Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3730713 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Yanlış yerden cımbızladın sonuçta tek adamla yönetiliyoruz. Madem bu yapıdan şikayetçiydiniz, şampiyon olduğumuzda neden dile getirilmedi. Kupalar alırken en büyük başkan Fikret Ormandı!
Yoooo
Sor bakalim benden cok elestiren sorgulayan var mi?
Kupalar besiktasin olaganidir, kupa almamasi gariptir zaten. Kupa alirken dedigin de 18/2

Çevrimdışı mrred

Yoooo
Sor bakalim benden cok elestiren sorgulayan var mi?
Kupalar besiktasin olaganidir, kupa almamasi gariptir zaten. Kupa alirken dedigin de 18/2
Forumda 2015 -2016 şampiyonluğunda oyunu (oyunu sadece atalay eleştiriyordu) ya da başkanı (sportif ya da yönetimsel açıdan) eleştiren bir tane adam yoktu. Çıkar göster iletini özür dilicem.
The great gig in the sky

Çevrimdışı caner.eryigit

Dün ki maçın hakemiyle ilgili bir tane cümle etmedi Başkan..yazık..bir artı parantez de ben aldım sanki kadro şişkin 29 oyuncu var diyor.

Çevrimdışı mylife1903

Camia krize girmenin eşiğinde. Başkan bir saat konuştu, ne geleceğe dair bir umut, ne bir birleştirici mesaj verdi.

Motivasyon düşük, yalancı yöneticiler, dedikodular, iftiralar varmış, futbolcular gitmiyormuş, taraftara her zamanki gibi ayar, yürekleri varsa karşıma aday olsunlar falan filan...

Kiminle kavga ediyoruz abi, camiayı toplamak, camiayı ayağa kaldırmak, camiaya liderlik yapmak gerekirken kimle kavga ediyoruz.

Transfer olmuyorsa, ödemelerde zorlanılıyorsa söyleyin, hedefi ona göre koyun bilelim, ayıp değil, günah değil. Bu taraftar yine sabreder. Bir kere dedik fedayı, yine deriz. Ama sen geriyorsun, bölüyorsun.
Baskan olabilirsin ama lider olamazsin

Çevrimdışı mrred

Tam tahmin ettiğim gibi kulüpte akbabalar çoğalmış başkan yalnız kalmış. Görev menfaat makam sağlamak asıl amaç kimsenin beşiktaşı falan düşündüğü yok. Biz futbol aklı felsefe falan diyoruz camia nelerle uğraşıyor. Yazık
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Forumda 2015 -2016 şampiyonluğunda oyunu (oyunu sadece atalay eleştiriyordu) ya da başkanı (sportif ya da yönetimsel açıdan) eleştiren bir tane adam yoktu. Çıkar göster iletini özür dilicem.
Ac oku kardesim sonra ayaklarima kapanma ama
Feda sezonunun sacmaligindan yapilan bomba transferlere harcanan paralara kadsr elestiren
Samet tercihine kadar bu baskani elestiren bi ben bir de tangazdir burda
Her hamlesini tutulan ucaklara kadsr gundeme getiren oturup bilancolsri yonetim giderlerini didik didik eden benim burda. Okudugunu mu anlamiyorsun nedir

Çevrimiçi yaço58

Tam tahmin ettiğim gibi kulüpte akbabalar çoğalmış başkan yalnız kalmış. Görev menfaat makam sağlamak asıl amaç kimsenin beşiktaşı falan düşündüğü yok. Biz futbol aklı felsefe falan diyoruz camia nelerle uğraşıyor. Yazık
tam fırsatıydı renklilere tekmeyi vurmanın juventus gibi olmanın beceremedik koca bir transfer sezonu heba oldu taraftar bölündü ve bşkan değişik triplerde

Çevrimdışı mylife1903

Dün ki maçın hakemiyle ilgili bir tane cümle etmedi Başkan..yazık..bir artı parantez de ben aldım sanki kadro şişkin 29 oyuncu var diyor.

