Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3738677 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı celiker1

1-1 bitsin degisikligi iste
Ben ozzi adem anlamadim tolgay dururken
Öfkemdeki özne o iste :s20:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Ya zaten yarisi 55 yasinda 55 yasindakilerden bi atiba bi pepe aykusu yuksek, quaresma zaten nasi desem ilk okul terk aykuda, tolgay bu fazla abartiyoruz ya da fazla yerin dibine sokuyoruz oyunculari da hocayi da bu takim daha iyi oynar mi biraz daha iyi oynar ama gene gol sikintisi ceker. Istedigin dogru oyunu oyna falan filan da santraforun gol atmadan diger oyuncularin sikor yukunde sirtina binerek ligin sonunu getiremezsin.

+ sonsuz kere sonsuz

:claps: :claps: :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Lens oynasın isteyenler, 'yeter ki Quaresma oynamasın' diyenler...
Quaresma oynasın isteyenler, 'yeter ki Lens oynamasın' diyenler...

Yoksa kimsenin Quaresma hayranı, ya da Lens manyağı olduğunu sanmıyorum. Her şey ortada.
Dedigim gibi yapacan 352 oynayacan bunlar oynamayacak, lensi de kisa forvet yapacan larinle oynatacan.
55 yasinda adam sahada olecek falan

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Yanliz Ljajic bu gidişle Quaresma'yla kavgaya tutuşur. 2 dir isyan ediyor Quaresma'nin boşken pas vermemesine. Hemde sert tepki gösterdi bugun. Hoca Ljajic'i cezalandırabilir bu gidişle.

Querasma bu evin şımarık Cocugudur ne yapsa yapsın cezalandırılmaz üstüne mükafatlandırılır. Kendinden daha iyi bir adam, daha büyük bir yıldızı (!) asla kabul etmez beyfendi. Kadroyu yazan adam değişmedikce böyle olacaktır malaesef.

Çevrimdışı mylife1903

biliçle şampiyon falan olamazdık biliç çapsızın tekiydi futbolu biliyordu ama yüreği yetmiyordu bizi 3. büyük gibi gören bunu kabullenmiş bir bireydi bu tür tipler iyi bir ikinci adamdır ama asla lider değillerdir. biliçle ilerde 2-3 kişi gol arardık asla ceza sahasında çoğalmazdık ne çabuk unuttunuz. pektoyu cenke tercih eden bir adam yahu biliç
Bilice de duzgun ortam verememistik abi, buyuk takimiz diyon adama sitadin yok, paran yok hakemler dagitiyor seni falan, o da disardan gozle bakiyordu olaya

Çevrimdışı Librarius

Tolgay konusunda anlasamiyom hocayla. Tam kesecek dedim, kesti sonra maca koydu o yerdeki poziusyon oldu daha da oynatmaz ustunu cizecek dedim, tak ilk11
Cok ilginc

Hocanın kafesi çok karisik. Neyi nasıl yapacagını bilemiyor. Ljajic'i harcamasından korkuyorum acikcasi.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı tangaz

2016-2017 sezonunda Fenerbahçe oyun onun üzerine kuruluydu. Hızlı hücumlarla adam 10 üzeri gol attı sadece ligde yaptığı asistleri saymıyorum.

10 üzeri lig golü demişsin de attığı gol 4 dü...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Guntekin Onay hocanın saçma kararını inceden eleştirmiş. Ljajic ambiansi bilmediği icin oynatilmamis ya ona binaen şöyle demis Guntekin:

"Adem Llajiç,  Roma-Lazio, Inter-Milan ve Torino-Juventus derbileri oynamış, dünya kupasında oynamış.  Şenol hoca ambiansı bilmediği için oynatmadığını söylüyor. Hiç akla yatkın değil."

Hoca ambiansı biliyor da noluyor.. Kadıköyde 21 maça çıkıp 0 galibiyet almak büyük başarı.. Yahu insan tesadüfen de olsa 1 tanesini kazanır be.

Çevrimdışı ozankarakoc

2016-2017 sezonunda Fenerbahçe oyun onun üzerine kuruluydu. Hızlı hücumlarla adam 10 üzeri gol attı sadece ligde yaptığı asistleri saymıyorum.

2016-2017 sezonunda Fenerbahçe'de 38 maçta 5 golü varLens'in, UEFA ve Türkiye Kupası dahil. O Fenerbahçe'ye 13 puan fark atmıştık. O kadar kötülerdi ki, Lens bile parlamıştı...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mrred

Yalnız atibayı pamuklara sarmamız gerekiyor. Bu yaz transferinde yerine birini mutlaka almalıyız.
The great gig in the sky

Çevrimdışı celiker1

Guntekin Onay hocanın saçma kararını inceden eleştirmiş. Ljajic ambiansi bilmediği icin oynatilmamis ya ona binaen şöyle demis Guntekin:

"Adem Llajiç,  Roma-Lazio, Inter-Milan ve Torino-Juventus derbileri oynamış, dünya kupasında oynamış.  Şenol hoca ambiansı bilmediği için oynatmadığını söylüyor. Hiç akla yatkın değil."

Adam cogumuzun gordügu dışinda vaşka bir sey girmus.Mac oncesi tweeti;Bence Şenol Hoca beklentilerin dışında bir 11 sürecek sahaya. Atiba’yı oynatması sürpriz olmaz. Babel santrfor, kanatlarda Lens- Quaresma. Orta sahada Atiba-Oğuzhan- Tolgay’ı oynatıp Llajiç’i yedek bırakırsa da şaşırmam.₺
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

2016-2017 sezonunda Fenerbahçe'de 38 maçta 5 golü varLens'in, UEFA ve Türkiye Kupası dahil. O Fenerbahçe'ye 13 puan fark atmıştık. O kadar kötülerdi ki, Lens bile parlamıştı...
Pardon doğru söylüyorsun
4 Gol 12 asist ligde
1 Gol 1 asist avrupada
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Gecen sene ne kadar kanat oyuncusu onerdigimi hatirlayanlar vardir. Bosuna demedik Quaresma'yi satalim DK'den sonra diye. Dani Olmo'yu da onerdik taa ne zaman. Kadroda revizyon lazim dedik, hoca gitmeli diye gecen sezon basinda soyledik. Maalesef her seyi kriz noktasina varinca fark ediyor insanlar.
Teklif falan yoktur vidaya da 25 falan diyorduk bunlari devre arasinda piromosyon yapacan, negredo gibi

Çevrimdışı tangaz

Bilice de duzgun ortam verememistik abi, buyuk takimiz diyon adama sitadin yok, paran yok hakemler dagitiyor seni falan, o da disardan gozle bakiyordu olaya

bak bu konuda haklısın yönetim büyük oldugumuzu gösteremedi biliçe gese maçında 3 maç ceza aldı durduk yere adam

Çevrimdışı ozankarakoc

Yalnız atibayı pamuklara sarmamız gerekiyor. Bu yaz transferinde yerine birini mutlaka almalıyız.

Medel müthiş bir tercihti. Bir Atiba muadili daha gelirse nefis olur. Ama sürekli şişirilen Oğuzhan ve Tolgay varken, hem de yerli kontenjanındayken, kimse o mevkiye üst düzey bir transfer yapmaz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı kyiv

Çok doğru. Lens futbolun doğrularını yapmaya daha müsait

Lens koyunun olmadığı yerdeki keçi abdurrahman çelebidir. Neden alındı ne umuluyordu ne buldular?Bir de sebep olanın ağzından duymak isterim.
Quaresma hiç olmazsa iç sahada yağmasa da gürlüyor. Lensten de hiçbirşey olmaz.1,5 senedir Şenol Güneşe rağmen insan 1 maç şansını değerlendirir.Bugün onun yerinde o ayarda bir futbolcu olsaydı kesinlikle gol bulurdu. Bu kötü Fnerbahçeye pozisyon üretemiyorsan önünde bulduğun topu kaleye gönderimiyorsan konuşmayacaksın. Hep bir mazeret mazeret mazaret. İcraat göremiyoruz 1,5 senedir.

Çevrimdışı mylife1903

O görmedi ama Necip ve Caner gördü :lol: yine bir şekilde kırmızı kart görmeyi başardık :alala:

Lan Necip hadi Caneri anlarım 90 dakika oynadı 90 dakka küfür yedi ama sen ne ettin de kırmızı gördün ulan hepi topu 10 dakika oynadın ya
Nejip de mi gormus
Caner degil mi tek

