Atilla Turker tam bir masa ve Besiktas dusmanidir. Ayrıca anlaşılan icerden bilgi sizdiriliyor.
Lakin, burda Atilla Turker'e ve kostebege laf söyledikten sonra donup "kulübün kendi maaşlı avukatları varken, Safak Mahmut Yazicioglu'nun hukuk bürosuna ne is yaptırdık ki 2 milyon lira odeme yaptık diye sormak gerekmez mi? Ne olursa olsun garip ve izaha muhtaç bir durum. Sessiz kalmak yerine cikip tatmin edici bir cevap vermeleri gerekir.
Size tavsiyem kimselere kefil olmamanız. Kulübün kaynaklarının yerli yerinde kullanildigindan emin olmamız şart.
Bu konusulanlari ben uzun zaman once yazmistim.
Umut guner voleybolcu gecmisi, yonetim tarafindan kulube kesilen faturalar hepsini yazdim.
Bunlar sir degil, camianin icinde kulagi delik olanlarin bildigi seyler.
3 senedir yaziyorum, sorgulamadan kabul etmeyin, akliyla dalga gecilmesine kizanlarin sizin aklinizla dalga gecmesine izin vermeyin, biat etmeyin diye
Anliyorum kotu yonetildik, travmadan ciktik ama bu suan dogru yonetildigimiz anlamina gelmemeli.
Camianin icinde daha baska baska seylerde konusuluyor onlarin da belgeleri cikar yakinda.
Siz ayni ulkeyi yonetenlerin yaptigini yapiyorsunuz, gazeteciyi itham etmek sonra itibarsizlastirmak sonra soylediklerini unutturul gazeteciyi mahkum etmek. Gazetecinin kim oldugundan ne oldugundan bagimsiz once yazdigini neden tartismiyorsunuz.
Senelerdir ornek veriyorum, tony blairin oglunu yakalamislardi parkta, iceri almislar adam ingiltere baskani ya muz cumhuriyeti baskani falan degil, adam kimligini birakip kendi birey tony blair olarak gitmisti karskola. Bizim ulkede basbakanin ogluna park cezasi kessene, medeniyet seviyesi kaldirim tasinim yuksekligi ile olcubelir ama ahlak ve egitim seviyesi baskadir
Ahlak dedim simdi kelime savasi baslayacak. Yonetimin bu yaptigi ahlaksizliktir desem ceza verir forum kurulu, etik degil desem fark etmez mesela.
Bu gazetecinin yazdigi kacinci yazi bu, fikret orman belge istiyor tak koyuyorlar belgeyi, (
Hakaret Yasak)₅ namertir diyor tak veriyor belgeyi. Fazla konusmayacaksin arkadas
Besiktas baskanligi besiktas itilmisken dagilmisken fikret ormana cuk oturuyordu, simdi utulenmis, silkinmis haliyle bu gomlek fikret orman yonetimine buyuk geliyor, kendileri dagildilar
Abuk sabuk konusmalar, cins cins isler yspiyorlar.
8.Besiktasin baskani konustugu zaman herkesimden besiktasliya hitap ediyor, besiktasli sadece istanbulda yok, diyarbakirda, trabzonda, samsunda, izmirde, agrida, vanda ortak payda besiktas ama anlayis farklidir. Siz istanbuldan oturup agridaki besiktaslinin ne dusundugunu umursamazsaniz bu kulubun burnu boktan cikmaz.
Agridaki emektar, isci besiktasli icin besiktas baskani hitap edilebilir degildir, tatilde olan, yatlarda gezen bir beyazturk, jonturk, capkin biridir.
Sadece besiktasin degil diger baskanlarin da daha mutevazi daha halka hitap etmesi gerekir.
Secimlerde neden borun degil borcamin neden fabrikanin degil de yuvarlanmanin kazandigini idrak edemedikce boyle yonetilmeye devam edersiniz
Baskanin konusmalarinda hep bir bombalama var, promter kullanmiyorum diyor, dogaclama konusuyorum diyor, besiktas baskanlik makami dogaclama konusulacak yer degildir 20 milyon agzina bakiyor, planli programli gerekirse ustu kapali bir mesaj verilmesi gereken yerdir o makam ve fikret ormanin bireysel tiyatro performansindan daha ciddi bir politika ile yonetilmesi gerekmektedir.
Bu atilla turker ekseninden cikarmadikca bu yazilanlari, siz yonlendirilmeye mahkumsunuz, algi icinde bogulursunuz.
Fikret orman ilk yazi sonrasi ne demisti, bu atilla turkeri mahkemeye verdim, negredonun menejerini cagirdim pazartesi aciklama yapacak, demedi ki?
A- atilla turker mahkemeye verildi mi?
B- negredonun menejeri aciklama yapti mi?
Basit iki soru, atilla turkeri mahkemeye versen belge koyamazsin mahkemeye cunku adam belgeleri kendi verir gibi konulara girmiyorum, basitce soruyorum
Yahut negredonun menejerinin ne aciklamasi beklendigini de sormuyorum, ne aciklayabilir adam. Boyle sacma bi istekle gitsen menejer telefonuna cikmaz.
Bagimsiz denetleme kurulu falan diyen olursa agzina kurekle vururum. Bagimsiz denetleme kurulu ornek vermek gerekirse negredo transferinde belge kontrolu yapar. Bonservis fahis midir degil midir bakmaz. Valencia sirketinin kasasina 2.5 gitmis mi yoksa valensiya fakfukfon diye bir sirket acilmis da onun hesabina ki gitmis diye bakar. 2.5 ispanyada valensiyaya gittiyse ki kesin gitmistir burasi dingonun ahiri degildir denetim bitmistir.
Denetim sirketini ilgilendirmez negredonun menejeri ile valensiyanarasindaki iliskiler.
Simdi ornek verelim, mesela yani, biz pektoyu gondermeye calisiyoruz, maasi fazla. Bir menejer geliyor, ispanyadan mal aga bunlar kulubu(daha sonra yazi icinde malaga) pektoyu almak istiyor diyor. Biz oturup konusuyoruz bu menejerle. Menejer size 2.500.000 yuro bonservis verecek bu malaga kulubu ama 2milyonunj ben alirim diyor, biz de diyoruz vay vay vay cidden malaga bu sattim gitti gidin pekto ile gorusun. Sonra bu menejer gidiyor zaten daha once gorustugu anlastigi pektoyla konusuyor, pekto diyor 1.7 milyon kemik para aliyom gardas oldursen gitmem menejer de diyor yahu pekto malaga kulubu bu sana tekligi vergisiz 4.35 milyon yuro, pektonun yuzunde guller aciyir, menejer diyor hey hop dedik, bu 4.35 milyonun 2 milyonunj bana atesleyecen ama diyor. Pekto aliyor hesap makinesini hesapliyor 1.7 yerine 2.35 alacak ustune arabin bol oldugu malaga takimina gidecek, tamam diyor nereyi imzaliyoruz. Herkes memnun bu islemden besiktas istemedigi pektodan kurtuluyor, pekto aldigindan fazlasini aliyor, uyum sorunu yasamayacagi arabi bol biyere gidiyor, menejer memnun cukkaliyor yurolari, malaga kulubu taraftari mutsuz bu ne lan futbolcu mu bu diyorlar, malaga yoneticileri de oldukca memnun kaliyorlar tabi pektodan
Kimseye guvenmeyin, arkadaslar babanin oglu mu?
Orman iyi baskandir cok yanlis yapmistir, calisan hata yapar, artik tecrubelidir
Besiktas baskani diye kimse elestirilmez degildir, hatayi yapan yonetimi kendi toplamistir
Erken secimde muhalefet yapilmalidir ama baskan adayi cikmasi ormana saygisizliktir
Yonetim kurulunu kendi arkadaslarindan doldurmasini anliyorum, sonucta daha rahat calisabilir, liyakat
Cins cins isler yapiliyor, baskan en onde. Yahu hala hakemlere tek kelime yok, neden biz oynamadigimiz oyunu konusan tek camiayiz. Cik gundemi degistir yuklen hakemlere, namogluna. Ben ne sampiyonlar ne takimlar gordum arkadas, ittire ittire sampiyon yapilan. Biz herkesin kendi istedigini kendi evreninde oynasak gene bu kafayla sampiyon yapilmayiz. Antalya macinda yenilmisin hakem sicmis, bu mac berabere kalmisin hakem gene sicmis.
Bizim oyunumuzdan hakeme ne sanki herkes uzay futbolu oynuyor, gorduk fb macinda nasil var oldugunu. Fbli tepik atiyor kayseriliye kayserili dengesi bozulunca fbliye basiyor, hoopppp kirmizi ustelik kritik yerden frikik adamlarda aleks olsa maci alacaklar. Attiklari ilk golu de biz atsak, faul sari kart atana itirazdan ikinci sari ve kirmizi.
Romantiklige gerek yok, turkiyede takimlar arasinda oynanan oyun arasinda oyle fazla fark yok, fsrki hakem, federasyon ve basin koyuyor.
Dayi denilen bir besiktas yazari var onu ornekleyelim bu atilla turker ile ugrasacagina taraftar onunla ugrassin. Yahu aspor gibi butun turkiyenin takip ettigi kanaldasin(biz takip etmiyoruz, besiktasli aspor izlemez diye soylenen icinden geciren arkadas sen yukari dogru gidip 8. Paragrafi bir daha oku, fazla aramayasin, usenmeyip saymayasin diye basina numara koydum 8. Orayi lutfen yani) iki algi yapamiyorsun. Hakemi kesip biceceksin sonra baslayacaksin biraz soyle oynasak bilmemne fikrin varsa konus once hakemi atacaksin ortama. Gurcana bak emreye bak. Iyi oynayan sampiyon falan olmaz bu ulkede, romantikligi ormantikligi biraksin herkes, isini bilen sampiyon olur. Besiktasin gol krali cikardigi her sene sampiyon olmasi supriz degildir biz anca cok cok cok iyi oldugumuzda sampiyon olabiliriz onun disinda hakem hakem diye ilk aglayan renkli sampiyon yapilir. Yahu kocaelispordan falan adam alip sampiyon olan iki top oynamayan feto destekli gs takimlari hatirliyorum ben.
Fikret orman oraya buraya para harcayip ugrasacagina, gazetecileri maasa baglasin, politika ve algi yaptirsin.