken elit kulup sayisi neredeyse sabit kalmis. Besiktas'a gelmek icin can atmasi gerekenler futbolcular, Besiktas'ta kalabilmek icin, surekli kendilerini gelistirmeyi dusunmeleri lazim. Taraftar hala bunun farkinda degil, surekli bir oyunculara kral muamelesi, TD'ye kral muamelesi. 1940'larda degiliz arkadaslar, bu adamlar profesyonel, ekmek parasina ya da hobi olsun diye oynamiyorlar Besiktas'ta iki ay maasini geciktirdin mi FIFA'ya giderim diyen adamlar. Hata onlarda degil, bu onlarin isi, ama hata sizde ki bunu anlamayip bu adamlara sanki kulube sevgilerinden bedava oynayan adam muamelesi cekiyorsunuz. Performansi yillardir yerlerde gezinen adamlari bu zihniyet yuzunden gonderemiyoruz. Oynayacagi en fazla Eredivisie seviyesi olan adamlari yildiz diye gercek yildiz paralarina takimda tutuyoruz (Oguzhan mesela, biri de yazmis yok Sevilla'da Roma'da CL'de oynarmis, oynayabilmek icin once gitmesi gerekiyor o seviyeye.Isteyen var mi? Yok).

Senol Gunes icin de aynisi gecerli. Senol Gunes Besiktas tarihinin en basarili TD'si imis. Asil Besiktas Senol Gunes'in kariyerinin en basarili takimi. Bu kadar buyuk hocanin Besiktas'a gelene kadar neden bir tek sampiyonlugu yoktu peki? Eline Turkiye tarihinde hic bir hocaya nasip olmamis kadro verilmis, hala forvette Gomez, Abou ayarinda biri yok ondan zorlaniyoruz diyorsak bu hocanin alternatif uretemedigi anlamina gelir. Zira su kadroda bir Gomez de olsa takimin basina zaten kimi koysan sampiyon olursun. Tekrar soruyorum, gecen sene ligin en iyi kadrosu bizde miydi? Bu sene ligin en iyi kadrosu bizde mi? Neden bu kadar kotu oynuyoruz?
+1903

fazla duygusal yaklaşıyoruz
bipbipbupbup

Çevrimdışı Librarius

Bunu cok yazdim, olacagi belliydi. Fabri'nin Tolga'nin bir tik ustu oldugunu hep soyledim. Dun Fabri gideceginde aglasan taraftar vardi bugun aynisini Senol Gunes'e yapiyorlar. Ne oldu? Fabri gitti Karius geldi iki mac surmedi Fabri'yi unutmaniz. :lol:

Artik sunu herkes anlasin, bulunmaz olan oyuncu, teknik direktor degil, Besiktas gibi super ortamin oldugu bir kulup. Dunya nufusu katlanmis, antrenman imkanlari Afrika'da bile mevcut, bilgiye erisim kolay. Bunlar olurken elit kulup sayisi neredeyse sabit kalmis. Besiktas'a gelmek icin can atmasi gerekenler futbolcular, Besiktas'ta kalabilmek icin, surekli kendilerini gelistirmeyi dusunmeleri lazim. Taraftar hala bunun farkinda degil, surekli bir oyunculara kral muamelesi, TD'ye kral muamelesi. 1940'larda degiliz arkadaslar, bu adamlar profesyonel, ekmek parasina ya da hobi olsun diye oynamiyorlar Besiktas'ta iki ay maasini geciktirdin mi FIFA'ya giderim diyen adamlar. Hata onlarda degil, bu onlarin isi, ama hata sizde ki bunu anlamayip bu adamlara sanki kulube sevgilerinden bedava oynayan adam muamelesi cekiyorsunuz. Performansi yillardir yerlerde gezinen adamlari bu zihniyet yuzunden gonderemiyoruz. Oynayacagi en fazla Eredivisie seviyesi olan adamlari yildiz diye gercek yildiz paralarina takimda tutuyoruz (Oguzhan mesela, biri de yazmis yok Sevilla'da Roma'da CL'de oynarmis, oynayabilmek icin once gitmesi gerekiyor o seviyeye.Isteyen var mi? Yok).

