Abi senin muzlera mevzusuna donmesin bu ikarus
Super kaleci falan derken her mac 1-1-1 sezon sonu 40
rahat ol ben yunus emre değilim iyi kaleciyi tanırım kötü kaleciyide
burda herkes muslerayı göğe çıkarırken kötü kaleci diyordum şimdi herkes defolarını görmeye başladı
ben çizgi kalecisini sevmem takımın savunma dengesini bozar büyük takım kalecisi çizgi kalecisi olmaz.
daha ilk antrenmanda telefondan çekilmiş görüntülere bakıp fabri çok iyi kaleci demişdim. burda herkes sallıyordu
unuttunmu. Tolga çizgi kalecisi olarak iyi kalecidir ama hiç sevmem alınırkende çok itiraz etmişdim
ben fabri gibi karius gibi kalecileri severim kedi gibi çevik olacak konsantrasyonu gitmeyecek kariusda sorun bu
ve ceza sahasına hakim olacak topu kaleye beklemeyecek
karius iyi kaleci değil çok çok iyi bir kaleci a klasla elit arasında bir kaleci biraz konsantrasyon sorunları yaşadı
liverpoolde ama burda hissetmedim daha onun için çıplak gözle bir kere izleyeyim önce şimdilik topu oyuna sokuşuna bakılırsa
oyunu iyi takip ediyor ve hızlı karar veriyor burda bir tık yavaşlayabilir benzama olayında hızlı karar verdiği için başına geldi
bizdede bir iki müsait olmayan oyuncuya pas attı oyunu hızlı başlatmak için bunları hoca düzeltir daha alacağı yol var ama şu
haliyle ligin çok üstünde