Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3744127 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Altınordu maçında evlere şenlik pozisyonlar vermişiz yine...

Çevrimdışı El Nino

Altyapı tamamen hüsran. Çoğu halı saha topçusu gibi 2 metre yana pas bile atamıyorlar. Elleri ayaklarına dolaşıyor.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Altınordu maçında evlere şenlik pozisyonlar vermişiz yine...

Karius'a antreman oldu diye teselli buluyor millet ama rahatsız oldum izlerken. Kendi evimizde bi ton pozisyon verdik. Totalde bizden çok pozisyon buldukları kesin.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

güven yalçın' ı  falan keşke daha çok oynatabilsek.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Kesinleşmiş maç tarihlerini güncelledim..
+En sıkıntılısı Malmö deplasmanından Konya deplasmanına gittiğimiz hafta olacak gibi duruyor. 3 gün arayla 2 deplasman.. Konya maçı pazartesi gününe ertelenmeli ama milli maç arası olacağı için mümkün değil sanırım. Milli aralarda hep pazar günü maçlar tamamlanıyor.
+Yine Genk deplasmanından 3 gün sonra kendi evimizde Sivas'la oynayacağız. Burada da az önceki durum geçerli. Milli ara yüzünden maç pazar oynanıyor.
+Sarpsborg deplasmanından 3 gün sonra da kendi evimizde Gs ile oynayacağız.. Bu maça itiraz etmeliyiz, nasıl Fb maçı pazartesi oynanıyorsa bu maç da pazartesi oynanmalı.
+Son olarak Malmö ile kendi evimizde oynayıp 3 gün sonra Ts ile kendi evimizdeyiz. Aynı şekilde bu maç da pazartesi oynanabilir. Elimizde Fb maçı örneği var.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben genel anlamda gençlerimizi begendim

Futbolcu FABRİKASI !!!!! Uber alt yapıya sahip Altınordu alt yapisindan daha kötü olmadığımızı gordüm kendi adıma

Rıdvan-Ege-Alpay-Fatih-Güven üstünde durursak bu çocuklar olur

Alpay ve Fatih zaten daha önce As takımda forma şansı buldular

Madem yabancı sınırı gelecek bu çocukların üzerine titreyip As takıma çıkarmak lazım
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Akil Emre

Futbolcu FABRİKASI !!!!! Uber alt yapıya sahip Altınordu alt yapisindan daha kötü olmadığımızı gordüm kendi adıma

Madem yabancı sınırı gelecek bu çocukların üzerine titreyip As takıma çıkarmak lazım
Bu gençlerin hepsini oynama garantisi alıp paralarını da ödeyip kiralamak lazım, yoksa senede 1 maç oynatıp bişey beklemek hata olur. Ekstra olarak pektemek napıyo sahaya girdiği an karman çorman şuursuzca takılıyo, 1 dk bile oynamasına gerek yok adam yer işgali resmen.

Çevrimiçi Necmi

Fabri'nin göze hoş gelen ve güven veren bir önemli yanı vardı, top eline zamk gibi yapışıyordu, Loris'de bir tek bunu göremedim, geriye kalan her konuda Fabri'nin ilerisinde. hemen kontrat yapalım, bir süre sonra iyi bir  teklif gelir kalmak istemiyorum der, üzülürüz. En azından para kazanalım.
aslında tam tersi fabri her topu tokatlıyordu karius top tutuyor ve hızlıca oyuna sokuyor
mecbur kalmadıkça topu tokatladığını görmedim birde şutlarda sektirmiyor top ölüp önüne düşüyor
ceza sahasına fabriden çok daha hakim bir kaleci yanlız çok çıkıyor aşırtma yiyebilir bizim ligde
çok deneyen var kaleci kumaşı çok çok iyi fabri kötü kaleci değildi bence ülkenin en iyi kalecisiydi karius fabridende önde
kendine güvenide yerinde kalabalıkta fabri çıktığında topu ıskaladığı oluyordu bu şimdilik ıskaladığını görmedim
burda insanlar yan topu yok çizgi kalecisi falan diyorlardı röportajında en iyi özelliklerinden birinin topa çıkması olduğunu söyledi
birde ceza sahasına hakim olmayı sevdiğini söyledi bu adam çizgi kalecisi falan değil
birde unutmamak lazım neuerin veliahtı almanlar iki hatalı gol yedi diye vaz geçmez