Senol Gunes icin de aynisi gecerli. Senol Gunes Besiktas tarihinin en basarili TD'si imis. Asil Besiktas Senol Gunes'in kariyerinin en basarili takimi. Bu kadar buyuk hocanin Besiktas'a gelene kadar neden bir tek sampiyonlugu yoktu peki? Eline Turkiye tarihinde hic bir hocaya nasip olmamis kadro verilmis, hala forvette Gomez, Abou ayarinda biri yok ondan zorlaniyoruz diyorsak bu hocanin alternatif uretemedigi anlamina gelir. Zira su kadroda bir Gomez de olsa takimin basina zaten kimi koysan sampiyon olursun. Tekrar soruyorum, gecen sene ligin en iyi kadrosu bizde miydi? Bu sene ligin en iyi kadrosu bizde mi? Neden bu kadar kotu oynuyoruz?

Tutmayin arkadasimizi, dev aynasından bildiriyor.  :D
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Tutmayin arkadasimizi, dev aynasından bildiriyor.  :D

Yazdiklarima itirazin varsa cevaplarsin, yoksa kabul ettigin anlami cikar. Dev aynasi falan degil, gercekler bunlar. Senol Gunes'in Besiktas'tan once sampiyonluklari mi vardi? Su anda en iyi kadro bizde degil mi? Oguzhan, Larin, Tolgay, Pektemek, Necip gibi oyunculara dunyanin parasini vermiyor muyuz? Bu adamlari Avrupa'nin vasat takimlarina yari paraya bile gonderebiliyor musun? Tersine bu adamlari dev aynasinda goren sizsiniz. Ben bunlarin bir kisminin seviyesinin en fazla 1. lig oldugunu dusunuyorum, mesela Larin ve Necip. Futbola harcadigimiz para da az degil diyorum. Harcanan para alinan performans olarak bakarsak Araplar ve Cinliler'le yarisiyoruz, demek ki zihniyet problemi var diyorum. Hangisine itirazin var?

Çevrimdışı f_madida

alakalı.

Klopp hoca degil. Fabinho gibi adami getirdik oynatmiyor, laz inadi var ondan hep.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Librarius

Bizim, iklimden dolayı dayanışma ve kollektif kültürün genetiğe işlediği yerlerden veya liglerden oyuncu almamız gerek. İsveç, norveç, danimarka, almanya, finlandiya
Burada insanlar bu şuurla yetişiyor mecbur dayanışmak zorundalar yoksa ölürler. Buraları scout etmemiz gerekiyor. Portekiz brezilya kültüründen gelen oyuncular bize göre değil.

Kadronun hamallık ve emek isteyen bölgelerine (defansif bölgeler) bahsettigin kuzey Avrupa ülkelerinden adam almak mantıklı bir is, fakat isin üretim ve beceri isteyen (ofansif bölgeler) kısmına Portekizden veya Brezilyadan adam almanın bir sakıncası yok. Yeter ki doğru isimler bulunsun. Boylesine kategorik ayrımlarla hareket etmek doğru degil. Shaktar Brezilyalilariyla tarih yazdı.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı f_madida

Yazdiklarima itirazin varsa cevaplarsin, yoksa kabul ettigin anlami cikar. Dev aynasi falan degil, gercekler bunlar. Senol Gunes'in Besiktas'tan once sampiyonluklari mi vardi? Su anda en iyi kadro bizde degil mi? Oguzhan, Larin, Tolgay, Pektemek, Necip gibi oyunculara dunyanin parasini vermiyor muyuz? Bu adamlari Avrupa'nin vasat takimlarina yari paraya bile gonderebiliyor musun? Tersine bu adamlari dev aynasinda goren sizsiniz. Ben bunlarin bir kisminin seviyesinin en fazla 1. lig oldugunu dusunuyorum, mesela Larin ve Necip. Futbola harcadigimiz para da az degil diyorum. Harcanan para alinan performans olarak bakarsak Araplar ve Cinliler'le yarisiyoruz, demek ki zihniyet problemi var diyorum. Hangisine itirazin var?

Trabzonla iki kere sampiyonlugu kacirdi, ikisinde de saibeli sonuclar var. Zaten 2011 sezonu sonrasi ortaya cikan iddialar bile belli olcude ne olup bittigini gosteriyor. 1996 sezonunda yine ligin sonlarina dogru kacan bir sampiyonluk var. 1996 sezonunda ligin ilk yarisi fenerin 5 puan ilerisindeyken kadikoy deplasmanina cikip daha ilk yarida kirmizi kart goruyor ve maci kaybediyor. Biz o zaman daha genctik, bayagi net hatirliyorum Trabzonun hakkinin calindigi maclari yine de kazanmasi gerekirdi o sene tabi fener mafyasi da var isin icinde hersey gorundugu kadar kolay degil. Uzun hikayeler var bu ligin genelinde ama kolayci yazarlar icin, ligin dununu bugununu takip etmeyip basit istatistikler uzerinden yorum yapanlar icin yazmaya gerek yok.

Çevrimdışı Savaş

Geçmişteki performans kimseye kupa vermiyor. Ayrıca hoca Beşiktaş’a başarı kazandırmamıştır. Beşiktaş sayesinde hoca başarılı olmuştur.

Başarılı oldu diyorsunuz.. ki bence 2 senelik güzel futbolda ve şampiyonlukta hocanın bir katkısı yok da neyse bu başka bir konu, ben bugüne bakarım.

Son bir buçuk sezonda ölümüne saçmalayan formsuzluğun dibini gören bir hocayı sözde geçmişteki başarıları ile pışpışlamam. İşini iyi yapmayan adam gitmeli. Burası Beşiktaş. Herkesin yeri dolar.

Çevrimdışı f_madida

+1903

fazla duygusal yaklaşıyoruz

Ben son derece pragmatik yaklastigim icin kalmasini istiyorum. Duygusal bakanlar iki sonucta tdyi kovalim diyen irrasyonel adamlar. Beklentileri de oyuncu degerlendirmeleri de dengesiz. 

Benim de duygusal oldugum bir nokta var elbet ama Senol Gunes'e degil Besiktas'a karsi. Besiktas 10 sene sonra ilk kez kendine buyuk camia muamalesi yapan bir teknik direktorle, buyuk hedefler icin oynamaya baslamis, buna karsi duygusalim. Yarin getirecegin dandik yabanci, CL macinda aklini kaybedip 11 defans cikartir, aman gol yemeyelim yeter der cunku kafasinda sen daima kucuk klupsun. Avci'yi yazmiyorum bile, Avrupa macina bilerek yedek takim cikaran, daha iki uc sene oncesine kadar calistirdigi takimlarin zar zor attigi gollerle macin ustune yatmak icin zaman gecirmesi konusunda unlenen, bilakis Besiktas taraftarinin 'yere yatsana' bestesinin ana kahramani olmus bir karakter.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Dusundukce kafayi yiyecegim.

Dogru diyorsun daha fazla rol verecek. Nasil boyle birsey olabilir aklim almiyor.

+Vazgeçmeyecek. Devam. Hatta daha da fazla rol verecek. 🔐

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Lig sonuna dogru daha iyi anlayacaksin. Senol Gunes’in kafasinda Besiktas bitti. Kesinlikle kendisi gitmez ya kavulmaui bekleyecek yada sozlesmesinin bitmesini. Kafasi Besiktas’ta degil artik.
Ben son derece pragmatik yaklastigim icin kalmasini istiyorum. Duygusal bakanlar iki sonucta tdyi kovalim diyen irrasyonel adamlar. Beklentileri de oyuncu degerlendirmeleri de dengesiz. 

Benim de duygusal oldugum bir nokta var elbet ama Senol Gunes'e degil Besiktas'a karsi. Besiktas 10 sene sonra ilk kez kendine buyuk camia muamalesi yapan bir teknik direktorle, buyuk hedefler icin oynamaya baslamis, buna karsi duygusalim. Yarin getirecegin dandik yabanci, CL macinda aklini kaybedip 11 defans cikartir, aman gol yemeyelim yeter der cunku kafasinda sen daima kucuk klupsun. Avci'yi yazmiyorum bile, Avrupa macina bilerek yedek takim cikaran, daha iki uc sene oncesine kadar calistirdigi takimlarin zar zor attigi gollerle macin ustune yatmak icin zaman gecirmesi konusunda unlenen, bilakis Besiktas taraftarinin 'yere yatsana' bestesinin ana kahramani olmus bir karakter.