Edemez ve etmemesi daha iyi oldu
Hepsine pirlanta dedikten sonra
Halisin atibayi babeli atmasini sessizce izledikten sonra bugun tepki verse belki hosuma giderdi ama neden bugun diye de sorardim

Çevrimdışı mylife1903

tam fırsatıydı renklilere tekmeyi vurmanın juventus gibi olmanın beceremedik koca bir transfer sezonu heba oldu taraftar bölündü ve bşkan değişik triplerde
Olamazdin yuventus falan boyle zayif yonetimle
Hocanin kafasini yariyirlar sen arkasinda duramiyorsun
Yarin sahanin ortasinda irzina gecerler gene agzini acamazsin
Turkiye burasi, var hakemi mesela firatmis dun

Avengers gondermis namoglu bize. Sahada halis muhlis bir ofsayt coklugu sandik basinda firatboy

Çevrimdışı mrred

Ac oku kardesim sonra ayaklarima kapanma ama
Feda sezonunun sacmaligindan yapilan bomba transferlere harcanan paralara kadsr elestiren
Samet tercihine kadar bu baskani elestiren bi ben bir de tangazdir burda
Her hamlesini tutulan ucaklara kadsr gundeme getiren oturup bilancolsri yonetim giderlerini didik didik eden benim burda. Okudugunu mu anlamiyorsun nedir
Bunların hiçbiri sportif ya da başkanın tek adam şeklindeki yönetme biçimiyle alakalı eleştiriler değil.
Samet 2015 ten önceydi.
Uçak tutulması ya da uçağa para verilmesi mali açıdan eleştiridir.
Sportif ya da yönetim biçimi açısından diyorum ?
Başkanlık sistemini eleştiren bu sistemle olmaz diyen tek kişi yoktu. Şimdi herkes fikret ormana hedefe koyuyor. Yeni günah keçimiz bu adam oldu şimdi. Ama bu ülke Atatürkü bile günah keçisi yaptı Fikret Orman az gelir . Ne diyim
The great gig in the sky

Çevrimdışı caner.eryigit

Edemez ve etmemesi daha iyi oldu
Hepsine pirlanta dedikten sonra
Halisin atibayi babeli atmasini sessizce izledikten sonra bugun tepki verse belki hosuma giderdi ama neden bugun diye de sorardim
Doğranmaya devam diyorsun yani abi.nasıl olsa sesleri de çıkmıyor bunların derler ohhh mis gibi ne güzel.al bir de buradan yak

Çevrimdışı mylife1903

Doğranmaya devam diyorsun yani abi.nasıl olsa sesleri de çıkmıyor bunların derler ohhh mis gibi ne güzel.al bir de buradan yak

Oyle gelmis boyle gider bu is.

Çevrimiçi Kapkarakartal

1. Oyun tavrı olacak , oyun sistemi olacak oyun kurgusu olacak olay personelin yaşında değil. (Personelin yaşıyla ilgili bir yorum yaptığımı hatırlamıyorum. Okuduğunu anlamak anlamadan yazmaktan daha kolaydır.)
2. Dünki maça 24.000 gelmiş bu taraftarın kafasıyla ben tuvalete bile gitmem. (sen tuvalete gitmezsin onlar seni tuvalet kağıdına siler atar. Rakiplerin kaç senedir taraftar gelmiyor diye ağlıyor.)
3. Hem bir şey bilmiyorlar bilene de sahip çıkamıyolar. Kaçı futbolla ilgili bir kitap okumuş merak ediyorum ? Taraftar sadece güzel oyun talep edebilir. Başka bir talebi olamaz. (Birşey bilen görmedikleri için sahip çıkmıyor olabilirler mi ?  Sen önce onu yönetimdekilere sor kaç kitap okumuşlar hani işi profesyonellere bırakıp scout ekibinin başına getirilenleri görüyoruz. Mükemmel planlamayla getirilip 2 gün sonra istifa ettirilenleride gördük. 
4. Tvdeki yorumcular oyunu bilmiyor herkes onların dediğine göre hareket ediyor. Futbola bilim gibi yaklaşmazınız devamlı birinin adamı olursunuz. (tvdekilere yorumcu demek onlar için övgünün en yükseğidir. Şovmen ve primci asalaktır hepsi.)
5. Türkiyede "Kitap" zornulu ihtiyaçlar sıralamasında 234. sırada. (Kıçına don bile üretemeyen ülkeden çok şey bekliyorsun.)
6. Biz herşeyi çok iyi biliyoruz böyle devam  :D  (evet biz herşeyi çok biliyoruz ama ben daha çok biliyorumcu sanada selam.)