Çevrimiçi Necmi

Kesinleşmiş maç tarihlerini güncelledim..
+En sıkıntılısı Malmö deplasmanından Konya deplasmanına gittiğimiz hafta olacak gibi duruyor. 3 gün arayla 2 deplasman.. Konya maçı pazartesi gününe ertelenmeli ama milli maç arası olacağı için mümkün değil sanırım. Milli aralarda hep pazar günü maçlar tamamlanıyor.
+Yine Genk deplasmanından 3 gün sonra kendi evimizde Sivas'la oynayacağız. Burada da az önceki durum geçerli. Milli ara yüzünden maç pazar oynanıyor.
+Sarpsborg deplasmanından 3 gün sonra da kendi evimizde Gs ile oynayacağız.. Bu maça itiraz etmeliyiz, nasıl Fb maçı pazartesi oynanıyorsa bu maç da pazartesi oynanmalı.
+Son olarak Malmö ile kendi evimizde oynayıp 3 gün sonra Ts ile kendi evimizdeyiz. Aynı şekilde bu maç da pazartesi oynanabilir. Elimizde Fb maçı örneği var.

sadece avrupa maçlarında bir kere deplasmana çıkacağız onun dışında hep içerdeyiz
deplasmanımız bile istanbul bizi hırpalamayacak

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Genç oyuncu düşmanı değilim tam tersine altyapıdan çıkan oyuncuya farklı bir sempatiyle bakarım.

Klasik genç oyuncu döngüsünü yaşıyoruz, öncelikle şunu belirteyim Güven Yalçın dışında kalanları 2 sene sonra Spor toto 1. ligde izleriz.

1. safha : İlk maç, ayağı iyiymiş, soğukkanlı çocuk, formayı alır bu.
2. safha : Bunun fiziği süper lig için yeterli değil, fiziğini geliştirmesi lazım (Bu arada genç oyuncumuz 20 yaşındadır.)
3. safha : Olur da eleğin üzerinde kalabilen birisi olursa, "hoca kes bunu dümdüz topçu, futbolu bilmiyor."

19 yaşındaki oyuncu, fizik kapasitesinin farkında değilse bir zahmet Beşiktaş' ta oynamasın. Dün Altınordu gibi saçma bir takıma tonla net pozisyon verdik.
Bunların hepsini süper ligde çiğ çiğ yiyip kemiklerini de sıyırırlar. Ancak oyuncular hala o kafada olmadığı için hiç bir çalışmaları da yok.

Geçiniz, Güven dışında hiçbirinden bir şey olmaz, bu yazdıklarımı seneye alıntılarım.

Çevrimdışı WOTGATE

Hocanın açıklamasında bir yanlış görmüyorum ben.Golde sevinmedi diye bir olay yok bence genelde oturdu zaten.Hazırlık maçlarında hep böyle yapıyor.

Gençlere karşı tepki vermemesi de iyi bir şey.Daha durun bakalım mesajı veriyor.Dün Guti mesela ilk yarıda bayağı ayaktaydı hoca oturdu Guti çıktı.Bunlar normal.Güven'in golünde bütün kulübe hep beraber ayağa kalksaydı çok saçma ve abuk görüntü olurdu bence.Abartı olurdu.İdmanlarda üstlerine düşüyordur bizim görmediğimiz yerlerde.

Oynamak zorunda kaldık demesi de aslında yeni transferlerin bir an evvel takıma alışmasını istiyor , oynattığı zaman artık sorun istemiyor.Bundan dolayı sıkıntılı dedi.Loris Pepe-Vida ile oynamadı Adem tekrar milli takıma gitti falan ona üzülüyor.Ha ayrıca sonradan o gençleri de oynatmak zorunda değildi ? İstese art niyetli olsa oynatmazdı.

