Adamin yazdiklarina cevao vermek yerine adami itibsrsizlastirip yazdiklsrini degersizlestirmek bir metottur yeni turkiyeyi yonetenlerin metodu. Yazdiklarina cevap vermek lazim
Umut guner voleybolcu mi? Daha dun iye bugun yonetici olmus, madem cok degerli besiktasliydi daha once neden uye olmamis?
Haber yazmiyor, adam blogger yazisi habere konu oluyor
Negredo transferinde fikret orman konusmadi mi belgede istemiyorum cikip soylesinler diye
Zaten boyle seylerin belgesi falan olmaz
Ayrica senin baskanin diyor negredonjn menejerini cagirdim gelecek aciklama yapacak, sen ondan haber ver bana, geldi mi negredonun menejeri?
Besiktas baskani yapamayacagi seylerin sozunu vermeyecek
Adamın yazdıklarına cevap veriyorum, aynı şeyleri söyleyip duruyorsun.
Negredo'nun menajeri Galatasaray'a gidip "oyuncuyu size bedava getiririm" demiş olabilir. Bu oyuncunun bedava geleceği anlamına gelmez, menajerlerin işi bu. Seni oyuncuya ikna eder, sonra "kulübü bedava vermeye yanaşmadı, 2.5 versinler kariyerli adam dediler" diye gelir kapına yine.
Herifin belgeye bak, menajeri Cenk Ergün'e bedava getiririm demiş. Demişse ne olacak, bonservisi menajerinde mi bu adamın?
Belgesi olan şeyi de görüyoruz, neyin belgesi olduğunu bile yazmıyor adam. Para hangi dava karşılığı verilmiş, cevap yok.
Blogger falan değil ayrıca, Habertürk kapanana kadar köşe yazdı orada. Şimdi de işsiz. Başkanım beni al çabasıyla, 85'te oyuna girip sağa sola koşturan yeteneksiz futbolcular gibi iş arıyor işte. Belki Passat çekerler altına diyeceğim de, bu vasıfsız Fiat Uno'ya bile razıdır.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi