Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3738922 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı İsmail Özyurt

"bir takımda 3-4 yıl çalışmayı doğru bulmuyorum."
Via Şenol Güneş
Adam resmen dalga geçiyor. Silah zoruyla mı tutuyoruz.  :steamed:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mylife1903

Lens 40 kez daha verimli oynamıştır. Sadece ikinci yarının başında oğuzhanın ara pasıyla girdiği bir atak var herkes tekrar izlesin. İşte o bile yeter. Vuramadığı zayıf vurduğu veya isabetsiz vurduğu topları söylemiyorum bile. Adam hep doğru yerde doğru zamanda olmayı biliyor. Q7 ise devamlı çizgide topu tutup oyunu yavaşlatıp bizi baltalıyor.
Hem yetersiz hem performansi kalitesiz hem de rezalet oynadi, cins yaptigi faulleri baskasi yapsa 2 sayfa entri olur

Çevrimdışı mrred

Bir pozisyon daha vardi. Bu sefer sol tarafta aldi topu, hemen paralelinde Oğuzhan vardi. Pas verse Oğuzhan orda birini iceri kacirabilirdi. O ne yaptı? Eveledi geveledi sonra orta kesti ama bu sefer Babel ofsayta düştü bu eveleyip gevelerken.
ikinci yarı ilk 20 dakika sol kenarda eveleyip gevelediği 3 tane hızlı hücumumuz var. Atak başlamadan bitti gitti.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Librarius

Guntekin Onay hocanın saçma kararını inceden eleştirmiş. Ljajic ambiansi bilmediği icin oynatilmamis ya ona binaen şöyle demis Guntekin:

"Adem Llajiç,  Roma-Lazio, Inter-Milan ve Torino-Juventus derbileri oynamış, dünya kupasında oynamış.  Şenol hoca ambiansı bilmediği için oynatmadığını söylüyor. Hiç akla yatkın değil."

Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

Ne zamanki inonude Şenol Güneş Şenol Güneş tezahüratları arttı her maç sonu hoca onore edildi hocayı yavaş yavaş kaybettik.

Şenol hoca kısıtlı kadroyla yarışacak sürekli cabalayacak şampiyonluk derdi olmayacak oyuncu parlatacak göze hoş gelen futbol oynatacak fazlası hocayı aşar ve aştı.

Birbirimizi daha fazla uzmeden yollar ayrılmalı. Başkanda güç zehirlenmesinden kurtulup kendine gelmeli.
Koltuk turkleri zehirliyor baskandan hocaya

Çevrimdışı tangaz

Bilic'in elinde ne kadro vardı ki adam ne yapsın. Su anki kadrodan 2 tane takım çıkarken Bilic'in kadrosunda alternatif bile yoktu. Ona rağmen oldukça güzel maçlar çıkardı. Stat bile yoktu her maç deplasman. Ki buna rağmen Demba Ba'nın santradan vurduğu gol olsaydı biz Arsenal'i bile elerdik. Sadece şansı yoktu.

biliçle şenolun kadroları arasındaki fark demba yerine gomez vardı ozzi olcay töre sosa atiba ersan yerli yerinde duruyordu şenol ilk geldiğinde stad mı vardı? biliç korkak bi herifti bizim büyüklüğümüzü dahi idrak edememişti herşeyi geçtim cenk dururken pektoyu oynatıyordu yahuu var mı ötesi? pektoyla yeni kontrat yapılması da biliçinizin eseridir bu arada.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

45.000 kişi Canere küfür ettiler koro halinde

Bu arada maç bitince çıktım mekandan , Caner ve Necip atılmış ne yaptılar da atıldılar anasını satayım ?
Edilir kufur yahu normal, finlandiyada yasamiyoruz, fbliler gelir bizde ederiz de kime edecez fbde onu bilemedim, ismaele ederiz

Çevrimdışı Librarius

1-1 bitsin degisikligi iste
Ben ozzi adem anlamadim tolgay dururken

Hoca ne yaptigini bilmiyordu bugun.

