Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3744310 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

neden beklendi deniyor mesela biz beklemeseydik son güne kadar ne kariusu alabilirdik nede ademi
zar atıyoruz kaliteli oyuncu için doğal olarak iyi bir bonservis için yada oyuncu daha iyi bir takım için son ana kadar bekliyor
sen olmamışı topluyorsun adem en az karius kadar önemli bir transfer belkide daha önemli birde forvetle taçlandırabilseydik
mükemmel olurdu. ama kimse farkında değil dorukhan ve güvenle umut transferleride önemli transfer.
roco da bazı arkadaşlarda hayal kırıklığı oldu ama şili milli takımına sıradan bir oyuncu yükselemez biraz sabretmek lazım.
boş adam değil iki maçla değerlendirilmez. ışık görmeseler 6 aylık planla transfer yapmazlar.
maaşı düşük bonservisi yok hiç bir riski yok sabredilir.
iyi bir transfer dönemi geçirdik forvet ve sağ bek eksiğimiz var ademin performansına göre belkide forvet eksiğimiz olmayacak
oyunu merkezden öne yıkarsak negredoda love da iyi iş yapar yavaş diyoruz ama yavaş olmaları geri çekilip uzun top orta oynadığımız için
oyunu yıktığımızda hıza ihtiyacımız olmayacak

Adem ve Karius cok buyuk transfer hamleleridir. Iyi bir forvet alabilseydik harika olurdu. Ademi sabirsizlikla bekliyorum. Allah utandırmasın.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Karabay

nereye alıyorlar ellerinde harcayabilecekleri 400 bin euro var
alabilseler love u alırlardı. hele devre arası kolaymı adam almak
kaldıki forvet çok yüksek maaş verip bedelsiz alabilirlerse ancak alırlar yoksa kiralık bile alamazlar
biz işimize bakalım takım otursun bir an önce rakipsiz kalırız
ama yine böyle boş beleş puanlar dağıtırsak ilk yarıda veda ederiz
Abi bak alırlar. Gene oturur izleriz. "Bunlara ffp yokmu, avrupada bile güçlü lobileri var, ffp bitek bize uygulanıyor zaten, hülle yapıyorlar alenen vs." laflarını şimdiden duyar gibiyim.

Çevrimiçi Necmi

Abi bak alırlar. Gene oturur izleriz. "Bunlara ffp yokmu, avrupada bile güçlü lobileri var, ffp bitek bize uygulanıyor zaten, hülle yapıyorlar alenen vs." laflarını şimdiden duyar gibiyim.
aynı şeyleri onlarda bize söylüyorlardı. ffp hüllemi değilmi diye bakmıyor sene sonunda hesaplarına bakıyor
alırlar işlerini bilip yaparsa kim ne diyebilir bizde aldık ffp de olduğumuz her sene 5-6 transferin altında yapmadık
biz quaresma pepe gomez sosa babel ffp deyken aldığımız oyuncular. ersanı sattık hülle dediler atınçı sattık Beşiktaşlılar bile hülle dedi
satabiliyorlarsa satıp alsınlar. gomisi üç kuruşa sattılar ne hüllesi hülle yapacak olan elindeki en değerli oyuncuyu tosiç fiyatınamı satar.
yada stoperini evraklar yetişmediği için elindemi patlatır.  ffp onlara uygulanmıyor bir bizemi uygulanıyor gs ffp den men aldı sen aldınmı
bak aslanlar gibi ffp yi bitirdik şartlara uyarak onlar uymadığı için men yedi o zaman lobileri nerdeydi.
anlamadığınız konu ffp ceza değil tam tersi seni cezadan kurtarma çabası adamlar önüne yol haritasını koyuyor bunu uygula sana ceza vermeyelim yoksa seni avrupaya almayacağız ya kabul edersin yada gelmezsin diyorlar ffp anlaşması yapan men almaz anlaşmayı yaptıktan sonra uymazsa alır.
herkes olaya kendi penceresinden bakıyor. biz sahte evrak vermekten ceza aldık gs ffp ye uymadığı için men aldı gene uymazsa gene alır.
transfer yaparsa yapsın her transfer bütçesinde açık demektir bakalım ilk yarıyı nasıl geçirecek yarışın içinde kalabilecekmi
adamlar forvetsiz girdi sezona sen alırlar diyorsun alsalardı neden forvetsiz stopersiz girdiler. ellerinde bir maç oynayıp beş maç sakat olan stoperleri var bu arada bizi ulu manitu korumuş hocayı dinlesek bizim elimizde patlayacaktı
yanından geçen kaplumbağayı bile yakalamaktan aciz bir stoperleri var ve forvetleri yok lige başladılar
birde uymaları gereken bir bütçeleri var. göreceğiz bakalım ne kadar uyuyorlar bu arada alsınlar daha fazla borca girsinler

Çevrimdışı Nartallo

Serdal Adalı’nın asbaşkan olacak olması haberleri şaka heralde. Demirören döneminin mirasını temizlemek için hala çabalıyorken, bu dönemin ikinci başkanını tekrar yönetime almayı düşünmek, hele Çebi başkanın yerine bu adamı getirmek.

Şike gibi bir düşüncesi olmasa da üç gün sonra final oynayacağı takımın topçusu ile transfer görüşmesi yapma düşüncesizliğini sergileyen bir “yöneticiyi” tekrar kulübe sokmak.

Fikret Orman kendisinde inandığım ne varsa bir bir yıkmaya devam ediyor.

Çevrimdışı yoruk

Hocanın açıklamasında bir yanlış görmüyorum ben.Golde sevinmedi diye bir olay yok bence genelde oturdu zaten.Hazırlık maçlarında hep böyle yapıyor.

Gençlere karşı tepki vermemesi de iyi bir şey.Daha durun bakalım mesajı veriyor.Dün Guti mesela ilk yarıda bayağı ayaktaydı hoca oturdu Guti çıktı.Bunlar normal.Güven'in golünde bütün kulübe hep beraber ayağa kalksaydı çok saçma ve abuk görüntü olurdu bence.Abartı olurdu.İdmanlarda üstlerine düşüyordur bizim görmediğimiz yerlerde.

Oynamak zorunda kaldık demesi de aslında yeni transferlerin bir an evvel takıma alışmasını istiyor , oynattığı zaman artık sorun istemiyor.Bundan dolayı sıkıntılı dedi.Loris Pepe-Vida ile oynamadı Adem tekrar milli takıma gitti falan ona üzülüyor.Ha ayrıca sonradan o gençleri de oynatmak zorunda değildi ? İstese art niyetli olsa oynatmazdı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Cl önceki her maçı cuma. bizi geçen sene ekseri cumartesi oynattılar Taner Karaman denen aksın iki yüzlü tavrını da ekleyeyim
bakın geçen sene bu elemanlar zorla şampiyon yapıldı bizse kasten doğrandık. Fikstürle olsun hakemle olsun. Konya maçı gibi bir maç yaşasaydı gs maçı tekrar ettirdi. Ama hakemler pırlanta
Yazıklar olsun bu kayırmaya ağzını açmayanlara

https://twitter.com/mete_gulacti/status/1038827265235271681?s=21
İç saha maçlarını Cuma oynamak iyi değil, bence Galatasaray kazık yemiş.

Bizim iç saha maçlarını cuma'ya koyduklarında kızıyorduk.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2018, 10:21:49 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Atiba hazırlık maçında oynayabilecek durumdaysa, neden UEFA listesinde yer almıyor?

Çevrimdışı yoruk

Rıdvan Yılmaz videoları başladı sosyal medyada.Jordi Alba diyorlarmış..

Yarın da medya hayat hikayelerini anlatır, tamam işte.. :by2:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

loris karius vs altınordu

Çizgi kalecisi birde yan topları biraz zayıf onun haricinde 10 numara kaleci diyenler vardı ama bu bildiğin libero kaleci yahu :icool:

Yan topları da gayet iyi , + olarak topu oyuna çok hızlı sokuyor savunma ile paslaşıyor eliyle 50 metreye top atıyor daha ne olsun yahu keşke tapusuyla bizim olsa :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

her topu yumruklamıyor tutup eliyle çok hızlı oyunu başlatıyor bu bize çok avantaj sağlar direk haraketlenen oyuncuya atıyor topu tam sevdiğim türde kaleci ceza sahasına hakim
bana fabriyi şimdiden unutturdu. a klas diyordum ama biz elit bir kaleci almışız bu
adam bize nasıl geldi hala inanamıyorum ve 25 yaşında daha kirayı falan boşverip
hemen bonservisini almalıyız yoksa elimizde kalmaz oyuncuyla uzun süreli kontrat yapmadıysak eğer.
iki sene sonra büyük bir takıma gider. bizim olursa gene gider ama büyük transfer kazandırarak gider :D
Vallaha bende inanamıyorum rüya gibi bir Pepeye birde Kariusun gelişine inanamadim

Yahu Kalede duruşu inanılmaz güven veriyor :ishock: :ishock:

Çevrimdışı tuncaboylu

Rıdvan Yılmaz videoları başladı sosyal medyada.Jordi Alba diyorlarmış..

Yarın da medya hayat hikayelerini anlatır, tamam işte.. :by2:
Rıdvan isimli birinin isim babasının Beşiktaş'lı olduğuna inanamam.

O yüzden hayat hikayesini merak ediyorum gerçekten.

Çevrimdışı yoruk

Çizgi kalecisi birde yan topları biraz zayıf onun haricinde 10 numara kaleci diyenler vardı ama bu bildiğin libero kaleci yahu :icool:

Yan topları da gayet iyi , + olarak topu oyuna çok hızlı sokuyor savunma ile paslaşıyor eliyle 50 metreye top atıyor daha ne olsun yahu keşke tapusuyla bizim olsa :bandit:
Topu oyuna sokması evet , Liverpool'da çok izledim kendisini çizgi kalecisi ama eski tiplerden değil yani  :D
Yan toplarda Fabri'den bir tık iyi ama karşı karşıya pozisyonlarda Fabri kaç kere adamın ayağından top aldıydı , aynı performansı versin yeter.Gerek yok daha iyi olmasına  :D
Hele bir 2-3 hafta geçsin ,daha erken benim not vermem için.Takım ile anlaşsın zorlu maçlara çıksın bakalım görelim.

Bu kadar hızlı topu oyuna sokabilen bir kaleciye takımın beklerinin ve orta göbeğinin alışması lazım.Bu da hemen olacak iş değil.Mesela Olcay kaç kere çılgına dönüyordu Tolga kalede iken  :lol: :lol: Pepe-Vida-Roco ile maç oynaması gerektiğinden bahsetmiyorum bile.

Çevrimdışı mylife1903

Messi olsa oynatmam besiktasta ridvan isimli adam
Kartal girdi sonradan oyuna o oynasin annesi babasi oturuyordu besiktas formali
Oglum olunca da adina sergen koyacam kimse sormasin hangi takimli oldugunu
Hem sergen sergey benzerliginden faydalanacam kucukken de siroja olacak
Ridvan ney ya iyice arastirsinlar kebete falan ceksinler
Obur iki cocuk iyiydi alpay ile ege, sari pipi olan zaten izmirliymis turkce konusabiliyor o hemen baslasin atincin yerine de yabanci hakki sikinti olur mu bilemiyom

Çevrimdışı yoruk

Atiba hazırlık maçında oynayabilecek durumdaysa, neden UEFA listesinde yer almıyor?

Neden listede yok cevabı bence idareli kullanılmak istendiği içindir ? Grup maçlarında Atiba 'ya gerek yok demişizdir belki ? Ben böyle umuyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Topu oyuna sokması evet , Liverpool'da çok izledim kendisini çizgi kalecisi ama eski tiplerden değil yani  :D
Yan toplarda Fabri'den bir tık iyi ama karşı karşıya pozisyonlarda Fabri kaç kere adamın ayağından top aldıydı , aynı performansı versin yeter.Gerek yok daha iyi olmasına  :D
Hele bir 2-3 hafta geçsin ,daha erken benim not vermem için.Takım ile anlaşsın zorlu maçlara çıksın bakalım görelim.

Bu kadar hızlı topu oyuna sokabilen bir kaleciye takımın beklerinin ve orta göbeğinin alışması lazım.Bu da hemen olacak iş değil.Mesela Olcay kaç kere çılgına dönüyordu Tolga kalede iken  :lol: :lol: Pepe-Vida-Roco ile maç oynaması gerektiğinden bahsetmiyorum bile.
Azicik oynasin hele
Her mac gol yiyen bir kaleci suan icin

Çevrimdışı yoruk

Azicik oynasin hele
Her mac gol yiyen bir kaleci suan icin
Ve aynı tip goller yedi  :D Ben de onu diyorum daha erken.Bu golleri defansa alışamadığı için mi yiyor yoksa başka şey mi göreceğiz.

