Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3737749 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

valla @abdusta abi o zaman hoca kafasını mı değiştirir yoksa komple kendi mi değişir bilmem ama ben biliçli son, güneşli ilk sezon futbolunu istiyorum. Bu takıma bu oyunu oynatan şenol hocanın ta kendisi. Bu kadar inatçı olması beni ciddi rahatsız ediyor artık.
Sen istiyor gomezli sosali oyun alacan dogru adam
O sosali gomezli oyun diyonuz da orda gomez yerine abu olsa ahlar vahlar icinde 1-1 eriye eriye fb sampiyonlugu kutluyorduk

Ikinci sampiyonlukta da taliska yerine sosa kalip abu gelse ibb sampiyonlugu kutlardik

Gecen sezon negro gelince patladi iste olay

Çevrimdışı Karabay

O sosali gomezli oyun diyonuz da orda gomez yerine abu olsa ahlar vahlar icinde 1-1 eriye eriye fb sampiyonlugu kutluyorduk

Ikinci sampiyonlukta da taliska yerine sosa kalip abu gelse ibb sampiyonlugu kutlardik

bu sene talisca da gitti.

Çevrimdışı frantic

başağa ne sokuşturmuştu eyşan be  :bawling:

Çevrimdışı mylife1903

bu sene talisca da gitti.
Iste gol sayisindan eksi onbej

Antalya macinda olsa 3-4 tane atardi gol ayri bisi
Gomez gibi kazma futbolcu tikir timir sokuyor mesela
Ozzi gibi akilli adam atamiyor
Karijma gibi yetenekli de atamiyor
Taliska 3mye ara pasi atamiyor beyin findik kadar ama gomezden de farkli her yerde herkese her sekil sokuyordu cinde bile sokusturmaya devam ediyor

Kadin azgini adamlar vardir benim komsu var mesela 5-6 tane metresi 4 tane karisi var herifin. Hala sokakta kadinlara saldiriyor golcu boyle olacak

Çevrimdışı mylife1903

başağa ne sokuşturmuştu eyşan be  :bawling:
Acayip acayip hasort diye ampul gibi

Çevrimdışı 38life

Fikret Orman Serdar Bilgiliye ikinci başkan olmayı teklif etmiş.

Çevrimiçi levitate

anç ile konuşulacak deniyordu noldu
bipbipbupbup

Çevrimdışı Blackmd1

Kazanan takımda bakın kim oynamış  :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

hazırlansın perşembe gün ki maçta 10 numara oynucak guti :D

Çevrimdışı mylife1903

Pektoya bile gol attirmis herhalde
Yoksa o takimda caner karijma tolgay falan yani tam kadro butun kurusikilar

Çevrimiçi Samet Demir

Kazanan takımda bakın kim oynamış 

Mustafa pektemekkkkkkkl

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Mustafa pektemekkkkkkkl

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pektemek gol demek.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

+ O kadar şey yazdıktan sonra başkanın açıklamalarını okudum. ''Benim motivasyonum düştüğü zaman Beşiktaş düşer'' demiş. Bir kaç kez dikkatle baktım. Evet tam olarak böyle bir cümle kurmuş. Yorum yok.
Birisinin ( kim olduğunu biliyorsunuz ) Türkiye için kurduğu cümlenin Beşiktaşa uyarlanmış versiyonu resmen

Gerçekten inanılacak gibi değil Başkanın ruh hali hiç iyi görünmüyor malesef
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

7 numara ve caner bu takimin kanseridir. Kanserli parmak kesilmezse Besiktasi tumden yiyecekler. Yanlis anlasilmasin ikisininde enerjilerine ihtiyac var. Ama son yarim saat. O da belki. Bu takim pas oyununa donecek. Yoksa sampiyonluk imkansiz.
Bu takımın kanseri Caner ve Quaresma değil bu takımın kanseri 10 numaralı futbolcumuz açık ve NET

antalya maçı içeriye açtığımız ortalar.

Çevrimdışı ozankarakoc

Çok güzel hareket olur.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Karabay

antalya maçı içeriye açtığımız ortalar.

Bunun tarifi falan yok. Bu kadar orta yapılmasını kesinlikle oyunculara bağlayamam. Bunun tek sebebi Şenol hoca. Babel bile orta yapmış.

Çevrimdışı mylife1903

Bunun tarifi falan yok. Bu kadar orta yapılmasını kesinlikle oyunculara bağlayamam. Bunun tek sebebi Şenol hoca. Babel bile orta yapmış.
Pepe kesti guzel bi orta
Vidanin da daha aktif olmasi lazim ayrica babelin orta sayisi az baya, cekip vuramiyon bugun orta yapsana kardesim zorluyon bosu bosuna 80-90 ortayi bulmamiz lazim 60 az oldu
Hedef 1903 orta

Çevrimdışı ozankarakoc

Ben şunu anlamıyorum, ve çok iyi niyetle, sadece öğrenmek amacıyla sormak istiyorum.

Şu orta olayına bir kısmınız şiddetle tepki gösteriyorsunuz. Kimi 'laz inadı' diyor, kimi 'çağdışı' buluyor... Benim anladığım kadarıyla, diyorsunuz ki, 'bir maçta 60 tane orta yapılmışsa ve o maç kaybedilmişse, demek ki böyle olmuyor, başka bir hücum sistemi denenmeli'...

Peki nedir bu alternatif hücum sistemi?

'Pas oyunu oynayalım, göbekten girelim' mi diyorsunuz? Peki takımda bunu kim yapacak? Tolgay mı mesela? Topu alacak, iki adam geçecek, rakip savunmanın arasında ayakta kalacak, ara pasıyla Negredo'yu buluşturacak, Negredo da seri bir şekilde dönüp şutunu çekecek, gol olacak... Bu mu? Ya da Oğuzhan mı? Forvet arkasında Babel mi? Geçen sene Talisca bunu yapabildi mi?

Bunların hepsi deneniyor, sonuç hep hüsran oluyor. Tolgay da, Oğuzhan da, on kere göbekten gitmeye çalışsa 5'inde omuz yiyip havalara uçuyor, 5'inde pas hatası yapıp kontraatağa sebep oluyor. Talisca da kısa pas oyununda, takım paslaşmalarında hiç yoktu. Aboubakar'a şık bir aşırtma asist, bir de Babel'le yaptığı duvar pası... Onun dışında uzaktan şut, kafa...

Eldeki malzeme buna izin vermiyor. Ayrıca rakiplerin büyük çoğunluğu katı defans yapıyor. Ceza sahası ön çizgisine kümeleniyorlar, geleni püskürtüyorlar. Biz de mecburen kanatlara yöneliyoruz. Ama golcümüz olmadığı için kenar ortalarından da faydalanamıyoruz. Bazılarımızın övmelere doyamadığı Negredo'nun, gelen 60 ortanın HİÇBİRİSİNE yükselip kafa vuramamış olması bir gösterge değil midir?

Bu arada ortaların kalitesine de bakalım... Antalya maçında bence müthiş etkili ortalar geldi, hem Caner'den, hem Quaresma'dan, zaman zaman da Gökhan'dan... Diyorlar ya 'ceza sahasının içine bombayı bıraktı' diye, bir sürü öyle bomba geldi, ama patlayan rakip kale değil, bizim forvetler oldu... Çünkü bizim forvetimiz yok.

10 numarası ve forveti olmayan bir takımın, hücumda etkili olamamasının en önemli sebebi kenar ortalarının sıklığı olabilir mi? Bence olamaz.

Aranızda futbolu çok iyi bilen insanlar var, lütfen bana anlatır mısınız, mevcut kadroyla, Tolgay - Oğuzhan - Atiba - Medel - Necip orta sahasıyla, Şenol Hoca'nın 'kanat ortası ağırlıklı' sisteminden daha etkili bir hücum sistemi nasıl olabilir?
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mrred

Ben şunu anlamıyorum, ve çok iyi niyetle, sadece öğrenmek amacıyla sormak istiyorum.

Şu orta olayına bir kısmınız şiddetle tepki gösteriyorsunuz. Kimi 'laz inadı' diyor, kimi 'çağdışı' buluyor... Benim anladığım kadarıyla, diyorsunuz ki, 'bir maçta 60 tane orta yapılmışsa ve o maç kaybedilmişse, demek ki böyle olmuyor, başka bir hücum sistemi denenmeli'...

Peki nedir bu alternatif hücum sistemi?

'Pas oyunu oynayalım, göbekten girelim' mi diyorsunuz? Peki takımda bunu kim yapacak? Tolgay mı mesela? Topu alacak, iki adam geçecek, rakip savunmanın arasında ayakta kalacak, ara pasıyla Negredo'yu buluşturacak, Negredo da seri bir şekilde dönüp şutunu çekecek, gol olacak... Bu mu? Ya da Oğuzhan mı? Forvet arkasında Babel mi? Geçen sene Talisca bunu yapabildi mi?

Bunların hepsi deneniyor, sonuç hep hüsran oluyor. Tolgay da, Oğuzhan da, on kere göbekten gitmeye çalışsa 5'inde omuz yiyip havalara uçuyor, 5'inde pas hatası yapıp kontraatağa sebep oluyor. Talisca da kısa pas oyununda, takım paslaşmalarında hiç yoktu. Aboubakar'a şık bir aşırtma asist, bir de Babel'le yaptığı duvar pası... Onun dışında uzaktan şut, kafa...