9 kisiyle fb deplasmanindan 1-1 donuyoz sanssiz bir gol yiyerek, ver mehteri

Çevrimdışı atalay

Uzunca süredir tarif ettiğim şeyleri süreç içinde katlanarak izlemekten sıkıldım. @EMİR EMRE | Bugün iyi yönetti. O yüzden değerli oyuncu. @38life | Zihnimdeki oyunun oyuncuları belli de Beşiktaş oradan çok uzak. Kazanırken de uzak. Bir kere oyunu bilmeyen oyuncunun özel motorik, atletizm ve problem çözme becerileri yok ise Beşiktaş'ta yeri yok. Ki bu sayı arttıkça oyun kurgusu zayıflayıp-kolay oyun tercih ihtimali artıyor. Defaatle yazdım o sebeple bu oyunculardan vazgeçmiyor. Oyun önemli değil, sonucu tüm rizikosu ile en kestirmeden sunabilecek olan onun değişmezi. @mrred | Doğru. Bir de yönetim-teknik heyet -ki iki taraf da tek adam üzerinden şekil alıyor- problemlerini çarpıştıran taraftar kitlesi var. Yanlışlar karşılıklı var ise bu birbirini götürüp kompanse edemez. Burada cephe alınacak durum olmamalı. Oyunun gelişememesi ile ilgili eksik görülen şeyler neler ise eksik olan onlardır. Burada taraf olmak tuhaf. @BJKTÜRK23 
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2018, 00:47:45 atalay ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bilic olsa o 2 sezon şampiyon olurduk, geçen sene de şampiyon olurduk, bu sene de liderdik.
Bilic ile bak Bilic diyorum  :kop: :kop:

Hani şu Pektemeki bize iteleyen her maç oynatan , Orta sahayı Veli - Atiba ile kurup Oğuzhani kulübede oturtan Bilic ten , Olcay sağ bek oynatan Bilicten !!!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozankarakoc

Lens koyunun olmadığı yerdeki keçi abdurrahman çelebidir. Neden alındı ne umuluyordu ne buldular?Bir de sebep olanın ağzından duymak isterim.
Quaresma hiç olmazsa iç sahada yağmasa da gürlüyor. Lensten de hiçbirşey olmaz.1,5 senedir Şenol Güneşe rağmen insan 1 maç şansını değerlendirir.Bugün onun yerinde o ayarda bir futbolcu olsaydı kesinlikle gol bulurdu. Bu kötü Fnerbahçeye pozisyon üretemiyorsan önünde bulduğun topu kaleye gönderimiyorsan konuşmayacaksın. Hep bir mazeret mazeret mazaret. İcraat göremiyoruz 1,5 senedir.

Aynen... Quaresma'dan ölümüne nefret eden birini getirelim Beşiktaş'a hoca olarak, 2 hafta Lens'i, 1 hafta Gökhan Töre'yi oynatır, sonra ikisini de A2'ye yollayıp Quaresma'yı kadroya alır. Maalesef gerçek bu.

Çevrimdışı tangaz

ben fenerdeyken lensi ilk başlarda beğeniyordum çok öyle uzunuzun seyretmiyordum ama özetlerde iyiydi ne zamanki bize karşı oynadı şu 1-1 biten marcelonun kendi kalemize gol attıgı maç baktım bi numarası yok hatta adriano bunu amele sümüğü gibi yapıştırıyordu sürekli baktım büyük takım topçusu değilmiş die yazdık bu satırlarda o gün.

Çevrimdışı 38life

Bilic ile bak Bilic diyorum  :kop: :kop:

Hani şu Pektemeki bize iteleyen her maç oynatan , Orta sahayı Veli - Atiba ile kurup Oğuzhani kulübede oturtan Bilic ten , Olcay sağ bek oynatan Bilicten !!!

Evet.

Larin'e de 2 milyon euro bonservis + 1,6 milyon euro maaş veriyoruz. Avrupa görmemiş adama.
Üstelik bedava transfer ediyoruz diye söylenmişken, herhangi bi para ödenecekse Larin'in ödeyeceği söylenmişken apar topar 2 milyonu verdik.. İşte vizyon bu..

Nejip de mi gormus
Caner degil mi tek

9 kisiyle fb deplasmanindan 1-1 donuyoz sanssiz bir gol yiyerek, ver mehteri

Quaresma da görseydi ya o arada. Ama çift sarıdan değil direkt kırmızı..

Çevrimdışı mylife1903

ikinci yarida bir pozisyonda bizim solda neden basmiyor diye baya kufur yemistir ozi
ama adam alanini koruyordu ve fblini pas kanalini tikadi
fbli pas atincada kayarak aldi ve atak baslatti
Onu yazacaktim 3-4 tane harika pas arasi yapti ozzi, toplari da iyi kullandi