Çevrimiçi Necmi

zaten yetenekli olmasalar Beşiktaş alt yapısında olmazlar sorun bizde bıçak sırtını aşamıyor olmaları
ama bu sefer gençleri beğendim sorumluluk alıyorlar bir ilerleme var daha önce a takıma çıktıklarında
ruh gibi oluyorlardı alpay banada olacak gibi geliyor rıdvan için çok erken daha bildiğim kadarıyla şu anda
alt yapının göz bebeği güven de olur

Çevrimiçi Necmi

hocayı en fazla eleştirenlerden biri olarak bende yanlış bulmadım yakışırmı çıkıp sevinmesi alt
ligden bir takımla hazırlık maçı oynuyorsun bir kere önceliği gençler değil onları takıma hazırlamak için alınmadı bu
maç onlar Beşiktaş forması giydikleri için birde bir şeyler yapabildikleri için mutlu olsunlar yeter
havaya girmesinler hemen daha önce yaşadığımız vakalar var taraftarların hesaplarının altına yaptıkları yorumlara bakıyorum
taraftarda öğrenmiş işi hayatta havalandıracak mesaj atmıyorlar genel söylenen çok çalış a takıma girmek için olmuş
çalışırsan yapabilirsin rotasında moral verip havalandırmayan mesajlar atmışlar hep
Beşiktaş a takım hocası gol attıkları için zıplamaz yanından geçerken başlarını okşasa bu onlar için
büyük olaydır. a takıma antrenman için çağırsa milli piyango çıkmış gibi olur
elbette yüz vermeyecek bilsinler Beşiktaş a takımına girmek çok zor bunun için çok çalışmaları gerekiyor
kimse onları itmeyecek istiyorlarsa kendileri tırmanacak hak edecekler orayı.

Çevrimiçi Necmi

Genç oyuncu düşmanı değilim tam tersine altyapıdan çıkan oyuncuya farklı bir sempatiyle bakarım.

Klasik genç oyuncu döngüsünü yaşıyoruz, öncelikle şunu belirteyim Güven Yalçın dışında kalanları 2 sene sonra Spor toto 1. ligde izleriz.

1. safha : İlk maç, ayağı iyiymiş, soğukkanlı çocuk, formayı alır bu.
2. safha : Bunun fiziği süper lig için yeterli değil, fiziğini geliştirmesi lazım (Bu arada genç oyuncumuz 20 yaşındadır.)
3. safha : Olur da eleğin üzerinde kalabilen birisi olursa, "hoca kes bunu dümdüz topçu, futbolu bilmiyor."

19 yaşındaki oyuncu, fizik kapasitesinin farkında değilse bir zahmet Beşiktaş' ta oynamasın. Dün Altınordu gibi saçma bir takıma tonla net pozisyon verdik.
Bunların hepsini süper ligde çiğ çiğ yiyip kemiklerini de sıyırırlar. Ancak oyuncular hala o kafada olmadığı için hiç bir çalışmaları da yok.

Geçiniz, Güven dışında hiçbirinden bir şey olmaz, bu yazdıklarımı seneye alıntılarım.

alpayın üzerinde durulursa olur ve alt yapıda pamuklara sarılan bir kaç oyuncu var
ön plana çıkartmıyorlar. bu sefer bizim alt yapı boş değil
alt yapıyı en gereksiz bulan ben bile bu sefer çıkacak diyorum tabi 11 oyuncusu olmak için 4-5 yılları var.
önlerinde daha

Çevrimiçi Necmi

Karius'a antreman oldu diye teselli buluyor millet ama rahatsız oldum izlerken. Kendi evimizde bi ton pozisyon verdik. Totalde bizden çok pozisyon buldukları kesin.
iyide stoperlerin yok u takımı beklerin yok kanatını bek yapmışsın orta sahan yok
karşında sert bir ligde oynamaya alışmış hazır bir takım var sen u takım oyuncularını 1. lig oyuncularından dahamı hazır sanıyorsun
bana göre oldukça iyiydiler ezilmedediler hepsi taraftar önüne yeni çıkmışlar ayakları titrer normalde görücüye çıkmışlar
daha ilk kez Beşiktaş forması giyenle yıllardır birlikte oynayan hazır bir takımı mukayese ederken daha başka donelere bakmak lazım
pozisyon dediklerinde hiçte ciddi pozisyon değildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Badem'in dediğine göre Negredo için BAE'den teklif varmış.

Hayırlısı bakalım.

Makul bir paraya satılırsa, devre arasına kadar Larin + Güven'le idare edebilir miyiz acaba

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Akil Emre

Hayırlısı bakalım.

Makul bir paraya satılırsa, devre arasına kadar Larin + Güven'le idare edebilir miyiz acaba

Bence idare ederiz abi, satalım adam baya bi külfet, belki ljaicle love ve larin daha çok iş yapabilir

Çevrimiçi Necmi

Azicik oynasin hele
Her mac gol yiyen bir kaleci suan icin

:alala: hiç bu açıdan bakmamışdım :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

alpayın üzerinde durulursa olur ve alt yapıda pamuklara sarılan bir kaç oyuncu var
ön plana çıkartmıyorlar. bu sefer bizim alt yapı boş değil
alt yapıyı en gereksiz bulan ben bile bu sefer çıkacak diyorum tabi 11 oyuncusu olmak için 4-5 yılları var.
önlerinde daha
Abi afedersin ama besiktas altyapisinin oyuncusu taraftar onune cikinca rakibi yemeli sahada kiramponu ensesinden sokmali rakibin. Cocuklar 18 yasinda ama pekto virusu yemis gibi tirt pirt sakatlandilar
Altyapi oyuncusu azicik sert olmali altinordu daha ilk yari hasirt husurt dalmaya basladi, sinmeyecek besiktas oyuncusu sindirene kadar karsilik verecek. Dayak yemiyorlarsa antremanlarda dovmeyi ogrenemezler, citi piti hepsi
Besiktasin futbolcusu oyle annesinin eteginin altina saklanmis gibi oynamaz

Bak takimda iki tane silili oldu, altyapi maclarina gondersinler onlari nejipjanla beraber dalsinlar her mac bu subyanlara.

Sen hatirlarsin mesela bi sili italya maci vardi 1962 model, hah gercek futbol odur iste

Çevrimdışı mylife1903

Çok şüphecisin, dedesinin adı Rıdvan'dır belki .  :)
Supheci degil fasik besiktasli cikti adam abi

Çevrimdışı mylife1903

:alala: hiç bu açıdan bakmamışdım :bandit:
Abi senin muzlera mevzusuna donmesin bu ikarus
Super kaleci falan derken her mac 1-1-1 sezon sonu 40

Çevrimiçi Necmi

Abi afedersin ama besiktas altyapisinin oyuncusu taraftar onune cikinca rakibi yemeli sahada kiramponu ensesinden sokmali rakibin. Cocuklar 18 yasinda ama pekto virusu yemis gibi tirt pirt sakatlandilar
Altyapi oyuncusu azicik sert olmali altinordu daha ilk yari hasirt husurt dalmaya basladi, sinmeyecek besiktas oyuncusu sindirene kadar karsilik verecek. Dayak yemiyorlarsa antremanlarda dovmeyi ogrenemezler, citi piti hepsi
Besiktasin futbolcusu oyle annesinin eteginin altina saklanmis gibi oynamaz

Bak takimda iki tane silili oldu, altyapi maclarina gondersinler onlari nejipjanla beraber dalsinlar her mac bu subyanlara.

Sen hatirlarsin mesela bi sili italya maci vardi 1962 model, hah gercek futbol odur iste
siz altınordu alt yapı deyince genç çocuk sanıyorsunuz takım yaş ortalaması 24 onların 11 ortalamaları 26-27
gibi genç değiller sen karşılarına u takımın sürdün 18 19 yaşında çocuklar olayı böyle değerlendir
karşılarında olmuş bir takım vardı çoluk çocuk yoktu rıdvan mesela bence oynadığı kısa sürede
bayağı girişkendi sanırım 17 yaşında daha

Çevrimdışı WOTGATE

Hayırlısı bakalım.

dün izlediğim love ve pektemek bizi hiçbir şekilde götürmez. larin as forvet olur yedeği güven yalçın

ama bu riske gerek yok negredoyu şimdi satarsak şampiyonluğu satmış oluruz

Çevrimiçi Necmi

Abi senin muzlera mevzusuna donmesin bu ikarus
Super kaleci falan derken her mac 1-1-1 sezon sonu 40
rahat ol ben yunus emre değilim iyi kaleciyi tanırım kötü kaleciyide
burda herkes muslerayı göğe çıkarırken kötü kaleci diyordum şimdi herkes defolarını görmeye başladı
ben çizgi kalecisini sevmem takımın savunma dengesini bozar büyük takım kalecisi çizgi kalecisi olmaz.
daha ilk antrenmanda telefondan çekilmiş görüntülere bakıp fabri çok iyi kaleci demişdim. burda herkes sallıyordu
unuttunmu. Tolga çizgi kalecisi olarak iyi kalecidir ama hiç sevmem alınırkende çok itiraz etmişdim
ben fabri gibi karius gibi kalecileri severim kedi gibi çevik olacak konsantrasyonu gitmeyecek kariusda sorun bu
ve ceza sahasına hakim olacak topu kaleye beklemeyecek
karius iyi kaleci değil çok çok iyi bir kaleci a klasla elit arasında bir kaleci biraz konsantrasyon sorunları yaşadı
liverpoolde ama burda hissetmedim daha onun için çıplak gözle bir kere izleyeyim önce şimdilik topu oyuna sokuşuna bakılırsa
oyunu iyi takip ediyor ve hızlı karar veriyor burda bir tık yavaşlayabilir benzama olayında hızlı karar verdiği için başına geldi
bizdede bir iki müsait olmayan oyuncuya pas attı oyunu hızlı başlatmak için bunları hoca düzeltir daha alacağı yol var ama şu
haliyle ligin çok üstünde

Çevrimdışı mylife1903

rahat ol ben yunus emre değilim iyi kaleciyi tanırım kötü kaleciyide
burda herkes muslerayı göğe çıkarırken kötü kaleci diyordum şimdi herkes defolarını görmeye başladı
ben çizgi kalecisini sevmem takımın savunma dengesini bozar büyük takım kalecisi çizgi kalecisi olmaz.
daha ilk antrenmanda telefondan çekilmiş görüntülere bakıp fabri çok iyi kaleci demişdim. burda herkes sallıyordu
unuttunmu. Tolga çizgi kalecisi olarak iyi kalecidir ama hiç sevmem alınırkende çok itiraz etmişdim
ben fabri gibi karius gibi kalecileri severim kedi gibi çevik olacak konsantrasyonu gitmeyecek kariusda sorun bu
ve ceza sahasına hakim olacak topu kaleye beklemeyecek
karius iyi kaleci değil çok çok iyi bir kaleci a klasla elit arasında bir kaleci biraz konsantrasyon sorunları yaşadı
liverpoolde ama burda hissetmedim daha onun için çıplak gözle bir kere izleyeyim önce şimdilik topu oyuna sokuşuna bakılırsa
oyunu iyi takip ediyor ve hızlı karar veriyor burda bir tık yavaşlayabilir benzama olayında hızlı karar verdiği için başına geldi
bizdede bir iki müsait olmayan oyuncuya pas attı oyunu hızlı başlatmak için bunları hoca düzeltir daha alacağı yol var ama şu
haliyle ligin çok üstünde
Dehaji ortasahayi geciyorsa bizim icin yeterli