Eldeki malzeme buna izin vermiyor. Ayrıca rakiplerin büyük çoğunluğu katı defans yapıyor. Ceza sahası ön çizgisine kümeleniyorlar, geleni püskürtüyorlar. Biz de mecburen kanatlara yöneliyoruz. Ama golcümüz olmadığı için kenar ortalarından da faydalanamıyoruz. Bazılarımızın övmelere doyamadığı Negredo'nun, gelen 60 ortanın HİÇBİRİSİNE yükselip kafa vuramamış olması bir gösterge değil midir?

Bu arada ortaların kalitesine de bakalım... Antalya maçında bence müthiş etkili ortalar geldi, hem Caner'den, hem Quaresma'dan, zaman zaman da Gökhan'dan... Diyorlar ya 'ceza sahasının içine bombayı bıraktı' diye, bir sürü öyle bomba geldi, ama patlayan rakip kale değil, bizim forvetler oldu... Çünkü bizim forvetimiz yok.

10 numarası ve forveti olmayan bir takımın, hücumda etkili olamamasının en önemli sebebi kenar ortalarının sıklığı olabilir mi? Bence olamaz.

Aranızda futbolu çok iyi bilen insanlar var, lütfen bana anlatır mısınız, mevcut kadroyla, Tolgay - Oğuzhan - Atiba - Medel - Necip orta sahasıyla, Şenol Hoca'nın 'kanat ortası ağırlıklı' sisteminden daha etkili bir hücum sistemi nasıl olabilir?
Güzel soru nasıl yapacağız ?
Şöyle
1.Önce topa sahip olacaz topa sahip olabilen futbolcular önemli
2.Topu hızlı ve yerden çevircez
3.Defans arkasına devamlı koşu yapıcaz özellikle kanat oyuncularıyla
4.Defans arkasına koşuları özellikle half space bölgesinden yapıcaz half space bek ve stoperin arasındaki bölge
5.Orta saha ya da kanat oyuncuları forvet ya da kanat bekleriyle ikili oyunlar yapıcak
6.Topu hızlı çevrildiği zaman aniden yön değiştirip topu diğer kanada aktarıcaz
7.Kanat oyuncuları ceza sahası içine koşular yapıcak ve savunma beklerine alan açıcaklar
8.Tüm bunları yaparken pasla adam eksiltmenin yanında top hızlı çevirilemez ise yetenek ile yani çalım atabilen ve hızlanabilen ya da açık alanda hızlı olan oyuncular adam eksiltecek.
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2018, 22:25:33 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

+havadan orta en son tercih olucak mümkünse top yerden ceza sahasına yakın alanlardan sert pas şeklinde kullanılacak
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

+Bütün bunlara ek olarak topu kaybettiğimiz zaman hemen geri almak için topun kaybedildiği alanda pres yapılacak. Pas açıları arkadaki orta saha ve savunma oyuncuları tarafından kapatılacak yani savunma pozisyonu alınacak savunma oyuncuları ile orta saha bütünleşcek . Burda rakibin savunma arkasına top atmasını engelleyecek ön alan baskısı yapılacak. Bunun içinde takımın boyunun kısalması gerekiyor. Topa göre kendilerine konumlayıp kaymaları iyi yapmaları gerekiyor. Kontra atağa çıkılması böylece engellenecek basitçe bu şekilde
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2018, 22:02:48 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Hasan Tahsin

+Bütün bunlara ek olarak topu kaybettiğimiz zaman hemen geri almak için topun kaybedildiği alanda pres yapılacak. Pas açıları arkadaki orta saha ve savunma oyuncuları tarafından kapatılacak yani savunma pozisyonu alınacak savunma oyuncuları ile orta saha bütünleşcek . Burda rakibin savunma arkasına top atmasını engelleyecek ön alan baskısı yapılacak. Bunun içinde takımın boyunun kısalması gerekiyor. Topa göre kendilerine konumlayıp kaymaları iyi yapmaları gerekiyor. Kontra atağa çıkılması böylece engellenecek basitçe bu şekilde
@mrred yaktın herkesin devrelerini ya da büyük cevap geliyor  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Dostum güzel yazıyorsun beğenerek okuyoruz ama bu dediğin şeyleri yapacak oyuncumuz var da hoca mı oynatmıyor?

Şenol Güneş bizden önce hangi kupayı kazandı ?
2 TR kupası 1 veya 2 tane de süper kupası var