Çevrimdışı mylife1903

Bunların hiçbiri sportif ya da başkanın tek adam şeklindeki yönetme biçimiyle alakalı eleştiriler değil.
Samet 2015 ten önceydi.
Uçak tutulması ya da uçağa para verilmesi mali açıdan eleştiridir.
Sportif ya da yönetim biçimi açısından diyorum ?
Başkanlık sistemini eleştiren bu sistemle olmaz diyen tek kişi yoktu. Şimdi herkes fikret ormana hedefe koyuyor. Yeni günah keçimiz bu adam oldu şimdi. Ama bu ülke Atatürkü bile günah keçisi yaptı Fikret Orman az gelir . Ne diyim
Spor kulubunde sportif idari mali diye ayrim yapilmasi absurttur
Baskan futboldan anlamaz duzgun secilmis bir futbol kurulu kurup senol gunesi onlarin karsina atsin yazan ben ve serhatti burda.
Fikret orman ve yonetimi zaten senol gunesle futbol konusacak birikime sahip degildir ama bir danisma kurulu kurar sorulark orda sorarsin dedik

Simdilerde baya bi aktif yaziyorsun ama forumda benim yaptigim gibi geri okuma yap once

Çevrimdışı mrred

Bildiğim bir şey varsa hiçbir şey bilmediğimdir.
Ben taraftarım yönetim ve hocadan tek talebim var.
Güzel futbol. Başka talebim yok.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Spor kulubunde sportif idari mali diye ayrim yapilmasi absurttur
Baskan futboldan anlamaz duzgun secilmis bir futbol kurulu kurup senol gunesi onlarin karsina atsin yazan ben ve serhatti burda.
Fikret orman ve yonetimi zaten senol gunesle futbol konusacak birikime sahip degildir ama bir danisma kurulu kurar sorulark orda sorarsin dedik

Simdilerde baya bi aktif yaziyorsun ama forumda benim yaptigim gibi geri okuma yap once
Hoca tek başına çalışmak istiyor. Adamın yanına yardımcıyı bile bu sene zar zor getirdiler. Hangi kuruldan bahsediyorsun ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı AvrupaKartalı

neyse, zaten bu sene pek ümitli degildim takim adina, baskanin konusmasindan sonra iyice ümitsizlige kapıldım. ne yalan söyleyim birazda rahatladim, sampiyonluk ümidim fazla kalmadigi icin artik abuk zubuk yenilgiler alsakda, hafta sonum  fazla sehir olmaz, gecen sene üstüste 3. sampiyonluk umuduyla her puan kaybinda bir hafta boyunca kendime gelemiyordum.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı mylife1903

Hoca tek başına çalışmak istiyor. Adamın yanına yardımcıyı bile bu sene zar zor getirdiler. Hangi kuruldan bahsediyorsun ?
Istemez haklidir hesabini kendi kellesi ile verecek senol gunes. Neden yardimcisi ile sorumlulugunu paylassin adamin zaten kendi ekibi var. gutiyi ilhani kabul etti sonucta. Sen adama abuk sabuk yardimcilsr teklif edersen, istemez tabi

Çevrimdışı mylife1903

Bildiğim bir şey varsa hiçbir şey bilmediğimdir.
Ben taraftarım yönetim ve hocadan tek talebim var.
Güzel futbol. Başka talebim yok.
Kime gore guzel futbol
Goreceli seylerdir bunlar

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Baskanin lense verdigi 2.5 negredoya verdigi 4,35 onlari o paralarin oyuncusu yapmaz, talihsiz bir aciklama, simdi hoca cikip ben negredoyu istemedim alacaksaniz da yedek olarak faydalanirim 1.2 milyon verin dedim onlar gidip ederi 1.2 olana 4.3 verdiler, derse
Hoca yetersiz degil, yonetim yetersiz, zayif ve daginik

Kendi sectigi adamlara namert falan diyor fikret orman ama kim icin dedigini soylemiyor, herkes anliyor ama baskan adini zikredemiyor, besiktas baskani da korkak olmaz cikar konusur, dersek ne cevap verebilecek?

