Lens şu takımda 10 maç üst üste ilk 11 çıktı mı? Tek bir örnek veriyorum tudor'da garry rodriguez'i oynatmiyordu veya oynatsa da oyundan alıyordu vs. Üst üste şans buldu önce takımının şampiyon olmasında en kritik rolü aldı şuan da ligin en etkili kanat oyuncusu. Sen bu adamlara ne güven veriyorsun ne yeteri kadar şans. Her saçma hareketinde dönüp kenara bakıyor şunu yaparsan veya şunu yapamazsan anında oyundan alırım mi diyor ne diyor adama ben anlamıyorum nitekim çat diye de alıyor oyundan iyi kötü vasat vs farketmeksizin alıyor. Taç çizgisinde oynayan adama 90 dakika sabrediyor birşeyler yapmaya çalışan araya koşu atan deneyen oyuncuyaysa 70 dakika bile sabrı yok bunun sebebi taç cizgisindekinin karakter olarak çıkardığı problemlerle vs kenardaki hocayı sindirmiş olması. Kimse burada lens sevici vs değil lens olmaz da gokhan töre olur yeter ki şu lanet olası taç çizgisinden ayrılsınlar artık sen o çizgide oynadıkça arkada bindirme yapan bek oyuncusunu da bitiriyorsun bunu koskoca 65 yaşında yılların deneyimi hoca görmüyor mu bal gibi görüyor ama gücü yetmiyor demekki dur demeye.
Lens hiçbir takımda 10 maç üstüste ilk 11 çıkacak bir oyuncu değil ki...
31 yaşında, hala eli ayağı titriyor.
19 yaşında bir oyuncudan bahsediyor olsak haklı olabilirsiniz. 'Kendine güvenmiyor, o güvenin aşılanması lazım' diyebilirsiniz. Ama 31 yaşında bir oyuncuya bunu diyemezsiniz. Şut pozisyonu geliyor, kalp krizi geçirecek diye ödüm kopuyor. Bir olumlu hareket yapıyor, hemen arkasından müthiş bir panikle abuk sabuk bir yere top atıyor, pozisyon yine ziyan...
Bir oyuncuya şans vermek, beş maç üstüste, ne yaparsa yapsın forma vermek değildir ki... Türkiye Kupası'nda forma verirsin, maçı koparır götürür. Rakip kim olursa olsun, taş gibi top oynar. Üç hafta sonra ligde son yarım saat şans verirsin, o kadar iştahlıdır, iyidir ki, 'bu çocuk bir ödülü hakediyor' dersin, haftaya onbirde başlatırsın.
Lens 'ÇOK KÖTÜ' bir futbolcu. Gerçek bu... Kapasite bu...
Ve ne yazık ki sağ kanatta kötünün iyisi hala Quaresma, içinde bulunulan bu durumda...