Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3744794 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Geçen sezon 9. haftada
Beşiktaş-Başakşehir,
Fenerbahçe-Galatasaray
maçları vardı.

Bu sezon 11. haftada
Beşiktaş-Başakşehir,
Fenerbahçe-Galatasaray
maçları var.

Ne tesadüf!

Bu ligde hiçbir şey tesadüf degil. Besiktas-Fenerbahce derbileri olunca GS'nin, Beşiktaş-GS maçlarında ise FB'nin oynadigi takimlar nisbeten kolay takimlar oluyor. Ama biz bu ikisi oynarken nedense hep Basaksehir'le oynuyoruz. Cunku kolay bir rakiple oynayıp derbi haftasını avantajlı geçirmemiz istenmiyor. Ozellikle GS'ye çok calisiliyor.  Bu sene TS ve GS ile ligin son 5 haftasında deplasmanda macimiz var. Gecen sene de aynisiydi. Kolay mi ligin sonunda 2 zor deplasmana gitmek.

Mesela bir ornek vereyim: Gecen sezon GS ile son derbimiz Vodafone'da olsa GS şampiyon olabilir miydi? Iste bu kadar ince düşünüyor GS lobisi. 
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Bu ligde hiçbir şey tesadüf degil. Besiktas-Fenerbahce derbileri olunca GS'nin, Beşiktaş-GS maçlarında ise FB'nin oynadigi takimlar nisbeten kolay takimlar oluyor. Ama biz bu ikisi oynarken nedense hep Basaksehir'le oynuyoruz. Cunku kolay bir rakiple oynayıp derbi haftasını avantajlı geçirmemiz istenmiyor. Ozellikle GS'ye çok calisiliyor.  Bu sene TS ve GS ile ligin son 5 haftasında deplasmanda macimiz var. Gecen sene de aynisiydi. Kolay mi ligin sonunda 2 zor deplasmana gitmek.

Mesela bir ornek vereyim: Gecen sezon GS ile son derbimiz Vodafone'da olsa GS şampiyon olabilir miydi? Iste bu kadar ince düşünüyor GS lobisi.
sende yenersin başağı bozarsın oyunu
sadece oda değil gs başakla oynarken bizde ts ile oynuyoruz
ama unutulan ts havlu atmış olacak o zaman ama başak yukarda iddalı olacak.
aslında iki senedir kolay fikstür fenerin oluyor
ben gs maçının sezon sonu deplasman olmasını pek önemsemiyorum
içerdede olsa dışardada olsa yarıştığımız takım gs olursa zor olur
ilk yarı içerde avantaj o kadar zor olmaz içerde kazandıktan sonra sorun değil
ts maçına gelince kümede kalma mücadelesi verecek bir takımla oynamaktansa ts deplasmanı
en iyisidir.  28. hafta gs fener deplasmanına gidecek biz içerde başakla oynayacağız
kazan iki rakibinide bitir sonraki maçların önemi azalsın.
aslında baktığında gs maçları bizimkinden daha zor olacak
ikinci yarı içerdeki başak ve fener maçlarını mutlak kazanalım gerisi önemli değil
yarıştığın takımıda deplasmanda yenemiyorsan yenilmeyeceksin

Çevrimdışı Librarius

https://twitter.com/altay_tekin/status/1044970195943608326?s=19

Quaresma hamle oyuncusu olarak degerlendirilirse halen etkili bir silah olabilir ama oyunun bas aktörü ve kilit atakların bitiricisi olacaksa takim icin büyük bir kangrendir. Durum bundan ibaret. Flood da belirtildiği gibi şampiyonluğun ilk senesinde yardimci aktördü, kıdem bakımından Gomez'in, Sosa'nin hatta Oğuzhan'ın gerisindeydi. Ama malesef takimin oyun kalitesinin düşüşüyle Quaresma'nin takim icinde ki yükselişi arasında ters bir orantı mevcut. Bu bile başlı başına bir gösterge.

