Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3743591 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı f_madida

siz altınordu alt yapı deyince genç çocuk sanıyorsunuz takım yaş ortalaması 24 onların 11 ortalamaları 26-27
gibi genç değiller sen karşılarına u takımın sürdün 18 19 yaşında çocuklar olayı böyle değerlendir
karşılarında olmuş bir takım vardı çoluk çocuk yoktu rıdvan mesela bence oynadığı kısa sürede
bayağı girişkendi sanırım 17 yaşında daha

Evet Altinordu'yu cok hafife aliyor herkes, halbuki bu takim Genclerbirligi gibi oturakli 2.lig takimlarinin ayarinda an itibariyle.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

Pektoyu verelim yahu bonservis de vermeseler olur
Uyum sorunu cekmez

Yahu Negredo'nun tursusunu mu kuracagiz. Bana kalsa promosyon paket yapip Negredo-Love-Pekto'yu kombo gonderelim. Yaninda da 2.5 litrelik kola veririz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Adem Ljajic: "Teknik direktörümüz Şenol Güneş, beni birkaç farklı mevkiide oynatabileceğini söyledi. Kendimi en iyi hissettiğim yerde forvet arkası oynamayı umuyorum."

Adem Ljajic: "Beşiktaş gibi köklü bir kulübün parçası olduğum için kendimi gururlu hissediyorum. Takıma en iyi şekilde dahil olmak için elimden geleni yapacağım."

Adem Ljajic: "Malmö, Genk ve Sarpsborg’dan daha kaliteli olduğumuzu ve gruptan çıkmamızın sorun olmayacağını düşünüyorum. Maç maç ilerlemeliyiz, zira her maç beraberinde tuzaklar ve tehlikeler getiriyor. Önce gruptan çıkalım, sonra daha büyük başarıların hayalini kuralım."

Adem Ljajic: "Dusko Tosic ile konuştum. Bana son derece faydalı tavsiyelerde bulundu. Özellikle İstanbul'daki hayat ve yemekler konusunda."

Çevrimdışı yoruk

Ya şu durumda Negredo satılır mı ? Eldeki tek forveti gönderiyorsun ?

Çevrimdışı mylife1903

Yahu Negredo'nun tursusunu mu kuracagiz. Bana kalsa promosyon paket yapip Negredo-Love-Pekto'yu kombo gonderelim. Yaninda da 2.5 litrelik kola veririz.
Cok uzuldum su dakika, ne kadddar aci
Halbuko suu saniye golleri kim atacah, diye yazip sivasli gardasimin resmini paylasmam lazimdi

Çevrimdışı Karabay

Adem Ljajic: "Teknik direktörümüz Şenol Güneş, beni birkaç farklı mevkiide oynatabileceğini söyledi."
O mevkii sağbek mevkii değildir inşallah.

Çevrimdışı f_madida

Bunu goren de Mario Gomez'i satiyorlar sanacak.

Negredo'nun yaptigi kadar isi hatta daha fazlasini yapan en az 2 tane daha adam var Besiktas'ta.

Çevrimdışı tuncaboylu

Benim iyi beşiktaşlı rıdvan isimli arkadaşım var. Bence isim o kadar da net belli etmiyor abi.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben çocuk için bir şey demedim, isim babası büyük ihtimalle Fenerli.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı abdusta

Senin arkadasi kandirmislardir da besiktasli olmustur o babasini kontrol etmek lazim

Burada babalar isim veriyor sanılsada asıl ismi tespit edenler analardır.buyuk ihtimal ananın babasının adıdır

Saygılar

Çevrimdışı abdusta

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

üslubun çirkin burda bu tip üslupta konuşmuyoruz ne yapalım gömelimmi güzelleme yapacağız elbet fabri ülkedeki en
iyi kaleciydi bu gerçek değişmiyor daha iyisini almış olmamız fabriyi kötü kaleci yapmaz.
kendi oyuncularımızı kötülemek bize ne kazandıracak geldi katkı verdi ve para kazandırarak
gitti şimdi ne yapalım arkasından senin gibi gömelimmi ne oldu bunları söyleyince boyunmu uzadı.
ne amaç elde ettin.

Iyi de Fabri oyuncumuz mu? Tolga'nin bir tik ustuydu, kotu transfer degildi kar ederek gonderdik. Tersine Fabri'yi boyle yucelterek Karius'u kucultuyorsunuz farkinda degilsiniz.

Çevrimdışı yoruk

Bunu goren de Mario Gomez'i satiyorlar sanacak.

Negredo'nun yaptigi kadar isi hatta daha fazlasini yapan en az 2 tane daha adam var Besiktas'ta.

Negredo sana mutlaka katkı yapar.Transfer dönemi bittikten sonra yerine adam almadan gönderirsen olmaz.Gerçi haberler doğru değildir.
Gönülsüz-istikrarsız Babel ? Yetersiz Larin ? Genç ve yetersiz Güven ,taş ayaklı ve ayakları sürünerek oynayan Love ?

Hangi 2 oyuncu ? Babel hariç diğerleri ile kıyaslamam bile Negredo'yu.

Tamam adam bizim aradığımız ,bize uyacak bir yapıda değil ama çok gömüyorsunuz bu adamı.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Çevrimdışı Savaş

Negredo'yu satar forvete Babel'i koyarim. Sola Töre Sağa Lens ortada Adem ver odunu sonra. Ver odunu.

70'den sonra da Quaresma'yı sokarım sonra ver ortayı ver ortayı mis!

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hatanın başı ozideydi pepede ıska geçti kariusuda askıda bıraktı orda tek suçlanmayacak kalecidir bence
pepe kaleciyle rakip arasına girdi kariusun da manevrasını önledi. pepe ayarında bir stoperin
o topa vurması lazımdı.
+ olarak Vida adamını kaçırıyor abi adam Vidanin adamıydı

Kısaca dediğim gibi hatalar zinciriydi Gol hatası olmayan yoktu neredeyse  :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Negredo'yu satar forvete Babel'i koyarim. Sola Töre Sağa Lens ortada Adem ver odunu sonra. Ver odunu.

70'den sonra da Quaresma'yı sokarım sonra ver ortayı ver ortayı mis!

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen

Milli takımda da forvet oynatıyorlar catir catir atıyor Babil reis dün yine attı Fransaya :bandit:

Fransa demişken GS ye de atmış oldu dimi

Çevrimdışı caner.eryigit

+ olarak Vida adamını kaçırıyor abi adam Vidanin adamıydı

Kısaca dediğim gibi hatalar zinciriydi Gol hatası olmayan yoktu neredeyse  :evillol:
Adriano lakayıtlığı da  var onu da atlamayalım

Adriano lakayıtlığı da  var onu da atlamayalım

kısaca komple takım desek :D

Çevrimdışı caner.eryigit

Gomez'in belli bir zamanda tam olarak nerede olduğunu bilirsin. Bu Newton fiziğidir ve şampiyon yapar. Pekto ile Love'ın ise belli bir zamanda tam nerede olduğunu bilemezsin. Yerlerini sadece olasılık olarak ifade edersin. Bu Kuantum fiziğidir ve bu bilinmezlik kanser yapar.

Misafir çocuğu gibiydin , Geldin , dağıttın, gittin..

Aboubakar..

Misafir çocuğu gibiydin , Geldin , dağıttın, gittin..

Aboubakar..

aynı şekilde gomez'de  :uyucam:

Çevrimiçi murat

Iyi de Fabri oyuncumuz mu? Tolga'nin bir tik ustuydu, kotu transfer degildi kar ederek gonderdik. Tersine Fabri'yi boyle yucelterek Karius'u kucultuyorsunuz farkinda degilsiniz.
Fabri çok iyi kaleciydi ama biraz boyu kısaydı.sıralamaya koyarsak en iyi 20 kaleci içine girer.kariusta artı olarak tam kaleci fiziği ve biraz daha fazla güven var yada bize o güveni daha fazla iletebiliyor.boykoda olan en büyük eksik buydu bana göre.kalede telaşlı,  kendine güvenmez bir hali vardı.

Çevrimiçi murat

Altyapı oyuncularından stoperlerin ikisinide beğendim şu an pepenin yanında ikiside vida kadar iş yapar göründü.ya bizde yada başka biryerde oynamalı bu çocuklar.ikiside bunu yapabilecek kalitedeler.güven ise çom ortada görünmedi ama topu alışı ve vuruş kalitesiyle iyi bir kumaşı olduğunu gösterdi.diğerleri hala 18 alt yaş fizik ve kişilik seviyesindeler.onlar için birşey demek erken.