Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3737757 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Gelecek teknik direktörün oyun felsefesi ve kadroya bakışı önemli. Rolleri nasıl dağıtacak önemli bunla ilgili önden doneler almak lazım. Ligi ve oyuncuları bilen bir teknik direktör daha avantajlı olur. O yüzden en mantıklı aday Abdullah Avcı gibi görünüyor.
Abdullah avci dedigin adam sut kupasi falan kazanmis mi hayatinda, senol gunesten beter edersiniz 5 hafta sonra

Çevrimdışı 38life

Takımın içine düştüğü bu durumlar oyuncuların psikolojileri üzerinde etki bırakıyor, her maç daha kırılgan hale getiriyor. En çok ama en çok üzüldüğüm şey bu...

Çevrimdışı mylife1903

bu arada töre-quaresma degisikligini anlayan var mı? illa oyuna biri girecekse umut nayir girip ceza sahasında 1 kişi fazla olabilirdik.

orta yaparak oynayacaksak quaresma neden cıktı cidden çözemedim
Olecekti adam dedik ya
Yoksa cikartir mi, zaten cikmasi gereken babeldi

Çevrimdışı mrred

90 a kadar beklemek zorunda daha erken alırsa taraftar ve oyuncu tepki gösterir diye korkuyor. Yazık garibim oğuzhan sesini çıkarmıyor 37 de çıkınca
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Abdullah avci dedigin adam sut kupasi falan kazanmis mi hayatinda, senol gunesten beter edersiniz 5 hafta sonra
Şenol Güneş bizden önce hangi kupayı kazandı ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı BJKTÜRK23

bu arada töre-quaresma degisikligini anlayan var mı? illa oyuna biri girecekse umut nayir girip ceza sahasında 1 kişi fazla olabilirdik.

orta yaparak oynayacaksak quaresma neden cıktı cidden çözemedim

yönetimin gözüne sokuyor Hoca şuan transfer dönemi bitene kadar bunları yapmaya devam edecek... O değişiklik de q7 2. yarı dökülüyor aha töre de bu kadar hazır chadli istiyorum demek...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı EMİR EMRE

herkese iyi geceler bu kotu gun de bitsin artik...

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

yok abi katılmıyorum. avcı futbolu biliyor bir kere. her duruma karşi taktiği var adamın. ancak basaksehirdeki rahatlık burada yok. basakta taraftar olmayınca baskıda olmuyor. o yüzden bize gelecegini sanmam. ayrıca başakta istedigi her topçu aliniyor. ama bizde agustostan önce transfer yapmak günah olduğu icin yine bize gelmeyi istemez.

Çevrimdışı Librarius

organize baskı yapıp 2. golü bulmamıza rağmen taktik dehası önceden karar verdiği değişiklikten vazgeçmedi, daha 60. dk olmadan doldur boşalta geçti

Welcome to Şenol Güneş...
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mrred

Hoca 3 gol yemek mucizeydi demiş . Geçen haftada 5 yiyecektik...
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Sportif Direktör neden önemli şimdi anladınız mı ? Başkana da üzülüyorum Hocanın bu hatalarını ona gösteren bir futbul aklı umarım vardır ? Yada kendisi anlayacak kadar futbol bilgisine sahiptir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı atalay

10 yıldır izlediğim adam için böyle yazanlar bu oyuncuyu hiç izlememiş diyor. Evet, Mr. POV sen biliyorsun bu işi!

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bir tek şunu soracağım hoca gitsin diyenlere. Quaresma babel caner erkin negredo larin türü oyuncularla hayal ettiğiniz futbolu kafanızda oynayın, eğer o oyunda sayısız kez merkezden hücum edip rakibi paramparça eden, gerektiğinde bekleriyle birlikte çizgiye inen içeri çevrilen topları golle buluşturan, ceza sahası dışından sürpriz isabetli şutlar çıkaran bir takım varsa hocayı gönderelim, eğer yoksa bu oyunculardan kurtulalım. Bu oyuncu grubuyla kapalı savunmaya başka çözüm üretme şansınız yok bana göre, size göre varsa hayhay gönderelim güneş'i.
Katılıyorum. Düzgün ihtiyacımıza yönelik bir ofansif orta saha ile statik olmayan topsuz oyunda aktif pozisyon bilgisi ve bitiriciliği üst seviyede bir santrafor takıma katılırsa takımın oyunu değişecek. Bu oyuncularla bu takım bunu oynar. Kadroyu yapılandıranlara sormak lazım en başta bu kadroyu. Ayrıca Pepe'nin bu takımdaki orta sahalardan daha iyi orta saha bu takımdaki santraforlardan daha iyi santrafor olduğuna da şahit olduk bu maçta.

