Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3735586 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Demek dm olayı doğruymuş.
Karyusa bir eksi koyuyorum.
Adamın üstünden yalanla dolanla güzel prim yaptılar.

Çevrimdışı underworld

niye adamın tipi var parası var istediğine yürür karışma  :bandit:
Tipi, parası ve bir sürü artısının yanına dm den yürüyorsa eksi veriyorum.
Ne la öyle arda Turan gibi...

İlk başta dediğim gibi bu mevzu çok dilendi çok deşinecek dedikten sonra dk 1 gol 1.

Çevrimdışı cursedofdragon

İlk başta dediğim gibi bu mevzu çok dilendi çok deşinecek dedikten sonra dk 1 gol 1.

mektup mu göndersin kıza ? o kızın ayıbı hemen ifşa etmiş kendini ön plana çıkarmak için karius bana "nasılsın diye sordu" tam bir kezbanlık.

arda ile kariusu bir tutma gözünü seveyim arda herkese yürüyor :D

Çevrimdışı Librarius

Başkanın neden seçime gittiği belli oldu.

Yönetim içinde Atilla Türker maşasının önüne kemik atıp besleyen bir köstebek var

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atilla Turker tam bir masa ve Besiktas dusmanidir. Ayrıca anlaşılan icerden bilgi sizdiriliyor.

Lakin, burda Atilla Turker'e ve kostebege laf söyledikten sonra donup "kulübün kendi maaşlı avukatları varken, Safak Mahmut Yazicioglu'nun hukuk bürosuna ne is yaptırdık ki 2 milyon lira odeme yaptık diye sormak gerekmez mi?  Ne olursa olsun garip ve izaha muhtaç bir durum. Sessiz kalmak yerine cikip tatmin edici bir cevap vermeleri gerekir.

Size tavsiyem kimselere kefil olmamanız. Kulübün kaynaklarının yerli yerinde kullanildigindan emin olmamız şart. 
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı underworld

"Sevmem arkadaş bu işleri sevmem. "
Via Ahmet Çakar

Bu konularda Ahmet hocam gibi düşünüyorum çünkü 2 ters gitti mi, gitsin mankenlik yapsın bize kaleci lazım volume olmasın.

Çevrimdışı Librarius

Bundan hic bahsetmediler ama dun aksam yine bir hakem/federasyon rezaleti vardi. Adamin kafasina 100 tane madde atip oyunu zorla durdurduktan sonra sanki Karius sucluymus gibi bir de ustune sari kart verdi eyyamspor. Buz gibi yuzde binlik penaltiyi tekrarda dahi goremeyen adamlar sozum ona adalet dagitiyor. Yine yonetim suskun.

Penaltiyi ve bunu geçtim, o kadar duran oyuna 4 dakika ekledi. Sonra o 4 dakika icinde kart cikartarak, guya oyuncuları uyararak zamandan çaldı. Sonra da 4 dakika dolmadan oyunu bitirdi.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Beşiktaş Arena

Açık ya da sansürlenmiş, deforme edilmiş, kısaltılmış veya gizlenmeye çalışılmış hâlde küfür ya da hakarete; genel ahlak kurallarına aykırı, cinsel içerikli, rahatsızlık oluşturacak, argo ifadelerin kullanılmasına ya da materyallerin paylaşılmasına izin verilmez.

Forum Kuralları

Üyeler forum yönetimi ya da işleyişiyle ilgili taleplerini, itirazlarını, sorularını kişisel ileti ile @Beşiktaş Arena hesabına bildirmelidir. İlgisiz başlıklarda forum alanına taşınan istek ve şikâyetler konu dışı olarak işlem görür. Beşiktaş Arena hesabına gönderilen iletileriniz yöneticiler tarafından değerlendirilip size dönüş yapılacaktır.

Çevrimdışı mylife1903

Her almani dogma buyume berlin merkez sanmayalim, ne koyler var

Çevrimdışı Egos

Her almani dogma buyume berlin merkez sanmayalim, ne koyler var

1) bir beşiktaşlı sosyal medyada yazanlara inanmamazlık edemez, inanılmamasına seyirci kalamaz.
2) bir beşiktaşlı 1. kuralla çelişmediği sürece sosyal medyada yazanlara uymak zorundadır.
3) bir beşiktaşlı 1. ve 2. kuralla çelişmediği sürece takımının zarar görmesine izin veremez.

