Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3737485 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bugun bu futbolla iki senedir gunu kurtardigimiza yeni aydim. Burada bulunan ve bu konuyu israrla gundeme tasiyan arkadaslari tebrik ederim. Umalim ki teknik direktorumuz dahil herkes aymistir. Kafamda deli sorular:

Senol Hoca kadro yapilanmadi geregi mi bu oyunu israrla oynatti? ( istedigi oyunculsr alinmadigindan vs)

Şenol Hocaya yeni bir plan icin sans verilmeli mi?

Şenol Hoca ya bu sans verilirse iki senedir oynattigi oyunu degistirir mi?

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

geçen sezon güya pas oyunu oynayamamamızın sebebi olarak gösterilen talisca bugün olsaydı maci kazanmıstık.

bu adam gomezle birlikte bize gelen en buyük adamdı. çok arayacağız kendisini

Çevrimdışı mrred

Hem de hafta içi tvde nasıl yeneceğini anlatıp yeniyor. Onu bile izlemiyorlar sanırım :d
Hayır bide öğrencisi sanırım . Ben hocayı yeterli görüyordum artık şüphelenmeye başladım ama onu uyaracak bir futbol aklı yok antrenör grubunda adam takıldı
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Oğuzhan vuruş kalitesini saymazsak takımdaki en yetenekli ve yaratıcı oyuncu. Takımın yıldızı olmayı hak ediyorken tribünlere ISLIKLATILAN oyuncu oluyor...

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Aynen bunu ben diyince kim gelicek yerine diyorlardi. Su takima abdullah veya ersunu getir senoldan kat kat iyi yonetirler
abdullah ve ya ersun dünden hazır zaten gelmeye.

Çevrimdışı mrred

Ben de diyorum ki mahkum teknik kulübe buna. Oğuzhan çok güzel 3 4 dikine yay çevresine pas attı ve larinle negredo topu kontrol ettiler, dönüp rakip stoperleri ekarte etmelerini beklemiyorum adamlar zaten hantal ama oluşan durum aynen şuydu; forvet topu alıyor çevresine bakıyor quaresma sağ kanatta çizgide gökhan onun arkasında, solda babel ve caner yapışık, adriano ve medel orta sahanın ortasında pası da atan oğuzhan. Nasıl gireceksin merkezden? Topu alıp döndükten sonra aralara sızan bir tane oyuncu yok çünkü bu adamlar hayatları boyunca bunu yapmamış biri 35 biri 31 yaşında genç de değiller. Statikler sadece top ayaklarında olduğu zaman rahat ediyorlar. Bakınız bu takımın hocası sarri olsun iddia ediyorum bu adamlarla oluşturduğu futbol aklını birleştiremez geçtim şenol güneş'i. Bu takıma caner quaresma ve babel'den biri bile fazlayken üçü birden süre alıyor evet hoca suçluysa bu adamlara sabrettiği için suçlu @atalay'ın dediği gibi, onun dışında asla değişmeyecek bunlar oynadığı sürece kabullendim ben.
+ oğuzhan pozisyona giriyor niye atamıyor diye kızıyorlar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

2. Değişiklik 57. dk
3. Değişiklik 89. dK

Tribünden herhangi birinin oyuna daha şuursuzca müdahale edeceğini düşünmüyorum

2.ci değişiklikte öyle bi saçmaladı ki 3.cüyü yapmıyım hepten batırıcam galiba diye düşündü dicem de... Yok ki, o görüş yok. Hocanın görüş açısı 35 derece falan.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

şenol hoca ara sıra sacmalıyor tamam kabul ediyoruz ve eleştiriyoruz ama şenol güneş gitsin diyenler yerine kimi düşünüyor merak ediyorum.

senol hoca gidip abdullah avcı gelecekse kabulüm ama boyle birsey imkansız şu anda. avcı dısında yerli kimseyi istemem ben açıkcası. yabancı hoca şu saatten sonra basarılı olamaz.

cidden kimi düsünüyor td olarak senol hocanın gitmesini isteyenler

Çevrimdışı Savaş

Oğuzhan vuruş kalitesini saymazsak takımdaki en yetenekli ve yaratıcı oyuncu. Takımın yıldızı olmayı hak ediyorken tribünlere ISLIKLATILAN oyuncu oluyor...
Bugun dikine girmeye çalışan, merkezden içeri pas atmaya çalışan, inadina iceri yerden oynayan topu indiren adam ıslıklandı.

Diyorum ya taktik oyle kötü ki adam bu taktikte en kötü oyuncu oluyor. Oyle gorunmesi de normal cunku oyun planina uymuyor.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Librarius

Quaresma cidden kanser ediyor adamı ya. En kritik yerlerdeyiz baskı kurmuşuz adam pas vermiyor topa basıp dönüyor falan. Ya bu kadar da olmaz ama cidden. Takım zaten geride bir de paşamızın keyfiyle mi uğraşacağız. Bu sezon yol veremedik ya çok sıkıntı çekeceğiz çok. Bari hoca oynatmasa Lens iyileşince.

Gökhan Gönül Quaresma pas atmaz meselesine kendisini o kadar hazırlamış ki Quaresma'nın 2 yerde attığı pası kaçırdı. Modern futbolda Quaresma tipinde bir oyuncuya yer yok. 59 orta yapmışız tek maçta. Yazık ya.  Anadolu kulüplerine can suyu vermek istiyorsan durmadan orta yap. Kazma defansların en sevdiği şey bu. Ama topu yere indirip aralara oynarsan, veya çizgiye inersen kendi kendilerini imha ediyorlar. Şenol Güneş giderek anlaşılmaz bir hal almaya başladı. Geçen sezonun kaybedilmesinin baş sorumlusu da Şenol Güneştir. Bu sene ise yönetimle birlikte suça ortaktır.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mrred

şenol hoca ara sıra sacmalıyor tamam kabul ediyoruz ve eleştiriyoruz ama şenol güneş gitsin diyenler yerine kimi düşünüyor merak ediyorum.

senol hoca gidip abdullah avcı gelecekse kabulüm ama boyle birsey imkansız şu anda. avcı dısında yerli kimseyi istemem ben açıkcası. yabancı hoca şu saatten sonra basarılı olamaz.

Kemal Özdeş bile olur. Ama o adam 3 maç kaybetsin yönetim arkasında duramaz. Başkan akıllı adam hocanın istediği her mevkiye adam alacak sene sonu hocaya gönderecek. Şu an gönderirse olmaz
The great gig in the sky

Çevrimdışı yoruk

Hani olur ya ,hani derler ya varlık içinde yokluk diye.Tamamız ama tamam değiliz..

Oğuzhan Tolgay falan bunlar 2 maç oynar oh deriz işte oldu deriz sonra 5-10 maç saç baş yolarız.Sürekli uzun top şişirmeler , Caner Q7 odaklı oynamalar hocanın özellikle istediği şey değil bence.Mecbur kalıyoruz.Eee böyle olunca da tabi Caner de göze batıyor Q7 de.Aslında ikisi de kötü oynamadılar.Çok yük biniyor ,fazla yükleme olunca da error moduna geçiyorlar.

Hocanın burada hatası şu farklı sistem farklı denemeler yapmıyor.Yoksa orta oynatıyor yaw demek çok abuk geliyor bana.Töre hazır değil mi hocam? Tamam eyvallah ,ama al Larin'i kanat dene.Olmaz belki ama dene yani.Hamleni yap.Değişik hamle yap.Ezbere gidiyor hep, ezbere.Adriano nasıl saha içinde 3 mevki birden değiştiriyor ? Babel için de böyle yap ? Al adamı orta alana ?

Oğuzhan Tolgay sonradan oyuna girip hamle oyuncuları olmadıktan sonra "yani orta alan transferi gelmedikten sonra" Q7 1 numaralı değil alternatif plan olmadıktan sonra bu sene değil liderlik 5.falan bitiririz.Çünkü eksikler sadece hücum değil artık.Senin orta alanın çabuk kırılıyor.Takım bütünlüğün yok.Ee artık Tosic gibi şok pres yapan ,basan bir defans da yok ? Bakın Tosic bu bakımdan çok önemliydi.Yazdım da aklıma geldi umarım Ersan da alınır şu 3 günde.Ersan'in iyi yaptığı şeylere ihtiyacı var şu anki takımın.Roco ile mokoko ile olacak iş değil bu.Vida'da tam olarak bizim takımın ihtiyacı olan defans değil.

Çevrimiçi mayguntr

Senol Hoca kadro yapilanmadi geregi mi bu oyunu israrla oynatti? ( istedigi oyunculsr alinmadigindan vs)

-10 numara yok diye ısrarla, orta yapmak zorunda değil bir takım. Barcelonanın en son ne zaman 10 numarası vardı ? Madrid 10 numarayla mı oynuyor. Bayern Munih 10 numara pozisyonunda 10 numara mı oynatıyor. 4-3-3, 3-5-2, 4-4-2 gibi bir sürü taktik var 10 numarasız oynanan. Hoca bunları sanki bilmiyor mu ?

