Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3737249 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Hangi itibar hangi onur bu adam Süleyman Seba şike yaptı diye yazmış adam
Yahu ekrem sen hukuk insani degil misin?

Yaptigin ayni seye benziyir adamin biri polisi ariyor yan komsu karisini olduruyir diyir, polisler geliyir bi bakiyir kadin da olu adam da, ihbar edenle konusuyorlsr bi bakiyirlar adam 10 sene once hapis yatmis cinayetten bunu tutup iceri atiyirlar.
Adam derdini anlatamiyor

Safhalaro yazmistim o paralelde gidiyor olaylar

Eksen kaymasina gectik

Çevrimdışı mylife1903

:alala:
kurtulmamız gereken yönetim biçimi aslında bu cümlede, aynı şey değil dediğin durum "etik" değerlerin esnetilmeye başladığı, kurumsallık adımlarına ilk çelme takıldığı yer. yöneticiler böyle katkılar verebilecekler arasından seçildiği için bir süre sonra aykırı sesler çıkmaya başlıyor, çünkü iş sınırı aşınca ünvan kovalamacasına dönüyor, onun ardından eski defterlerin açılması geliyor.

ahmet nur çebi'nin bu katkıyı sağlaması için yönetimde olmasına ihtiyaç yoktu, ayrıca kendisinin herhangi bir defter açtığını da söyleyemem; fakat herkesi referans olacak kadar tanımıyoruz ve denetleme kabiliyetimiz kısıtlı.

bu sistem içinde nereden kâr edildiğini, neyin zarar olduğunu söylemek zor. biri kulübü 10 milyonluk yükten kurtardıysa, senin ona 5 milyonluk iş vermen kağıt üzerinde 5 milyonun peşkeş çekilmesi olarak görülüyorken temelde kulüp kazançlı çıkıyor. peki o kazancın 5 milyonda kalmasını sağlayan etken ne ya da oradaki para illa kâr olarak kalmalı mı? birisi bu karşılığı aldıysa senin de zor günlere yaptığın bazı iyilikler için karşılık almayı istemen çok mu anormal veya durumun sıkışık, yaptığın yatırımın sonuç vermedi, ünvanını da elinden almaya çalışıyorlar, ne yaparsın?

beşiktaş'ın borcunu idare edebilir duruma gelmesi, "günü gelene kadar" verilmiş "emeklerin" tahsilat kuyruğunu uzatmaya başladı, kuyrukta fazla beklemek istemeyenlerin ve beklemesi engellenenlerin ortalığı karıştırmaya çalışması doğal. beşiktaş yöneticisi olmak artık risk taşımıyor ve getirdiği tek şey prestij değil.
Cok agir yazi kendi kendine nopost verme

Çevrimdışı f_madida

Onu da açacaklar yakında, yazının sonunda başkan stad inşaatı sırasında ortağı olduğu firmaya 2 milyon TL karşılığında iş yaptırdı mı falan diye sormuş.

Dolduruşa gelen sosyal medya savaşçıları buna da hönkürecek, iş gerçekten 2 milyon değerinde ise ve başkanın ortağı olduğu firma aldıysa ne olacaksa?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne 2 milyonu yahu, kat ve kat daha yuksek bedelli isler sirf ucuza gelsin diye yoneticiler kendi sirketlerinden kar payi almadan, asgari masraf karsiligi yaptirdilar cogu isi.

gecen yorumda da yazmistim, simdi yonetici eger klupten calacak olsa kendi sirketi uzerinden yapmaz, hatta birak kendi sirketini tanidiklarinin sirketleri uzerinden bile yapmaz, yaptirmaz. gider kendiyle iliskilendirilemeyecek bir 3. sirket bulur, ona klup icin yuksek bedelle is yaptirir kendi sirketine de o 3. sirket uzerinden para aktarir/komisyon alir vs, eger boyle bir niyeti varsa. bu adamlar da is adami sonucta neyin takip edilebilecegini neyin edilemeyecegini biliyorlar, boyle salakca ithamlar yapmak aslinda yazarin kendi art niyetinden baska birsey gostermiyor. ama bunlarin bile pesine takilan cok maalesef. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

Bu herifin 2011'de Emenike hakkında yaptığı haberi oku:
https://eksisozluk.com/entry/74836326

Sonra Süleyman Seba hakkında yaptığı şu haberi oku, Seba şike yapmış:
https://mobile.twitter.com/alperbah/status/1007219588348735490

Sonra da onurundan bahset bana.