Çevrimdışı mylife1903

Atilla Turker tam bir masa ve Besiktas dusmanidir. Ayrıca anlaşılan icerden bilgi sizdiriliyor.

Lakin, burda Atilla Turker'e ve kostebege laf söyledikten sonra donup "kulübün kendi maaşlı avukatları varken, Safak Mahmut Yazicioglu'nun hukuk bürosuna ne is yaptırdık ki 2 milyon lira odeme yaptık diye sormak gerekmez mi?  Ne olursa olsun garip ve izaha muhtaç bir durum. Sessiz kalmak yerine cikip tatmin edici bir cevap vermeleri gerekir.

Size tavsiyem kimselere kefil olmamanız. Kulübün kaynaklarının yerli yerinde kullanildigindan emin olmamız şart.
Bu konusulanlari ben uzun zaman once yazmistim.
Umut guner voleybolcu gecmisi, yonetim tarafindan kulube kesilen faturalar hepsini yazdim.
Bunlar sir degil, camianin icinde kulagi delik olanlarin bildigi seyler.

3 senedir yaziyorum, sorgulamadan kabul etmeyin, akliyla dalga gecilmesine kizanlarin sizin aklinizla dalga gecmesine izin vermeyin, biat etmeyin diye

Anliyorum kotu yonetildik, travmadan ciktik ama bu suan dogru yonetildigimiz anlamina gelmemeli.
Camianin icinde daha baska baska seylerde konusuluyor onlarin da belgeleri cikar yakinda.

Siz ayni ulkeyi yonetenlerin yaptigini yapiyorsunuz, gazeteciyi itham etmek sonra itibarsizlastirmak sonra soylediklerini unutturul gazeteciyi mahkum etmek. Gazetecinin kim oldugundan ne oldugundan bagimsiz once yazdigini neden tartismiyorsunuz.

Senelerdir ornek veriyorum, tony blairin oglunu yakalamislardi parkta, iceri almislar adam ingiltere baskani ya muz cumhuriyeti baskani falan degil, adam kimligini birakip kendi birey tony blair olarak gitmisti karskola. Bizim ulkede basbakanin ogluna park cezasi kessene, medeniyet seviyesi kaldirim tasinim yuksekligi ile olcubelir ama ahlak ve egitim seviyesi baskadir

Ahlak dedim simdi kelime savasi baslayacak. Yonetimin bu yaptigi ahlaksizliktir desem ceza verir forum kurulu, etik degil desem fark etmez mesela.

Bu gazetecinin yazdigi kacinci yazi bu, fikret orman belge istiyor tak koyuyorlar belgeyi, (Hakaret Yasak)₅ namertir diyor tak veriyor belgeyi. Fazla konusmayacaksin arkadas
Besiktas baskanligi besiktas itilmisken dagilmisken fikret ormana cuk oturuyordu, simdi utulenmis, silkinmis haliyle bu gomlek fikret orman yonetimine buyuk geliyor, kendileri dagildilar
Abuk sabuk konusmalar, cins cins isler yspiyorlar.

8.Besiktasin baskani konustugu zaman herkesimden besiktasliya hitap ediyor, besiktasli sadece istanbulda yok, diyarbakirda, trabzonda, samsunda, izmirde, agrida, vanda ortak payda besiktas ama anlayis farklidir. Siz istanbuldan oturup agridaki besiktaslinin ne dusundugunu umursamazsaniz bu kulubun burnu boktan cikmaz.
Agridaki emektar, isci besiktasli icin besiktas baskani hitap edilebilir degildir, tatilde olan, yatlarda gezen bir beyazturk, jonturk, capkin biridir.
Sadece besiktasin degil diger baskanlarin da daha mutevazi daha halka hitap etmesi gerekir.

