Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3733982 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Hay sizin de q7’ inizin da. Su egoist adami savunanlar her hafta ayni tipler. Bu tipler normalde hakeme takarlar ama hakemlik olay olmadigi icin mac hakkinda birsey yazmiyorlar. Lens’i gomup q7’i korumaya calisiyorlar. Adam takimin kanser hucresi. Lens’i de oynatmasin hoca cok kotuyse. Taktik, sistem degistirsin ama bizim laz hocadaki inat yuzunden 3 sezondur takim olgusundan uzaklastik.
    Paranin oldugu yerde vefa mefa bos seylerdir. Senol hoca iki yil sampiyon yapmis. Babasinin hayrina mi teknik direktorluk yapiyor. Ayrica Samet hoca ve Bilic ile olusturulan takim olgusunun meyvesini yedi. Avrupa maclarindaki basarilarin buyuk kismi kisisel futbolcu becerileri. Bayern M.  maclarinda ne oldugumuzu gorduk. Kazanma ihtimalimizin sifir oldugunu iligimizde hissettik her dakika.

Hoca her firsatta baskan ile kavgali degiliz, sorunumuz yok, kovsalar gitmem gibi cok gereksiz laflar ediyor. Yok yabanci sayisi, ahlak dersleri. Besiktas futbol takimi disinda herseyle alakali hoca. Renklilerin “cakma filozof” lafini neden dediklerini anladim. Cunku cok gereksiz konusuyor hoca.

Yol yakinken baskan sozlesmeyi fesih etsin. Senol Gunes kesinlikle istifa etmez.

Çevrimdışı Orhan_

Ben atiba oğuzhan ve adem üçlüsünden takımın oyun planına müdahale noktasında umutluyum . Bu üçü q7 yi hocaya kestirecek başka türlü hocanın keseceği yok

Umarım dediğin gibi olur ve bunlar o tarafa top göstermeden oynarlar. Adem buna çok meyilli. 2 haftadır bakışları bir çok şeyi özetliyor. Akıllı futbolcu akılsız işleri çok hızlı görüyor işte. Gönül ister ki hocanın aklı başına gelsin, 80'lerde oynamadığımızı anlasın ama o umut kimsede kalmadı galiba.

Çevrimdışı mrred

Hayır adam devamlı işleyen sol kanadı da bozdu. Sol tarafa geçti bu sefer o kanadı da kanser etti. Adam futbol cahili. Freestyle gidip şov yapsın futbolcu değil topçu. Bunun benzeri basketbolda var zaten harlem gösteri takımı var. Görünüşte basketçiler ama aslında değiller şov yapıyorlar sadece. Ya bir insan hiç mi kendini geliştirmez bir kere mi half space e koşu atmaz devamlı taç çizgisinde kalır top bekler 10 kere dürter yeter arkadaş bir sal şu takımı
The great gig in the sky

Çevrimdışı atalay

Maç içinde en beğendim bölüm buydu. @mrred

Çevrimdışı Orhan_

"Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim"

-Zeki      X
-Çevik    X
-Ahlaklı  X

Ne işimiz var ki bizim böyle karakterlerle?

Çevrimdışı mrred

Maç içinde en beğendim bölüm buydu. @mrred
Gerçekten benimde en sevdiğim bölüm buydu. Buna benzer lensin sol ayakla bitirdiği bir pozisyon daha vardı
The great gig in the sky

Çevrimdışı Necmi

Harcamaz harcamaz adam daha yeni geldi, oyuna girdi gol yedik zaten. Gecen sezonda boyledi yeniler girince gol yiyorduk yeniler oynadikca puan kaybediyorduk, biraz alisir icerdeki maclarda gol katkisi verince guven kazanir daha gecen gun geldi adam
valla yeniler girince değilde iki oyuncuyu aynı anda değiştirip takımın bütün balans ayarıyla
oynamasından yedik bence birden iki oyuncu değişirmi orta saha düştü oyuncu değişikliğinden sonra orta sahada top tutamadık. hazır topal çıkmış çıkart quaresmayı bir işe yaramıyor zaten sok ljajici orta sahayı çokla oyunun kontrolünü tamamen ele geçir.