Devre arasına kadar tahammül edilinebilir yeni transferlerle, aksi durumda bataklığa iyice batmadan acil değişikliğe gidilmesi lazım bence yoksa Hoca Başkanla birlikte hiç görmek istemediğim durumlara düşecekler.

Adam diyor ki oyunun hakkı bu değildi. Demek ki hala oynattığı oyunun doğru olduğunu düşünüyor, neden değiştirsin ki ?. Off daraldım valla hiç bir şey değişmeyecek ve biz yine kupasız, saçma sapan bir konumda bitireceğiz ligi.

Çevrimdışı 38life

geçen sezon güya pas oyunu oynayamamamızın sebebi olarak gösterilen talisca bugün olsaydı maci kazanmıstık.

bu adam gomezle birlikte bize gelen en buyük adamdı. çok arayacağız kendisini

Talisca defoları kapatıyordu. Bi gol atıyordu 30 metreden, herşey unutuluyordu. Enkazın üstüne perde çekilip kuşlar böcekler çizilmeye başlıyordu. Bugün öyle bir sihirbaz örtüsü yok elimizde. Enkaz gözlere nüfuz etmeye başladı. Bazılarına daha geç nüfuz edecek.

Çevrimdışı worns

avcı gerçekten getirilmek istenirse getirilir. onun da kariyeri için böyle bir sınava girmek isteyeceğinden eminim.

sevgili taraftarın quaresmadan vazgeçmesi gerekecek yalnız öyle bir durumda.

Çevrimdışı bordele

Av zamanı

Çevrimdışı mrred

Gökhan Gönül Quaresma pas atmaz meselesine kendisini o kadar hazırlamış ki Quaresma'nın 2 yerde attığı pası kaçırdı. Modern futbolda Quaresma tipinde bir oyuncuya yer yok. 59 orta yapmışız tek maçta. Yazık ya.  Anadolu kulüplerine can suyu vermek istiyorsan durmadan orta yap. Kazma defansların en sevdiği şey bu. Ama topu yere indirip aralara oynarsan, veya çizgiye inersen kendi kendilerini imha ediyorlar. Şenol Güneş giderek anlaşılmaz bir hal almaya başladı. Geçen sezonun kaybedilmesinin baş sorumlusu da Şenol Güneştir. Bu sene ise yönetimle birlikte suça ortaktır.
Q7 modern kanat değil doğru ancak bu şekilde kullanılırsa efektif olur ama bu şekil kullanmak ana oyun planı olmamalı hoca gitti bunu ana oyun planı yaptı. Adama da yazık
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

avcı gerçekten getirilmek istenirse getirilir. onun da kariyeri için böyle bir sınava girmek isteyeceğinden eminim.

sevgili taraftarın quaresmadan vazgeçmesi gerekecek yalnız öyle bir durumda.
Tamamen vazgeçilmesine karşıyım yardımcı rolü olabilir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Librarius

Şenol Güneşi hep geç oyuncu değişikliği yaptığı için eleştirirdim ama hata etmişim. Bugün hoca hiç oyuncu değişikliği yapmasa maçı cok çok büyük ihtimalle kazanirdik. Ortasahayi eksiltip 2 tane pvot santraforla oynamaya çalışınca maç bitti. Ve bunu 60da yapti. 2 tane pivotu anca doldur boşalt için sahada tutarsın. 30 dakika doldur boşalt mı yapmayı hedefledi hoca? Bu kadar mı ümitsiz kendinden? Ben ondan umitsizim de sanırım hoca kendi kendisinden daha da umitsiz

Geçen burda yazdım. Lask maçında da aynısını yaptı. Ortasahayı boşaltıp forveti çiftlemek tam bir akıl tutulması. Yahu ortasahan yoksa nasıl atak yapacaksın, organize olacaksın? Gerçi Şenol Güneş'in ayırt edici taktiği ortaydı değil mi? 59 orta yapmak ne demek ya? Takım 2. golü bulmuş, herşey lehimize ama hoca oyuna müdahale ederek herşeyi berbat ediyor. Ve bunu işlerin kötü gittiği her maç yapıyor.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

İlk yarı ıslıklanan adam 2. yarı sahanın en iyisi... 15-16 sezonu heykeli dikilecek özlenen futbolu oynatan hoca bu sene orta-kafa-gol... geldiğinde yd enkazından çıkarıp borçları kapatıp stad yapan sponsorluk bulan rekor satış yapan kaliteli oyuncuları transfer eden başkandan şimdi her konuşmasıyla camiayı kenetlemek yerine ayrıştıran yönetiminde sorunların patlak verdiği hocasının ona inat takımı sabote etttiği elinde kadro kalitesi düşen ve yaşlanan bir takım kalan başkan...