Secimlerde neden borun degil borcamin neden fabrikanin degil de yuvarlanmanin kazandigini idrak edemedikce boyle yonetilmeye devam edersiniz

Baskanin konusmalarinda hep bir bombalama var, promter kullanmiyorum diyor, dogaclama konusuyorum diyor, besiktas baskanlik makami dogaclama konusulacak yer degildir 20 milyon agzina bakiyor, planli programli gerekirse ustu kapali bir mesaj verilmesi gereken yerdir o makam ve fikret ormanin bireysel tiyatro performansindan daha ciddi bir politika ile yonetilmesi gerekmektedir.

Bu atilla turker ekseninden cikarmadikca bu yazilanlari, siz yonlendirilmeye mahkumsunuz, algi icinde bogulursunuz.
Fikret orman ilk yazi sonrasi ne demisti, bu atilla turkeri mahkemeye verdim, negredonun menejerini cagirdim pazartesi aciklama yapacak, demedi ki?
A- atilla turker mahkemeye verildi mi?
B- negredonun menejeri aciklama yapti mi?

Basit iki soru, atilla turkeri mahkemeye versen belge koyamazsin mahkemeye cunku adam belgeleri kendi verir gibi konulara girmiyorum, basitce soruyorum
Yahut negredonun menejerinin ne aciklamasi beklendigini de sormuyorum, ne aciklayabilir adam. Boyle sacma bi istekle gitsen menejer telefonuna cikmaz.
Bagimsiz denetleme kurulu falan diyen olursa agzina kurekle vururum. Bagimsiz denetleme kurulu ornek vermek gerekirse negredo transferinde belge kontrolu yapar. Bonservis fahis midir degil midir bakmaz. Valencia sirketinin kasasina 2.5 gitmis mi yoksa valensiya fakfukfon diye bir sirket acilmis da onun hesabina ki gitmis diye bakar. 2.5 ispanyada valensiyaya gittiyse ki kesin gitmistir burasi dingonun ahiri degildir denetim bitmistir.
Denetim sirketini ilgilendirmez negredonun menejeri ile valensiyanarasindaki iliskiler.

Simdi ornek verelim, mesela yani, biz pektoyu gondermeye calisiyoruz, maasi fazla. Bir menejer geliyor, ispanyadan mal aga bunlar kulubu(daha sonra yazi icinde malaga) pektoyu almak istiyor diyor. Biz oturup konusuyoruz bu menejerle. Menejer size 2.500.000 yuro bonservis verecek bu malaga kulubu ama 2milyonunj ben alirim diyor, biz de diyoruz vay vay vay cidden malaga bu sattim gitti gidin pekto ile gorusun. Sonra bu menejer gidiyor zaten daha once gorustugu anlastigi pektoyla konusuyor, pekto diyor 1.7 milyon kemik para aliyom gardas oldursen gitmem menejer de diyor yahu pekto malaga kulubu bu sana tekligi vergisiz 4.35 milyon yuro, pektonun yuzunde guller aciyir, menejer diyor hey hop dedik, bu 4.35 milyonun 2 milyonunj bana atesleyecen ama diyor. Pekto aliyor hesap makinesini hesapliyor 1.7 yerine 2.35 alacak ustune arabin bol oldugu malaga takimina gidecek, tamam diyor nereyi imzaliyoruz. Herkes memnun bu islemden besiktas istemedigi pektodan kurtuluyor, pekto aldigindan fazlasini aliyor, uyum sorunu yasamayacagi arabi bol biyere gidiyor, menejer memnun cukkaliyor yurolari, malaga kulubu taraftari mutsuz bu ne lan futbolcu mu bu diyorlar, malaga yoneticileri de oldukca memnun kaliyorlar tabi pektodan

Kimseye guvenmeyin, arkadaslar babanin oglu mu?

Orman iyi baskandir cok yanlis yapmistir, calisan hata yapar, artik tecrubelidir
Besiktas baskani diye kimse elestirilmez degildir, hatayi yapan yonetimi kendi toplamistir
Erken secimde muhalefet yapilmalidir ama baskan adayi cikmasi ormana saygisizliktir
Yonetim kurulunu kendi arkadaslarindan doldurmasini anliyorum, sonucta daha rahat calisabilir, liyakat

Cins cins isler yapiliyor, baskan en onde. Yahu hala hakemlere tek kelime yok, neden biz oynamadigimiz oyunu konusan tek camiayiz. Cik gundemi degistir yuklen hakemlere, namogluna. Ben ne sampiyonlar ne takimlar gordum arkadas, ittire ittire sampiyon yapilan. Biz herkesin kendi istedigini kendi evreninde oynasak gene bu kafayla sampiyon yapilmayiz. Antalya macinda yenilmisin hakem sicmis, bu mac berabere kalmisin hakem gene sicmis.
Bizim oyunumuzdan hakeme ne sanki herkes uzay futbolu oynuyor, gorduk fb macinda nasil var oldugunu. Fbli tepik atiyor kayseriliye kayserili dengesi bozulunca fbliye basiyor, hoopppp kirmizi ustelik kritik yerden frikik adamlarda aleks olsa maci alacaklar. Attiklari ilk golu de biz atsak, faul sari kart atana itirazdan ikinci sari ve kirmizi.
Romantiklige gerek yok, turkiyede takimlar arasinda oynanan oyun arasinda oyle fazla fark yok, fsrki hakem, federasyon ve basin koyuyor.
Dayi denilen bir besiktas yazari var onu ornekleyelim bu atilla turker ile ugrasacagina taraftar onunla ugrassin. Yahu aspor gibi butun turkiyenin takip ettigi kanaldasin(biz takip etmiyoruz, besiktasli aspor izlemez diye soylenen icinden geciren arkadas sen yukari dogru gidip 8. Paragrafi bir daha oku, fazla aramayasin, usenmeyip saymayasin diye basina numara koydum 8. Orayi lutfen yani) iki algi yapamiyorsun. Hakemi kesip biceceksin sonra baslayacaksin biraz soyle oynasak bilmemne fikrin varsa konus once hakemi atacaksin ortama. Gurcana bak emreye bak. Iyi oynayan sampiyon falan olmaz bu ulkede, romantikligi ormantikligi biraksin herkes, isini bilen sampiyon olur. Besiktasin gol krali cikardigi her sene sampiyon olmasi supriz degildir biz anca cok cok cok iyi oldugumuzda sampiyon olabiliriz onun disinda hakem hakem diye ilk aglayan renkli sampiyon yapilir. Yahu kocaelispordan falan adam alip sampiyon olan iki top oynamayan feto destekli gs takimlari hatirliyorum ben.

Fikret orman oraya buraya para harcayip ugrasacagina, gazetecileri maasa baglasin, politika ve algi yaptirsin.

Çevrimdışı Necmi

Bu Atilla Turker denen herif necidir? 3 temmuzla parlayan tiplerden. Neyse, haber iceriginde hicbir sey yok onu da soyleyeyim. Avukatlik burosuna odeme yapilmis, hangi dava icin vs hicbir detay yok sirf buronun ortaklarindan biri yonetimde diye yolsuzluk iddiasi daha dogrusu imasi var. Adamlar klup icin calisti mi, ne kadar calisti, ne yapti, yaptiklari is yetersiz miydi, ederinin ustunde bir meblag mi istendi bu konuyla ilgili tek kelime yok sirf ucret talep etti diye hemen yolsuzlukla suclamis. Hele gidip icisleri bakanina sikayet eden adamlara ne demek lazim? Manyak misiniz arkadas, sacma sapan imalar uzerine bakanliga boyle yazi mi yazilir? Denetleme kurulu kararini vermis, bunlar da sirf komplo teorisyeni. Klup soyuluyor bilmem ne.  Ulan de get, yonetici klubu soyacak olsa kendi sirketi ustunden mi yapar gerizekali, bunu bile dusunemiyor iste, herkesi kendi kadar salak sanan adamlarin iddiasi bunlar.
Bütün sözleşmeleri hukukçular yapıyor transfer pazarlığında bulunuyor
bir avukatda değil bir sürü avukat gidiyor bazen saatler içinde kitap kalınlığında anlaşma yapılıyormuş
2m liramı ödenmiş onun yanında bir sürü dava oluyor her allahın günü taraftar sosyal medyadan onlarca kişiyi şikayet ediyor işlem yapılsın diye 7-24 çalışıyor avukatlar. Sonuçta kulübün maaşlı elemanı değil
iyi avukatla çalışacaksın milyonlarca euroluk anlaşmalar yapılıyor iyi avukatlarıda maaşla çalıştıramazsın.
Yönetime ciddi saldırı var bir şey bulamamışlarda avukat ücretindenmi vurmaya çalışıyorlar.
yiyecek olan gidip avukat ücretindemi manuple yapar şişirsen şişirsen ne kadar şişirirsin.