Çevrimdışı underworld

https://twitter.com/aniltonnn/status/1044340248166236160
atibaya neden zeki ve oyunu biliyor işte cevabı burada güzel bir sekans
Atiba bu ülkede futbol dersi olarak okutulmalı.

Bu arada gol olsa efsoymuş

Çevrimdışı mrred

valla yeniler girince değilde iki oyuncuyu aynı anda değiştirip takımın bütün balans ayarıyla
oynamasından yedik bence birden iki oyuncu değişirmi orta saha düştü oyuncu değişikliğinden sonra orta sahada top tutamadık. hazır topal çıkmış çıkart quaresmayı bir işe yaramıyor zaten sok ljajici orta sahayı çokla oyunun kontrolünü tamamen ele geçir.
Fener o kadar kötüydü ki Larinle hızlı atağa bile çıkabildik ama q7 ile çıkamadık gittik bide üstüne Lensi çıkardık çok değil 3 gün önce attığımız 3.golü hemen unuttuk
The great gig in the sky

Çevrimdışı Orhan_

Abi valla 3 senedir şu ortasahayı 4le diyorum Şenol Güneş'e ama pek sallamıyor beni, doğal olarak. Taaa seneler önce Bursa deplasmanı vardı Quaresma olmadığı için mecbur 4lü oynadığımız. Ne de iyi olacaktı ısrar etseydik. 1 hafta sonra terk etti o bölgeyi yine oğluyla devam etti maçlara. Oğlu diyorum da insan oğluna bile bu kadar sabır göstermez.

Çevrimdışı mylife1903

Corbayi karistirma taktigi abi iki malzemeli
Allahtan medel ile adri girmedi oyuna karius hsric herkesin yeri degisirdi

Çevrimdışı onurturan

Quaresma oyundan 90.ci dakika cıktığı için kızmış!

Keşke hiç yollarımız kesişmesrydi..
Yemin ederim kendimi kesicem..

Çevrimdışı mrred

Atiba bu ülkede futbol dersi olarak okutulmalı.

Bu arada gol olsa efsoymuş
Hani topla ayağa çıkamıyorduk? Bir oyuncu bunu bu kadar değiştirbiliyorsa demek ki üstünde çalışsak daha güzel daha mükemmel hale getirebiliriz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı kyiv

Gerçekten benimde en sevdiğim bölüm buydu. Buna benzer lensin sol ayakla bitirdiği bir pozisyon daha vardı

Bitiremediği yazacaktın galiba. O pozisyonda golü atacaksın. Mazeret yok. Geçen sezon ki maçtada 5 metre önünde olduğu rakibin kendisine yetişip gol vuruşu yapmasına mani olmasına sebep olmuştu.

Ne Larin ne Vagner Love ne Lens ne de Quaresma Beşiktaşta oynamayı haketmiyorlar. Yazık 100 yıllık çınara.

Çevrimdışı Necmi

Bu arada ilginç de bir hatırlatma...

Quaresma'nın yıllık maaşı 2.1 milyon euro
Lens'in yıllık maaşı 2.25 milyon euro
Töre'nin yıllık maaşı 1.8 milyon euro
ne yaptın  Ozan bu paralara messi ronaldo ikisi birden oynatırız
üstüne avrupanın en elit forvetinide alırız kalan paraylada diğer oyuncuların maaşını
öderiz :D

Çevrimdışı mrred

Bitiremediği yazacaktın galiba. O pozisyonda golü atacaksın. Mazeret yok. Geçen sezon ki maçtada 5 metre önünde olduğu rakibin kendisine yetişip gol vuruşu yapmasına mani olmasına sebep olmuştu.

Ne Larin ne Vagner Love ne Lens ne de Quaresma Beşiktaşta oynamayı haketmiyorlar. Yazık 100 yıllık çınara.
Israr etmiyor hoca lenste ve o oyunda. Sen ne yaparsan yap ilk çıkıyorsun bir maçta ? Kendini verir misin yoksa aman boşver mi dersin. Adamı da küstürdü.Q7 ye verdiği şans kadar şans vermiyor ve oyun tam ona uygunken çıkarıyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Keşke hiç yollarımız kesişmesrydi..
Yemin ederim kendimi kesicem..
Gonderdigini hic almayacan iste alinirken dedik. Bedava gonderiyin ustune bonservis veriyon aliyon
Gomez olsa kan aglayarak almam

Çevrimdışı atalay

Geçmiş başarıları ve bu başarılara liderlik edenlerin emeklerini değersizleştirmemek gerek. Zaten oyundaki asıl problemlerden biri de bu kazanımları görmezden gelmek. Fakat oyun her zaman gelişmeyi talep eder. En iyisi daha iyisini talep etmek. Değersizleştirmenin faydası yok. Kendi adıma diyebileceğim geliştirmeye yönelik bir adımı uzun süredir görmediğim olur.
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2018, 01:44:31 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

Israr etmiyor hoca lenste ve o oyunda. Sen ne yaparsan yap ilk çıkıyorsun bir maçta ? Kendini verir misin yoksa aman boşver mi dersin. Adamı da küstürdü.Q7 ye verdiği şans kadar şans vermiyor ve oyun tam ona uygunken çıkarıyor
Israr edilecek bir performansi yok, quaresma gecen sene cezaliyken yedek kalmadi mi bu lens, takimda kaldigina dua etsin.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Hahah 'aylık' komik olmuş evet, pardon.

'Çok alıyorlar, ziyan oluyor' anlamında yazmadım. Aralarında en çok alanın Lens olması çok tuhaf geldi bana... O kadarından haberim yoktu. Bu kadar hakedilmeyen bir para olamaz (derdim Pektemek'i bilmeseydim...).

maaşından çok verilen 1 yıl kiralama + zorunlu opsiyon 5.08 m euro bonservis koydu bana 1 golcüye gömseydik o parayı geçen sene de şampiyonduk. negredo ve love da alınmazdı üstelik. Zarara bak 100 m euro yu bulacak neredeyse... Aziz yıldırımın q7 yi alır yedek oturturum lafına karşılık kapak içindi ve bu transferi de çoğu taraftarımız alkışladı lens i biz aldık kulübeye koyduk diye 2 başkanın ego savaşı taraftar tatminin maliyeti. lens tamamen fb ye kapak olsun transferiydi 2 yıl üst üste şampiyonluğun şımarıklığıyla yönetimin güç zehirlenmesiyle yaptığı bir hamle bu beğenmediğimiz orta kafa gol oyunu da hep o pasa dayalı takımdan ayrılan büyük dişlilerin yerine böyle serseri mayın gibi isimli olsun bonservissiz olsun alırım satarım vs diye takıma sisteme uymayacak oyunculara saldırma stratejimizin doğal sonucu.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı ozankarakoc

ne yaptın  Ozan bu paralara messi ronaldo ikisi birden oynatırız
üstüne avrupanın en elit forvetinide alırız kalan paraylada diğer oyuncuların maaşını
öderiz :D

Tekrar söyleyeyim o zaman, ben, Quaresma'nın, Lens ve Töre'den çok daha fazla para aldığını sanıyordum, meğerse Lens, Quaresma'dan daha çok kazanıyormuş. Her gören de bu tespiti yapar diye düşünüyordum. Yoksa Mustafa Pektemek, Veli Kavlak falan gibi adamların aldığı paraları içime sindirip, bunların aldığını sindiremeyecek değilim canım...

Ayrıca rakiplerin kimlere ne paralar verdiğini, bizim yönetimin tek kuruşun hesabını bile nasıl yaptığını pek tabi ki biliyorum.