Hepsinin iyisini de kötüsünü de gördük. tepeden tırnağa düzeltme bekliyor camia 31 ağustos a kadar saha içi çözülmeli gelen 10 numara ve golcü sağlam olursa hoca yönetime yaptığı sabotajdan vazgeçecektir. 16 eylül de ise yönetime doğru kişiler getirilir çürükler ayıklanırsa düzeliriz inş. Yoksa 4-5 sene menemen e tabi olup renklileri izleriz. Muhakkak lobisi güçlü paralı kişiler de yer almalı medya mhk ve tff üzerindeki gs hakimiyetini bitirmek için...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mrred

-10 numara yok diye ısrarla, orta yapmak zorunda değil bir takım. Barcelonanın en son ne zaman 10 numarası vardı ? Madrid 10 numarayla mı oynuyor. Bayern Munih 10 numara pozisyonunda 10 numara mı oynatıyor. 4-3-3, 3-5-2, 4-4-2 gibi bir sürü taktik var 10 numarasız oynanan. Hoca bunları sanki bilmiyor mu ?

Devre arasına kadar tahammül edilinebilir yeni transferlerle, aksi durumda bataklığa iyice batmadan acil değişikliğe gidilmesi lazım bence yoksa Hoca Başkanla birlikte hiç görmek istemediğim durumlara düşecekler.

Adam diyor ki oyunun hakkı bu değildi. Demek ki hala oynattığı oyunun doğru olduğunu düşünüyor, neden değiştirsin ki ?. Off daraldım valla hiç bir şey değişmeyecek ve biz yine kupasız, saçma sapan bir konumda bitireceğiz ligi.
Hangi oyun bölümü için oyunun hakkı bu değildi diyor. Oyunun geneli için mi diyor ? Çünkü bazı bölümler iyi oynadık
The great gig in the sky

Çevrimdışı caner.eryigit

Başkan beyaz tv ye özel röportaj vermeye devam etsin!şuan bütün kamuoyu Gökhan gönül ceza alsın diye el birliğiyle saldırıyorlar.beyaz tv ve malum havuz medyası time de önüme denk geliyor hakemlerimiz pırıl pırıl demeye devam!bir artı parantez de santraforsuz bu kadar ...o topu bir şekilde içeri ittireceksin.defans önü savunmasınında Atiba sız sadece topun peşinden koşan adamlarla olmayacağını ne zaman anlayacağız orası da ayrı bir hikaye.yediğimiz bütün goller kopya..

Çevrimdışı 38life

Bugun dikine girmeye çalışan, merkezden içeri pas atmaya çalışan, inadina iceri yerden oynayan topu indiren adam ıslıklandı.

Diyorum ya taktik oyle kötü ki adam bu taktikte en kötü oyuncu oluyor. Oyle gorunmesi de normal cunku oyun planina uymuyor.

Oğuzhan özellikle bu sene, hazırlık maçlarından itibaren çok iyi. Tüm bu rezilliğe rağmen oyununu yükseltmeye çalıştığı ve bunu başardığı için özellikle kutlamak gerek.

Çevrimdışı 38life

Psikolojisi düzgün olan herhangi bir teknik direktör.

Çevrimdışı mylife1903

Ben Oguzhan'a kizmiyorum. Takimda en akli basinda oynamaya calisan adam oguzhan. Hoca'nin taktigini hice sayip oynamaya calisan adam neredeyse. Fakat taktik oyle leş ki adam takimdaki en leş oyuncu görünüyor.

Belli bi yerden sonra top oyle bir sismeye basliyor ki aha bu adam da oyundan kayboluyor. Idmansizmis celimsizmis zayifmis onlar baska. Ama bu oyunda oguzhan'a haksizlik yapiliyor.

Takim 10 kisi mi kaliyor? Evet. Kimin sucu? Kesinlikle Oguzhan'in degil. Bu taktikle oraya Hazard'i koy yine vasati asamaz.

Ozziyi hic oynatmazsak daha kotu oynamaz takim.
Her mac bombaliyor, tosicten beter