Çevrimiçi Necmi

Forumun Twitter hesabı lense çöp denilmesine tepkiyi koymuş hemen  :lol:
  :D  hiç bir Beşiktaş oyuncusu çöp değildir. :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Quaresma hamle oyuncusu olarak degerlendirilirse halen etkili bir silah olabilir ama oyunun bas aktörü ve kilit atakların bitiricisi olacaksa takim icin büyük bir kangrendir. Durum bundan ibaret. Flood da belirtildiği gibi şampiyonluğun ilk senesinde yardimci aktördü, kıdem bakımından Gomez'in, Sosa'nin hatta Oğuzhan'ın gerisindeydi. Ama malesef takimin oyun kalitesinin düşüşüyle Quaresma'nin takim icinde ki yükselişi arasında ters bir orantı mevcut. Bu bile başlı başına bir gösterge.
aslında bu konu fazla uzamaya başladı. Zaten ciddi tepki var
hoca bu tepkileri göz ardı edemez quaresmayı kesermi hayır ama orta açma
oyunundan pas oyununa dönecektir takım zaten onun sinyalleri geliyor
zaten quaresma bile artık çizgide bekleyip orta açamıyor. pas oyunu zenginleştikçe
quaresmada oyundan düşecek ama bu arada asist oranı düşüp gol oranı artar
çünkü mecburen içeri kat etmeye başlayacak gol atma çabası içinde olacak
bu seferde harcadığı gol pozisyonları için kıyamet kopacak :D  önümüzdeki maçlarda çok görürüz
müsait pozisyondaki birine pası vermek yerine zor şekilde kaleye vurduğunu
bir şeyide kabul edelim doğru oyunda quaresma çok büyük bir güç
birde hamle oyuncusu diyor arkadaşlarda bu takım ilk yarıları çöpe gönderiyor zaten maçı kazanacak oyunu ikinci
yarıda oynuyor bu süreyide quaresmayı sürüp harcamakmı hamle yapmak :D

Çevrimdışı mylife1903

:D  hiç bir Beşiktaş oyuncusu çöp değildir. :bandit:
Guzelleme yapsak ismaeli fbye sokusturdigumuz gibi pektoyu falan da belki gsye sokustururuz cenk gonenden sonra bizden adam alacaklarini sanmiyorum ama denemek lazim

Çevrimdışı mylife1903

zaten quaresma bile artık çizgide bekleyip orta açamıyor. pas oyunu zenginleştikçe
bu seferde harcadığı gol pozisyonları için kıyamet kopacak :D  önümüzdeki maçlarda çok görürüz
birde hamle oyuncusu diyor arkadaşlarda bu takım ilk yarıları çöpe gönderiyor zaten maçı kazanacak oyunu ikinci
Gol vurusu yapacagina sagbek oynayip ortayi sahayi gecmeden caner gibi sisirirse daha faydali olur abi

Çevrimiçi Necmi

Tamam hemen getirelim Deli Iboyu yada Sergeni istemisin ?

Şenol Güneş Beşiktaş sayesinde şampiyon oldu evet bu doğru , Beşiktaşi şampiyon yapanda Şenol Güneş buda doğru

Senin mantığınla Sergen veya Ibo da veya İlhan da şampiyon yapar bu takımı , onlarda Beşiktaş sayesinde şampiyon Hoca olmuş olurlar..
Beşiktaş yönetim sayesinde şampiyon oldu. Bazı şeyleri abartmakta üstünüze yok.
sonuçta şenol güneşi getirende eline şampiyon kadroyu verende yönetim
şenol hocaya kalsa stoperde pepe değil serdar aziz le liberode medel yada atiba değil ozanla
kalede karius değil harunla oynardık ha sağ bekte şener olurdu o zaman görürdüm bakalım şampiyon olabiliyormuyuz
ha birde ligin yarısını sakat geçiren burakı unutmayalım burak alır ligin yarısında pektemekle oynardık.
Şenol hoca geldiğinden beri bu takım her sene bir tık aşağıya düşüyor ama her senede kadro kalitesi yükseliyor
kalite ile performans ters orantıyla işliyor.
takım şu anda yürüyerek top oynuyor. uefada sıradan takımlara karşı galibiyet almakta zorlanıyoruz
hep çıkıp şansa bala bir oyuncu bizi direkten alıyor. negredo olmasa facia yaşıyorduk.
takım mutsuz. bir takımda oyuncular arasında sorun varsa o takımda dikiş tutmaz
mesela quaresmanın doğum günü pastası kesilirken fotolarda atibaya bir bakın.
bence hoca takım içindeki otoritesini yitiriyor. buna el atılması gerekiyor.
birde resimlerde ljajic ve medel neden yok. :alala:

Çevrimiçi Necmi

Guzelleme yapsak ismaeli fbye sokusturdigumuz gibi pektoyu falan da belki gsye sokustururuz cenk gonenden sonra bizden adam alacaklarini sanmiyorum ama denemek lazim
aziz yok artık böylesi on senede bir olur :D
gs yi tahrik etmek lazım ellerinden bir iki oyuncu kapmak lazımda kapacak oyuncuda
yok bu lafıda ne zaman desem hemen birileri çıkıp muslera diyordu artık demez kimse
sonunda muslera hayranlığındanda kurtardı karius bizi. :D

Çevrimdışı mylife1903

Forumun Twitter hesabı lense çöp denilmesine tepkiyi koymuş hemen  :lol:
Necmi abi nedense bu cop lafina takik. Cop degil de kullanip kullanip kalanini paketleyip diger lazim olmayanlarin yanina koydugumuz dese daha da suslesen bisi demez gibi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Necmi abi nedense bu cop lafina takik. Cop degil de kullanip kullanip kalanini paketleyip diger lazim olmayanlarin yanina koydugumuz dese daha da suslesen bisi demez gibi
Birisine doğru söylemiyorsun demekle yalan söylüyorsun demek aynı gibi ama değil. Hem etki hem de içerik farklı  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Birisine doğru söylemiyorsun demekle yalan söylüyorsun demek aynı gibi ama değil. Hem etki hem de içerik farklı  :D
Iste bok degil de kaka 7gun degik bir hafta abi
Baya baya erkencisin abi bugun, uyku mu tutmadi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Iste bok degil de kaka 7gun degik bir hafta abi
Baya baya erkencisin abi bugun, uyku mu tutmadi
Sabaha karşı iki üç saat uyurum yeter. Sen bizden sanırım 4 saat kadar erkencisin. Yerel saat farkı olarak yani
[ Son Düzenleme: 27 Eylül 2018, 04:57:25 Hasan Tahsin ]
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Biraz erken uyandim abi cocugu okula biraktim simdi evde 2.doZu aliyorum
Sonra gunun karmasasi basliyor zaten

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Biraz erken uyandim abi cocugu okula biraktim simdi evde 2.doZu aliyorum
Sonra gunun karmasasi basliyor zaten
Sabahın bu saatinde ikinci doz???
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Librarius

sende yenersin başağı bozarsın oyunu
sadece oda değil gs başakla oynarken bizde ts ile oynuyoruz
ama unutulan ts havlu atmış olacak o zaman ama başak yukarda iddalı olacak.
aslında iki senedir kolay fikstür fenerin oluyor
ben gs maçının sezon sonu deplasman olmasını pek önemsemiyorum
içerdede olsa dışardada olsa yarıştığımız takım gs olursa zor olur
ilk yarı içerde avantaj o kadar zor olmaz içerde kazandıktan sonra sorun değil
ts maçına gelince kümede kalma mücadelesi verecek bir takımla oynamaktansa ts deplasmanı
en iyisidir.  28. hafta gs fener deplasmanına gidecek biz içerde başakla oynayacağız
kazan iki rakibinide bitir sonraki maçların önemi azalsın.
aslında baktığında gs maçları bizimkinden daha zor olacak
ikinci yarı içerdeki başak ve fener maçlarını mutlak kazanalım gerisi önemli değil
yarıştığın takımıda deplasmanda yenemiyorsan yenilmeyeceksin