Çevrimdışı Necmi

geçen seneyi yatarak boş geçirdiği için taraftarın gözü önün üzerinde epl'de 1-2 maçlık kötü olabilir fakat bizim oyuncular öyle değil malasef :)

Ha ben ıslıklamayı doğru bulmuyorum orası ayrı ıslıklayarak oyuncu kazanılmaz daha çok kaybedilir :)

Şampiyon olduğumuz sene 2015-2016 sezonu gibi oyuncu hata yaptığında bile alkışlayarak ona moral vermiştik bütün oyunculara tek tek moral verdiğimizi bile hatırlıyorum.

Şimdi takım da ki oyuncuyu ıslıklarsan oyuncu diken üstünde oynuyor acaba hata yaparda protesto görürmüyüm diye :)
ozide yemiyor moral verme işi moral verdikçe kendini seriyor.
son derece lakayt oynuyor basit yapacağı ileri karmaşık yoldan yapmaya çalışıp sürekli top kaybı
yaşıyor taraftar onun lakayt vuruşlarını hissettiği için tepki verdi iki gol vuruşuda
oldukça kehren vurulmuş toplardı gol atmak gibi bir çabası yoktu
takım zaten pozisyona girmekte zorlanıyor çok az girdiğin pozisyonda boş kaleye atamıyorsun
tepki kaçınılmaz bunun olacağı çok öncesinden belliydi taraftar çok uzun zamandır sabrediyor
bir hafta önce ben bile anlamışdım burdada söyledim ıslıklanır diye. esas sorun bunu göre göre hocanın oynatmasıydı. o ıslıklamanın suçu taraftarda değil hocada  performans veremiyor işde
neden zorluyorsun on numaranmı yok on numarasız bir oyun şamblonuyla çıkarsın
b planın c planın olmayınca böyle oluyor.

Çevrimdışı mylife1903

Bütün sözleşmeleri hukukçular yapıyor transfer pazarlığında bulunuyor
bir avukatda değil bir sürü avukat gidiyor bazen saatler içinde kitap kalınlığında anlaşma yapılıyormuş
2m liramı ödenmiş onun yanında bir sürü dava oluyor her allahın günü taraftar sosyal medyadan onlarca kişiyi şikayet ediyor işlem yapılsın diye 7-24 çalışıyor avukatlar. Sonuçta kulübün maaşlı elemanı değil
iyi avukatla çalışacaksın milyonlarca euroluk anlaşmalar yapılıyor iyi avukatlarıda maaşla çalıştıramazsın.
Yönetime ciddi saldırı var bir şey bulamamışlarda avukat ücretindenmi vurmaya çalışıyorlar.
yiyecek olan gidip avukat ücretindemi manuple yapar şişirsen şişirsen ne kadar şişirirsin.
Yonetimin icinden birinin firmasinin temsil etmesi etik mi?

Çevrimdışı Necmi

güveniyorlarsa neden temsil etmesin.
bu para kasadan çıkıyorsa kimin cebine girdiğinin ne önemi var.
burda sorun o parayı alıp Beşiktaşı zarar uğratan bir iş yaparsa çıkar.

Çevrimdışı Necmi

mesela inşaata demiri Çebinin vermesi etikmi neden
sorgulanmadı zamanında gerçi onuda sorguladılar ama
sonra kapadılar çenelerini.