Belgeli konuşuyor dediğin adam, Negredo konusunda bir tane belge mi sundu? Negredo'nun menajeri Cenk Ergün'e gitmiş de, "Oyuncuyu bedava getiririm" demiş. Love'ın menajeri de Albayrak'a gitti, Love'ı bedava getiririm dedi. Love'ın neyini getirdi Galatasaray'a?

Neymiş, avukatlık ücreti 2 milyon ödenmiş. İşte makbuzlarıymış

Gazeteci bir haber yapıyorsa, 5N1K'ya uyacak. Tamam, ödeme makbuzları burada. Neden verilmiş? Hangi dava için ödenmiş? Dava sonucunda ne olmuş?

Herif bir haber yapıyor, haberin neredeyse tamamı soru cümlelerinden oluşuyor. Araştırdıysan, oturur sonucunu yazarsın.

Bu kadar saçma sapan bir haber mi olur?

Adamin yazdiklarina cevao vermek yerine adami itibsrsizlastirip yazdiklsrini degersizlestirmek bir metottur yeni turkiyeyi yonetenlerin metodu. Yazdiklarina cevap vermek lazim

Umut guner voleybolcu mi? Daha dun iye bugun yonetici olmus, madem cok degerli besiktasliydi daha once neden uye olmamis?
Haber yazmiyor, adam blogger yazisi habere konu oluyor

Negredo transferinde fikret orman konusmadi mi belgede istemiyorum cikip soylesinler diye
Zaten boyle seylerin belgesi falan olmaz

Ayrica senin baskanin diyor negredonjn menejerini cagirdim gelecek aciklama yapacak, sen ondan haber ver bana, geldi mi negredonun menejeri?

Besiktas baskani yapamayacagi seylerin sozunu vermeyecek

Çevrimdışı mylife1903

Bu pisliğin kimin adamı olduğu ortaya çıkıyor yavaş yavaş:

https://mobile.twitter.com/KarakartalPasha/status/1036828038766501888

Kimin adamiysa adami, camia icinde konusulan seyler bunlar bu adam degil atilla gokce yazdaydi ne diyecektik. Bu adam dinazor alzaymer kendi uyduruyor mu

Çevrimdışı ekrembaser

Yahu ekrem sen hukuk insani degil misin?

Yaptigin ayni seye benziyir adamin biri polisi ariyor yan komsu karisini olduruyir diyir, polisler geliyir bi bakiyir kadin da olu adam da, ihbar edenle konusuyorlsr bi bakiyirlar adam 10 sene once hapis yatmis cinayetten bunu tutup iceri atiyirlar.
Adam derdini anlatamiyor

Safhalaro yazmistim o paralelde gidiyor olaylar

Eksen kaymasina gectik

Abi bahsettiğim şeyi sana anlatabilmem için şu an senin burada olman benim sana bir dosya üzerinden anlatmam gerekiyor hukuk bu ülkede artık direk kanun ve nizamlar üzerinden gitmiyor diyorum bir davaya genç ve tecrübesiz bir avukatın bakması ile tecrübeli bir avukatın bakması bir değil diyorum. Kaldı ki söz konusu makbuzların verilmesine neden olan davalar esnasında bu adam yönetici değilmiş o yönden de patlıyor bu haber. Etiklikle bir alakası da kalmamış. Dersen ki adam madem Beşiktaşlı parasız baksaymış o da mümkün değil ücretsiz davaya bakma yasağı var.

Çevrimdışı mylife1903

Şenol Güneş onurumuzdur.böyle arkadan iş çevirmeyle olmaz o işler yedirtmeyiz kusura bakmayın.Başkanın yeğeni kontenjanından yönetimde olan arkadaş haddini bil!

Ne yonetimmis arkadas, ezik diyeni renkli hayrani diyeni fb kombinesi taliplisi, baskanin yegeni, voleybolcu oldugu iddia edlip lisansi rte diplomasina doneni, konusamayan basin sozcusu

Yemin ediyorum fikret orman kimseyi almasin yonetimine bir suru insan tutsun parayla onlarla yonetsin daha basarili olur

Çevrimdışı mylife1903

Abi bahsettiğim şeyi sana anlatabilmem için şu an senin burada olman benim sana bir dosya üzerinden anlatmam gerekiyor hukuk bu ülkede artık direk kanun ve nizamlar üzerinden gitmiyor diyorum bir davaya genç ve tecrübesiz bir avukatın bakması ile tecrübeli bir avukatın bakması bir değil diyorum. Kaldı ki söz konusu makbuzların verilmesine neden olan davalar esnasında bu adam yönetici değilmiş o yönden de patlıyor bu haber. Etiklikle bir alakası da kalmamış. Dersen ki adam madem Beşiktaşlı parasız baksaymış o da mümkün değil ücretsiz davaya bakma yasağı var.
Ben sabahtan beri cok baska seyler yaziyorum bu olaylari gazeteci ekseninde tartismamak lazim diyor. Mesela bu dava ilgili cok degisik seyler soyluyorum ben.

Bu yoneticinin fatura kestiginde yonetimde olmamadi cok guzel bir gelisme, bu kesilen faturaya mahsuben mi alindi yonetime diye de sorarim ama
Adam da en begendigim yoneticisi fikret ormanin ancden sonra ayrica

Simdi anlatmaya calistigim tum odemeler yapildiktan sonra gecenlerde kapa da acikladilar ya mahkeme bizi hakli buldu borcu odenmis saydi. O davanin kanunen kazanilma ihtimali yok ben olayin farkindayim. Mahkemede anlasmaya gidilmis ister birgun ister bir ay sen zamaninda odememissin ve anlastigin miktar degil komple borcj odemen icin sana dava acilmis. Kanunen adamlar hakli. Kanun adami hukukcu degilim ama sozlesmeyi bilirim.  Tikir tikir cozduler bu davayi helal olsun zaten beton gibi baglantili avukat olmasa cozemedi bu isi.

Hah diyorumki neden gununde odenmedi bu is de dava acildi, bu davanin masrafini neden besiktas odedi, sorumlusu cebinden odesin, yanlis mi?

Çevrimiçi Akil Emre

Ne yonetimmis arkadas, ezik diyeni renkli hayrani diyeni fb kombinesi taliplisi, baskanin yegeni, voleybolcu oldugu iddia edlip lisansi rte diplomasina doneni, konusamayan basin sozcusu

Yemin ediyorum fikret orman kimseyi almasin yonetimine bir suru insan tutsun parayla onlarla yonetsin daha basarili olur
Uzun adam Hakanı yedirmeyiz adam boyu uzun die basket şubesi başındaydı takımın anasını ağlattı ne iş yaptığı meçhul, artık cidden hem ekonomik olarak güçlü hem de Beşiktaş camiasına yaraşır adamları yönetime alsınlar, konuşamayan Beşiktaşın büyüklüğünü bilmeyen adamların yönetimde işi yok.

Çevrimdışı mylife1903

Uzun adam Hakanı yedirmeyiz adam boyu uzun die basket şubesi başındaydı takımın anasını ağlattı ne iş yaptığı meçhul, artık cidden hem ekonomik olarak güçlü hem de Beşiktaş camiasına yaraşır adamları yönetime alsınlar, konuşamayan Beşiktaşın büyüklüğünü bilmeyen adamların yönetimde işi yok.

Yok valla baskan tek basina maasla yonetim tutsun

Hadi yanina ancyi bir adam daha alsin
10 tane maasli adam gibi tertemiz pirilpiril insan alsinlar parasi neyse verip
Daha basarili olur fikret orman basi da agrimaz
Sonra putinle medvedev gibi done done yonetsinler

Çevrimdışı ekrembaser

Ben sabahtan beri cok baska seyler yaziyorum bu olaylari gazeteci ekseninde tartismamak lazim diyor. Mesela bu dava ilgili cok degisik seyler soyluyorum ben.

