Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3743828 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Fabri çok iyi kaleciydi ama biraz boyu kısaydı.sıralamaya koyarsak en iyi 20 kaleci içine girer.kariusta artı olarak tam kaleci fiziği ve biraz daha fazla güven var yada bize o güveni daha fazla iletebiliyor.boykoda olan en büyük eksik buydu bana göre.kalede telaşlı,  kendine güvenmez bir hali vardı.

Fabri ilk 20'deyse karius ilk 10'da dır :)

Çevrimdışı EMİR EMRE

Gomez'in belli bir zamanda tam olarak nerede olduğunu bilirsin. Bu Newton fiziğidir ve şampiyon yapar. Pekto ile Love'ın ise belli bir zamanda tam nerede olduğunu bilemezsin. Yerlerini sadece olasılık olarak ifade edersin. Bu Kuantum fiziğidir ve bu bilinmezlik kanser yapar.

fizikle aram iyidir epeydir de kuantuma ilgiliyim guzel anlatmissin cuk oturmus :D

Çevrimiçi murat

İlk yarıda ki kalan 13 maç fikstürü.

Adamlar da Saviç gibi bir 10 numara ve Tadıc gibi bir sağ açık var o yüzden  ama Adem de kanat oynayabiliyor sıkıntı yok Kanat oynayabilen 10 numara Şenol Hocamin en sevdiği :lol:

"En iyi olduğumu düşündüğüm yerde, yani forvet arkasında oynamayı umuyorum"

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yahu tamam onu biliyoruz anladık benim dediğim şey başka Gülhan 
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yapacak bişey yok Öbür türlü yedek kalır Saviç oynar hoca da kesmemek için kanata koymuş

Bizim imPARAtor ile Luce de 10 numara Hakanı Sol kanatta oynatıyor napak oturup ağlayalım mi :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozankarakoc

Negredo sana mutlaka katkı yapar.Transfer dönemi bittikten sonra yerine adam almadan gönderirsen olmaz.Gerçi haberler doğru değildir.
Gönülsüz-istikrarsız Babel ? Yetersiz Larin ? Genç ve yetersiz Güven ,taş ayaklı ve ayakları sürünerek oynayan Love ?

Hangi 2 oyuncu ? Babel hariç diğerleri ile kıyaslamam bile Negredo'yu.

Tamam adam bizim aradığımız ,bize uyacak bir yapıda değil ama çok gömüyorsunuz bu adamı.

Çok uğraşıyorum Negredo'nun bir artısını bulmak için, adamı sevmek için çırpınıyorum ama olmuyor.

Her şeyi çok kötü olsun, ama hava toplarına hakim olsun, top indirsin, kafa vursun. Kabulüm...
Her şeyi çok kötü olsun, ama çok hızlı olsun, pire gibi basıp geçsin. Kabulüm...
Her şeyi çok kötü olsun, ama son vuruşları iyi olsun, zor top alsın ama aldı mı da affetmesin. Kabulüm...
Her şeyi çok kötü olsun, ceza sahasında nerede duracağını çok iyi bilsin, golü koklasın. Kabulüm...

Bu adamda bunların hiçbiri yok yahu! Hiçbiri!

30 tane orta yapıyorsun, Necip bile kafa vuracak pozisyon buluyor, Pepe, Roco, Vida pozisyon buluyor, Pepe nerdeyse gol krallığına gidiyor... Tosic denen adam bile karambollerde iyi yer tutup pozisyonlar buldu, goller attı... Bu hayalet gibi! Kırk yılda bir pozisyonu iyi takip ediyor topla buluşuyor, onda da son vuruşları berbat. Top ayağına yakışmıyor. Of, hele bir de 30 milyon TL maaş aldığını düşününce, sinirlerim tepeme çıkıyor...

En ufak bir şüphem yok ki, Pektemek de, Güven de, hatta Larin de, Negredo'dan daha faydalı olur şu takıma...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Mehmet57

Derinlik cok onemli, biz de o yok. En azindan Tolgay-Ozi-Q7 beraber sahada olurken yok.

Bu derinligi Gürler ve Akbaba getirdi, statik, yavas bir Calhanoglu kanadi yerine.

Bizim icin en iyi secenek Negredo’yu yollayip, Babel’i milli takiminda ki gibi santrofor a cekmek. Derinlik olmadigi surece pas oyunu hicbir yere varmaz.

Karius
Dorukhan-Pepe-Vida-Adriano
Medel-Oguzhan
Lens-Ljajic-Töre
Babel

Çevrimdışı underworld

Derinlik cok onemli, biz de o yok. En azindan Tolgay-Ozi-Q7 beraber sahada olurken yok.

Bu derinligi Gürler ve Akbaba getirdi, statik, yavas bir Calhanoglu kanadi yerine.

Bizim icin en iyi secenek Negredo’yu yollayip, Babel’i milli takiminda ki gibi santrofor a cekmek. Derinlik olmadigi surece pas oyunu hicbir yere varmaz.

Karius
Medel-Oguzhan
Lens-Ljajic-Töre
Babel
Katılıyorum, imzamı atıyorum

Çevrimdışı atalay

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Karius
Medel-Oguzhan
Lens-Ljajic-Töre
Babel

Sadece Medel' e itiraz ederim.
Orta sahada pozisyonunu kaybettiği gibi takım arkadaşını da bozabiliyor.

Mümkünse defansta dursun, geriyi süpürsün yeter.

Ozzie' nin yanına şu an en iyi seçenek, sezon başında tu ka ka edilen profesyonel Atiba.

Çevrimdışı underworld

Ozzie' nin yanına şu an en iyi seçenek, sezon başında tu ka ka edilen profesyonel Atiba.
Bu düzeltmeye de katılıyorum

Çevrimdışı atalay

Sayısal olarak daha fazla savunma karakterli oyuncular ile oynamak size daha kaliteli savunma yaptırmaz. Tıpkı sayısal olarak daha fazla hücum karakterli oyuncular ile daha kaliteli hücum edemeyeceğiniz gibi.

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
5 metre yanındaki oyuncuya atılan oyuna hiçbir değer katmayan bir pas yerine...

Çoğu zaman bu değer katmayan paslar istatistik hanesinde yüzdeleri yukarı çekerek görkemli durur. Bazen de bu pasların oyuna değer katmadığı zannedilir fakat bir plan varsa bir sonraki takım pozisyonu, oyun hazırlığı ve daha bilumum şey için önemlidir. Hatta bazen sırf topa sahip olmak için bile önemlidir. Beşiktaş, CL'de birçok kişinin değer katmadığını düşündüğü paslar ile geniş oynuyor ve sahayı enine kullanarak rakibi iki çizgi arasında koşturuyor. Bunların pozisyon ile sonlanıp-sonlanmaması da ölçü değil.

Bir sonraki takım pozisyona geçen bir ekipte bu paslar çok değerli. Rölanti oynamaktan yada kaleye yakın bir oyun mesafesinde hazırlık pası diye adlandırılan al-ver yapmaktan bahsetmiyorum. Kör noktayı-rakibin açığını bulana kadar oynamaktan bahsediyorum. Burada dinamizm düşük, build-up* eksik olunca yapılan şeyler al-verden ibaret oluyor.
[ Son Düzenleme: 15 Eylül 2018, 22:44:26 atalay ]

Çevrimdışı atalay

+Son olarak -var olmayanın üzerine + koydum ama- bu oyun yapısında ıskartaya çıkarılmaya devam edilmesi sürpriz olmayacaktır. 

Çevrimdışı mellfred

Ozzy-layiç-negredo üçlüsünden, bugün akbabanın attığı gollerden çok izleyeceğiz.  yeterki  quaresmanın yerine Gökhan’ı monte edelim ve bu yüksek riskli paylaşmalarda yaşanan top kayıplarını geride çabuk toplayalım

Çevrimdışı mellfred

Atiba’nın doğru pozisyon alan yerli muadilinden çabuk vazgeçtik maalesef
bugün Oğuzhan’la uyumunu da görünce bir kez daha üzüldüm gidişine

Çevrimdışı Librarius

Aspor kanali gercekten temsil acısından ağır bir sekilde GS lobicisi ve Besiktas dusmani. Bugun Youtube'da milli mac sonrası yapılan programın tekrarını izliyorum.  Serkan Korkmaz, Evren Korkmaz, Ilker Yagcioglu ve Erman Toroğlu var.
Hiç abartısız söylüyorum programın yarısından fazlasını Emre Akbaba ve Omer Ali övgüsüyle gecirdiler. Fenerbahceli Ilker rahatsızligini "daha erken, Emre icin zaman lazım "diyerek geçiştirmeye calissa da Serkan korkmaz denen fanatik Gs'li sozu israrla Emre'ye getirdi.

1. Milli takim galip gelmiş ama programı yapanların konuşmalarına baksanız (Ilker hariç) sadece golleri Gs'li Emre Akbaba attıgı icin bir mutluluk var ama hepsi Lucescu'ya çakıyor.

2. Milli takimi oynatan adam Oguzhan olmasina ragmen 2 veya 3 kez soz ettiler. Ne zaman Ilker biraz Oguzhan övgüsüne baslasa Serkan Korkmaz "evet simdi sunu ekrana getirelim" diyerek sozu kesip her aradan sonra konuyu yine Emre Akbaba'ya getirdi.

3. En az 15 kez "buyuk bir yıldız doğuyor" cümlesini kurdu Emre Akbaba icin. Bitti mi?

4. Bitmedi. Programın basından sonuna kadar programın alt yazısı suydu: "Akbaba bitmedi dedi." Yani Emre Akbaba tek basına Isvec'i yendi mesajı verildi. Bitti mi?

5. Bunlar Emre'yi Messi yapmış tam gaz devam ederken Lucescu'nun basin toplantısı başladı. Ve Lucesu'ya yine GS'li bir gazeteci neden Emreyle baslamadiniz diye sordu. Lucescu'da "Buna ben karar veririm, ona bakarsanız Trabzondan 4 yedikleri maca bakip, oradaki performansına bakip, milli takıma almayabilirdim" diyerek bunlara gecirince,

6. Serkan yuzu kipkirmizi ve sinirli bir sekilde pasi hemen GS'li evrene atti: "Evren ne diyorsun bu sözlere?" Evren de Lucescu'ya ustu kapalı bunak dedi.

7. Sonunda Serkan Korkmaz ağzında ki baklayı cikarip Emre Akbaba milli takimin yeni liderimidir diye Evren'e sordu. Evren'de hemen atlayıp "tabiki oyle" dedi.

NOT: Bu konuşmalara GS TV'de bile rastlayamazsınız. 
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Necmi

Iyi de Fabri oyuncumuz mu? Tolga'nin bir tik ustuydu, kotu transfer degildi kar ederek gonderdik. Tersine Fabri'yi boyle yucelterek Karius'u kucultuyorsunuz farkinda degilsiniz.
anlamadım sana emek vermiş para kazandırarak epl ye gitmiş bir oyuncuyu kötüleyerekmi kariusu yücelteceğiz mesajımda belirttim zaten daha iyisini almış olmamız fabriyi kötü kaleci yapmaz diye. Fabri oyuncumuz olmayabilir ama bu sana bize emek vermiş bir oyuncuyu kötüleme hakkı vermez. kötü ayrılmadık Beşiktaşı satmadı kazandırarak gitti. ve halada musleradan iyi kaleci.
oyuncular gider yerlerine daha iyileri gelir böylece takım gücün artar. ama takımının yükselirken sana destek veren oyuncularıda bir çırpıda atmayın kenara onlar senin basamak çıkmana yardımcı oldu bulunduğun yere çıkmanda emekleri var kötülemekle eline birşey geçmez. gidenede değer verki oyuncu transferlerini kolayca yapabil bünyene kattığını camianada kat o giden oyuncuyu tukaka etmezsen günün birinde hiç ummadığın bir anda sana büyük desteği olur. senden gideni sana düşman etmene gerek yok
bak renkli oyuncular ayrılsalar bile takımları için ölümüne çalışıyorlar bizim taraftarın yaptığıda her gideni rezil etmek bağları kopartmak. insanlarla dost kalarak birşey kaybetmezsin ama kazandığın düşmanlığın eninde sonunda geri dönüşü olur.

Çevrimdışı mylife1903

Aspor kanali gercekten temsil acısından ağır bir sekilde GS lobicisi ve Besiktas dusmani. Bugun Youtube'da milli mac sonrası yapılan programın tekrarını izliyorum.  Serkan Korkmaz, Evren Korkmaz, Ilker Yagcioglu ve Erman Toroğlu var.
Hiç abartısız söylüyorum programın yarısından fazlasını Emre Akbaba ve Omer Ali övgüsüyle gecirdiler. Fenerbahceli Ilker rahatsızligini "daha erken, Emre icin zaman lazım "diyerek geçiştirmeye calissa da Serkan korkmaz denen fanatik Gs'li sozu israrla Emre'ye getirdi.

1. Milli takim galip gelmiş ama programı yapanların konuşmalarına baksanız (Ilker hariç) sadece golleri Gs'li Emre Akbaba attıgı icin bir mutluluk var ama hepsi Lucescu'ya çakıyor.

2. Milli takimi oynatan adam Oguzhan olmasina ragmen 2 veya 3 kez soz ettiler. Ne zaman Ilker biraz Oguzhan övgüsüne baslasa Serkan Korkmaz "evet simdi sunu ekrana getirelim" diyerek sozu kesip her aradan sonra konuyu yine Emre Akbaba'ya getirdi.

3. En az 15 kez "buyuk bir yıldız doğuyor" cümlesini kurdu Emre Akbaba icin. Bitti mi?

4. Bitmedi. Programın basından sonuna kadar programın alt yazısı suydu: "Akbaba bitmedi dedi." Yani Emre Akbaba tek basına Isvec'i yendi mesajı verildi. Bitti mi?

5. Bunlar Emre'yi Messi yapmış tam gaz devam ederken Lucescu'nun basin toplantısı başladı. Ve Lucesu'ya yine GS'li bir gazeteci neden Emreyle baslamadiniz diye sordu. Lucescu'da "Buna ben karar veririm, ona bakarsanız Trabzondan 4 yedikleri maca bakip, oradaki performansına bakip, milli takıma almayabilirdim" diyerek bunlara gecirince,

6. Serkan yuzu kipkirmizi ve sinirli bir sekilde pasi hemen GS'li evrene atti: "Evren ne diyorsun bu sözlere?" Evren de Lucescu'ya ustu kapalı bunak dedi.

7. Sonunda Serkan Korkmaz ağzında ki baklayı cikarip Emre Akbaba milli takimin yeni liderimidir diye Evren'e sordu. Evren'de hemen atlayıp "tabiki oyle" dedi.

Boyle sisirme ile guzel algi yapilir, taraftar costurulur ustune hakemlere yildiz oyuncu imaji satilir, biz ise dusunuruz yahu dusen faul aliyor, emreye dokunan sari goruyor, nasil oluyor diye

Çevrimiçi Necmi

Negredo'yu satar forvete Babel'i koyarim. Sola Töre Sağa Lens ortada Adem ver odunu sonra. Ver odunu.

70'den sonra da Quaresma'yı sokarım sonra ver ortayı ver ortayı mis!

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok yanılıyorsunuz babelden forvet olmaz kendiside diyor oynayamıyorum diye
kanattan bir forvet çıkartacaksan takımda çıkartacağın tek oyuncu lensdir.
ama eldeki tüm oyuncular içinde en iyisi negredo onun yapabildiklerini hiç biri yapamaz
sadece gol attı atamadıya bakıyorsunuz gerçi artık oynadığı her maçta nerdeyse atmaya
başladı ama daha büyük katkısı alan açıyor bizim sorunumuz bu akşamki milli takım sorunuydu cenki bıraktılar ilerde tek başına hiç bir şey yapamadı ne zaman yanına adam soktular birşeyler yapmaya başladı biz negredoyu tek başına bırakıyoruz topu indiriyor alan kimse yok birde ademle görelim bakalım ne yapacakhala ısrarla anlaşılmayan bir şey var bu daha açık nasıl söylenir forvetin kim olduğunun bir önemi yok ona pozisyon hazırlayamazsan hiç biri gol atamaz sizin hayalinizde seri kendi pozisyonunu yaratan dinamik bir forvet var ama yere inin derim öyle forvetler 100 M den başlıyor yada balatolli gibi sorunlu olur alır kullanabilirsen kullanırsın yoksa sen son 6 maçta 23 pozisyon yaratmışsın kadronda falcao olsa negredodan fazla atamaz. bizim sorunumuz golcü değil gol pozisyonu yaratamamak bir takımın maç içinde 8-10 pozisyondan aşağıya düşmemesi lazım bizim 4 bile değil buda gol atmamız şansa kalmış demek oluyor. ortalama 4 pozisyon bir gol demektir zaten bunuda atıyoruz ama iki tane yedimi oturuyoruz aşağıya çünkü ikinci üçüncü atacak pozisyona giremiyoruz. biz bütün maç süresini bıkma usanmaz şekilde yan toplarla harcıyoruz ileri attığımız toplarda orta oluyor büyük ihtimal kalitesi düşük orta ya auta yada rakibe gidiyor orta sahamız dirençsiz atağa kalkarken çok top kaptırıyoruz bütün defans ters yakalanıyor biz golleri hep bu nedenle yiyoruz ileri top taşıyamayan ama sürekli top kayıplarıyla rakibe kontra şansı veren bir orta sahamız var ve kenarda iki senedir buna çözüm bulamayan bir hocamız var bence böyle bir sorunumuz olduğundan bile bir haber. Kestiği oyuncular bile taraftar tepkisiyle oluyor
bence önce hoca kendine gelecek kadrodaki oyuncuların değil Beşiktaşın menfaatine göre haraket edecek önce daha iyi olanı oynatacak
sonra kendi oyununa göre oyuncuları zorlamayacak oyuncu özelliklerine göre oyunu oynatacak yani love u forvete koyup sonra 50 tane orta açtırmayacak yada forvetin olduğu yere top atılır topun atıldığı yere forvet gitmez negredo müneccim değil quaresmanın ne zaman ön direğe ne zaman arka direğe top atacağını bilsin hoca diyecek ona negredonun olduğu yere yap ortayı diye mesela ortalarının büyük çoğunluğunu kimse olmasada arka direk arkasına yapıyorya biri ucu ucuna yetişecek içeri dolduracak yada top auta çıkacak genelde auta çıkıyor bursa maçında quaresma soldan orta açtı ceza sahasında penaltı noktası üzerinde iki yada üç oyuncumuz vardı ortayı uzak kale direğinin arkasına attı yine ve orda kimse yoktu neden direk penaltı noktasına atmıyorsun bunu hoca söyleyecek oyuncuların yanlışını göremiyorsan kenarda durmayacaksın ben anlamıyorum elinde 4 kanat oyuncusu var ve ülkedeki en iyi kanatlar bunlar ama hoca forvetin kanat oynayanını on numaranın kanat oynayanını arıyor bütün derdi her oyuncu kanata gitsin orta açsın kimse demiyormu açılan ortaya cinler periler vursun diyemi bekliyorsun diye
bizim forvet sorunumuz yok bu sorun başka nedenlerden var görünüyor sorun forvette değil hocada. elinde geçen senenin gol kralı var adama gol attıramıyorsun suçlu oyuncu oluyor böyle düşünerek sadece bir sene daha kaybetmemize neden olunur. elindeki oyuncuya göre oyun oynarsın oyuna göre oyuncuya olmayan yeteneklerini kullandırmaya çalışmazsın. iki sene önce abou gömüldü geçen sene talisca gömüldü bu sene kim gömülecek hepside yetenekleri tartışılmaz oyunculardı ama sistemin içinde öğütüldüler. oynarken 4 M bonservis verilmez abouya diyenler sonra 10 verilip neden alınmadı dedi.

Çevrimiçi Necmi

kabahat bunları izleyip prim vermek aslında
reklamın kötüsü olmaz şurda bunlardan bahsederken bile reklamlarını yapmış oluyorsun.