Çevrimdışı tuncaboylu

Mesela atibanın yerine mathias Jenseni nasıl kaçırdık hala anlamıyorum.
5 milyon Euro bonservis ödeyecek durumda olmadığımız içindir belki :alala:

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2018, 21:45:46 tuncaboylu ]

Çevrimiçi levitate

büyük camia konusunda haklısın abi, ve hoca sayesinde bundan sonra gelen herkes bunu bilecek, buna göre hareket edecektir (evet avcı bile)

ama sorun şu ki hoca ruhunu kaybetmiş, ilk 2 sezon hırstan kafayı yiyen adam kaybolmuş, geçen yaz dönen milli takım olayından beri bitsede gitsek modunda, her olayda kolaya kaçmaya çalışıyor ve ben bundan rahatsızım, o yüzden değişim olmalı diye düşünüyorum

ki sezon sonu şampiyon bile olsak hoca kendi isteğiyle ayrılacak gibi geliyor  bana, sürekli "yoruldum artık" tipi sözler söylüyor

bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

5 milyon Euro bonservis ödeyecek durumda olmadığımız içindir belki :alala:

Marchisio'yu niye kacirdik acaba ? Mesele para degil. vizyon, planlama, uygulama.

Çevrimdışı tuncaboylu

Marchisio'yu niye kacirdik acaba ? Mesele para degil. vizyon, planlama, uygulama.
Marchisio için ne kadar imza parası ve maaş ödendi peki, bilgin var mı?

Ya da 33 yaşında bir adam daha kadroya katmak çok mu mantıklı? Hem de 2 sene önce çapraz bağı yırtmış.

Öyle transfermarkt'ta bakıp da onu niye almadık, bunu niye almadık demek ne kadar kolay, değil mi? Bonservisi elinde adamları toplamak vizyonsa, Aziz kadar vizyoner yoktu; Diego'su, Van der Wiel'i vs.

Sağda solda bonservisi elinde diye Diego Reyes güzellemesi yapılıyordu. Görüyoruz işte.

[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2018, 22:23:07 tuncaboylu ]

Çevrimiçi mayguntr

Marchisio için ne kadar imza parası ve maaş ödendi peki, bilgin var mı?

Ya da 33 yaşında bir adam daha kadroya katmak çok mu mantıklı? Hem de 2 sene önce çapraz bağı yırtmış.

Öyle transfermarkt'ta bakıp da onu niye almadık, bunu niye almadık demek ne kadar kolay, değil mi? Bonservisi elinde adamları toplamak vizyonsa, Aziz kadar vizyoner yoktu; Diego'su, Van der Wiel'i vs.

Sağda solda bonservisi elinde diye Diego Reyes güzellemesi yapılıyordu. Görüyoruz işte.

5-6 arasina imza attigi soyleniyor. Pepe 4.5 arti 1.5 imza parasi aldi. Pepe sampiyonlar liginde parasini anasinin ak sutu kadar helal sekilde cikartti. Marchisio da boyle bi adam. Rusyaya 5-6 ya giden adami 4 e baglardik biz de.

Vizyon dusuk maliyetli, katki yapacak, sinif atlatacak oyuncu bulmaktir.  Gomez, Sosa, Adriano, Babel, Marcelo bunlara en guzel ornekler.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fener maçı istatistiklerine baktım hoca geçiş oyunu oynamak istemiş zira ;
-Normalde takım boyu ortalaması 59 metre civarındaydı bu maçla birlikte 57.6 ya düşmüş hala çok uzun ama kompakt durmak açısından gelişme var inkar edilemez en azından bir çaba var.
-Savunma hattının kaleye uzaklığı ortalaması 45.5 iken bu maçta 41.3e inmiş aynı istatistik bursa maçında 41.2 çıkmıştı. Burdan iki sonuç çıkarabiliriz hem bursa hem fener maçında önce öne geçtik sonra yakalandık . Savunma kaleye öne geçtikten sonra yaklaşmaya başlamış bu skoru korumak için mi yapılıyor yoksa kontratak oynamak için mi yapılıyor ? Benim gözlemim skoru korumak için yapılıyor çünkü hem bursa hem fener maçındaki oyuncu değişiklikleri 2. golü atmak için ya da hızlı hücumlar yapmak için yaptığımız değişiklikler değildi ki bunu hoca maç sonunda açıkladı. Bizim burada hocayı eleştirdiğimiz nokta şu ;
1.Fener maçında Lens oyunda kalabilirdi diyorsun fakat topa sahip olmak istediğimiz için q7 kaldı diyorsun. Fakat istatistikler en çok top kaybeden oyuncular arasında hem q7 ve caneri en üstte gösteriyor. Topa sahip olma anlayışını anlamıyoruz hocam ? Top kaybı yaparak nasıl topa sahip olacağız ?