Çevrimdışı balkan-kartal

biliçle şenolun kadroları arasındaki fark demba yerine gomez vardı ozzi olcay töre sosa atiba ersan yerli yerinde duruyordu şenol ilk geldiğinde stad mı vardı? biliç korkak bi herifti bizim büyüklüğümüzü dahi idrak edememişti herşeyi geçtim cenk dururken pektoyu oynatıyordu yahuu var mı ötesi? pektoyla yeni kontrat yapılması da biliçinizin eseridir bu arada.
Baskanin eseriydi galiba
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı tangaz

Valla rezalet bir oyun oynadi abi. Net kacirmadi da solayakla yavas vurdu. Ne top tutabildi ne bisi cins cins fauller. Quaresmadan bike kotu oynamayi beceriyor adam. Sitandarti bu galiba, sitandart oynadi da denilebilir. Zaten cogu futbolcu sitandartlari neyse onu oynadi. Pepe vida iyiydi. Caner aksadi azicik tolgay konusu ilginc abi, hocanin herhalde en buyuk hatasi tolgayi tutup ozziyi cikarmasi oldu. Belki yoruldu ozzi falan bilemiyorum

Kaleci de gene yedi bizim

anladığım kadarıyla tipik lens işte.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mrred

Bu oyuncuların keyif ve güven işini hafife alıyorsunuz. Bugün ya da dün ıskartaya çıkardığınız veya vazgeçilmez bulduğunuz oyuncular da zamanında ya da bugün oyun keyfini, rolü, sorumluluğu ve kulübeden gelen güveni alarak oynadılar-oynuyorlar.
Atiba tanrılar çıldırmış olmalıyı oynadı. Oğuzhan defans ileri çıkmayıp baskı yapmadığı ve takım boyu uzun olduğu için çıldırdı. Bu ikisi takımda olmasa takımda ne bir taktik disiplin nede başka bir şey kalır
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2018, 00:30:40 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı ozankarakoc

Lens şu takımda 10 maç üst üste ilk 11 çıktı mı? Tek bir örnek veriyorum tudor'da garry rodriguez'i oynatmiyordu veya oynatsa da oyundan alıyordu vs. Üst üste şans buldu önce takımının şampiyon olmasında en kritik rolü aldı şuan da ligin en etkili kanat oyuncusu. Sen bu adamlara ne güven veriyorsun ne yeteri kadar şans. Her saçma hareketinde dönüp kenara bakıyor şunu yaparsan veya şunu yapamazsan anında oyundan alırım mi diyor ne diyor adama ben anlamıyorum nitekim çat diye de alıyor oyundan iyi kötü vasat vs farketmeksizin alıyor. Taç çizgisinde oynayan adama 90 dakika sabrediyor birşeyler yapmaya çalışan araya koşu atan deneyen oyuncuyaysa 70 dakika bile sabrı yok bunun sebebi taç cizgisindekinin karakter olarak çıkardığı problemlerle vs kenardaki hocayı sindirmiş olması. Kimse burada lens sevici vs değil lens olmaz da gokhan töre olur yeter ki şu lanet olası taç çizgisinden ayrılsınlar artık sen o çizgide oynadıkça arkada bindirme yapan bek oyuncusunu da bitiriyorsun bunu koskoca 65 yaşında yılların deneyimi hoca görmüyor mu bal gibi görüyor ama gücü yetmiyor demekki dur demeye.

Lens hiçbir takımda 10 maç üstüste ilk 11 çıkacak bir oyuncu değil ki...

31 yaşında, hala eli ayağı titriyor.

19 yaşında bir oyuncudan bahsediyor olsak haklı olabilirsiniz. 'Kendine güvenmiyor, o güvenin aşılanması lazım' diyebilirsiniz. Ama 31 yaşında bir oyuncuya bunu diyemezsiniz. Şut pozisyonu geliyor, kalp krizi geçirecek diye ödüm kopuyor. Bir olumlu hareket yapıyor, hemen arkasından müthiş bir panikle abuk sabuk bir yere top atıyor, pozisyon yine ziyan...

Bir oyuncuya şans vermek, beş maç üstüste, ne yaparsa yapsın forma vermek değildir ki... Türkiye Kupası'nda forma verirsin, maçı koparır götürür. Rakip kim olursa olsun, taş gibi top oynar. Üç hafta sonra ligde son yarım saat şans verirsin, o kadar iştahlıdır, iyidir ki, 'bu çocuk bir ödülü hakediyor' dersin, haftaya onbirde başlatırsın.

Lens 'ÇOK KÖTÜ' bir futbolcu. Gerçek bu... Kapasite bu...

Ve ne yazık ki sağ kanatta kötünün iyisi hala Quaresma, içinde bulunulan bu durumda...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

zaten kadroda herseyden biraz olan oyuncu var ama hickimsenin birseyi tam değil...

ornek; oguzhan oyunu okuyor pas oyununu yonetiyor ama son vurus sakinligi yok.

lens dogru zamanda dogru yerde ama gol vurusu berbat.

medel cok mucadeleci hirsli ama alan bilgisi yok.

tolgay ayaklari iyi sakin ama hucuma katki sifir.

caner iyi orta aciyor hucuma katkisi var ama defansif olarak cok eksik ve sag ayagi hic yok. her topu disla da olsa solla oynuyor.

gibi gibi.
Ya zaten yarisi 55 yasinda 55 yasindakilerden bi atiba bi pepe aykusu yuksek, quaresma zaten nasi desem ilk okul terk aykuda, tolgay bu fazla abartiyoruz ya da fazla yerin dibine sokuyoruz oyunculari da hocayi da bu takim daha iyi oynar mi biraz daha iyi oynar ama gene gol sikintisi ceker. Istedigin dogru oyunu oyna falan filan da santraforun gol atmadan diger oyuncularin sikor yukunde sirtina binerek ligin sonunu getiremezsin.

Çevrimdışı mrred

Guntekin Onay hocanın saçma kararını inceden eleştirmiş. Ljajic ambiansi bilmediği icin oynatilmamis ya ona binaen şöyle demis Guntekin:

"Adem Llajiç,  Roma-Lazio, Inter-Milan ve Torino-Juventus derbileri oynamış, dünya kupasında oynamış.  Şenol hoca ambiansı bilmediği için oynatmadığını söylüyor. Hiç akla yatkın değil."
Hoca skandallara doymuyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Ben 1 puanı maçtan önce de kabul etmezdim, şimdi de etmiyorum. fenerbahçenin bu sezon ne kadar rezil futbol oynadığını bilen hiçkimse 1 puana razı olmaz bence.
Derbidir muharrem adamlar da hazirlaniyor onlar icin de bi yeni baslangic maci, kayseriye hazirlandiklsrimgibi hazirlanmiyirlar sana, fbnin kadrosu da oyle fazla kotu degil toparlar fb lig sonuna dogru ilk 5 icinde olacaktir

Çevrimdışı balkan-kartal

Atiba tanrılar çıldırmış olmalıyı oynadı. Oğuzhan defans ileri çıkmayıp baskı yapmadığı ve takım boyu uzun olmadığı için çıldırdı. Bu ikisi takımda olmasa takımda ne bir taktik disiplin nede başka bir şey kalır
ikinci yarida bir pozisyonda bizim solda neden basmiyor diye baya kufur yemistir ozi
ama adam alanini koruyordu ve fblini pas kanalini tikadi
fbli pas atincada kayarak aldi ve atak baslatti
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Lens & Querasma deseler bin kez Lens derim . Adam en azından takım duygusu nedir, pozisyon bilgisi nedir biliyor. Son vurusları kötü eywallah ama bugün kötüydü demek biraz abartı olur bence .

Çevrimdışı mrred

Lens hiçbir takımda 10 maç üstüste ilk 11 çıkacak bir oyuncu değil ki...

31 yaşında, hala eli ayağı titriyor.

19 yaşında bir oyuncudan bahsediyor olsak haklı olabilirsiniz. 'Kendine güvenmiyor, o güvenin aşılanması lazım' diyebilirsiniz. Ama 31 yaşında bir oyuncuya bunu diyemezsiniz. Şut pozisyonu geliyor, kalp krizi geçirecek diye ödüm kopuyor. Bir olumlu hareket yapıyor, hemen arkasından müthiş bir panikle abuk sabuk bir yere top atıyor, pozisyon yine ziyan...

Bir oyuncuya şans vermek, beş maç üstüste, ne yaparsa yapsın forma vermek değildir ki... Türkiye Kupası'nda forma verirsin, maçı koparır götürür. Rakip kim olursa olsun, taş gibi top oynar. Üç hafta sonra ligde son yarım saat şans verirsin, o kadar iştahlıdır, iyidir ki, 'bu çocuk bir ödülü hakediyor' dersin, haftaya onbirde başlatırsın.

Lens 'ÇOK KÖTÜ' bir futbolcu. Gerçek bu... Kapasite bu...

Ve ne yazık ki sağ kanatta kötünün iyisi hala Quaresma, içinde bulunulan bu durumda...
2016-2017 sezonunda Fenerbahçe oyun onun üzerine kuruluydu. Hızlı hücumlarla adam 10 üzeri gol attı sadece ligde yaptığı asistleri saymıyorum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bu oyuncuların keyif ve güven işini hafife alıyorsunuz. Bugün ya da dün ıskartaya çıkardığınız veya vazgeçilmez bulduğunuz oyuncular da zamanında ya da bugün oyun keyfini, rolü, sorumluluğu ve kulübeden gelen güveni alarak oynadılar-oynuyorlar.

%100 haklısın. tepeden tırnağa sarmal biçiminde güven sorunu var camiada.

Yönetim kendi içindeki çatlaktan ekonomik koşullardan taraftardan güven alamıyor. Hatalar yapıyor.

Hoca yönetimden takviye maaş kadro planlaması hatta kendi konumunun ne olacağından güven alamıyor.

Oyuncular hocadan keyif aldıkları daha iyi hissettikleri ve kendilerine uygun olan pozisyonlarda oynamamalarından yanlış oyun planından hatalı oyuncu tercihlerinden güven alamıyorlar.

Taraftar yönetimden-hocadan ve oyunculardan güven alamıyor...

her hafta aynı şeyi deneyip yaşayıp görüyoruz babel-pepe skor yaparsa 3 puan alıp 1 hafta daha umudumuz sürüyor veya rakipler tökezlerse yok tam tersi olursa hem şampiyonluktan uzaklaşmaktan hem de bari doğru oyun keyifli oyun olsa sonuç bu maç kötü olsa da olur diye teselli olamamaktan umutsuzluğa düşüyoruz.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mylife1903

walla q7 sevici değilim de bu lens sevicileri çözemiyorum adamı seyrettiğim hiç bir maçta bir numarasını göremedim aksine sıvamasını sürekli gördüm buna rağmen bu denli destlemenizi de anlayamıyorum. bu lenste benim göremediğim ne görüyorsunuz merak ediyorum ?

qy ve lens, bence al birini vur ötekine töreyi de üstlerine sos olarak dök o derece fecaat 3üde.
Quaresma oynamasin diye guzelleme yapiliyor iste abi, hepsi kotu hepsinin sebebi baska baska
Tore futbolu unutmus
Lens yeteneksiz yetersiz bir anadolu takimi topcusu sitilinde
Quaresma zaten yetersiz aykudan futbol cahili

Sec begen oynat
Yuzu eskidi adamin iste

Çevrimdışı tangaz

Baskanin eseriydi galiba

biliç uzatın mutlaka demiş necmi abi bi ara yazmıştı sanırım bu bilgiyi. velevki başkan uzatsın  sahada cenk dururken pektoyu oynatan biliçin nesini savunuyorsunuz anlamıyorum  :alala:

Çevrimdışı cursedofdragon

Güntekin Onay: Adem Llajiç, Roma-Lazio, Inter-Milan ve Torino-Juventus derbileri oynamış, dünya kupasında oynamış. Şenol hoca ambiansı bilmediği için oynatmadığını söylüyor. Hiç akla yatkın değil.

Çevrimdışı Librarius

Yanliz Ljajic bu gidişle Quaresma'yla kavgaya tutuşur. 2 dir isyan ediyor Quaresma'nin boşken pas vermemesine. Hemde sert tepki gösterdi bugun. Hoca Ljajic'i cezalandırabilir bu gidişle.

Çevrimdışı mrred

ikinci yarida bir pozisyonda bizim solda neden basmiyor diye baya kufur yemistir ozi
ama adam alanini koruyordu ve fblini pas kanalini tikadi
fbli pas atincada kayarak aldi ve atak baslatti
Futbolu bilen oyuncularımız belli zaten atiba oğuzhan adem adriano pepe karius , babel biraz da lens
diğeleri köyden kente yeni göç etmiş taşralılar gibi şehre yabancı yada albert camus un romanındaki hayata yabancılar. Futbolu bilmiyorlar
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Baska bir tehlike de hocanın Ljajic'i harcama ihtimali. Adam kendini takimin bir parçası gibi göremeyecek bu gidişle. Abou'ya aynisini yapmişti sezonun ilk yarısında, şimdide Ljajic'e ayni seyi yapıyor. Senol Güneş'i taniyorsam bugünkü Ljajic kararı kesinlikle bu maca özgü degildi. Oğuzhan'in 10 numara oynayamamasindan mütevellit aldık Adem'i ama hoca derbide Oguzhan'a verdi 10 numarayı.
Tolgay konusunda anlasamiyom hocayla. Tam kesecek dedim, kesti sonra maca koydu o yerdeki poziusyon oldu daha da oynatmaz ustunu cizecek dedim, tak ilk11
Cok ilginc