Çevrimdışı mylife1903

ozide yemiyor moral verme işi moral verdikçe kendini seriyor.
son derece lakayt oynuyor basit yapacağı ileri karmaşık yoldan yapmaya çalışıp sürekli top kaybı
yaşıyor taraftar onun lakayt vuruşlarını hissettiği için tepki verdi iki gol vuruşuda
oldukça kehren vurulmuş toplardı gol atmak gibi bir çabası yoktu
takım zaten pozisyona girmekte zorlanıyor çok az girdiğin pozisyonda boş kaleye atamıyorsun
tepki kaçınılmaz bunun olacağı çok öncesinden belliydi taraftar çok uzun zamandır sabrediyor
bir hafta önce ben bile anlamışdım burdada söyledim ıslıklanır diye. esas sorun bunu göre göre hocanın oynatmasıydı. o ıslıklamanın suçu taraftarda değil hocada  performans veremiyor işde
neden zorluyorsun on numaranmı yok on numarasız bir oyun şamblonuyla çıkarsın
b planın c planın olmayınca böyle oluyor.
Abi taktin ozziye
Oynatmama kazanmama gibi bir luksumuz yok tamam arizalari var cocugun herkes biliyor hoca da biliyordur. Iso mantari bu cocuklar kadar elestirilmedi
Isliklanir olabilir, kendisi de gordum rest dedi, kulak mulak tikamali challenge yapti
Bu cekismeden besiktasin faydali cikmasini saglayacak sekilde hareket edilmeli gun itibariyle. Yonetim hoca ozzi ve taraftar bu 4 kose de biraz sakinlesip biraz biraz dusunup besiktasa fayda saglayacak eylemler icinde bulunmali.

Kiz arkadasindan mi ayrilmis, yonetim bulsun bir gelin adayi evlendirsin
On numara oynayamam mi diyor hoca ceksin cevirsin buksun bi sekil fayda saglasin
Ozzi gucsuz mu calissin cabalasin sutu mu zayif ne seyimse calisarak tekrar yapsin
Taraftar da azicik mantikli dusunsun artik islik oldu tamam duzelme olacaktir destek de olunmali

Çevrimdışı mylife1903

mesela inşaata demiri Çebinin vermesi etikmi neden
sorgulanmadı zamanında gerçi onuda sorguladılar ama
sonra kapadılar çenelerini.
Abi kotu ornek
Bill gates yonetimde olsa windows mu kullanamayacaz

Boyle hareketlere kurumsal yapilarda dikkat edilmelidir o sirketin yeterliligi nasildir bilmiyoruz en iyisi firma da olabilir yetersiz de olsbilir. Yonetimden birinin firmasi olmasa essegin aklina karpuz kabugu gelmez.

Simdi husnu gureli yonetimde olsa mali denetlemeyi gurelinin firmasi yapsa, etik mi?

Ben para ya da fayda sormuyorum indirigandi yapilmistir firildak donmustur demiyorum, etik mi degil mi?
Soru basit

Ha ali koc fbde baskan diye bekodan kilima taktirmasinlar mi diye karsi soru soruyorsun

Yonetimde iskiden biri olsa futbolcukar sicmasin demiyorum secenekler nedir boyle alimlarnda nasil yapiliyor hemen aliniyorsun ustune. Firmayi bile bilmiyoruz rayic fiyatlari da bilmiyoruz hizmetin boyutunu kalitesini nasil saglandiginj kimin kontrolunde oldugunu da bilmiyoruz

Sadece etik mi?

