Ts ve kupa maçlarını saymıyordum ama madem öyle o zaman başak da derbiden sayalım ve açalım.
Bruma kk
Hasan Ali kk kupa
Negro asist doğru kupa
bruma kendi kalesine değil topun rakibe çarpması için o topa vurman lazım önce
başkalarınında vurup rakibe çarptığını görüyoruz sert toptu rakibe çarptığı halde sapması fazla olmadı
girersin federasyon sitesine bakarsın gol kime yazılmış senin oyuncuna yazmamak için yırtınanlar bile yazmak zorunda kaldıysa
o gol senin demenle kendi kalesine olmaz kupa maçında düşerken yarı vole atmışdı sanırım kimseyede dokunmadan girdi içeri
sana kalsa kaleci dokunsa topa kaleci attı dersin.
ha birde sürekli kötülemeye uğraştığın oyuncu Beşiktaşa katkı vermiş ve şampiyonluk kazandırmış bir oyuncu
öyle yada böyle o serbest vuruşla kazandırdığı maç sayesinde şampiyon oldun burda kupa maçında onun sayesinde
berabere bitirdik maçı o maçı ben tribünde yaşadım o emeği küçük görenin sorgulanacak çok şeyi olur
burda sidik yarıştırmıyorsun iki farklı takımın oyuncularınıda vuruşturmuyoruz Beşiktaşa emek vermiş bir oyuncuyu
övmeye neden saldırdığını anlamaya çalışıyorum bu çaba niye. ben Beşiktaşa emek vermiş bir oyuncuyu övebilirim
burası Beşiktaş forumu bu neden zoruna gidiyor. bir kere övdüğün bir şey görmedim neden sürekli Beşiktaş değerlerini
aşağılama çabası içinde oluyorsun.
geriye dönük 150 mesajını okudum başağı övmüşsün feneri övmüşsün gsyi övmüşsün ama Beşiktaşı övmeyi geçtim
iyi olabilecek seviyede bile tek bir mesajın yok bu arada kazanılan maçlar var atılan goller var tek bir golde bile sevinme mesajın yok
ama başağın attığı gole bile sevinmişsin birde bu forumda kesinlikle yasak olan bein spor linklerini paylaşıyorsun sıklıkla
o linkin paylaşılması bile yasaktır karşılığında tazminatı var
Yasal Uyarı:tr.beinsports.com web sitesi içerisindeki her türlü yazılı ve görsel (video, fotoğraf, vs) içeriğin bilgisayara indirilmesi (download edilmesi), kopyalanması, çoğaltılması, bir web sitesinde veya diğer herhangi bir mecrada yayınlanması, bir web sitesinin içinde frame, i-frame ve benzeri şekillerde gösterimi, izin alınmadan link verilmesi yasaktır. Aksine davranışlar Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca suç teşkil edecek olup, bu tip davranışlarda bulunan tr.beinsports.com sitesinin kullanıcıları, tr.beinsports.com web sitesinin sahibi olan Digital Platform İletişim Hizmetleri A.Ş'ye cezai şart olarak her bir ihlal için 25.000 USD'yi (Yirmibeşbin Amerikan Doları) ödemeyi, bu cezai şartın fahiş olmadığını ve mahkemelerden tenkisini talep etmeyeceğini kabul, beyan ve taahhüt eder.bak buda yaptığının karşılığı yayınladığın her linkin cezası 25 bin dolar bilmiyor olma imkanın yok beğin spora girdiğin anda gözüne sokuyorlar.