Camiadaki en yetersizler suan fikret orman yonetimindedir, senol gunes olmasaydi simdiye de degismislerdi coktan
Lens, Negredo bunlar yeni alınan,  o futbol aklının seçtiği adamlar.  Kadroyu yapılandıran o futbol aklı kimse o biziz desinler anlatsınlar o futbol aklıyla kadroyu nasıl yapılandırdıklarını. Kadroyu yapan futbol aklı her kimse gelsin teknik direktörlüğünü yapsın bu takımın o kadar iddialılarsa. Futbol aklının son zamanlar icraatları Santrafor: Gomez-Aboubakar-Negredo  ,  Santrafor arkası: Sosa-Talisca_Şimdilik Oğuzhan , 6 numara: Atiba-Medel . Hoca , futbol aklına Ümraniye'yi  de açsın kendi işine karışılmasına izin versin de o futbol aklı gelip futbolculara felsefe , sistem yüklesin.

Çevrimdışı Fatih_

Fikret Orman ile Şenol Güneşin ilişkileri laçka olmuş.
Çıkma bari konuşma.
Hadi konuşuyosun arada kırılıyorum falan filan
hey Allam yaaa.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

başkanı çok severdim lakin bu sevgiyi kendi bitiriyor dün kötü ve talihsiz bir maç olmuş senin taraftarı ayağa kaldırman lazım hakemler hakkında konuş yumruğu masaya vur on numara alıncak de deki taraftar arkanda dursun ama başkan napıyor şikayet ediyor sürekli yok oyuncumuz fazlaymış alırken sorun yoktu şimdi fazla oldu sonra gerçekten başkanda bir sıkıntı var çözemiyorum hayır olsun bu sene bu kadar eksikle yola çıkılmaz maalesef herkesin tek ümidi şenol hoca  oda napsın adam istedikleri olmuyor
Daha ne olsun 59 tana orta oluyor işte.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mrred

Taraftar ne olursa olsun gelir. Beşiktaş takımının taraftarı güzel bir ağustos akşamında 42000 kişilik stada 24000 kişi topladıysa dicek bir şey yok! Müşteri güzel futbola gelir. Şampiyon olma ihtimaline gelir. O zaman da bizim bu arabesk futbol taraftarı algımız yerini müşteriye bırakır. Sen şimdi müşteri misin taraftar mısın bir ona karar ver. Herkes hem müşteri hem taraftar bir karar verin. Müşteriyseniz ilk isteğiniz güzel futbol olsun. Taraftarsanız oyuncunuzu başkanınızı ya da hocanızı günah keçisi yapmayın ne olursa olsun arkasında durun.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Gökhan Almar

Camia krize girmenin eşiğinde. Başkan bir saat konuştu, ne geleceğe dair bir umut, ne bir birleştirici mesaj verdi.

Motivasyon düşük, yalancı yöneticiler, dedikodular, iftiralar varmış, futbolcular gitmiyormuş, taraftara her zamanki gibi ayar, yürekleri varsa karşıma aday olsunlar falan filan...

Kiminle kavga ediyoruz abi, camiayı toplamak, camiayı ayağa kaldırmak, camiaya liderlik yapmak gerekirken kimle kavga ediyoruz.

Transfer olmuyorsa, ödemelerde zorlanılıyorsa söyleyin, hedefi ona göre koyun bilelim, ayıp değil, günah değil. Bu taraftar yine sabreder. Bir kere dedik fedayı, yine deriz. Ama sen geriyorsun, bölüyorsun.
+1903

Çevrimdışı mylife1903

Lens, Negredo bunlar yeni alınan,  o futbol aklının seçtiği adamlar.  Kadroyu yapılandıran o futbol aklı kimse o biziz desinler anlatsınlar o futbol aklıyla kadroyu nasıl yapılandırdıklarını. Kadroyu yapan futbol aklı her kimse gelsin teknik direktörlüğünü yapsın bu takımın o kadar iddialılarsa. Futbol aklının son zamanlar icraatları Santrafor: Gomez-Aboubakar-Negredo  ,  Santrafor arkası: Sosa-Talisca_Şimdilik Oğuzhan , 6 numara: Atiba-Medel . Hoca , futbol aklına Ümraniye'yi  de açsın kendi işine karışılmasına izin versin de o futbol aklı gelip futbolculara felsefe , sistem yüklesin.
Aman abi yukleme falan yapmasinlar gecen sene 8. Haftada bisi yuklediler dagildi takim