Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3727858 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Son 4-5 mactir anormal bir orta sayisi yok
Hatta quaresmanin oynamadigi macta oynadiklarina oranla daha cok orta yapildi
Biraz da sikorlar ile alakasi var bu isin onde oynadigimiz maclarda anormal bir orta sayisi yok

Ben bir isin duzgun yapilmasi taraftariyim, orta yapacaksan yap ama adam gibi yap donenler icin pilanin olsun sekenler icin hazirligin olsun 80/90tane de orta yap
Ya da hibrid lige uygun bisi bul onu oyna azicik yerden oyna sonra kanada git sut setleri ciz
Bu ligde gollerin yarisindan fazlasi yan toptan oluyor o konuda hocayi anliyorum aslinda dun de biz yedik yan toptan kafayla bakmak lazim 4 senede duran toptan ya da yan toptan kac gol yemisiz. Antremanda bunlari hep calistiriyorsa defans oyunculari da iyi pozisyon almaya baslar duran topa yan topa

bu sene ilk yedik geçen senede bir iki tane yemişdik diye hatırlıyorum
bize kafa golü atmak çok zor bu akşamda sahanın en kötü ikinci oyuncusunun
kontrol ettiği adam attı golü vidanın suçu yok o önündeki adamı kontrol ediyordu

Çevrimiçi Necmi

Quaresma butun mac sagda oynamadiki abi, neyi anlatiyorsun. Sanki lens messi gibi oynamis hoca cikarmis. Ilkyarida atifin kafa pozisyonuna bah lensi izle hasan alinin direkten donen sutunda yaninda lens de var senin tabirinde kosup bassin, quaresmadan daha da umursamaz bir futbolcu lens.
Birini elestirirken oburune goz kapatiyorsun buna yuz eskimesi deniyor iste.
Mesela lensin o soll vurdugu yumusacik sutu quaresma atsa yaninda adam var falan diye cimbizla cekilir
Bu isin cozumu diyorum 3luye donup kanat oyuncusu kullanmamak, Quaresma kotu oynuyor yasli falan da yerine kenarda lens var oyle cikip golleri siralayacak falan adam degil, gecen sezon gorduk adami, bu sezon yetenek, hirs falan mi yukledi saniyorsun
gördüm lensi toz pembe bakmıyorum yanlışları oldu eksikleride oldu ama quaresmanın sıfır katkısından bahsediyoruz
lensin eksiğide olsa katkısı vardı ikisinin arasında biri çıkacaksa çıkan quaresma olmalıydı o kadar netimki
quaresmayı çıkartsa yerine adam almasa gram eksiklik hissetmezdik tam tersi bir miktar top kaybımızda önlenmiş olurdu.
yani çıkması ve yerine oyuncu alınmaması bize artı güç katardı.

Çevrimiçi Necmi

Quaresma butun mac sagda oynamadiki abi, neyi anlatiyorsun. Sanki lens messi gibi oynamis hoca cikarmis. Ilkyarida atifin kafa pozisyonuna bah lensi izle hasan alinin direkten donen sutunda yaninda lens de var senin tabirinde kosup bassin, quaresmadan daha da umursamaz bir futbolcu lens.
Birini elestirirken oburune goz kapatiyorsun buna yuz eskimesi deniyor iste.
Mesela lensin o soll vurdugu yumusacik sutu quaresma atsa yaninda adam var falan diye cimbizla cekilir
Bu isin cozumu diyorum 3luye donup kanat oyuncusu kullanmamak, Quaresma kotu oynuyor yasli falan da yerine kenarda lens var oyle cikip golleri siralayacak falan adam degil, gecen sezon gorduk adami, bu sezon yetenek, hirs falan mi yukledi saniyorsun
bu arada ağırlıkla sağda oynadı zaten sorunda orda ya lens solda oynayamıyor
hoca ikisinide oynatsa sola lensi atıyor.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

gördüm lensi toz pembe bakmıyorum yanlışları oldu eksikleride oldu ama quaresmanın sıfır katkısından bahsediyoruz
lensin eksiğide olsa katkısı vardı ikisinin arasında biri çıkacaksa çıkan quaresma olmalıydı o kadar netimki
quaresmayı çıkartsa yerine adam almasa gram eksiklik hissetmezdik tam tersi bir miktar top kaybımızda önlenmiş olurdu.

Ister Quaresma ister Lens ister Tore oynasin orta sahada Atiba Tolgay Oguzhan varken bundan cok farkli oynayamayiz. Quaresma'nin ortalari da sacma sapan oyunumuzun tuzu biberi oluyor. Medel donecek, Medel Oguzhan Adem orta sahasini artik kuracagiz umarim. Bugun Adem'i oynatmamasi skandaldir ayrica. Onumuzdeki haftalarda kadroyu sacma sapan kurmasin yeter dunku gibi, duzgun kadro cikarsa en azindan hocaya ragmen kazanacagiz onumuzdeki maclari.

Çevrimdışı İhsan

36 yaşındaki Quaresma’nın aldığı paraya bakın.

Haksizlik yapiyorsun.
Cok calisip, düzenli oynayanin degil oynamayanin maaslarina bakmalisin
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Herkese günaydın,

Dün sinirden uyuyamadım şu an işyerinde resmen maymun gibiyim.

Bu sene şampiyonluk 50m euro ya da belki 60 m euro demek.
Diğer iki takımın fişini çekmek demek.
Tek büyük olmak demek.

Bütün bunlardan inatçı, gözünün önünde ne olduğunu göremeyecek kadar(!) maça konsantre, adalet kavramını çoktan unutmuş bir hoca yüzünden vazgeçemeyeceğim.
Yönetiminde vazgeçmeyeceğini ve sportif anlamda bu durumun hesabının sorulacağını düşünüyorum.

Çok ağır birşey yazmak istemiyorum ama neyse...

Çevrimdışı mylife1903

bruma kendi kalesine değil topun rakibe çarpması için o topa vurman lazım önce
başkalarınında vurup rakibe çarptığını görüyoruz sert toptu rakibe çarptığı halde sapması fazla olmadı
girersin federasyon sitesine bakarsın gol kime yazılmış senin oyuncuna yazmamak için yırtınanlar bile yazmak zorunda kaldıysa
o gol senin demenle kendi kalesine olmaz kupa maçında düşerken yarı vole atmışdı sanırım kimseyede dokunmadan girdi içeri
sana kalsa kaleci dokunsa topa kaleci attı dersin.
ha birde sürekli kötülemeye uğraştığın oyuncu Beşiktaşa katkı vermiş ve şampiyonluk kazandırmış bir oyuncu
öyle yada böyle o serbest vuruşla kazandırdığı maç sayesinde şampiyon oldun burda kupa maçında onun sayesinde
berabere bitirdik maçı o maçı ben tribünde yaşadım o emeği küçük görenin sorgulanacak çok şeyi olur
burda sidik yarıştırmıyorsun iki farklı takımın oyuncularınıda vuruşturmuyoruz Beşiktaşa emek vermiş bir oyuncuyu
övmeye neden saldırdığını anlamaya çalışıyorum bu çaba niye. ben Beşiktaşa emek vermiş bir oyuncuyu övebilirim
burası Beşiktaş forumu bu neden zoruna gidiyor. bir kere övdüğün bir şey görmedim neden sürekli Beşiktaş değerlerini
aşağılama çabası içinde oluyorsun.
geriye dönük 150 mesajını okudum başağı övmüşsün feneri övmüşsün gsyi övmüşsün ama Beşiktaşı övmeyi geçtim
iyi olabilecek seviyede bile tek bir mesajın yok bu arada kazanılan maçlar var atılan goller var tek bir golde bile sevinme mesajın yok
ama başağın attığı gole bile sevinmişsin birde bu forumda kesinlikle yasak olan bein spor linklerini paylaşıyorsun sıklıkla
o linkin paylaşılması bile yasaktır karşılığında tazminatı var

Yasal Uyarı:
tr.beinsports.com web sitesi içerisindeki her türlü yazılı ve görsel (video, fotoğraf, vs) içeriğin bilgisayara indirilmesi (download edilmesi), kopyalanması, çoğaltılması, bir web sitesinde veya diğer herhangi bir mecrada yayınlanması, bir web sitesinin içinde frame, i-frame ve benzeri şekillerde gösterimi, izin alınmadan link verilmesi yasaktır. Aksine davranışlar Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca suç teşkil edecek olup, bu tip davranışlarda bulunan tr.beinsports.com sitesinin kullanıcıları, tr.beinsports.com web sitesinin sahibi olan Digital Platform İletişim Hizmetleri A.Ş'ye cezai şart olarak her bir ihlal için 25.000 USD'yi (Yirmibeşbin Amerikan Doları) ödemeyi, bu cezai şartın fahiş olmadığını ve mahkemelerden tenkisini talep etmeyeceğini kabul, beyan ve taahhüt eder.

bak buda yaptığının karşılığı yayınladığın her linkin cezası 25 bin dolar bilmiyor olma imkanın yok beğin spora girdiğin anda gözüne sokuyorlar.
Valla abi ne yalan soyliyim gollere ben de sevinmiyom en son atiba tsye gafaylan yagladiginda biraz boyle yumruk sikmistim onun disinda dizi izler gibi izliyoz. Negronun attigi son dakika golunde bile fazla kaykilmadim yerimden.
Gs yediginde fb yediginde ise deli ibonun gsye sapladiginda sevindigim gibi seviniyom valla, simdi porto gsye golleri siralayinca da halay cekecem nedendir bilemiyom durum bu yani

Çevrimdışı mylife1903

Abi ayni seye benzedi bu abu ike taliskanin geldigi seneye
O sezonda da oyuncu degisikligi yetmiyordu
Dun ciksrtmaya baslasak mesela tolgay lens quaresma caner ozzi gibi giderdi 5 adam oldu
Vida pepe gg atiba babel bi de karyus kalirdi zaten buraya ademi koy adriyi koy bir tane de santrafor al kalanlari paftan koysan bundan iyi oynarlar omurga diyoz iste

Çevrimdışı mylife1903

Haksizlik yapiyorsun.
Cok calisip, düzenli oynayanin degil oynamayanin maaslarina bakmalisin
Arpasi cok abi bu yasta adam saglik sigortasi falan da yaptirmak lazim bi macta kaleye kirizinden gidecek maddi kaybimiz olacak. Kore savasindan zaten bi gazilik maasi vardir 2 milyon cok, duzenli oynuyor olmasi maasini hakli cikarmaz. 1.5 normaldir simdi tolgay ozzi 2.2-2.5 civari aliyorlar galiba ona da sen cok dersen sana katilirim ihsan abi
Pekto 1.7 aliyir kadroya giremiyor oynayanlar quaresma 2 lens 2 babel 2 ozzi 2 pepe 4 aliyor bu paralar normal dersen gene hakli olursun ama durumumuz yok bunlara bu paralari verecek

Çevrimdışı onurturan

İyi kötü bir deplasman derbisi geçti. Nedense ben devre arasına kadar sabretme taraftarıyım. Alınacak bir golcü, Şenol Güneş in elini rahatlatacak. Ayrıca Q7 sevdasında bir Çin transferi hissediyorum  :iblush:
Gitmeyeceğim diyor abi adam ..
Gitmiycem burda sizi kanser etmeden gitmem diyor. .

Çevrimdışı onurturan

Larin yerine love konusunu ben de dusundum sonra hangisi girse oburunu soracaktik diye karar verdim.
Senin bu larini nefessiz gömmen lazım abi nasıl kaçırıyorsunuz bu adamı..
Etrafında markaj yokken en yakın adam 7 metre uzaktayken bile top sürerken korkan,
Kendisine orta yapılacağını hissettiğinde stoğerin arkasına sıvışan,
Bu kadar gözüme batan Beşiktaş topçusu olmadı yahu..
Hızlı çıktık, yaldır yaldır gittiğini gördüm falan demiş necmi abi öyle bir şey de yok aslında  adam yeni girmişti oyuna ilk koşusuydu onu ben de yapıyom evden fırına kadar kpşuyom sonra orda dinleniyom..
Onın o yaptığı koşuyu gökhan gönül dedesi yaşında pn defa yapmıştı o maçta zaten herkes yorgundu rakip denaaaa larin hızlı atağa çıktı oldu..

Çevrimdışı Koa_lAA

bre her taraf yangın yeri :icool:

haklılık payı da var tabi insanların... çok iyi bir top oynamadık...

benim katılmadığım.. basının korkak oynadı beşiktaş demesi ve insanların buna fazla itibar etmesi ya da anlam yüklemesi...

korkak oynayan takım deplasmanda 1-0 öndeyken oyuna iki tane hücum adamı sokmaz... hele ki bağnaz, inatçı adam bunu hiç yapmaz... sokar stoperlerin arasına birini daha çeker otobüsü bekler...

bizim hoca topu ilerde tutmak lazım diye adam aldı oyuna 5 dakka sonra gol yedik... sıkıntı, ouzana bukaa nasıl dayanabildi...

bide madem okadar korkak oynadık nasıl bukadar kontra verdik 1-1 sonrası... korkak oynayan takımın imkanı yok bukadar kontra vermesinin...

korner sonrası 3 e 2 yakalanmak tam bir rezalet yalnız... onu nasıl başardık hayret... ortasaha o sıra neredeydi... çay, sigara falanmı yapıyordu anlamadım...

Çevrimdışı Liquidator

Yazık, çok yazık. Her kes her şeyi görüyor hoca görmüyor yada görmek istemiyor. Bu kadarda olmaz
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2018, 09:06:07 Liquidator ]
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı underworld

bre her taraf yangın yeri :icool:

haklılık payı da var tabi insanların... çok iyi bir top oynamadık...

benim katılmadığım.. basının korkak oynadı beşiktaş demesi ve insanların buna fazla itibar etmesi ya da anlam yüklemesi...

korkak oynayan takım deplasmanda 1-0 öndeyken oyuna iki tane hücum adamı sokmaz... hele ki bağnaz, inatçı adam bunu hiç yapmaz... sokar stoperlerin arasına birini daha çeker otobüsü bekler...

bizim hoca topu ilerde tutmak lazım diye adam aldı oyuna 5 dakka sonra gol yedik... sıkıntı, ouzana bukaa nasıl dayanabildi...

bide madem okadar korkak oynadık nasıl bukadar kontra verdik 1-1 sonrası... korkak oynayan takımın imkanı yok bukadar kontra vermesinin...

korner sonrası 3 e 2 yakalanmak tam bir rezalet yalnız... onu nasıl başardık hayret... ortasaha o sıra neredeydi... çay, sigara falanmı yapıyordu anlamadım...

Her maç mutlaka bir korner dönüşünde 2x2 veya 2x3 yakalanıyoruz

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Forza'ya baktım da ortalık toz duman olmuş. Senol Güneş istifa basligi acmislar, Senol Gunes'e hakaret eden edene. Tamam yahu biz de eleştiriyoruz ama cogu kisi baya haddi asmış. Senol Güneş istifa ederse kimi bekliyor insanlar? Buyuk hatalarına ragmen son 3 sezonda 2 kez şampiyonluk kazanmış, Avrupa'da tarihimizin en iyi donemlerini yasatmış bir hocadan bahsediyoruz. Hatalarini eleştirelim ama hem hakaret hem de istifaya davet etmek en hafifi deyimiyle saygisizliktir, kadir kıymet bilmemektir.

En uzuldugum husus hocanın Quaresma sevdasının hocayi gunden güne eritip bitirmesi. Yazık ediyor kendisine de Beşiktaş'a da. Bu arada insanlar Quaresma'ya karşı baya dolmuş vaziyette. Korkum kotu bir ic saha sonucundan sonra büyük bir protestoya maruz kalması. Quaresma'yi begenmesemde isliklanmasi beni Uzer. Sonuçta artık bir Beşiktaş efsanesi kendisi. Keske bu sene yollarimizi güzelce ayırabilseydik.

Bu olmadan kesileceği yok.. Umarım kazandığımız bi maçta taraftar ıslıklar takıma daha fazla zarar vermeden çabucak biter bu iş. Quaresma hamle oyuncusu olarak kalmalı bunu hoca yapamıyor. Dün gördük dk 90'da çıkarken isyan etmiş. Sindirmiş herkesi. Onu kesse kesse taraftar keser ama dün de bi arkadaş sormuştu ben Quaresma'dan memnun bi tane adam görmüyorum ne sosyal medyada ne forumlarda ne gerçek hayatta. Peki kim bu stattaki quaresma sevdalıları?

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Bize, suratında kazanma hissi olan adam lazım ya. Rakip taraftarın yüzüne baktığında ürkeceği türde, özgüvenli...

Talisca öyleydi mesela. Duruşu, yüz ifadeleri, o kadar rahattı ki... Çok kötü de oynasak, 'hallederiz' ifadesi olurdu.
Mario Gomez öyleydi. 'Son 10 dakika, ne yapacağız' diye tırnaklarını yiyorsun, Gomez'e bir bakıyorsun, 'hallederiiiiiz' suratı var...
Pepe öyle, Atiba öyle, Quaresma bir miktar öyle, Babel biraz öyle...

Onun dışında mağduriyet, halsizlik, bıkkınlık, panik... Oğuzhan'ın kaşlar hep Küçük Emrah... Tolgay hep mutsuz. 'Ne güzel 9-6 işim vardı, nerden girdim bu işe' der gibi bakıyor. Caner hep mağdur, bütün haksızlıklar ona yapılıyor. Gökhan hep memnuniyetsiz... Lens zaten Yılmaz Morgül... Ljajic'te de hiç 'kazanan' oyuncu suratı yok. O da mağdur. 'Arkadaşlarımın yardıma ihtiyacı vardı, geldim, şu kolileri şuraya taşırım, sonra bana müsaade' tipi...

Kendimize güvenimizi neden kaybettik, ne oldu anlamak zor...

bu da doğru
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Lens ve Negredo...Öyle yanlış 2 adama para gömüldü ki senelerce kurtulamayacağız.Hem istediğini alamıyorsun hem gönderemiyorsun daha halitelisi yerine Larin gibi daha kalitesizini alıyorsun. Nereden tutarsan tut elinde kalıyor. Hoca da bu beceriksizlik silsilesinde yerini alınca ne oynadığımız oyun zleyene ne de oynayana zevk veriyor. Sadece birirlerinin egosu yelpazeleniyor...

hani burada bir sürü yorumcu lens hep oyundan alınıyor küstürdü hoca deniyor ya bir de kendilerini hocanın yerine koysunlar quaresma gibi bir gereksiz var takımda alternatif lens veriyorsun eline gomezden sonra beceriksiz abuşu alıyorsun sonra onu yollayıp tarihin en fiyasko transferlerinden biri olan negredoyu getiriyorsun onu yollayamadığın için santrafor almıyorsun (ki yollamasak bile almalıydık takım 9 numarasız kaldı) ve hocanın yine yeni yeniden şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyorsun. şimdi oynamayanı hoca küstürdü diyoruz ee hocayı da ben mi küstürdüm hersene sirkülasyon yap omurgayı değiştir sürekli üst seviye futbol bekle üstüne koymasını bekle. bana pek doğru gelmiyor bu durum. haa şunu da söyleyim daha iyisi yapılabilir bu kadro ile ama o kadar kolay değil aslında biraz da kadroyu olduğundan daha kaliteli görüyoruz ama o denli iyi değil kadro defosu olmayan oyuncumuz yok aslında. özetle hocanın da işi zor.

Çevrimdışı ferdi1903

Senol hocayi seviyorum kendisine cok büyük saygim var, ama artik hocam biseyler yapman lazim takim cok kötü oynanan top ortada, gecen sezon sampiyonlar ligi sevdasina olanlara cogu kisi ses cikarmadi ama bu sezon bu is sökmez, 3-4 maca takimi toplayip düzene oturtamazsa baskan nesteri vurmak zorunda yoksa sarilarin kötü oldugu bir sezonda tekrar sampiyonlugu hediye etme lüksümüz yok. Tika taka oyununu buraktik boyuna q7 denen arkadasin apuk supuk hareketlerini ve ortalarini izliyoruz. Bence yol yakinken en gec devre arasinda bu isi tatli bir sekilde bitirelim hocaya tesekür edip ersun yanalmi gelir baskasimi gelir bilmiyorum getirilsin, müdahile edilmese gecen sezonun aynisini yasicaz gibi bir durum var sanki. Ama insallah inatlarindan vazgecer dogruyu bulursun hocam. benim hic ümidim yok değiseceğinden sahsen
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2018, 09:38:45 ferdi1903 ]

Çevrimdışı tangaz

David Beckham baby face mesela o nasıl olacak veya gareth bale , peki isco  ? Bize  modern oyunu bilen oyuncuyu oyuna inandıran bir hoca lazım. Eldeki oyuncuların çok fazla defosu var fakat rakiplerin oyuncuların bizden daha berbat. O yüzden farkı hoca yaratır. Futbolun standart doğrularını yapamıyoruz oyuncu performanslara ikincil öneme sahip.

bekhım beyl isko verdiğin örnekler real seviyesi. kısaca kötü örneklerle yanıt vermişsin. eldeki defolu adamları real seviyesi adamlarla kıyaslayıp yorum yapmak mantıklı bir mukayese değil.

Çevrimdışı Koa_lAA

tolgay ın pozisyonu penaltı değilmiydi yav... adama vücut çalımını attı.. top geçti.. tolgay geçemedi... bildiğin hareketli perdeleme yaptı rakip...

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Şenol Hoca'nın maç sonu basın toplantısındaki sözleri:

Derbi ortamıyla ilgili konuşarak sözlerine başlayan Güneş, "Öncelikle maçın genel isteklerine futbolcular iyi cevap verdi. Yönetimi de ağırladılar ve bizde de herhangi bir olumsuzluk olmadı. Bu maçta, daha önceki maçlarda gerginlik yapmaya çalışanların da önüne geçildi. Olumsuzluk olmadan maçı tamamladık. Bunu söylemek zorundayım. Geçen karşılaşmada yaşanan küfürle ilgili oluşturulmak istenilen hava çok yanlış. Tasvip etmem mümkün değil. Aklı selim insanların inanmayacağı bir tablo. Bizim sahamızda da burada da olmasını istemiyoruz. Kitleleri camiayı karalayacak şekilde olmasının kimseye yararı yok" açıklamasını yaptı.

Maçla ilgili değerlendirmede bulunan tecrübeli teknik adam, "Beklediğimiz gibi Fenerbahçe baskılı oynamaya çalıştı. Çıkışlardaki pas yüzdemiz daha iyi olsaydı daha fazla pozisyon bulabilirdik. Bulduğumuz golle birlikte ikinci yarıda daha çok hücuma çıktık. İkinci yarıda kopmalar başladı ve bu da rakibin işine geliyordu. Rakibin kanatlardan gelen ataklarıyla gol yedik. Bu gol sonrası seyirciyle tekrar döndüler. 2 puan kaybettiğimiz için üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Maçtan önce dağıtılan esame listesinde Phillip Cocu’nun ‘Teknik Direktör’, Şenol Güneş’in ise ‘Teknik Sorumlu’ olarak yazılmasıyla ilgili soruyu yanıtlayan Güneş, "Kim yazmışsa hatalı yazmıştır. Ne amaçla yazmış olabilir bilmiyorum. Ne federasyonun, ne Fenerbahçe’nin ne de bizim böyle bir şey yapmamız doğru olmaz" dedi. Adem Ljajic’in yumuşak bir oyuncu olduğunu söyleyen Güneş, "Atiba’yla başladık. Bir de bu ambiyansa alışkın isimleri oynatmaya çalıştık. Tolgay’ı da iki yönlü kullanmaya çalıştık. Çok da olumsuz değildi. Diri bir Adem Ljajic’i ben de oynatmak isterdim. Bugün tam diri göremedim onu. Hücuma gittik ama gol bulmamız gerekiyordu. Önde baskı yapmak ve Adem Ljajic’in çıkışıyla gol atmayı düşündük ama düşündüğümüz gibi olmadı" diye konuştu.

Savunmada yapılan top kayıplarına da değinen Şenol Güneş, esprili bir cevap vererek, "Güzel sahayı bulunca alışamadık herhalde" dedi. Takımda çok top kaybı yaşandığını söyleyen başarılı çalıştırıcı, "Vida da top kayıpları yaptı, Tolgay da yaptı. Zaman zaman baskı geldi ama baskıdan önce çok kolay top kayıpları yaptık. Bizim kalitemizin altında kayıplar oldu. Atiba uzun bir aradan sonra ilk maçında gayet iyiydi. Larin’i forvete koyduğumuzda baskı yapmasını istedik. Bunu yapmadı ve tedirgin, güvensiz oynadı. Bu sefer de kenara aldım Larin’i ve Babel’i hücuma çektik" diyerek sözlerini sürdürdü.

Kayserispor maçının deplasmanda oynanmasıyla ilgili gelişmelerden haberi olmadığını söyleyen Güneş, Fenerbahçe karşısında iyi oynadıklarının da altını çizdi. Oyun disiplininden kopmadıkları dönemde iyi oyun ortaya koyduklarını belirten Güneş, "Hücumdan dönüşlerde gidip gelmelerde mesafe oldu. Bunun dışında iyiydik. Daha iyi pas yapan takımdık ama bugün yapamadık. Taç pozisyonunda Gökhan Gönül 'Benden çıktı' dedi. Ben de bunu hakeme söylemesini söyledim. Ama hakem ısrar edince biz attık. Quaresma’nın çıkarken yaptığı hareket, kendi oyununa kızdığı ve pas yapamadığı içindi. Lens ve Quaresma, iki beklerin hücumuna karşılık vermeye çalıştı. Hücumda da etkin kullanmak istedik. Son bölümde Hasan Ali’nin attığı ortada, yiyeceğimiz bir gol değildi aslında ama her oyuncu hata yapabilir. Hücumda tercih yanlışlığı olabilir. Hatalara rağmen kazanabileceğimiz bir maçtı. Lens de kalabilirdi ama Quaresma top tutuyordu. Larin biraz daha top tutabilse, rakip hiç gelemezdi. 1-0 mağlup olan her takım bu riski alabilir ama galip olan takımın bu riski almaması lazım" ifadelerini kullandı.

Tribünlerden edilen küfürlerle ilgili soruyu yanıtlayan Şenol Güneş, "Bana edilen küfürleri duymadım. Saha içinde kime nasıl bağırdığımı bile duymuyorum bazen. Benim bulunduğum yerden mi yoksa maça konsantre olmamdan dolayı mı bilmiyorum, duymadım. Küfür varsa, ne bizim sahada ne de başka sahada olmasını istemem" değerlendirmesini yaptı. Son olarak bu maçı kazanmak için sahaya çıktıklarının altını çizen başarılı çalıştırıcı, "Burada kazanmak için oynadık ama olmadı. Futbol böyle. Bugün kazanabileceğimiz maçta 2 puan kaybettik. Üzülmenin alemi yok. Geçmişi de konuşmaya gerek yok. Geçen sene 2-1 kaybettiğimiz maçta da kazanmaya yakındık. O gün kaybettik, bugün berabere kaldık. Başkalarının favori görmesi önemli değil. Sahada oynanan futbol var. Biz sahamızda en rahat maçımızda Antalya’ya kaybettik. Bursa’da puan kaybettik. Kazanabileceğimiz maçlarda 7 puan kaybettik. Erzurum’da da özellikle ilk yarıda çok kötü oynayıp kazandık. Bu kayıplar olmasa bugün belki başka bir şey konuşuyor olurduk" diyerek sözlerini tamamladı.

Çevrimiçi annoca

Yazık, çok yazık. Her kes her şeyi görüyor hoca görmüyor yada görmek istemiyor. Bu kadarda olmaz
:s20: :s20:

Çevrimdışı zafkan

Bu oyunla 1 puan almak bana göre başarı zaten. İlk yarı fener 2 0 öne bile geçebilirdi. Tamamen bir şans golü ile öne geçtik. İkinci yarı çok sakin oynuyorduk. Her şey lehimize giderken yanlış oyuncu tercihleri ile golü yedik. Ama bu hakem bozuntusu bizim lehimize kaç tane faulü de vermedi bu arada. Berabere bitirmek için biraz uğraştı gibi geldi bana. Bu arada Tolgay'ın pozisyonunda penaltı var mıydı?

Not: Q7, Caner ve Tolgay kesik yemeden bu takım düzelmez.
Mutlu olmak için 1-Kendinize karşı dürüst olun, 2-Asla pişman olmayın, 3-Sevgi dolu olun, 4-Anı yaşayın ve 5-Aldığınızdan fazlasını verin.

Çevrimdışı tangaz

Cabuk siniyo lens abi, bizim deplasman macinda da baslamisti boyle hareketli falan tosic bunun ayagini bi eline verdi dondu yurudu gitti sahada yok

lens 10 maç üst üste oynasın q7den çok eleştirilir herif top istop edemiyor adam geçemiyor anca geniş alan bulursa geçer ee biz o 10 maçın kaçında geniş alanda oynayacağız 1 belki 2.

işin doğrusunu söylemek gerekirse bizde 3 adet sağ kanat var hiç biri ideal oyuncu değil.