Liverpool'da çok abuk goller yedi ama bunu da yazmak lazım.İyi kaleci.Çok iyi kaleci olmaya gidiyor ,ama çok kolay goller yiyebiliyor

Super kalecimiz oldu. 4-5 sene tutabilirsek efsane olur. Hic endiselenmiyorum, Tolga olsa topu elinde tutarken bile bir tedirginlik oluyor. :lol:
:lol: :lol: :lol:

Top yanlislikla elinden kayar kaleye girer falan :D

Çevrimdışı underworld

Yerli Alba nın maç sonu görüntüleri

[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2018, 11:52:05 underworld ]

Çevrimdışı sağduyu

Atınordu maçı;

Alpay Fatihden daha iyi. Hatta her açıdan iyi bir stoper görüntüsü verdi.

Lens sağ bekte ısrar edilmeli. "Hayatta olmaz" diyenleri duyar gibiyim. Bununla birlikte Lens in çok iyi bir sağbek olma potansiyeli var. Fizik ve formasyonu şağ bek oynamaya müsait. Mesela, Fatih Terim, Lensi sağbekten başka pozisyonda oynatmazdı.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı tuncaboylu

Türk spor medyasının hali:

http://www.iha.com.tr/foto-galatasaraya-golcu-mujdesi-16878/

Ek transfer dönemi açılacakmış, takımlar serbest oyuncu alabilecekmiş.

Hadi neyse, haberin son cümlesi: Şampiyonlar ligine santraforsuz çıkmak istemeyen Galatasaray Ansarifard'ı alacakmış.

UEFA'ya listeler verilmiş, iş bitmiş. Bu et kafalı haber yazarları hala Galatasaray adam alacak da şampiyonlar Ligi'nde oynatacak yazıyor.

Çevrimdışı abdusta

Messi olsa oynatmam besiktasta ridvan isimli adam
Kartal girdi sonradan oyuna o oynasin annesi babasi oturuyordu besiktas formali
Oglum olunca da adina sergen koyacam kimse sormasin hangi takimli oldugunu
Hem sergen sergey benzerliginden faydalanacam kucukken de siroja olacak
Ridvan ney ya iyice arastirsinlar kebete falan ceksinler
Obur iki cocuk iyiydi alpay ile ege, sari pipi olan zaten izmirliymis turkce konusabiliyor o hemen baslasin atincin yerine de yabanci hakki sikinti olur mu bilemiyom

Mesaj alındı adı Sergy olacak torunumun.

SAygılar

Çevrimiçi sozkul

her topu yumruklamıyor tutup eliyle çok hızlı oyunu başlatıyor bu bize çok avantaj sağlar direk haraketlenen oyuncuya atıyor topu tam sevdiğim türde kaleci ceza sahasına hakim
bana fabriyi şimdiden unutturdu. a klas diyordum ama biz elit bir kaleci almışız bu
adam bize nasıl geldi hala inanamıyorum ve 25 yaşında daha kirayı falan boşverip
hemen bonservisini almalıyız yoksa elimizde kalmaz oyuncuyla uzun süreli kontrat yapmadıysak eğer.
iki sene sonra büyük bir takıma gider. bizim olursa gene gider ama büyük transfer kazandırarak gider :D

Fabri'nin göze hoş gelen ve güven veren bir önemli yanı vardı, top eline zamk gibi yapışıyordu, Loris'de bir tek bunu göremedim, geriye kalan her konuda Fabri'nin ilerisinde. hemen kontrat yapalım, bir süre sonra iyi bir  teklif gelir kalmak istemiyorum der, üzülürüz. En azından para kazanalım.

Çevrimiçi sozkul

Çok şüphecisin, dedesinin adı Rıdvan'dır belki .  :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Fabri'nin göze hoş gelen ve güven veren bir önemli yanı vardı, top eline zamk gibi yapışıyordu, Loris'de bir tek bunu göremedim, geriye kalan her konuda Fabri'nin ilerisinde. hemen kontrat yapalım, bir süre sonra iyi bir  teklif gelir kalmak istemiyorum der, üzülürüz. En azından para kazanalım.
25 milyon serbest kalma maddesi var deniliyordu. Bu gerçekse Karius'un kendine ne kadar güvendiğinin kanıtıdır
Tek Büyük Beşiktaş