2.Skoru korumayı neden istiyorsun ? İstemeni anlıyoruz fakat yöntemin yine yanlış. Takım bunu yapamıyorsa neden kontatak futboluna dönüp skoru arttırmaya gayret etmiyoruz ? Biz daha önce 1-0 öne geçtiğimizde maçlar farka giderdi. Skoru arttırmak için hızlı geçiş oyunları kurguları yapmıyor musun ?

3.Takım 1. bölgeden 2.bölgeye geçerken Caner sürekli top kaybı yapıyor. Buna rağmen oynatıyorsun. Neden ?

4. Takım hızlı hücumlarla Lensle gole daha yakınken oyunda hep Q7 kalıyor . Neden ?

5.Oynamak istediğimiz oyun özellikle (skor 0-0 iken ve oyun başlangıçlarında) pas oyunu olmasına karşın, istatistiklerde en az top kaybı yapan en isabetli pas atan oyuncumuz ve kaptanımız oyundan en önce hep  çıkıyor . Neden ?
Takım mesafesinin kısalmasinin nedeni : ATİBA !!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

işde bizde hoca 3-4 yıl aynı takımı çalıştırmasın diye her sene takımı değiştiriyoruz :bandit:
Arada telef olan biz oluyoruz ama :by2:

Çevrimdışı tuncaboylu

5-6 arasina imza attigi soyleniyor. Pepe 4.5 arti 1.5 imza parasi aldi. Pepe sampiyonlar liginde parasini anasinin ak sutu kadar helal sekilde cikartti. Marchisio da boyle bi adam. Rusyaya 5-6 ya giden adami 4 e baglardik biz de.

Vizyon dusuk maliyetli, katki yapacak, sinif atlatacak oyuncu bulmaktir.  Gomez, Sosa, Adriano, Babel, Marcelo bunlara en guzel ornekler.
Marchisio 2016'da çapraz bağlarını yırtmış, 2 senedir çok da düzenli oynamayan ve 4 ay sonra 33 yaşına girecek bir adam. İlaveten Kariyer ve bilinirlik olarak Pepe'nin yarısı bile etmez.

Üstüne CL'de yokken bu tarz adamlara, eğer santrafor değilse, o kadar maaş ve imza parası vermek artık hayal.

Geçmişteki performans kimseye kupa vermiyor. Ayrıca hoca Beşiktaş’a başarı kazandırmamıştır. Beşiktaş sayesinde hoca başarılı olmuştur.

Başarılı oldu diyorsunuz.. ki bence 2 senelik güzel futbolda ve şampiyonlukta hocanın bir katkısı yok da neyse bu başka bir konu, ben bugüne bakarım.

Son bir buçuk sezonda ölümüne saçmalayan formsuzluğun dibini gören bir hocayı sözde geçmişteki başarıları ile pışpışlamam. İşini iyi yapmayan adam gitmeli. Burası Beşiktaş. Herkesin yeri dolar.

Tamam hemen getirelim Deli Iboyu yada Sergeni istemisin ?

Şenol Güneş Beşiktaş sayesinde şampiyon oldu evet bu doğru , Beşiktaşi şampiyon yapanda Şenol Güneş buda doğru

Senin mantığınla Sergen veya Ibo da veya İlhan da şampiyon yapar bu takımı , onlarda Beşiktaş sayesinde şampiyon Hoca olmuş olurlar..
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2018, 23:21:04 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Burası yerimi bilmem ama 2024 tanıtımında vodafone park tan ufak bir görüntüyle geçiştirmişler. Reklam olmasın diye sanırım. Gofret stadı da geçmiyor, otobana da asy spor kompleksi demişler
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ozankarakoc

Geçen sezon 9. haftada
Beşiktaş-Başakşehir,
Fenerbahçe-Galatasaray
maçları vardı.

Bu sezon 11. haftada
Beşiktaş-Başakşehir,
Fenerbahçe-Galatasaray
maçları var.

Ne tesadüf!
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk