Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3732826 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Fener o kadar kötüydü ki Larinle hızlı atağa bile çıkabildik ama q7 ile çıkamadık gittik bide üstüne Lensi çıkardık çok değil 3 gün önce attığımız 3.golü hemen unuttuk
zaten larinin yaldır yaldır gidişini görünce bu çocukmu hızlandı yoksa bizmi çok yavaş oynadık diye düşünmüşdüm.
yazık ya bir hocanın bunu görmemesine inanamıyorum. Quaresmayı 11 e yazmak bu takıma yapılan en büyük kötülük. heleki deplasman maçlarında quaresmayı çok seven arkadaşlar onsuz olmaz diyenler bana
90 dakika boyunca tek bir tane faydalı haraketini gösterebilirmi. bu akşam takım fener karşısında 10 kişi oynadı. hatta caneride eklerim 9 kişi oynadık ve az daha yeniyorduk feneri velbuananın şutunu kariusun kurtardığı pozisyonu en başından fener kalesinden itibaren takip edin bir canerin koşusuna bakın birde pepenin 60-70 metre geriden çıkıp canere fark bindirdi.
ozi bugün kötü değildi belki ama takımada birşey katmadı atiba geri döndüğüne göre ben olsam hocanın yerine medel atiba yaparım atiba 8 oynar önlerine ljajici koyarım medel ön liberoda süpürücülük işini yapar rakibide karşılarsa atiba daha az efor sarfederek orta saha pas trafiğini iyi yönetir. kendilerinden 10 yaş yaşlı oyuncuya bakıp biraz utansınlar atiba avrupada yok ligde bizim okeyimiz olur. birde bu sene ilk maçını oynadı diğer oyuncularda biraz utanma duygusu varsa bir hafta insan içine çıkmamaları lazım.

Çevrimdışı Necmi

Yönetim eleştirebilirsiniz hocayıda eleştirebilirsiniz oyuncularıda ama burası twitter değil burda istifa çağrısı yapamazsınız.
bu yönde atılan her mesaj siliniyor. Silinme dışında işlem yapılmadı ama bu sadece maç akşamı sinirle yazıldığı için biraz tolere edildiğinden
oldu yada forum kurulu iş başında değil. bu forumda istifa çağrısı yapılmaz eleştirilerinizi bu ölçüde yapın.

-Beşiktaş yönetimine/teknik ekibine/oyuncularına karşı propaganda yapmak. (Düşünce altyapısından bağımsız, gündem yaratmak için tekrarlanan sloganlaşmış ifadeler bu bağlamda değerlendirilir)

sizi uyarmadım demeyin sonra

Çevrimdışı mylife1903

şişeside kapağıda fenere girdi merak etme
onların bütün yarattığı imajı sildi attı adamlarda resmen deprem oldu
kendini kulübe asetilen kaynağıyla kaynaklamış başkanlarını söküp attılar.
o fener istediğini alır kimse fenerden oyuncu alamaz imajı yerle bir oldu.
bütün camiaları Beşiktaşa neden saldırıyor sanıyorsun. eskiler bizi biliyordu
zaten yenilerde öğrenmeye başladı. evet belki biraz para harcadık ama bunun
karşılığında yıpranan büyüklüğümüzü sağlamlaştırdık sen kaç yıldır hiç kimsenin ağzından duyuyormusun
üçüncü büyük lafını basın kesti tamamen renklilerde kesti bir kaç ergen renkli arada bir dile getiriyor
o kadar bir anda bıçak gibi kesildi. bütün balonları patladı havaları söndü.
adamlar harun alıyor mutlu olacak sen gidip karius alıyorsun. seninle sahalarında
berabere kaldıkları için mutlu olacak duruma geldiler bundan sonraki durak az farkla yenildiklerinde mutlu olmaktır.
emin ol atılan adımlar yanlış değildi. adamların nerdeyse senin bütün yıldızlarınla denk tuttukları lens
görüyorlar Beşiktaşda kadroya giremiyorlar o zaman kendilerini kandırıyorlardı ama gördükçe o gerçekler
yüzlerine çarpıyor. lensi alamadılar taraftarlarına yalan söylediler sen gittin aldın yalanları ortaya çıktı
emin ol değerdi buna lens kötü oyuncu değil sadece quaresmaya yem ediliyor bu akşam orta sahaya verdiği desteği göremedi hoca
lens ozi çıkınca orta saha çöktü. bunu aslında bir çok taraftarda göremiyor. geçen sene taliscayı göremedikleri
gibi ne demişdim gittiği zaman değeri anlaşılır dün derbi özetlerini izliyordum geçtiğimiz iki senenin
talisca en etkili oyuncumuzmuş. bizim taraftarın saplanıp kalmak gibi bir huyu var gerçekleri görmemekte
ısrar ediyor
hep ne zaman elinden gidiyor o zaman değeri artıyor talisca için zor takım kolay takım yoktu önüne gelene atardı golü şimdi çinde
kolay atıyor diyorlarda attığı goller kolay değil sadece bizdeki gibi kullanmıyorlar onu tam benim söylediğim tarzda kullanıyorlar.
quaresmaya 400 top atarsın 400 orta açar bundan 10 asist çıkar sen o 400 topu taliscaya atsan 40 tane gol çıkardı.
neden lens önemli biliyormusun bencil değil sen ljajic gibi bir oyuncuyu hücumun merkezine koyduğunda solunda babel sağında quaresma ile oynuyor ikisinede attığı top geri gelmez ve sen ademden talisca katkısı bile alamazsın. taliscanın başına gelen gelir bir süre sonra
top gelmeyeceği için orda pasifize olacak. ondan sonrada iyi bilen arkadaşlar ademi işe yaramaz ilan edecekler.
işde ljaijcin işe yaraması için en azından kanatlardan biri lens olmak zorunda hiç istemesemde töre bile quaresmadan iyidir.
yoksa orta sahayı hepten kaybedeceğiz bir tek oyuncu bütün orta sahamızı ve hücum hattımızı yok ediyor.
iyi oyuncu sizin standartınızda gol atan oyuncu ama işin aslı öyle değil bu akşam ozi çıktı ljajic onun yerini doldurdu ama lensin yerini larin dolduramadı o nedenle orta saha çöktü. çünkü dikkat edin lens kanattan çok orta sahada çalıştı quaresma bile ota sahaya geldi sürekli aslında ama sadece fren oldu lensde talisca gibi ayağında top tutmuyor al ver yapıyor taliscada böyleydi kimse oynamıyor sanıyordu ama tek topla hücum başlatıyordu açın derbi özetlerini izleyin bakın özetlerdeki bütün pozisyonlarda talisca imzası görürsünüz.
tabi bunlar topu alıp sahayı enlemesine baştan başa geçmeye çalışmadıkları için oynamıyor görünüyor. tek baktığınız şey gol atamıyor
skor yapamıyor aslında geldiğinden beri 6 gol 10 asist katkısı var quaresmanında bu sürede 6 gol 19 asist katkısı var
aldıkları sürelere bakılırsa quaresmadan daha verimsiz olmamış aslında diğer taraftan çevresindeki oyunculara zararı dokunmuyor tersine onları oynatan bir oyuncu.
Sistem degismeden olmaz abi, oyuncuyla da fazla alakasi yok
Ha sistem degisse gene gol sikintisi cekecek bu kadro, gol golcuyle atilir. Babelin sirtina biniyoruz, taliska hasirt diye heryerde herkese her sekil sokan adamdi ikinci bir opsiyondu. Ha benim sevdigim tarzda bir oyuncu degildi ama fulyanin tapusunu verip alirdim onu. Bu ligde boyle tak diye sahada gezinirken sokan ekistira bi adamin olacak
Herif cin min takir tukur sokuyo
Gecen baktim aleks mesela bize 10 tane gol atmis yahu 10 derbi falan oynamistir neredeyse her mac atmis bize sonra kadikoyde kazanamiyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

Forza'ya baktım da ortalık toz duman olmuş. Senol Güneş istifa basligi acmislar, Senol Gunes'e hakaret eden edene. Tamam yahu biz de eleştiriyoruz ama cogu kisi baya haddi asmış. Senol Güneş istifa ederse kimi bekliyor insanlar? Buyuk hatalarına ragmen son 3 sezonda 2 kez şampiyonluk kazanmış, Avrupa'da tarihimizin en iyi donemlerini yasatmış bir hocadan bahsediyoruz. Hatalarini eleştirelim ama hem hakaret hem de istifaya davet etmek en hafifi deyimiyle saygisizliktir, kadir kıymet bilmemektir.

En uzuldugum husus hocanın Quaresma sevdasının hocayi gunden güne eritip bitirmesi. Yazık ediyor kendisine de Beşiktaş'a da. Bu arada insanlar Quaresma'ya karşı baya dolmuş vaziyette. Korkum kotu bir ic saha sonucundan sonra büyük bir protestoya maruz kalması. Quaresma'yi begenmesemde isliklanmasi beni Uzer. Sonuçta artık bir Beşiktaş efsanesi kendisi. Keske bu sene yollarimizi güzelce ayırabilseydik.
Ligin yuventusu bayerni olsak, sampiyonluk kacirsak gonderilebilir tepki de daha anlasilir olur
Quaresma isliklanabilir normal biraz kendine gelir. Olcay ozzi isliklandi biraz silkinir herkes

Çevrimdışı Necmi

Ya düşünüyorum düşünüyorum icim acıyor. Yahu 1-0 one gecmisiz, rakip dakikalar geçtikçe risk alıp arkaya boşaltıyor. Ortam tam kontra ataklık. Hoca gidip Lens'i ve Oğuzhan'ı cikariyor Larin'i alıyor. Allah askına Larin ve Quaresma ile kontra mi yapılır? Neyi dusundun canim hocam? Lens sahada kalsa, Quaresma çıksa yerine Tore girse,  Lens, Tore, ve Babel gibi hızlı adamlarımızla kontra kovalasak harika olmazmiydi? Quaresma'dan ne bekliyorsun gercekten bilemiyorum. Adam orta yapmak disinda sahada yok. Allah askına artık gercekleri gor.
sahada yok demek yanlış olur
sahada öyle bir varkı sürekli kaptırdığı toplarla atak yememize sebep oluyor
orta açılırken rakibi zorlasa o kadar rahat orta açamayacak en yakında o var rakibe doğru bile koşmuyor.
bir gün stadyumda lensi çıkarttığı için çok ağır tepki ile karşılaşacak sanırım bunu istiyor.
takım koşmuyor takımın koşan adamını çıkarıyorsun oyundan galipsin maçın sonu yaklaşıyor fener üstüne gelecek
tam kontra futboluna dönecek iş sen en hızlı oyuncunu dışarı alıyorsun neden hiç birşey yapmayanı 90 dakika oyunda tutuyorsun tekrar neden.
ya benim gördüğümü sahanın dibinde göremiyormusun hocam kaç pozisyonu sırf pas vermediği için harcadığını göremiyormusun
hani dersin on tane pozisyona giriyoruz bir kaç tanesini vermesin anlarımda takım sıfır pozisyonla oynadı
evet bir gol attık ama pozisyon sıfır 25 metreden atılan şuta pozisyon denmez şans golü oluyor
kazanacağımız maçı gene saçma sapan oyuncu değişikliğiyle verdin hocam
90. dakikada değiştirdiğin oyuncunun sana nasıl bir faydası var biz anadolu takımı değiliz zaman çalmak için oyuncu değiştirelim
pepenin kızdığımız şişirilmiş uzun ortası olmasa golüde atamayacağız.
herşeyin lehimize olduğu oyun bu kadar sabote edilebilirdi.
en çok merak ettiğim konu lens sana ne yaptı.

Çevrimdışı Librarius

neyse aslında alınan sonuç kötü değil bir derbi geçti ve beraberlik iyi sonuç bu hafta
rakip yenilmediğine bayram ediyor ama beraberlik onlar için yenilmek gibi birşey oldu.
cocu sayemizde biraz daha kredi aldı. liderle aramızda iki puan var. feneri bu sene devreden çıkardık bu takım
bizimle vodafoneda oynayamaz tutunamaz bizim için bu sefer önemli olan başak deplasmanından 3 puanla dönmek
o maça hoca bu sefer gerekli önemi versin bu sefer takım avcının ezberinin dışında oyunculardan kurulu
bir zahmet bu sefer tuzağa düşmesin.
bu arada canere bu kırmızı için sağlam ceza verilmeli maç bittikten sonra gördüğün kırmızının bir açıklaması yok
oyun gereği değil sen burda takıma ceza kesiyorsun. tamam maç boyu küfredildi sana ama maç bitmiş hakemle ne uğraşıyorsun
gir soyunma odasına.

Caner'de maalesef bir sorun bizim adimiza. Yedigimiz golde de payı var. Deplasman derbisinde 1 puan elbette kotu bir sonuc degil fakat bizi uzon durum hocanın performansı ve takimin isik vermemesi. Ortasahayi geçtikten sonra bizim takim saçmalamaya başlıyor. Buna bir cozum bulmamız şart. Wagner Love bir sekilde takıma monte edilmeli. Iiyi kotu onunla devam etmeliyiz. Babel-Lens kanatları sürekli oynamalı. Ljajic bir daha asla kesilmemeli. Bunları diyoruz ama Senol hoca uygular mi hiç emin degilim. Bugun bir çok FB'li arkadaşım Oğuzhan ve Lens'in ciktigini görünce maca yonelik umudumuz arttı dedi. Hoca oyuna müdahale edince isler bizim adimize daha da karisiyor malesef. Nasıl olacak bilemiyorum.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

İyi kötü bir deplasman derbisi geçti. Nedense ben devre arasına kadar sabretme taraftarıyım. Alınacak bir golcü, Şenol Güneş in elini rahatlatacak. Ayrıca Q7 sevdasında bir Çin transferi hissediyorum  :iblush:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Librarius

sahada yok demek yanlış olur
sahada öyle bir varkı sürekli kaptırdığı toplarla atak yememize sebep oluyor
orta açılırken rakibi zorlasa o kadar rahat orta açamayacak en yakında o var rakibe doğru bile koşmuyor.
bir gün stadyumda lensi çıkarttığı için çok ağır tepki ile karşılaşacak sanırım bunu istiyor.
takım koşmuyor takımın koşan adamını çıkarıyorsun oyundan galipsin maçın sonu yaklaşıyor fener üstüne gelecek
tam kontra futboluna dönecek iş sen en hızlı oyuncunu dışarı alıyorsun neden hiç birşey yapmayanı 90 dakika oyunda tutuyorsun tekrar neden.
ya benim gördüğümü sahanın dibinde göremiyormusun hocam kaç pozisyonu sırf pas vermediği için harcadığını göremiyormusun
hani dersin on tane pozisyona giriyoruz bir kaç tanesini vermesin anlarımda takım sıfır pozisyonla oynadı
evet bir gol attık ama pozisyon sıfır 25 metreden atılan şuta pozisyon denmez şans golü oluyor
kazanacağımız maçı gene saçma sapan oyuncu değişikliğiyle verdin hocam
90. dakikada değiştirdiğin oyuncunun sana nasıl bir faydası var biz anadolu takımı değiliz zaman çalmak için oyuncu değiştirelim
pepenin kızdığımız şişirilmiş uzun ortası olmasa golüde atamayacağız.
herşeyin lehimize olduğu oyun bu kadar sabote edilebilirdi.
en çok merak ettiğim konu lens sana ne yaptı.

Abi burda görüntülü analizini de yaptık Quaresma'nin takıma verdigi zararı. Bugünkü maçta da tonlarca benzer pozisyon var artık üşenip bakmam bile. Yahu yanında 2 arkadaşın boş ve pas bekliyor. Sen ne diye en zor noktada ki adama orta yapmaya kalkıyorsun? Nedir bu ego. Abi etrafınızdaki FB'lilere sorun Lens cikinca ne hissetmişler. Hepsi oh cektik diyor. Quaresma artık kimseyi ürkütmüyor bile. adam 36 yaşında 90. dakikada oyundan alınıyor diye hocaya trip atıyor. Bu nedir Allah askına. Bunu Portekiz milli takimi hocasına niye yapamıyor? Veya Porto hocasına niye yapamiyordu?

Ayrica artık iyi kotu Wagner Love'u forvete monte etmemiz şart. Larinle olmaz bu is.

Çevrimdışı Necmi

Sistem degismeden olmaz abi, oyuncuyla da fazla alakasi yok
Ha sistem degisse gene gol sikintisi cekecek bu kadro, gol golcuyle atilir. Babelin sirtina biniyoruz, taliska hasirt diye heryerde herkese her sekil sokan adamdi ikinci bir opsiyondu. Ha benim sevdigim tarzda bir oyuncu degildi ama fulyanin tapusunu verip alirdim onu. Bu ligde boyle tak diye sahada gezinirken sokan ekistira bi adamin olacak
Herif cin min takir tukur sokuyo
Gecen baktim aleks mesela bize 10 tane gol atmis yahu 10 derbi falan oynamistir neredeyse her mac atmis bize sonra kadikoyde kazanamiyoruz.
Talisca büyük oyuncuydu öyle oyuncular sana maç kazandırmaz seni şampiyon yapar. Geçen sezon bunu anlatmaya çok çalıştım. Geçen sezon quaresmaya atılan topların yarısı ona atılsa şimdi 16. şampiyonluğumuzu kutluyorduk. neymiş orta sahada gelip oyun kurmuyormuş efendim
kurmasın adam sana maç kazandırıyor diğer 9 oyuncunun işi ne onlar kursun topu kapsın
diğer oyuncular hiç birşey yapmazken taraftar sana tamamen kişisel yeteneğiyle 8-9 maç kazandırmış oyuncuya saldırdı. senin gibi topa sahip olan bir takımda gelen topu taliscaya ver. yeminle her maç 3-4 tane attırırsın adamın ayarı yoktu 5 kişinin içindede vuruyordu. patlama yapabilen bir oyuncuydu marke edilemiyordu çünkü topa vuracağı noktadan uzak duruyordu son anda hamlesini yapıyordu
mesela talisca gitti eldeki tek gole en yakın oyuncu babeldi taraftar bütün yaz onunla uğraştı
gitsin diye küfürler hakaretler. şimdi yüzleri kızarıyormu acaba ligde 6 maç 4 gol aldığımız 11 puanın 8 ini aldı babel o olmasa lask maçında eleniyorduk sarpborg maçında o oyuna girene kadar pozisyonumuz yoktu

Çevrimiçi sEuL

Caner'de maalesef bir sorun bizim adimiza. Yedigimiz golde de payı var. Deplasman derbisinde 1 puan elbette kotu bir sonuc degil fakat bizi uzon durum hocanın performansı ve takimin isik vermemesi. Ortasahayi geçtikten sonra bizim takim saçmalamaya başlıyor. Buna bir cozum bulmamız şart. Wagner Love bir sekilde takıma monte edilmeli. Iiyi kotu onunla devam etmeliyiz. Babel-Lens kanatları sürekli oynamalı. Ljajic bir daha asla kesilmemeli. Bunları diyoruz ama Senol hoca uygular mi hiç emin degilim. Bugun bir çok FB'li arkadaşım Oğuzhan ve Lens'in ciktigini görünce maca yonelik umudumuz arttı dedi. Hoca oyuna müdahale edince isler bizim adimize daha da karisiyor malesef. Nasıl olacak bilemiyorum.

Ne yalan soyleyeyim Caner'in bir sonraki macta oynamayacak olmasi beni cok rahatlatiyor.
Caner'i takimin en zayif halkasi olarak goruyorum ve ne kadar az oynarsa bizim icin o kadar iyi olacagi gorusundeyim.
Ama caydirici bir ceza almasi gerektigi gorusune katilmamakta elde degil, dingonun ahiri degil burasi! Her mac eli kolu havada agzindanda kufur eksik olmuyor beyefendinin! Gordugu sari kartlarda genelde itirazlardan yada rakiple olan sacma sapan didismelerinden dolayi. Bu birazda hocanin bazi oyuncular uzerinde otoritesinin kalmadigini gosteriyor.

Çevrimdışı WOTGATE

Ne yalan soyleyeyim Caner'in bir sonraki macta oynamayacak olmasi beni cok rahatlatiyor.
Caner'i takimin en zayif halkasi olarak goruyorum ve ne kadar az oynarsa bizim icin o kadar iyi olacagi gorusundeyim.
Ama caydirici bir ceza almasi gerektigi gorusune katilmamakta elde degil, dingonun ahiri degil burasi! Her mac eli kolu havada agzindanda kufur eksik olmuyor beyefendinin! Gordugu sari kartlarda genelde itirazlardan yada rakiple olan sacma sapan didismelerinden dolayi. Bu birazda hocanin bazi oyuncular uzerinde otoritesinin kalmadigini gosteriyor.

Adriano dönüyor mu

Çevrimdışı underworld

Talisca hangi derbide gol, asist yapmış?

Çevrimdışı Necmi

ne olursa olsun love iki sezon öncenin gol kralı
bu adam gol atabiliyormu bunu kanıtladı elinde golcü var.
sen onuda quaresmanın ortaları için harcadın ve harcamaya devam ediyorsun.
kabul edelim babeldende iyi olur larindende ceza sahasında
babel forvet olmasada atacağını atar. adım gibi biliyorum quaresmayı oynatamayacağı için
love ın üstünü çizdi. onuda quaresmaya harcıyor. Ljajic pas vermesin quaresmaya oyunu merkeze
çekmeye çalışsın onuda keser. baksana yarım ağızla eksikleri var falan demişdi geçen gün
eksiğinin ne olduğunu gördük topu kanata quaresmaya açmıyor o çok büyük eksik.
adam italyan liginden gelmiş italya liginde 6 gol 10 asistle oynamış hoca bu quaresmanın
geçen sene süper ligdeki performansı bir önceki sene 10 gol 9 asistle oynamış sen hala
eksiklerinden bahsediyorsun onun eksikliği senin sistemsizliğin aslında çünkü onun bu performansı
quaresmayı oynatamaman demek oluyor. bak orta sahada top yapan atiba oyundaydı
bütün toplar orta sahada döndü quaresma orta açamadı sonuç ne kadar verimsiz olduğu ortaya çıktı
sahanın en iyi oyuncusu hasan ali oldu neden hoca rakibin quaresmanın baskısından çıkamaması gereken beki bizim ceza sahasında cirit attı neden çünkü savunmada ona ihtiyaç yoktu. bunu bile göremedin
quaresmayı değilde lensi çıkartmasaydın lens hiç bir şey yapmasa onun çıkmasını engellerdi lens gibi bir hızlı oyuncu varken karşısında beki savunmasız bırakamazdı.
yeminle sinirimden uyuyamıyorum. iki yıldır tolgay ozi deniyorsun sonuç alamıyorsun hala sonuç almaya çalışıyorsun alternatifin olmasa anlayacağımda

Çevrimdışı Necmi

fenerle oynadığımız kupa maçında bir gol bir asist 2-2 biten maçta
önceki sene gs maçında bir gol 1-0 biten maçta
geçtiğimiz sezon ts maçı 1 gol 1 asist önceki sene ts maçı 1 gol
zaten kaç tane derbi oynadı sen son 5 senede gomez dışında derbilerde bu kadar katkı veren bir oyuncu daha söylesene
birde asist öncesi pasları var otur derbi özetlerini izle görürsün.

Çevrimdışı Necmi

Forza'ya baktım da ortalık toz duman olmuş. Senol Güneş istifa basligi acmislar, Senol Gunes'e hakaret eden edene. Tamam yahu biz de eleştiriyoruz ama cogu kisi baya haddi asmış. Senol Güneş istifa ederse kimi bekliyor insanlar? Buyuk hatalarına ragmen son 3 sezonda 2 kez şampiyonluk kazanmış, Avrupa'da tarihimizin en iyi donemlerini yasatmış bir hocadan bahsediyoruz. Hatalarini eleştirelim ama hem hakaret hem de istifaya davet etmek en hafifi deyimiyle saygisizliktir, kadir kıymet bilmemektir.

En uzuldugum husus hocanın Quaresma sevdasının hocayi gunden güne eritip bitirmesi. Yazık ediyor kendisine de Beşiktaş'a da. Bu arada insanlar Quaresma'ya karşı baya dolmuş vaziyette. Korkum kotu bir ic saha sonucundan sonra büyük bir protestoya maruz kalması. Quaresma'yi begenmesemde isliklanmasi beni Uzer. Sonuçta artık bir Beşiktaş efsanesi kendisi. Keske bu sene yollarimizi güzelce ayırabilseydik.
kötü iç saha değil her hangi bir iç saha maçında egoistce pozisyon yerse hiç tanışmadığı Beşiktaş taraftarlarıyla tanışıverir.

Çevrimdışı underworld

fenerle oynadığımız kupa maçında bir gol bir asist 2-2 biten maçta
önceki sene gs maçında bir gol 1-0 biten maçta
geçtiğimiz sezon ts maçı 1 gol 1 asist önceki sene ts maçı 1 gol
zaten kaç tane derbi oynadı sen son 5 senede gomez dışında derbilerde bu kadar katkı veren bir oyuncu daha söylesene
birde asist öncesi pasları var otur derbi özetlerini izle görürsün.
Ts ve kupa maçlarını saymıyordum ama madem öyle o zaman başak da derbiden sayalım ve açalım.

Bruma kk
Hasan Ali kk  kupa
Negro asist doğru kupa

Çevrimdışı Librarius

babel forvet olmasada atacağını atar. adım gibi biliyorum quaresmayı oynatamayacağı için
love ın üstünü çizdi. onuda quaresmaya harcıyor. Ljajic pas vermesin quaresmaya oyunu merkeze
çekmeye çalışsın onuda keser. baksana yarım ağızla eksikleri var falan demişdi geçen gün
adam italyan liginden gelmiş italya liginde 6 gol 10 asistle oynamış hoca bu quaresmanın
geçen sene süper ligdeki performansı bir önceki sene 10 gol 9 asistle oynamış sen hala
eksiklerinden bahsediyorsun onun eksikliği senin sistemsizliğin aslında çünkü onun bu performansı
bütün toplar orta sahada döndü quaresma orta açamadı sonuç ne kadar verimsiz olduğu ortaya çıktı
sahanın en iyi oyuncusu hasan ali oldu neden hoca rakibin quaresmanın baskısından çıkamaması gereken beki bizim ceza sahasında cirit attı neden çünkü savunmada ona ihtiyaç yoktu. bunu bile göremedin
quaresmayı değilde lensi çıkartmasaydın lens hiç bir şey yapmasa onun çıkmasını engellerdi lens gibi bir hızlı oyuncu varken karşısında beki savunmasız bırakamazdı.
yeminle sinirimden uyuyamıyorum. iki yıldır tolgay ozi deniyorsun sonuç alamıyorsun hala sonuç almaya çalışıyorsun alternatifin olmasa anlayacağımda

Senol hocanin alameti farikası bu: ayni seyleri deneyip farklı sonuclar elde etmek. O kadar iddialıyım su konuda çok degil sadece 3 mac: Babel-Lens onlerinde Love ve arkalarında Ljajic oynayalım bu takim ligde ki her takimi deler geçer. Ama iste olmuyor, hoca yapmıyor. Sunu da iddia ediyorum Quaresma eğer Sarpsborg maçında oynasaydı 3 gol atamazdık. Son gol olmazda mesela.

Çevrimdışı mylife1903

Talisca büyük oyuncuydu öyle oyuncular sana maç kazandırmaz seni şampiyon yapar. Geçen sezon bunu anlatmaya çok çalıştım. Geçen sezon quaresmaya atılan topların yarısı ona atılsa şimdi 16. şampiyonluğumuzu kutluyorduk. neymiş orta sahada gelip oyun kurmuyormuş efendim
kurmasın adam sana maç kazandırıyor diğer 9 oyuncunun işi ne onlar kursun topu kapsın
diğer oyuncular hiç birşey yapmazken taraftar sana tamamen kişisel yeteneğiyle 8-9 maç kazandırmış oyuncuya saldırdı. senin gibi topa sahip olan bir takımda gelen topu taliscaya ver. yeminle her maç 3-4 tane attırırsın adamın ayarı yoktu 5 kişinin içindede vuruyordu. patlama yapabilen bir oyuncuydu marke edilemiyordu çünkü topa vuracağı noktadan uzak duruyordu son anda hamlesini yapıyordu
mesela talisca gitti eldeki tek gole en yakın oyuncu babeldi taraftar bütün yaz onunla uğraştı
gitsin diye küfürler hakaretler. şimdi yüzleri kızarıyormu acaba ligde 6 maç 4 gol aldığımız 11 puanın 8 ini aldı babel o olmasa lask maçında eleniyorduk sarpborg maçında o oyuna girene kadar pozisyonumuz yoktu
Taliska oyleydi de abi elestiren de hakli, 5mye pas veremiyordu adam artik aklimimyetmiyordu neyse sonda 60mye tak ters bi top atiyordu adrese teslim, dengesiz oyuncuydu
Babel biraz kendi kasindi abi, bu haftada da atar golunu baska gol atacak oyuncu yok gibi zaten.

Çevrimdışı mylife1903

Bi gs maci galiba, sarbiye mi ne carptirmisti kime carpmisti bi daha izlemek lazim, baska hatirlayamadim

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma butun mac sagda oynamadiki abi, neyi anlatiyorsun. Sanki lens messi gibi oynamis hoca cikarmis. Ilkyarida atifin kafa pozisyonuna bah lensi izle hasan alinin direkten donen sutunda yaninda lens de var senin tabirinde kosup bassin, quaresmadan daha da umursamaz bir futbolcu lens.
Birini elestirirken oburune goz kapatiyorsun buna yuz eskimesi deniyor iste.
Mesela lensin o soll vurdugu yumusacik sutu quaresma atsa yaninda adam var falan diye cimbizla cekilir
Bu isin cozumu diyorum 3luye donup kanat oyuncusu kullanmamak, Quaresma kotu oynuyor yasli falan da yerine kenarda lens var oyle cikip golleri siralayacak falan adam degil, gecen sezon gorduk adami, bu sezon yetenek, hirs falan mi yukledi saniyorsun

Çevrimdışı mylife1903

Senol hocanin alameti farikası bu: ayni seyleri deneyip farklı sonuclar elde etmek. O kadar iddialıyım su konuda çok degil sadece 3 mac: Babel-Lens onlerinde Love ve arkalarında Ljajic oynayalım bu takim ligde ki her takimi deler geçer. Ama iste olmuyor, hoca yapmıyor. Sunu da iddia ediyorum Quaresma eğer Sarpsborg maçında oynasaydı 3 gol atamazdık. Son gol olmazda mesela.
Larin yerine love konusunu ben de dusundum sonra hangisi girse oburunu soracaktik diye karar verdim.

Çevrimdışı Librarius

Larin yerine love konusunu ben de dusundum sonra hangisi girse oburunu soracaktik diye karar verdim.

Hani Love çok iyi olduğu icin falan degil. Ama adamin bir repertuar var yani. Emre akbaba ile muazzam verkaclari vardi. Ljajic'le belki ayni seyler gerçekleşir. Devre arasına kadar Love oynamalı ama tabi Quaresma olmamalı. Orta oyununda Love bildigin komik kacar.

Çevrimdışı mylife1903

Hani Love çok iyi olduğu icin falan degil. Ama adamin bir repertuar var yani. Emre akbaba ile muazzam verkaclari vardi. Ljajic'le belki ayni seyler gerçekleşir. Devre arasına kadar Love oynamalı ama tabi Quaresma olmamalı. Orta oyununda Love bildigin komik kacar.
Son 4-5 mactir anormal bir orta sayisi yok
Hatta quaresmanin oynamadigi macta oynadiklarina oranla daha cok orta yapildi
Biraz da sikorlar ile alakasi var bu isin onde oynadigimiz maclarda anormal bir orta sayisi yok

Ben bir isin duzgun yapilmasi taraftariyim, orta yapacaksan yap ama adam gibi yap donenler icin pilanin olsun sekenler icin hazirligin olsun 80/90tane de orta yap
Ya da hibrid lige uygun bisi bul onu oyna azicik yerden oyna sonra kanada git sut setleri ciz
Bu ligde gollerin yarisindan fazlasi yan toptan oluyor o konuda hocayi anliyorum aslinda dun de biz yedik yan toptan kafayla bakmak lazim 4 senede duran toptan ya da yan toptan kac gol yemisiz. Antremanda bunlari hep calistiriyorsa defans oyunculari da iyi pozisyon almaya baslar duran topa yan topa

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Bahsettiğimiz oyuncu ATİBA!

Haftalardır hep beraber yazıyoruz burada Orta saha ile forvet hatti ve Defans hattı arasındaki boşluğun nedeni Atibanin olmaması diye

Bugün bloklar arasındaki mesafenin kısalmasinin ve pas trafiğinin nedeni de Atiba

Herkes topu ayağına beklemeye ve uzun oynamaya o kadar alışmış ki !! Atiba sürekli kendini boşa çıkartıp top alıp top dağıttı ve herkese de uzun değil yerden oynamaları gerektiğini ve topu nereye atmaları gerektiğini el kol hareketleriyle anlatıp takımı resmen Yönetti bugün :claps:

Ya ayni maci mi izliyoruz ne Atiba'si ne bloklar arasi baglantisi? Oguzhan, Tolgay, Atiba varken baglanti maglanti yapamazsin. Rakip sahaya yerlesememizin nedeni ucunun birlikte oynamasi. Burada soyledik Atiba - Oguzhan'la orta saha kevgire doner diye. Atiba erken yoruluyor, artik bir devrelik oyuncu. Oguzhan'i mecburiyetten yaziyorum 8 numaraya cunku alternatifi Tolgay herif futbolu birakmis hobi olarak oynuyor o top sakalin baska aciklamasi yok. :kop: Medel'in olmamasi maalesef ciddi etkiledi, Pepe dusunulebilirdi fakat hocanin yapmayacagi belliydi. Gecen seneden beri bunu diyorum. Defansin uzun oynamasinin da, takimin surekli kanattan gitmesinin de baslica sebepleri bu adamlar. Surekli yanlis yerde ariyorsunuz sorunu. Bugun hic degilse Ljajic olmaliydi 11'de. Oyuncu degisiklikleri de yanlisti Tolgay ya da Atiba'dan birisi mutlaka cikmaliydi, ben olsam ikisini de cikarir yerlerine Dorukhan, Adem'i sokup Oguzhan'i da ortaya cekerdim. FB sumuklu Elif'i soktuktan sonra bile boyle hamlelere cesaret edemiyorsan bu is olmaz hocayla.

Yemin ediyorum puan verdik diye, derbi diye, Fenerbahce diye demiyorum. Sorun bu kadar berbat bir rakip karsisinda yapilan taktik ve stratejik hatalarin neticesinde puan kaybetmek. Yani bu Fener'e puan verirsen yarin Konya'ya da puan verirsin Akhisar'a da Trabzon'a da. Keske kaybetseydik ama dogrulari yapip kaybetseydik! Sorunun buyugu yanlis ustune yanlis yapip kaybetmek.

Çevrimdışı Necmi

Ts ve kupa maçlarını saymıyordum ama madem öyle o zaman başak da derbiden sayalım ve açalım.

Bruma kk
Hasan Ali kk  kupa
Negro asist doğru kupa
bruma kendi kalesine değil topun rakibe çarpması için o topa vurman lazım önce
başkalarınında vurup rakibe çarptığını görüyoruz sert toptu rakibe çarptığı halde sapması fazla olmadı
girersin federasyon sitesine bakarsın gol kime yazılmış senin oyuncuna yazmamak için yırtınanlar bile yazmak zorunda kaldıysa
o gol senin demenle kendi kalesine olmaz kupa maçında düşerken yarı vole atmışdı sanırım kimseyede dokunmadan girdi içeri
sana kalsa kaleci dokunsa topa kaleci attı dersin.
ha birde sürekli kötülemeye uğraştığın oyuncu Beşiktaşa katkı vermiş ve şampiyonluk kazandırmış bir oyuncu
öyle yada böyle o serbest vuruşla kazandırdığı maç sayesinde şampiyon oldun burda kupa maçında onun sayesinde
berabere bitirdik maçı o maçı ben tribünde yaşadım o emeği küçük görenin sorgulanacak çok şeyi olur
burda sidik yarıştırmıyorsun iki farklı takımın oyuncularınıda vuruşturmuyoruz Beşiktaşa emek vermiş bir oyuncuyu
övmeye neden saldırdığını anlamaya çalışıyorum bu çaba niye. ben Beşiktaşa emek vermiş bir oyuncuyu övebilirim
burası Beşiktaş forumu bu neden zoruna gidiyor. bir kere övdüğün bir şey görmedim neden sürekli Beşiktaş değerlerini
aşağılama çabası içinde oluyorsun.
geriye dönük 150 mesajını okudum başağı övmüşsün feneri övmüşsün gsyi övmüşsün ama Beşiktaşı övmeyi geçtim
iyi olabilecek seviyede bile tek bir mesajın yok bu arada kazanılan maçlar var atılan goller var tek bir golde bile sevinme mesajın yok
ama başağın attığı gole bile sevinmişsin birde bu forumda kesinlikle yasak olan bein spor linklerini paylaşıyorsun sıklıkla
o linkin paylaşılması bile yasaktır karşılığında tazminatı var

Yasal Uyarı:
tr.beinsports.com web sitesi içerisindeki her türlü yazılı ve görsel (video, fotoğraf, vs) içeriğin bilgisayara indirilmesi (download edilmesi), kopyalanması, çoğaltılması, bir web sitesinde veya diğer herhangi bir mecrada yayınlanması, bir web sitesinin içinde frame, i-frame ve benzeri şekillerde gösterimi, izin alınmadan link verilmesi yasaktır. Aksine davranışlar Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca suç teşkil edecek olup, bu tip davranışlarda bulunan tr.beinsports.com sitesinin kullanıcıları, tr.beinsports.com web sitesinin sahibi olan Digital Platform İletişim Hizmetleri A.Ş'ye cezai şart olarak her bir ihlal için 25.000 USD'yi (Yirmibeşbin Amerikan Doları) ödemeyi, bu cezai şartın fahiş olmadığını ve mahkemelerden tenkisini talep etmeyeceğini kabul, beyan ve taahhüt eder.

bak buda yaptığının karşılığı yayınladığın her linkin cezası 25 bin dolar bilmiyor olma imkanın yok beğin spora girdiğin anda gözüne sokuyorlar.