Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3733738 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol Güneş neden bu kadar inat ediyor? Sebebi nedir?sadece geri adım atmamak mı?

yönetimle inatlaşıyor işte.

Çevrimiçi tolga1903

Tamam lens töre larin süper oynamiyolar ama hocada onlara gerekli güveni vermiyor hadi larini ayrı tutuyorum yetersiz kabul ama töre lenste bu halde olmaz hocam Q7 takıntın bu adamlara patlama yaptirmiyor.

Aynısını şimdi ademe yaptın adam sazı eline almıştı takımda oyunda düzeliyor derken aldın sazı elinden.

İstifa istifa istifa...

Lens şu takımda 10 maç üst üste ilk 11 çıktı mı? Tek bir örnek veriyorum tudor'da garry rodriguez'i oynatmiyordu veya oynatsa da oyundan alıyordu vs. Üst üste şans buldu önce takımının şampiyon olmasında en kritik rolü aldı şuan da ligin en etkili kanat oyuncusu. Sen bu adamlara ne güven veriyorsun ne yeteri kadar şans. Her saçma hareketinde dönüp kenara bakıyor şunu yaparsan veya şunu yapamazsan anında oyundan alırım mi diyor ne diyor adama ben anlamıyorum nitekim çat diye de alıyor oyundan iyi kötü vasat vs farketmeksizin alıyor. Taç çizgisinde oynayan adama 90 dakika sabrediyor birşeyler yapmaya çalışan araya koşu atan deneyen oyuncuyaysa 70 dakika bile sabrı yok bunun sebebi taç cizgisindekinin karakter olarak çıkardığı problemlerle vs kenardaki hocayı sindirmiş olması. Kimse burada lens sevici vs değil lens olmaz da gokhan töre olur yeter ki şu lanet olası taç çizgisinden ayrılsınlar artık sen o çizgide oynadıkça arkada bindirme yapan bek oyuncusunu da bitiriyorsun bunu koskoca 65 yaşında yılların deneyimi hoca görmüyor mu bal gibi görüyor ama gücü yetmiyor demekki dur demeye.

Çevrimdışı underworld

Aldığı her topu çizgiyle rakibin arasındaki 30 santimlik boşluktan geçirmeye çalışıyor. Adriano şuan sakat eyvallah da, sakat değilken de Caner oynuyordu. Sırf bu bile yeter hocanın durumunu açıklamaya.
Arkadaş bir denedin, iki denedin, üç denedin olmuyor bir kerede yanına pas ver be!

Yana oyna, kaleye oyna ama oyna top bizde kalsın.
Öne oynatacam diye bedavadan ayağındaki topu veriyoruz

Çevrimdışı mylife1903

Babılın golü dışında neredeyse pozisyonumuz yok.
Zorla ozi - lens ver kaçında vurduğu top en fazla.

Ula şu fb yi yenmeyeni dövüyorlar
Adamlar baya baya zor durumda, genelde derbileri daha ihtiyaci olan kazanir iyi reaksiyon verdi fb aslinda

Çevrimdışı 38life

biliçle şampiyon falan olamazdık biliç çapsızın tekiydi futbolu biliyordu ama yüreği yetmiyordu bizi 3. büyük gibi gören bunu kabullenmiş bir bireydi bu tür tipler iyi bir ikinci adamdır ama asla lider değillerdir. biliçle ilerde 2-3 kişi gol arardık asla ceza sahasında çoğalmazdık ne çabuk unuttunuz. pektoyu cenke tercih eden bir adam yahu biliç

bunu tartışmaya gerek duymuyorum.

Çevrimdışı underworld

Tez zamanda defolup gitmedikten sonra bize rahat yok Portolu. Baban ile gideceksin bu klüpten merak etmeyin. Mide bulantısı resmen ya.

4x5 pozisyon nasıl hiç edilir itemi

Çevrimdışı 38life

Arkadaş bir denedin, iki denedin, üç denedin olmuyor bir kerede yanına pas ver be!

Yana oyna, kaleye oyna ama oyna top bizde kalsın.
Öne oynatacam diye bedavadan ayağındaki topu veriyoruz

Gerçi içeri oynadığında da batırıyor. Bunu bildiğinden belki de hep böyle yapıyor. Bugün Ayew'e müthiş bir gol pozisyonu hazırladı içeri oynayınca.

Çevrimdışı celiker1

Şenol Güneş neden bu kadar inat ediyor? Sebebi nedir?sadece geri adım atmamak mı?
Kaybetmekten korkuyor.Çıkardığında "pislik"yapacagını biliyor.O andan sonra kadro dışı bırakması lazım.Göze alamıyor.Korkuyor,ayağına sıkıyor!!!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Gecen sene ne kadar kanat oyuncusu onerdigimi hatirlayanlar vardir. Bosuna demedik Quaresma'yi satalim DK'den sonra diye. Dani Olmo'yu da onerdik taa ne zaman. Kadroda revizyon lazim dedik, hoca gitmeli diye gecen sezon basinda soyledik. Maalesef her seyi kriz noktasina varinca fark ediyor insanlar.

Çevrimdışı El Nino

biliçle şampiyon falan olamazdık biliç çapsızın tekiydi futbolu biliyordu ama yüreği yetmiyordu bizi 3. büyük gibi gören bunu kabullenmiş bir bireydi bu tür tipler iyi bir ikinci adamdır ama asla lider değillerdir. biliçle ilerde 2-3 kişi gol arardık asla ceza sahasında çoğalmazdık ne çabuk unuttunuz. pektoyu cenke tercih eden bir adam yahu biliç

Bilic'in elinde ne kadro vardı ki adam ne yapsın. Su anki kadrodan 2 tane takım çıkarken Bilic'in kadrosunda alternatif bile yoktu. Ona rağmen oldukça güzel maçlar çıkardı. Stat bile yoktu her maç deplasman. Ki buna rağmen Demba Ba'nın santradan vurduğu gol olsaydı biz Arsenal'i bile elerdik. Sadece şansı yoktu.

Çevrimdışı tangaz

Hepsinin üstüne biraz da Larin ufala...Genç adam bu kadar hantal olamaz.Bu hantallığın bir tık üstü memeli Ozan Tufan...

Hoca kenarda görmüyor mu Larinden hiçbir halt olmayacağını? Biraz güvene şans ver hoca hiç olmazsa bu ülkenin insanı. Hadi biraz mücadele etse neyse de her top duvara çarpar gibi geri dönüyor gol falan hak getire.Negredo gol atamıyordu ama hiç olmazsa " duvar oluyordu "

larin malesef olmayacak gibi duruyor negredo +larin+ love üçlüsünün maliyetine santrafor sorununu kökten çözerdik

el mahkum babelle maça başladık santraforda ve o da gol dışında pek bi varlık gösterememiş sanırım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

reis maçı izlemedim lens lens diyor herkes naaptı arkadaş maçta kaç golü asisti vardı kaç top çaldı kaç araya ince  oynadı ?

maçın devre arası bi arkadaşla telde maç kritiği yaptık daha doğrusu ben sordum o yanıtladı lens nasıldı die sorduğumda 1-0ken gene net gol kaçırdı aynı bildiğin lens işte dedi.
Valla rezalet bir oyun oynadi abi. Net kacirmadi da solayakla yavas vurdu. Ne top tutabildi ne bisi cins cins fauller. Quaresmadan bike kotu oynamayi beceriyor adam. Sitandarti bu galiba, sitandart oynadi da denilebilir. Zaten cogu futbolcu sitandartlari neyse onu oynadi. Pepe vida iyiydi. Caner aksadi azicik tolgay konusu ilginc abi, hocanin herhalde en buyuk hatasi tolgayi tutup ozziyi cikarmasi oldu. Belki yoruldu ozzi falan bilemiyorum

Kaleci de gene yedi bizim

Çevrimdışı cursedofdragon

Quaresma oyundan 90.ci dakika cıktığı için kızmış!

Çevrimdışı atalay

Bu oyuncuların keyif ve güven işini hafife alıyorsunuz. Bugün ya da dün ıskartaya çıkardığınız veya vazgeçilmez bulduğunuz oyuncular da zamanında ya da bugün oyun keyfini, rolü, sorumluluğu ve kulübeden gelen güveni alarak oynadılar-oynuyorlar.

Çevrimdışı Librarius

araya bırakacak futbol aklı maalesef yok.
bunu görecek hoca da yok.

Quaresma'nin pas vermesi icin kaleden çok uzak bir yerde olması lazım. Kurulumunda yok. Ya orta yapar veya iceri sizmissa kesinlikle sut dener. Sutlarinin %99'u da avuta gider. Portekiz de babasının kulübü olsa ona 90 dakika tahammül etmez ama Beşiktaş adamin çiftliği gibi.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mrred

Lens şu takımda 10 maç üst üste ilk 11 çıktı mı? Tek bir örnek veriyorum tudor'da garry rodriguez'i oynatmiyordu veya oynatsa da oyundan alıyordu vs. Üst üste şans buldu önce takımının şampiyon olmasında en kritik rolü aldı şuan da ligin en etkili kanat oyuncusu. Sen bu adamlara ne güven veriyorsun ne yeteri kadar şans. Her saçma hareketinde dönüp kenara bakıyor şunu yaparsan veya şunu yapamazsan anında oyundan alırım mi diyor ne diyor adama ben anlamıyorum nitekim çat diye de alıyor oyundan iyi kötü vasat vs farketmeksizin alıyor. Taç çizgisinde oynayan adama 90 dakika sabrediyor birşeyler yapmaya çalışan araya koşu atan deneyen oyuncuyaysa 70 dakika bile sabrı yok bunun sebebi taç cizgisindekinin karakter olarak çıkardığı problemlerle vs kenardaki hocayı sindirmiş olması. Kimse burada lens sevici vs değil lens olmaz da gokhan töre olur yeter ki şu lanet olası taç çizgisinden ayrılsınlar artık sen o çizgide oynadıkça arkada bindirme yapan bek oyuncusunu da bitiriyorsun bunu koskoca 65 yaşında yılların deneyimi hoca görmüyor mu bal gibi görüyor ama gücü yetmiyor demekki dur demeye.
Çok doğru. Lens futbolun doğrularını yapmaya daha müsait
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Sarpsborg maçinda 94 te golü yiyince isyan etti artik... alişkin degil her mac gol yiyen takima. 4 5 maç clean sheet yapmak lazim her maç gol yedik ayiptir. buffon olsa bu kadar oynar yazik bu adama.
Bi muzlera degil o 3-4 yiyor. Bizimki her mac yiyor ama 1-1-1
Almanin gozunu sevem gomez de 1-1-1 atiyordu

Çevrimdışı ozankarakoc

Kaybetmekten korkuyor.Çıkardığında "pislik"yapacagını biliyor.O andan sonra kadro dışı bırakması lazım.Göze alamıyor.Korkuyor,ayağına sıkıyor!!!

Bana bunlar çok duygusal yorumlar gibi geliyor. Quaresma saha içinde öyle ruh hastası, dışında bambaşka bir karakter.

Şenol Güneş gibi disiplin manyağı, suratı kolay kolay gülmeyen adam, Quaresma için 'ben hayatımda onun kadar iyi ve çok çalışan bir oyuncu görmedim' demişti. Sergen gibi yatan, bahane bulup antrenmana gelmeyen, sonra iki gol atıp taraftarın sevgilisi olan yıldız futbolcu statüsünde değil bu herif... Gerçekten başka bir seviyede... Oynamayınca oynamıyor, saha içinde saçma sapan kararlar veriyor, bencil, sadece kendisi konuşulsun istiyor, bütün stat 'vay be adama bak' desin diye uğraşıyor... Ama iki kere maçtan erken çıktı diye, ya da ilk onbire alınmadı diye hocaya küsüp, yönetimle bağları koparıp, A2'yle antrenmana çıkacak falan bir adam değil. Oyundan çıktığı anda sinirlenip tribe girer, sonra özür diler. Kenarda oturtursan da oturur.

Gel gör ki, onu kenarda oturup kimi oynatacaksın. Soru bu...

Ben Quaresma'nın yerinde olsam, biri benim yerime Lens denen adamı üstüste 3 maç ilk onbirde oynatsa, bu duruma popomla gülerim çok afedersiniz.

Ama gün olur, Quaresma'nın yerine ateş gibi bir adam alınır. O zaman işler değişir. Eminim Şenol Güneş de o zaman manevi oğlundan (!) anında vazgeçecektir.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Lens aşırı kötü olmasa, Gökhan Töre ayakta durabilse, Şenol Hoca'nın ruh hastası gibi ısrarla Quaresma'yı oynatacağını hiç düşünmüyorum. Bu 'manevi oğlu', 'laz inadı' lafları falan da komik geliyor açıkçası. Adam kendisi söyledi kaç kere, 'ben hayatımda Quaresma kadar çok çalışan bir futbolcu görmedim' diye. Üç tane adam var. İkisi tamamen çöp, bir tanesi bazı maçlarda yok, bazı maçların kahramanı... İkisi 10 üzerinden 2, biri 10 üzerinden 6... O da 6'yı oynatıyor, 'hadi inşallah' diyor.

Bizi 'hoca artık istifa etsin' noktasına getirebilmesi için, Quaresma'dan net olarak daha iyi bir kanat adamımızın olması, hocanın da buna rağmen ısrarla onu oynatmaması gerekir, ki bu hiç olmadı.

'X çok kötü, bari Y girsin, daha kötü nasıl olabilir ki' yaklaşımı da hem fazla duygusal, hem fazla matematiksel... 'Negredo çok kötü, Larin girsin, daha kötü nasıl olabilir ki' diyorsun, Larin, Negredo'dan bile daha kötü olunabildiğini kanıtlayıveriyor. Durum ortada... Elden bir şey gelmiyor.

Bugün bana göre hocanın tek hatası Oğuzhan'la başlamasıydı. Bir de maçtan önce, 'Ljajic'i oynatsaydık orta saha fazla yumuşak kalırdı' dedi. Oğuzhan çok sertmiş gibi... Ona anlam veremedim. Onun dışında bir şey görmedim. 'Ljajic niye yok, Babel'in forvette ne işi var' diye çıldıranlar, Ljajic ve Larin girdikten sonra gol yediğimiz için bu değişikliğe tepki gösteriyorlar. Bence gayet doğruydu. Rakibin moral yerlerde, koşmuyorlar, doğru dürüst organize olamıyorlar, çok kopuklar, maç ellerinden gitti gidecek... Ljajic'i alıyorsun sorumluluk alsın, liderlik yapsın diye. Ne olursa olsun bir forvet sokuyorsun oyuna, ikinci gol için... Olmuyor. Ljajic sorumluluk almıyor, korkak oynuyor... Falan filan...

Şenol Hoca'yı el birliğiyle göndereceksiniz, orası belli oldu. Yerine Abdullah Avcı dışında biri gelirse, hele de gelen yabancı olursa, en az bir senenin daha ziyan olacağını umarım herkes göz önünde bulunduruyordur.
Şu takımın bu ligde şampiyon olması için üst düzey değil standart bir hoca performansı bile yeterli.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şenol Hoca naptın ya? :s20: Quaresma'ya nasıl dayandın 90 dakika?
Keşke son dakika kırmızı falan görseydi 2 hafta kurtulurduk..
O görmedi ama Necip ve Caner gördü :lol: yine bir şekilde kırmızı kart görmeyi başardık :alala:

Lan Necip hadi Caneri anlarım 90 dakika oynadı 90 dakka küfür yedi ama sen ne ettin de kırmızı gördün ulan hepi topu 10 dakika oynadın ya
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

öyle kızgın ve ofkeliyim ki şu an.Her şeyi anlarim ama 90 'da Quremasma çıkıp NECIP girmesi ne ya :s20: Sen BEŞIKTAŞ'şın hocammm
1-1 bitsin degisikligi iste
Ben ozzi adem anlamadim tolgay dururken

Çevrimdışı Librarius

4x5 pozisyon nasıl hiç edilir itemi

Bir pozisyon daha vardi. Bu sefer sol tarafta aldi topu, hemen paralelinde Oğuzhan vardi. Pas verse Oğuzhan orda birini iceri kacirabilirdi. O ne yaptı? Eveledi geveledi sonra orta kesti ama bu sefer Babel ofsayta düştü bu eveleyip gevelerken.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mrred

Quaresma oyundan 90.ci dakika cıktığı için kızmış!

Artık yeter bu adam takıma zarar veriyor. Kesinlikle takımdan kesilmeli.
The great gig in the sky

Çevrimdışı eaglekartal

şenol güneşten kurtulmadığımız sürece zerre gelecek adına umudum yok.2 yıldır ne futbol zevkim kaldı ne heyecanım kaldı.sürekli gerileyen bir takım var.bunu nasıl göremez insanlar anlamıyorum.takım kötü,yapılanma kötü,hoca kötü,oyun okuması,kadro seçimleri,adaleti hepsi kötü.olmuyor gitmiyor artık.yeminle samet aybaba yada abdullah avcı gelsin herkes diyecekki biz bu şenol güneşe nasıl katlandık son 2 yıl.göreceksiniz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Necip'i o dakikada oyuna alırken insanın biraz yüzü kızarır.