Çevrimdışı 38life

Hoca 3 gol yemek mucizeydi demiş . Geçen haftada 5 yiyecektik...

Kendini sorgulamak yok hiç. Mucize. Her hafta mucize olur hiç demez ki "ulan her hafta mucize olur mu?" her hafta mucize olması da mucize der.

Çevrimdışı mylife1903

Şenol Güneş bizden önce hangi kupayı kazandı ?
Renkli laflari bunlar

Çevrimdışı mylife1903

90 a kadar beklemek zorunda daha erken alırsa taraftar ve oyuncu tepki gösterir diye korkuyor. Yazık garibim oğuzhan sesini çıkarmıyor 37 de çıkınca
37ye kadar iyi dayanmis
Ozzi dugunde cifte telli oynayamaz, elini kaldirirken yorulur

Çevrimdışı matias_27

Medel de alan kontrolü yok kırmızıyı gören boğa cinsinden top adamdayken hemen dalıyor ve defans rakibin hücumu ile başbaşa kalıyor. Ne zaman stopere geçti hem kendi iyi oynadı hem Antalya gelemedi. Zaten medel Şili milli takımı inter vs her zaman stoperde oynadı kısa boyuna rağmen çünkü en verimli olduğu bölge orası. Santrafor kesinlikle alınmalı hızlı kıvrak Çapraz koşu özellikleri olmalı. Negredo tipi pivot forvetler bizim liglerde maksimum 15 gol atar.  Son 5-6 gün emin olun bizim ligdeki kaderimizi belirleyecek. Sağlam bi orta saha forvet arası adam ve bahsettiğim özelliklerde forvet ile yarışı sonuna kadar götürürüz. Başkan belki de 5-6 gün içinde hem kendi geleceğini hem şenol hocanın Beşiktaşımızdaki kaderini belirleyecek. Çünkü iki sene şampiyon olamamayı artık kaldıracak bi ne taraftar sabrı var ne endüstriyel futbol sabrı var.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı mylife1903

yok abi katılmıyorum. avcı futbolu biliyor bir kere. her duruma karşi taktiği var adamın. ancak basaksehirdeki rahatlık burada yok. basakta taraftar olmayınca baskıda olmuyor. o yüzden bize gelecegini sanmam. ayrıca başakta istedigi her topçu aliniyor. ama bizde agustostan önce transfer yapmak günah olduğu icin yine bize gelmeyi istemez.
Senol gunes bilmiyor mu, ayiptir. Abdullah avci cok bilmisin agzi laf yapan teorisyenin teki bir baltaya da sap olamayacak butun kariyeri boyunca

Çevrimdışı mrred

Renkli laflari bunlar
Bir hocanın başarısı aldığı kupa üzerinden değerlendiriyorsun. Abdullah Avcı bizi 3 senedir yeniyor. Kupa almasına gerek yok.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

bu arada atiba antrenmanlara  cıkiyor mu? sözlesme uzatalı epey oldu ama ortalıklarda yok daha.

Çevrimdışı mylife1903

Sportif Direktör neden önemli şimdi anladınız mı ? Başkana da üzülüyorum Hocanın bu hatalarını ona gösteren bir futbul aklı umarım vardır ? Yada kendisi anlayacak kadar futbol bilgisine sahiptir.
Baskana uzulmek mi
Atiba ile 200bin pazarligi yapip adami kampsiz birakan kim?
Hem medel soyle boyle diyorsun hem de baskana uzuluyorsun, tuhaf

Çevrimdışı worns

abdullah avcı hırslı adam. bu tür bir maceraya dalmak isteyecektir. bu gece telefon et 2 senelik de kontrat var, bırakır gelir. böyle bir şey olmaz şu şartlarda o ayrı konu ama teklif gitse ben reddeceğine ihtimal vermiyorum.

bizim için aslında en ideal hoca bilic diyesim geliyor aslında ama burda linç ederler falan demiyorum.

ek olarak şenol hoca gitmez şu an bir yere.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2018, 01:24:04 worns ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Deniz Çoban: “Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanan maçın 72. dakikasında kural hatası yaşandı maçının tekrarı istenirse şaşırmayalım!”

Çevrimdışı mrred

37ye kadar iyi dayanmis
Ozzi dugunde cifte telli oynayamaz, elini kaldirirken yorulur
Kralını oynar
2.dakikadaki kıvraklığına bak anlarsın. Break dans yaptı adam.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Librarius

Hem de hafta içi tvde nasıl yeneceğini anlatıp yeniyor. Onu bile izlemiyorlar sanırım :d

Maçtan önce nasıl yeneceğini söylüyor, maçtan sonra da sağlamasını yapıyor.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...