FB'yi yeneriz de Basaksehir'den emin degilim. Adamlar bizi öyle bir kilitliyor ki daha maçın basından hissediyorum puan kaybedeceğimizi. Senol hoca onlara özel bir hazırlık yapmıyor ama Abdullah Avcı bizi en ince detaya kadar analiz edip strateji oluşturuyor. Boyle olunca kipirdayamiyoruz bile.  Aslında Aykut onlarla nasıl basedilecegini gösterdi gecen sene (daha dogrusu sifo Mehmet Konyasporla gösterdi): ileride basip defanstan oyun kurmalarına engel olursan uzun top atmaya başlıyorlar ki cogu isabetsiz oluyor. Fakat Senol hocayla onlara karşı hiç ilerde basmadık. Insallah bu sefer degisir. GS'yi ic sahada rahat yeneriz ama deplasman maçına en az 3 puan farkla gitmemiz şart. GS yarıştaysa orda kazanmak zor olacaktır.

Çevrimdışı Librarius

Ya sen oyunumuzu bozuyorsun. Hamle oyuncusu olsun diyoruz çünkü tamamen kesilsin dersen Quaresmacilar basının belası olur. Hele bir yedek soyunsun bahsettigin kismi ayrica tartisiriz.  :D   Soyle bir ihtimal var ama: Quaresma kesilirse belki o bosa giden ilk yarılar bir daha yaşanmaz ve ilk yarılarda fisi çekeriz. Kim bilir?
[ Son Düzenleme: 27 Eylül 2018, 05:28:20 Librarius ]

Çevrimdışı Librarius

aziz yok artık böylesi on senede bir olur :D
gs yi tahrik etmek lazım ellerinden bir iki oyuncu kapmak lazımda kapacak oyuncuda
yok bu lafıda ne zaman desem hemen birileri çıkıp muslera diyordu artık demez kimse
sonunda muslera hayranlığındanda kurtardı karius bizi. :D

Hincal dun Muslera yüzkarasi bu takimin demis ve derhal kovulmasını emretmiş.  :D

Çevrimiçi Necmi

FB'yi yeneriz de Basaksehir'den emin degilim. Adamlar bizi öyle bir kilitliyor ki daha maçın basından hissediyorum puan kaybedeceğimizi. Senol hoca onlara özel bir hazırlık yapmıyor ama Abdullah Avcı bizi en ince detaya kadar analiz edip strateji oluşturuyor. Boyle olunca kipirdayamiyoruz bile.  Aslında Aykut onlarla nasıl basedilecegini gösterdi gecen sene (daha dogrusu sifo Mehmet Konyasporla gösterdi): ileride basip defanstan oyun kurmalarına engel olursan uzun top atmaya başlıyorlar ki cogu isabetsiz oluyor. Fakat Senol hocayla onlara karşı hiç ilerde basmadık. Insallah bu sefer degisir. GS'yi ic sahada rahat yeneriz ama deplasman maçına en az 3 puan farkla gitmemiz şart. GS yarıştaysa orda kazanmak zor olacaktır.
avcı bizi en ince detayımıza kadar araştırdığı falan yok aslında
bizim ince detayımız yok :D babelin önünü kapat quaresmanın yaklaşıp orta açmasına izin verme
yetiyor işde birde geride dur hızlı oyuncularla kontra yap bir tane atarsın zaten geridede dediğin önlemi alırsan
yemezsin. işde anca geriden savunma hattından süpriz golcü çıkarsa bir tane bırakır avcının taktiği bu
ama bu sene büyük ihtimal farklı olacak zaten şu ana kadar farklı oldu bakma oturtamadık daha oyunu
ama adem alıştıkça oturacak. bu sefer taraftarın tavri çok sertti. geri dönüşü olur bunun.
şu bir kaç haftalık süreçte taraftar gergin siniri zirve yaptı kimse ortalıkta görünmüyor.
ya müdahale edecekler takım taraftarın istediği oyunu oynayacak takımdaki sorunların üstüne gidilecek
yada taraftarın diğer yüzünü görecekler.