Belhanda'nın 3.35, Feghouli'nin 3.85, Valbuena'nın 4 milyon euro aldığı yerde Quaresma da 2 alsın bir zahmet...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı kyiv

İyi güzel hoş söylüyorsunda 1 tane maçta da Hocayı mazeret etmeden 1 tane maçı koparıp alsa?Pepe bile savunmadan çıkıp maçlar aldı. Lensten en ufak bir maç koparma reaksiyonu yok. Yani biraz kıpırdanma var diyoruz da adam normalde 1 sene hiçbirşey yapmadı 1,2 tane pozisyona girince iyi oynamış gibi görüyoruz fakat kabul edelim yetmez. Quaresmadan gelen bıkkınlık nedeniyle Lensin yetersiz hareketleri bile bir kısım taraftara hoş geliyor. Bunlar hep Hocanın hataları.

Çevrimdışı mylife1903

maaşından çok verilen 1 yıl kiralama + zorunlu opsiyon 5.08 m euro bonservis koydu bana 1 golcüye gömseydik o parayı geçen sene de şampiyonduk. negredo ve love da alınmazdı üstelik. Zarara bak 100 m euro yu bulacak neredeyse... Aziz yıldırımın q7 yi alır yedek oturturum lafına karşılık kapak içindi ve bu transferi de çoğu taraftarımız alkışladı lens i biz aldık kulübeye koyduk diye 2 başkanın ego savaşı taraftar tatminin maliyeti. lens tamamen fb ye kapak olsun transferiydi 2 yıl üst üste şampiyonluğun şımarıklığıyla yönetimin güç zehirlenmesiyle yaptığı bir hamle bu beğenmediğimiz orta kafa gol oyunu da hep o pasa dayalı takımdan ayrılan büyük dişlilerin yerine böyle serseri mayın gibi isimli olsun bonservissiz olsun alırım satarım vs diye takıma sisteme uymayacak oyunculara saldırma stratejimizin doğal sonucu.
Guzel kapak oldu fbye o konuda yonetimi elestiremeyiz hepimizin hosuna gitti, koftehor 5 senelik sozlesmeyi alinca biraz yatisa gecti tabi kendini verse fbliler daha cok aglardi. Ismaele karsi bir denge politikasi gibi oldu. Bonservis vermesek iyiydi

Çevrimdışı underworld

Hani topla ayağa çıkamıyorduk? Bir oyuncu bunu bu kadar değiştirbiliyorsa demek ki üstünde çalışsak daha güzel daha mükemmel hale getirebiliriz.
Doğru.

Karyus u da kendilerine benzetecrkler.
O da ortama ayak uydurmaya başlamış işin kolayına kaçıp basıyor degsjı

Çevrimdışı mylife1903

Tekrar söyleyeyim o zaman, ben, Quaresma'nın, Lens ve Töre'den çok daha fazla para aldığını sanıyordum, meğerse Lens, Quaresma'dan daha çok kazanıyormuş. Her gören de bu tespiti yapar diye düşünüyordum. Yoksa Mustafa Pektemek, Veli Kavlak falan gibi adamların aldığı paraları içime sindirip, bunların aldığını sindiremeyecek değilim canım...

Ayrıca rakiplerin kimlere ne paralar verdiğini, bizim yönetimin tek kuruşun hesabını bile nasıl yaptığını pek tabi ki biliyorum.

Belhanda'nın 3.35, Feghouli'nin 3.85, Valbuena'nın 4 milyon euro aldığı yerde Quaresma da 2 alsın bir zahmet...
55 yasinda adam 2 milyon cok bizi ilgilendirmez rakibin ne verdigi kendi oyuncusuna
O zamlar negredonparasinin etkileriydi herhalde
Sacma salan tiransfer yapinca yan etkileri de olur
@underworld maaslar konusunda gerekli aciklamayi yapar