Ahmet nur cebi atiyorum 100$ lik demiri ustelik piyasada sikinti varken vadeli 70e verdiyse neyini konusacaz, ayni sey degil adam neredeyse tekel yani

Çevrimdışı mylife1903

güveniyorlarsa neden temsil etmesin.
bu para kasadan çıkıyorsa kimin cebine girdiğinin ne önemi var.
burda sorun o parayı alıp Beşiktaşı zarar uğratan bir iş yaparsa çıkar.
Sekipin temsil etmesinden iyidir tabi ama iyi derken etik midir, diye soruyorum

Çevrimdışı Necmi

Abi taktin ozziye
Oynatmama kazanmama gibi bir luksumuz yok tamam arizalari var cocugun herkes biliyor hoca da biliyordur. Iso mantari bu cocuklar kadar elestirilmedi
Isliklanir olabilir, kendisi de gordum rest dedi, kulak mulak tikamali challenge yapti
Bu cekismeden besiktasin faydali cikmasini saglayacak sekilde hareket edilmeli gun itibariyle. Yonetim hoca ozzi ve taraftar bu 4 kose de biraz sakinlesip biraz biraz dusunup besiktasa fayda saglayacak eylemler icinde bulunmali.

Kiz arkadasindan mi ayrilmis, yonetim bulsun bir gelin adayi evlendirsin
On numara oynayamam mi diyor hoca ceksin cevirsin buksun bi sekil fayda saglasin
Ozzi gucsuz mu calissin cabalasin sutu mu zayif ne seyimse calisarak tekrar yapsin
Taraftar da azicik mantikli dusunsun artik islik oldu tamam duzelme olacaktir destek de olunmali

iki yıldır millet destek oldu zaten pamuklara sardı biraz eleştirmeye kalksan
linç ediliyordun  kazanmak için daha kaç yıl çaba gösterilmesi lazım.

Çevrimdışı mylife1903

iki yıldır millet destek oldu zaten pamuklara sardı biraz eleştirmeye kalksan
linç ediliyordun  kazanmak için daha kaç yıl çaba gösterilmesi lazım.
Iso ile pektoya 7 sene dayandi bu camia abi
Tamam dovelim ozziyi de kararinda dovelim, dayak azgini olmasin
Ozzi gitse verdigimiz 2.5cok kabul ediyorum sma yerini doldurnak icin 5 senede 5 adam alip 3er senelik 3 milyondan sozlesme verecen 5er milyon da bonservis verip sonra da gondermeye ugrasacan

Ozzinin arizalari giderilebilir cinsten biraz saha disinda dikkatli olmali, takildiklsrina gezip tozfuklsrina fikkat etsin kalanini senol gunes cozer ama ilk adim ozziden gelmeli

Ozzi buyuk bir meydan okuma yapti taraftari benim hosuma gitti kendi kendini bicak sirtina koydu her futbolcu yapamaz o hareketi destek olmak lazim risk alan insana

Çevrimdışı Necmi

Abi kotu ornek
Bill gates yonetimde olsa windows mu kullanamayacaz

Boyle hareketlere kurumsal yapilarda dikkat edilmelidir o sirketin yeterliligi nasildir bilmiyoruz en iyisi firma da olabilir yetersiz de olsbilir. Yonetimden birinin firmasi olmasa essegin aklina karpuz kabugu gelmez.

Simdi husnu gureli yonetimde olsa mali denetlemeyi gurelinin firmasi yapsa, etik mi?

Ben para ya da fayda sormuyorum indirigandi yapilmistir firildak donmustur demiyorum, etik mi degil mi?
Soru basit

Ha ali koc fbde baskan diye bekodan kilima taktirmasinlar mi diye karsi soru soruyorsun

Yonetimde iskiden biri olsa futbolcukar sicmasin demiyorum secenekler nedir boyle alimlarnda nasil yapiliyor hemen aliniyorsun ustune. Firmayi bile bilmiyoruz rayic fiyatlari da bilmiyoruz hizmetin boyutunu kalitesini nasil saglandiginj kimin kontrolunde oldugunu da bilmiyoruz

Sadece etik mi?

Ahmet nur cebi atiyorum 100$ lik demiri ustelik piyasada sikinti varken vadeli 70e verdiyse neyini konusacaz, ayni sey degil adam neredeyse tekel yani
avukatlık işin varsa yönetim içinde güvendiğin birine vermenin etik dışı
yanını söylermisin. Dersenki işin değeri 1 lira bunlara verilmiş 2 liraya o zaman tamam
derim ama iş yok ortada değeri belli değil yanlış neresinde. Birde bilgi sızmasınıda engellersin
2 M avukatlık ücreti peki bu hangi hizmetleri kapsıyor belki dışarı verilse 4 M tutacak işleri
yaptılar kulübü kara geçirdiler neye göre eleştiriliyor etiklikten bahsediliyor.

Çevrimdışı Necmi

Iso ile pektoya 7 sene dayandi bu camia abi
Tamam dovelim ozziyi de kararinda dovelim, dayak azgini olmasin
Ozzi gitse verdigimiz 2.5cok kabul ediyorum sma yerini doldurnak icin 5 senede 5 adam alip 3er senelik 3 milyondan sozlesme verecen 5er milyon da bonservis verip sonra da gondermeye ugrasacan

Ozzinin arizalari giderilebilir cinsten biraz saha disinda dikkatli olmali, takildiklsrina gezip tozfuklsrina fikkat etsin kalanini senol gunes cozer ama ilk adim ozziden gelmeli

Ozzi buyuk bir meydan okuma yapti taraftari benim hosuma gitti kendi kendini bicak sirtina koydu her futbolcu yapamaz o hareketi destek olmak lazim risk alan insana

bu çocuk dün gelmedi 6 yıldır Beşiktaşda 6 yıl sabredildi ona
bırakalımda biraz eleştirilsin daha ne kadar ölçü kontrolü yapılacak
meydan okuyup silkelenirse en azından eleştiri hakkını verdi demek olur işde.

Çevrimdışı mylife1903

avukatlık işin varsa yönetim içinde güvendiğin birine vermenin etik dışı
yanını söylermisin. Dersenki işin değeri 1 lira bunlara verilmiş 2 liraya o zaman tamam
derim ama iş yok ortada değeri belli değil yanlış neresinde. Birde bilgi sızmasınıda engellersin
2 M avukatlık ücreti peki bu hangi hizmetleri kapsıyor belki dışarı verilse 4 M tutacak işleri
yaptılar kulübü kara geçirdiler neye göre eleştiriliyor etiklikten bahsediliyor.
Hirsizlik da etik degildir abi
Sen gene basladin bulandirmaya, ben yazdim zaten nedir ne degildir belli degildir diye

Bilgi sizmasini super engellemisler abi baskan imzali belgeler her tarafta dolasiyir. Sen simdi yok diger taraf sizdirmistir dersin. Bilmiyoruz kim sizdirmis

Etik mi degil mi? Cok basit soru altinda birsey aramaya gerek yok.

Çevrimdışı ekrembaser

aktifbank olayını bu ekip halletti mi halletti? Kulüp 6,5 milyon dolar ekstra ödemeden kurtuldu mu kurtuldu. Ben mesleğim gereği birini böyle bir yükten kurtardıysam sırf bu iş için o kadar bedel talep ederim kaldı ki adamlar bütün hukuk ve ceza davalarını takip ediyorlar. Ülkede bütün kurum ve kurullar kanuna, nizama ve kurallara uygun hale gelir o zaman bu durumun etik olup olmadığı tartışılır.

Çevrimdışı caner.eryigit

Hakan Özkösenin gerçek hesabımı bilmiyorum İnstagram da hoca aleyhinde yapılan yorumları beğenmesini ne yapıcaz şimdi..kendi gerçek hesabı olduğu söyleniyor.hesabım hacklendi başkaları pıt pıt yaptı demesin.koskoca camia nelerle uğraşıyor şaka gibi bu adam başkanın akrabası ve yönetici en dikkat etmesi gereken adam...o fatura konusuna gelince de sıcağı sıcağına neden açıklama yapmıyorlar adam resmen indiriyorsunuz diyor?saldım çayıra mevlam kayıra 2 haftadır doğranıyoruz var tarafından kimsenin gıkı çıkmıyor.ben kötü oynayabilirim benim sorunlarım olabilir o beni ilgilendirir sen pozisyonu izlemeye bile gitmiyor eyyamcı cüno var dakiler bir baksan iyi olur demiyor.her maçımızda bize özel kural çıkaracaklar neredeyse..mylife abiinn dediği gibi Türkiye de bu işleri susarak halledemezsin..
Günaydın bu arada...