Çevrimiçi Necmi

Hincal dun Muslera yüzkarasi bu takimin demis ve derhal kovulmasını emretmiş.  :D
kaç yıldır çok mücadele ettim  sonunda insanları inandırdım musleranın kötü kaleci olduğuna :bandit:
 :kop: :kop: :kop:
burda bile bir sürü muslera hayranı vardı. kendi oyuncumuzu savunur gibi muslera savunurlardı bana karşı
sanırsın muslera Beşiktaşın kalecisi :bandit:
ben 3 sene önce söylüyordum muslera kale çizgisinden bir metre uzaklaşsın başı kesik tavuk gibi diye
saçma sapan çıkışları vardır direk yer golü hava hakimiyeti sıfır yan top sıfır ceza sahası hakimiyeti sıfır
avrupada orta seviyenin üstünde hiç bir takım istemez onu burda yıllarca şişirildi durdu neyseki
fabri geldide modern kaleci nasıl olmalıyı gördü memleketimin futbol ulemaları fabri çokmu iyi kaleciydi
yok sadece günümüzün modern kaleci özelliklerine sahip bir kaleciydi bu bile onu musleradan on gömlek daha iyi yapıyordu
şimdi kalede günümüz modern kaleci özelliklerine üst seviyede sahip bir kaleci izliyoruz.
ve işin garibi daha Beşiktaşa hiç alışamadı bunu her halindende görüyorsun önündeki savunma hattına tamamen yabancı
zaten yenilen goller gösteriyor bunu tabi savunma hattıda ona yabancı ne yapacağını yada neyi yapamayacağını bilmiyor
oynadıkca çok daha iyi olacak.

Çevrimdışı mylife1903

Sabahın bu saatinde ikinci doz???
Kahve abi kahve, boyuh bir bardakim var. onu 3-4 shot espirezo atiyom ona 1 doz oluyor uyanir uyanmaz cocugu birakip donunce eve ikinci doz, sonra tuvalet nobeti derken gun basliyor iste. Tek ogun yedigim icin kahve iciyorum devamli turbo rejimdeyim 4 saat uyuyorum.
Simdi haberleri okuyom
Quaresmanin dogum gunuymus 56 yasina basmis, duzgun bir gol atamadan gocup gidecek adam

Çevrimiçi Necmi

Ya sen oyunumuzu bozuyorsun. Hamle oyuncusu olsun diyoruz çünkü tamamen kesilsin dersen Quaresmacilar basının belası olur. Hele bir yedek soyunsun bahsettigin kismi ayrica tartisiriz.  :D   Soyle bir ihtimal var ama: Quaresma kesilirse belki o bosa giden ilk yarılar bir daha yaşanmaz ve ilk yarılarda fisi çekeriz. Kim bilir?
yok o boşa giden ilk yarılar quaresmanın suçu değil o tamamen hocaya ait
çünkü quaresma sorumlu olması için topu ileri göndermemiz lazım biz ilk yarılar
topu kendi sahamızda dolandırarak süreyi yiyoruz tabi bu arada istatistik kasıyoruz
en fazla pas en fazla topa sahip olma falan hiç kaçırmıyoruz her maç bizde al
işde fener deplasmanı bile aynı  :D %55 topa sahip olduk ama 0 pozisyonla maçı bitirdik
ama önemli değil ben %70 topa sahip olup 0 pozisyonla maçı bitirdiğimizide biliyorum
soran olursa hep biz oynadık deriz top bizdeydi ama işde forvetler atamıyor :bandit:
ama şşştt ses etme topu rakip sahaya götürmediğimizi kimse bilmiyor. soran olursa Beşiktaş oynadı dersin.

Çevrimiçi Necmi

Sabaha karşı iki üç saat uyurum yeter. Sen bizden sanırım 4 saat kadar erkencisin. Yerel saat farkı olarak yani
sabaha karşımı  :alala:
senin sabahın ne zamanki gün bitecek nerdeyse :D