Bu yoneticinin fatura kestiginde yonetimde olmamadi cok guzel bir gelisme, bu kesilen faturaya mahsuben mi alindi yonetime diye de sorarim ama
Adam da en begendigim yoneticisi fikret ormanin ancden sonra ayrica

Simdi anlatmaya calistigim tum odemeler yapildiktan sonra gecenlerde kapa da acikladilar ya mahkeme bizi hakli buldu borcu odenmis saydi. O davanin kanunen kazanilma ihtimali yok ben olayin farkindayim. Mahkemede anlasmaya gidilmis ister birgun ister bir ay sen zamaninda odememissin ve anlastigin miktar degil komple borcj odemen icin sana dava acilmis. Kanunen adamlar hakli. Kanun adami hukukcu degilim ama sozlesmeyi bilirim.  Tikir tikir cozduler bu davayi helal olsun zaten beton gibi baglantili avukat olmasa cozemedi bu isi.

Hah diyorumki neden gununde odenmedi bu is de dava acildi, bu davanin masrafini neden besiktas odedi, sorumlusu cebinden odesin, yanlis mi?

Direk kanunen haklı denemez o davada  abi şöyle ki para hesaptan bugün işlem saatleri dışında gönderilmiş sabahına adamların hesabına geçmiş burada işlem saati olarak ne esas alınmış önemli olan o. Mesela ben bir dilekçeyi mesai saatleri dışında ama bulunduğum günün içinde göndermişsem mahkeme ertesi gün kayıt altına alsa dahi benim işlem yaptığım gün esas alınır. Benim müvekkilim haklı olduğu bir olay için bana gelse ve ben davasını kazanırsam ücretini aşırım hiçbir davaya ücretsiz bakılamaz. Kaldı ki davalar Nevzat Demir ve yeni kazandığımız yanındaki alan ile ilgili sen hesap et oranın kıymetini. Ben avukat olarak baktığımda şayet böyle bir davayı kazansam değil 2 , 22 isterdim.

Çevrimdışı mylife1903

Direk kanunen haklı denemez o davada  abi şöyle ki para hesaptan bugün işlem saatleri dışında gönderilmiş sabahına adamların hesabına geçmiş burada işlem saati olarak ne esas alınmış önemli olan o. Mesela ben bir dilekçeyi mesai saatleri dışında ama bulunduğum günün içinde göndermişsem mahkeme ertesi gün kayıt altına alsa dahi benim işlem yaptığım gün esas alınır. Benim müvekkilim haklı olduğu bir olay için bana gelse ve ben davasını kazanırsam ücretini aşırım hiçbir davaya ücretsiz bakılamaz. Kaldı ki davalar Nevzat Demir ve yeni kazandığımız yanındaki alan ile ilgili sen hesap et oranın kıymetini. Ben avukat olarak baktığımda şayet böyle bir davayı kazansam değil 2 , 22 isterdim.
Oyle degil olay ekrem
Baskan mesgulmus adamlar da firsatcilik yapmislar, parayi odeme falan soz konusu degil bu adamlarin kotu niyetli olduklarini unutmamak lazim fakat bu adamlar is yapiyorsan bi sozlesme yaptiysan bu ahlaksizlara ki benim degil aktif reklam ve sahipleri icin fikret ormanin beyanidir(Ayıptır… Bu paraları haram ediyorum… Bunu yapana da yaptırana da… Bunlar ahlaksızdır.) ona gore hareket edip bu isi kapatacan. Sonra davayi kazandik da masraflar noldi

Çevrimdışı ekrembaser

Oyle degil olay ekrem
Baskan mesgulmus adamlar da firsatcilik yapmislar, parayi odeme falan soz konusu degil bu adamlarin kotu niyetli olduklarini unutmamak lazim fakat bu adamlar is yapiyorsan bi sozlesme yaptiysan bu ahlaksizlara ki benim degil aktif reklam ve sahipleri icin fikret ormanin beyanidir(Ayıptır… Bu paraları haram ediyorum… Bunu yapana da yaptırana da… Bunlar ahlaksızdır.) ona gore hareket edip bu isi kapatacan. Sonra davayi kazandik da masraflar noldi

Olay böyleyse daha büyük başarı abi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bana Karius henüz güven vermedi. Mesela golde baya hatalıydı. Gerçi golde en az dört kişi hatalıydı. Özellikle Oğuzhan’a çok kızdım. Göre göre topu adamlara verdi. Halbuki taça atması gerekiyordu.

Golde en büyük hata Vidanin adamını kaçırdi çünkü

2.ci hata Pepenin o topu iskalamamasi lazımdı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Golde en büyük hata Vidanin adamını kaçırdi çünkü

2.ci hata Pepenin o topu iskalamamasi lazımdı

golde en büyük hata oğuzhan ile başlıyor.

mesela inşaata demiri Çebinin vermesi etikmi neden
sorgulanmadı zamanında gerçi onuda sorguladılar ama
sonra kapadılar çenelerini.
Çünkü Cebinin 1 lira kar etmeden Demiri direkt olarak Maliyetinden verdiği ortaya çıktı , üstelik de piyasada ciddi demir sıkıntısı vardı o zaman..

O anlamda hakkı ödenmez Cebinin 

Çevrimdışı mylife1903

Olay böyleyse daha büyük başarı abi
Aynen dedim ya herkes kazanamazdi bu davayi
Ama hala soruyom neden uzadi bu is ve maliyeti ne oldu

Simdi mein albayrak cikip ana avrat hakeme kufur etse 10bin tl ceza kesseler
Kulup mu odeyecek

Çevrimdışı tuncaboylu

Adamin yazdiklarina cevao vermek yerine adami itibsrsizlastirip yazdiklsrini degersizlestirmek bir metottur yeni turkiyeyi yonetenlerin metodu. Yazdiklarina cevap vermek lazim

Umut guner voleybolcu mi? Daha dun iye bugun yonetici olmus, madem cok degerli besiktasliydi daha once neden uye olmamis?
Haber yazmiyor, adam blogger yazisi habere konu oluyor

Negredo transferinde fikret orman konusmadi mi belgede istemiyorum cikip soylesinler diye
Zaten boyle seylerin belgesi falan olmaz

Ayrica senin baskanin diyor negredonjn menejerini cagirdim gelecek aciklama yapacak, sen ondan haber ver bana, geldi mi negredonun menejeri?

Besiktas baskani yapamayacagi seylerin sozunu vermeyecek

Adamın yazdıklarına cevap veriyorum, aynı şeyleri söyleyip duruyorsun.

Negredo'nun menajeri Galatasaray'a gidip "oyuncuyu size bedava getiririm" demiş olabilir. Bu oyuncunun bedava geleceği anlamına gelmez, menajerlerin işi bu. Seni oyuncuya ikna eder, sonra "kulübü bedava vermeye yanaşmadı, 2.5 versinler kariyerli adam dediler" diye gelir kapına yine.

Herifin belgeye bak, menajeri Cenk Ergün'e bedava getiririm demiş. Demişse ne olacak, bonservisi menajerinde mi bu adamın?

Belgesi olan şeyi de görüyoruz, neyin belgesi olduğunu bile yazmıyor adam. Para hangi dava karşılığı verilmiş, cevap yok.

Blogger falan değil ayrıca, Habertürk kapanana kadar köşe yazdı orada. Şimdi de işsiz. Başkanım beni al çabasıyla, 85'te oyuna girip sağa sola koşturan yeteneksiz futbolcular gibi iş arıyor işte. Belki Passat çekerler altına diyeceğim de, bu vasıfsız Fiat Uno'ya bile razıdır.

[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2018, 14:01:55 tuncaboylu ]

Onu da açacaklar yakında, yazının sonunda başkan stad inşaatı sırasında ortağı olduğu firmaya 2 milyon TL karşılığında iş yaptırdı mı falan diye sormuş.

Dolduruşa gelen sosyal medya savaşçıları buna da hönkürecek, iş gerçekten 2 milyon değerinde ise ve başkanın ortağı olduğu firma aldıysa ne olacaksa?

Stad insaati ile ilgili kimseye ekmek çıkmaz

Demiri Cebinin 1 TL kar etmeden kulübe maliyetinden verdiği ortaya çıktı

Ciçekler inşaatın Başkanın ricasıyla ihaleye girdiği kesin ve çok cuziii Kar ' a iş yaptıkları da ortada

Our yandan kale arkasını Avrupanin en önemli şirketlerinde n birı olan Obitas yaptı

Kalde hem sponsor oldu hemde Boruları bedava verdi bunların hepsi teyitli

Çevrimdışı mylife1903

golde en büyük hata oğuzhan ile başlıyor.
Golde olay cucuyle basliyor
Her mac biz atak yaparken maci durdurmaya sebep arayan herif
Ozellikle icerdeki maclarda faul uydurmalarini verdigi kartlsri 2 dakika yazmasini falan gectim besiktas ataktayken yerde yatan rakip gordumu durdup hatta avantaj kesip durdurup bizi durduran herif
Koskoca besiktasin ikinci dunya savasi gazisi futbolcusu oracikta kalp kirizi gecirirken maci durdurmuyor arkadas, oyle belliydiki

Rakip yatarken biz gidip gol atsak 3 hafta konusulurdu hakem de linc yerdi futbolcu sagligindan

Koskoca quaresma yahu belki felc geciriyor adam

Hahah quaresma sahada @abdusta abi evde beraber kirize girmisler

Çevrimdışı cursedofdragon

🔥Beşiktaş'ımızda 8 futbolcu milli takıma davet edildi:

🇹🇷- Oğuzhan Özyakup (Türkiye)
🇭🇷- Domagoj Vida (Hırvatistan)
🇵🇹- Pepe (Portekiz)
🏴󠁵󠁳󠁴󠁸󠁿- Enzo Roco (Şili)
🏴󠁵󠁳󠁴󠁸󠁿- Medel (Şili)
🇷🇸- Adem Ljajic (Sırbistan)
🇳🇱- Ryan Babel (Hollanda)
🇨🇦- Cyle Larin (Kanada)

🔥Ümit Milli Takımlara Giden Futbolcularımız:

🇹🇷 Utku Yuvakuran
🇹🇷 Fatih Aksoy
🇹🇷 Dorukhan Toköz
🇹🇷 Ersin destanoğlu

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bu hukuk konularında benim de aklımda takılan şey Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Larin muhabbeti.. Oyuncuyu beleşe alacağımızı ve hukukun yanımızda olduğunu söylemişti.. Sonra da ola ki bi problem çıktı Larin'in sözleşmesine madde ekledik para ödemek gerekirse Larin ödeyecek demişti.. Neyse en sonunda yaklaşık 2 milyon euro bonservis ödedik. Hani hukuk yanımızdaydı.. Madem yanımızda değildi hani Larin ödeyecekti?

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu hukuk konularında benim de aklımda takılan şey Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Larin muhabbeti.. Oyuncuyu beleşe alacağımızı ve hukukun yanımızda olduğunu söylemişti.. Sonra da ola ki bi problem çıktı Larin'in sözleşmesine madde ekledik para ödemek gerekirse Larin ödeyecek demişti.. Neyse en sonunda yaklaşık 2 milyon euro bonservis ödedik. Hani hukuk yanımızdaydı.. Madem yanımızda değildi hani Larin ödeyecekti?
Menajeri "Oyuncuyu bedava getiririm" demiştir. :)

Çevrimdışı kyiv

Cüneyt Çakır, Liverpool'da 51 maçta 1 kart, Mainz'da 96 maçta 2 kart gören Karius'a, Türkiye'de ilk maçında kart göstermeyi başardı.

Ben kıçımı yırtıyorum geçen sezonun bitiminden itibaren hakkımız yenecek her hafta sistemli şekilde yapılan yanlışları hakemlerin tffnin mhk nin yüzüne vurmak lazım kamuoyu yaratmak lazım diye.İcabında buna para harcayacaksın fakat kimse oralı değil.Bu sene olan biten ne teknik direktörün umrunda ne Fikret Ormanın ne de futbolcuların.Kimi alacağı paranın derdinde kimi ego derdinde Bu sene besbelli boş boş geçecek bir sene olacak kimsede en ufak bir heyecan hırs göremiyorum. Yazık. Yorum yazmak bile gelmiyor içimden ne için kimi yorumlayalım?Hani teknik taktik yazalım yazmasına da teknik taktikten önce istek var mı kimsede istek?Yazık kırk yılda bir iyi kalecimiz oldu o da bu ortamda takımın içinde mundar olacak.